Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hivatalos megjelenés szept 27.
amúgy jó jatékot addig is vele

ami eleve szubjektiv.
amúgy 1-t értek Johny D-vel.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
No megszemléltem a gammát! xp1800+ ,29.80driver ,256sd ,inno gef4 4200 ,nem rossz 😉 Grafika gyönyörü. Anisotropic filteringet ugye nem támogat? anti alaising elfelejtve 😉 1024*768ban picit néha beakad szal 800*600 full minden úgy király viszont a fulltól sokkal többet várok optimalizáció terén mert ez egyenlõre tragédia...
Kérdés: Hogy mérek fps-t a progival???
A multiplayer DeathMatch eddig szerinted mirõl szólt?
De a SSam-mel ellentétben itt a lényeg nem az, hogy tengernyi szörnyet kell lemészárolnod a pálya teljesítésének érdekében, hanem hogy egy te érd el a többi játékossal szemben a jobb pontszámot.
Ez egy multiplayerre kihegyezett játék. Nem az a dolgod, hogy egy teljesen valószerûtlen labirintuson verekedd át magad, valami mondva csinált cél érdekében.
Itt a lényeg azon van, hogy az adott pályát, fegyvereket te használd ki a legjobban. Hogy te érd el a legtöbb pontott, illetve gyõzelemhez segítsd a csapatod.
UT 2003 (PC) Final Release Date
Is the wait for Unreal Tournament 2003 soon finally over? Infogrames Nordic dropped us an email today, stating it would hit store Shelves 27th of September (this year, "of course"). The mail also contained the word "Final Releasedate".
Posted 20-Aug-2002
The releasedate is for Scandinavia, but will probably be the same all over Europe. We have no word of a US date, but normally games tends to be released earlier in US.
Update: Preacher from Unreality.dk got an update from Mark Rein (Epic Games Inc.), who states that the release date still is "when it's done".
"A BC a jobbik csapat jutalma."
GAMESTAR ONLINE
Tuti UT 2003 dátum!!!
<2002-08-20 @ 17:26 - ZeroCool>2002-08-20 @ 17:26 - ZeroCool> (kommentek: 11)
A Tothegame értesülései szerint, mostmár 100%-osan tuti, hogy az Unreal Tournament 2003, ez év szeptemberében, egészen pontosan 27-én lát majd napvilágot európában! Ennél többet nem is tudok hozzáfûzni a dologhoz... Így legyen!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Még nem jelent meg. Ami kint van, az csak egy-két kalóz alfa/béta verzió.

tegyél fel uj drivert, de szerintem ezt a kártyát megeszi a game reggelire...
koszontem.
koszontem.
Akkor majd megbeszéljük, de ki kellene próbálni,csak szóljatok mikor játszunk!
koszontem.
koszontem.
Még a világon sehol sem játszták?
Annal pedig egy OpenAL feltetele elegendo.
Krv ecceru, mert az inditomenuben ott van, elegge feltunik.
A jatek kozbe meg csak ritkan fagy ki (legalabb is nekem XP alatt), akkor sem jatszas kozben, alltalaban nekem menuben szokott kihalni, de mondom ritkan, azt meg el lehet viselni, mert csak visszavad desktopra...
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
koszontem.
koszontem.
Na problémám lenne a game-val,elindul meg minden szép és jó, de aztán egy critical errorral kifagy... ha valaki tud segíteni akkor irjon plss
Elõre is köszi!
Ami jó volt az UT-ben, azt megtartották, amin lehetett finomítani azon javítottak.
Szerver file mar kint van ... kliens meg holnap ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
vleem
koszontem.
koszontem.
by kbb
Jah, csak ebbol asszocialtam ilyen szornyusegekre, amugy most toltom az utolso file-t, krv kivancsi vagyok mar a game-ra 😊)
by kbb
Ez a Vigilante fele beta most akkor nem megy XP alatt?
by kbb
koszontem.
koszontem.
Szerintem az lehet, hogy az Unreal Championshipsen dolgoznak rohammunkában... képzeljétek el mekkora blama lenne, ha az X-Box Live-on nyomulnának az amcsi kölykök és a Win2000 kernel lefagyna az X-Boxban ahogy az UT2003 béta szépen fagyasztja az XP-t. 😊 (a netkód ugyanaz asszem)
koszontem.
koszontem.
Tényleg jut eszembe:
X-box ra kiadott játék max fél évvel az BOX os kiadás után jelenhet meg más platformra...
Vagy csak simán minden fejelsztõ az UT champ on dolgozik?
Elmehetnek a CSába...
koszontem.
koszontem.
4 napja:
(C&VG) Az Infogrames informátorok szerint a singli örömökkel szolgáló Unreal II. megjelenése is a dítmacskázós, többjátékos UT2003 testvér sorsára jutott. A megjelenést elhalasztották, egészen 2003 márciusáig.
A lépés érthetõ és racionális. A Doom3 mondhatni mindent üt a porondon, így az Unreal 2 motorját is megpróbálják minél több finomsággal teletuszkolni, hogy mindenki elõtt, minél szebb élményt nyújthassanak az elsõ negyedben debütáló játékukkal.
koszontem.