Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
Szerintetek a full jobb lesz? Mert pölö betölt 1 pályát ez a béta azt még tölt 1 csomót holott már lehetne nyomni a gammát... Hát mennyire bíztok az optimalizációban? Mert én nagyon...

EmThor
kösz akkor majd mérek vele föpösöt

magus
ez ami most jott ki ez a vegleges?

az is csak beta 😊
a hivatalos megjelenés szept 27.
amúgy jó jatékot addig is vele

dashed_: (persze nem kötözködés képp) kiváncsi lennék, hogy próbálsz kívülálló lenni a két játékkal szemben (UT, q3) ami eleve szubjektiv.
amúgy 1-t értek Johny D-vel.

Petyus_
stat fps - ezt írd be a konzolba (TA😎

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

EmThor
Hi!
No megszemléltem a gammát! xp1800+ ,29.80driver ,256sd ,inno gef4 4200 ,nem rossz 😉 Grafika gyönyörü. Anisotropic filteringet ugye nem támogat? anti alaising elfelejtve 😉 1024*768ban picit néha beakad szal 800*600 full minden úgy király viszont a fulltól sokkal többet várok optimalizáció terén mert ez egyenlõre tragédia...
Kérdés: Hogy mérek fps-t a progival???

ujedith
HI!
Letezik meg mukodo RIP letoltohely?
Ha igen leci irjatok le. eleg surgos lenne
THX

Marci:
A multiplayer DeathMatch eddig szerinted mirõl szólt?

De a SSam-mel ellentétben itt a lényeg nem az, hogy tengernyi szörnyet kell lemészárolnod a pálya teljesítésének érdekében, hanem hogy egy te érd el a többi játékossal szemben a jobb pontszámot.
Ez egy multiplayerre kihegyezett játék. Nem az a dolgod, hogy egy teljesen valószerûtlen labirintuson verekedd át magad, valami mondva csinált cél érdekében.
Itt a lényeg azon van, hogy az adott pályát, fegyvereket te használd ki a legjobban. Hogy te érd el a legtöbb pontott, illetve gyõzelemhez segítsd a csapatod.

skorpio7
Szóval itt az a bizonyos cikk .:

UT 2003 (PC) Final Release Date

Is the wait for Unreal Tournament 2003 soon finally over? Infogrames Nordic dropped us an email today, stating it would hit store Shelves 27th of September (this year, "of course"). The mail also contained the word "Final Releasedate".

Posted 20-Aug-2002

The releasedate is for Scandinavia, but will probably be the same all over Europe. We have no word of a US date, but normally games tends to be released earlier in US.

Update: Preacher from Unreality.dk got an update from Mark Rein (Epic Games Inc.), who states that the release date still is "when it's done".

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
A kérdésem a következõ ... az alábbiak igazak ?!?

GAMESTAR ONLINE

Tuti UT 2003 dátum!!!
<2002-08-20 @ 17:26 - ZeroCool> (kommentek: 11)
A Tothegame értesülései szerint, mostmár 100%-osan tuti, hogy az Unreal Tournament 2003, ez év szeptemberében, egészen pontosan 27-én lát majd napvilágot európában! Ennél többet nem is tudok hozzáfûzni a dologhoz... Így legyen!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Braveheart:
Még nem jelent meg. Ami kint van, az csak egy-két kalóz alfa/béta verzió.

az csak véletlen volt 😊 próbálgattam a jeleket de amugy is ideges vagyok mer nekem meg nem fut... 😊 lényeg az hogy nem neked szolt 😄
Brave www.extra.hu/vipera2 itt asszem még fennt van
Õm mondjuk azt még hozzá tenném hogy ami most fennt van Driver azzal minden fagy... 😊 de amig volt olyan amivel nem fagyott semmi UT azzal is kifagyott...ugyhogy most kéne nekem egy normális Driver de ugye ilyet nehéz szerezni... 😊
De az az 1-2 perc amig játszom vele addig meg sem akad még akkor sem amikor közvetlenül betölti még utánna sem gyakorlatilag folyik csak aztán kifagy...már probáltam nem 1 detonátort... szal nem tom mi lehet a gond...
itt a gond Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
tegyél fel uj drivert, de szerintem ezt a kártyát megeszi a game reggelire...

koszontem.

1-2 percet max tok játszani aztán Critical erroral kifagy. megpróbáltam már egy halom Detonatort és nem megy
osk mi már próbálgattuk párszor, de nekem most nincs fenn a gépemen (kellett a hely a morrowindnek) de még ehéten felteszem.

koszontem.

OK!
Akkor majd megbeszéljük, de ki kellene próbálni,csak szóljatok mikor játszunk!
dehogynem csak aki csinál szervert az ide szépen beírja az ip-t és lejjebb le van írva hogy lehet jól becsatlakozni.

koszontem.

de az is a neten megy nem ? 😊
És ezt nem is lehet a neten játszani, hanem csak egymás között ip-n keresztül?
talán mert ez egy kiszivárgott béta...

koszontem.

Miért nincs a Multiplayernél a server listben semmi?
Még a világon sehol sem játszták?
KBB
Szerintem a jatek inditasarol beszel.
Annal pedig egy OpenAL feltetele elegendo.
Krv ecceru, mert az inditomenuben ott van, elegge feltunik.
A jatek kozbe meg csak ritkan fagy ki (legalabb is nekem XP alatt), akkor sem jatszas kozben, alltalaban nekem menuben szokott kihalni, de mondom ritkan, azt meg el lehet viselni, mert csak visszavad desktopra...

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

Gerry
dem=sem...

Gerry
Mikor is fagy ki? Játék közben, vagy a játék el dem indul?

BattleField 1942 ot van 2 topiccal arrébb

koszontem.

ááá azt majd Flex... 😄 de mostmár én is szedem a BF et remélem el is fog indulni...

koszontem.

Hello!

Na problémám lenne a game-val,elindul meg minden szép és jó, de aztán egy critical errorral kifagy... ha valaki tud segíteni akkor irjon plss

Elõre is köszi!
Milyen egetverõ újítást vártál?
Ami jó volt az UT-ben, azt megtartották, amin lehetett finomítani azon javítottak.

Timber
Garrett ... inkabb BF servert csinalj holnap ...

Szerver file mar kint van ... kliens meg holnap ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

h majd holpanap.Most nme skoras mennel

vleem

koszontem.

polyn
hali. nem lesz ma game?? irj bazz es akkor ha kell csinalok gamet.
a fejlesztõk sokmindent mondanak.. én már csak a saját szememnek hiszek. Próbáld ki és elválik...

koszontem.

KBB
Jah, egy kerdes! Milyen connedtel lehet internetes game-t jatszani? Elfogja birni ezt meg a jo oreg 56,6-os modemem? 😄 VAgy nagyon nincs ra esely? (Megszoktam mar a magas pinget meg a lagot 😄)

by kbb

KBB
Idezet Petyus_ szovegebol: "...ahogy az UT2003 béta szépen fagyasztja az XP-t. 😊"
Jah, csak ebbol asszocialtam ilyen szornyusegekre, amugy most toltom az utolso file-t, krv kivancsi vagyok mar a game-ra 😊)

by kbb

KBB
Hogy is van most ez?
Ez a Vigilante fele beta most akkor nem megy XP alatt?

by kbb

kellett nekik konzol 😛

koszontem.

Petyus_
Gonosz! 😄

ehhehehehe király lenne 😄

koszontem.

Petyus_
De amióta a fejlesztõ csóka (a kis fülbevalós, nem jut eszembe a neve 😄) a hivatalos fórumon bejelentette, hogy két hélten belül jön a demó, azóta már eltelt két hét... 😞

Szerintem az lehet, hogy az Unreal Championshipsen dolgoznak rohammunkában... képzeljétek el mekkora blama lenne, ha az X-Box Live-on nyomulnának az amcsi kölykök és a Win2000 kernel lefagyna az X-Boxban ahogy az UT2003 béta szépen fagyasztja az XP-t. 😊 (a netkód ugyanaz asszem)

ahh értem. KIRÁLY akkor csak én nem tudok értõolvasni! 😄

koszontem.

jah de azt ne felejtsd el hogy ez amivel mi játszunk elvileg nincs megjelenve...

koszontem.

lehet... csak ezt nem merik a PC seknek megmondani...
Tényleg jut eszembe:

X-box ra kiadott játék max fél évvel az BOX os kiadás után jelenhet meg más platformra...

Vagy csak simán minden fejelsztõ az UT champ on dolgozik?

Elmehetnek a CSába...

koszontem.

Petyus_
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy a Doom3 miatt HALASZTANÁK a megjelenést (mondjuk nem vagyok egy nagy marketinges, de a Doom3 még csak egy távoli víziónak tûnik, az UT2003 meg már bétában is szép, láttuk 😊)... inkább az X-Boxos Unreal Championships zavarhat be a képbe... 😞

ha jól értelmezem akkor mind2 játék 2003 márc ra csúszik...

koszontem.

ERRÕL BESZÉLEK:

4 napja:

(C&VG) Az Infogrames informátorok szerint a singli örömökkel szolgáló Unreal II. megjelenése is a dítmacskázós, többjátékos UT2003 testvér sorsára jutott. A megjelenést elhalasztották, egészen 2003 márciusáig.
A lépés érthetõ és racionális. A Doom3 mondhatni mindent üt a porondon, így az Unreal 2 motorját is megpróbálják minél több finomsággal teletuszkolni, hogy mindenki elõtt, minél szebb élményt nyújthassanak az elsõ negyedben debütáló játékukkal.

koszontem.