8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#3032 Én meg azt figyeltem meg, anno a Tournamentet 2-3 fokkal alacsonyabban tudtam csak végigvinni, mint amilyen botokkal DM vagy más játékmódban még jól boldogultam (hát ez utóbbi a godlike). Tehát az a bot, akit a Tournament X-edik pályáján beosztanak ellened, bizony rohadtul be van tanítva arra az egy pályára.
Lehet, demóban sem alap AI alapján mászkálnak, ki tudja. -
#3031 Mert akkor a "válasz erre" részek is összekeverednének, meg minden. Ennek így kell lennie. Meg minden üzinek sorszáma van az sqlben nem pedig sorszámot kap időrend alapján. -
#3030 Dantor, érdekes, hogy mennyire különböznek az emberek és a skillek.
Én a hozzászólásodat olvasva leteszteltem magam, 5 darab inhuman bot ellen Instagib, 50% speed. 26-12-nél hagytam abba (nekem volt 26, a legjobb botnak 12), de folyamatosan double killem, néha multi killem volt, és befigyelt a Rampage is. Szerintem a masterfulokat elverném normal speeden, majd kipróbálom.
Viszont hősiesen bevallom, hogy Instagib nélkül a Masterful botok is csúnyán elvernek, sebességtől függetlenül!
Ennyit számít, hogy ki milyen fegyverrel jó, és miket játszott korábban. -
#3029 óó
de rossz !
ako mirt nem irják át ? ez tök gáz.. -
#3028 hát ezt elszámoltad!!! Tudod vannak kimoderált üzik mindig! :)) -
#3027 ako mos mivan ????? -
#3026 Unreal Tournament 2003 3002 db ma 18:10 hen-tes -
#3025 hmm
baz
bug :)
-
#3024 3001 :)) -
#3023 most azon próbálkozok, hogy megverjem instagibben a masteful botokat.
Lehetetlen!
Tegyük fel megölök valakit (mert éppen úgy jön ki). Az utána feltámad, és amikor legközelebb meglátja mondjuk a kislábujjamat (kilóg egy fal mögül mikor épp dogdeolok ki) úgy el kap hogy csak nézek honnan lőtt le. Valami eszméletlen...
Levettem felesre a játék sebességét, mondom hátha. Hát a nagy francokat! Gyorsabban is lő mint én, szóval esélyem csak akkor van, ha épp vkivel csatázik, és lövi a másikat, én akkor el tudom kapni. De ha épp nem a "cooldown"-ban van, lazán kinyír.
Szóval ilyeneket nem kellene, hogy mindenhonnan meglát és lelő.
-
tbundy #3022 akkor próbáld + pl. a jolt.co.uk, + a boomtown szervereket, nálam jók szoktak lenni -
#3021 miazaz ASE?
nálam a német szerverek (amiket 50-90 pingnek mutat) a legesleg lag-osabbak: az 50-es német szerver (.de) úgy kábé 190-es lesz. -
tbundy #3020 így igaz -
#3019 Csak nem az ASE-val kell keresni, hanem az in-game-browserrel.
ASE valamiért csak a serverek tizedét látja. -
tbundy #3018 a német szerverek még amik jók nekem kb. 60-90 a ping, ami még jól játszható insta alatt. -
#3017 hát hogy ezel se legyenek tisztában a hölgyek/urak... :-)
instagibet lehet nyomni 200~300 pinggel?
mert nekem instagib csak magyar szerveren megy, ahol 50-60 a pingem... máshol szétkapnak mint mari néni a salátát -
tbundy #3016 a harmadik fél, aki elválasztja az első két felet... -
tbundy #3015 a harmadik fél, aki elválasztja az első két felet... -
#3014 :D
na megjöttem :D
és végre van is netem (mertegnapbaze nem volt)
ako mi a pontos megjelenési dátum ? ??? -
#3013 Harmadik fél? Én még úgy tanultam a suliban, hogy csak két fél van, és a kettő együtt az egész. -
#3012 én próbáltam beta pályáit demóval, azmeg aszonta hogy nem támogatj 3. fél által készített pályákat. -
#3011 lol -
#3009 Biztos hogy ezt ebben a topicban akartad megkérdezni?
Részemröl nem! -
#3007 kabbbe! Észre se vettem!
-
balty #3006 Ecet ne hagyd magad értelmetlen dolgokkal zaklatni:) -
#3005 Na vajh mi? :) -
#3003 Legnépszerűbb témák
1. Unreal Tournament 2003
2. A Pc-s játékoknak leáldozott!
3. Counter-Strike (x)
4. Battlefield 1942
5. Medal of Honor: Allied Assault
6. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
7. Foci Menedzserek
8. Sajtóklub
9. Maya
10. Medgyesi a legnépszerübb
11. RUNESCAPE
12. Játékmagyarításról tudtok-e?
13. PC-ről VIDEOKAZETTÁ-ra???
14. Ígéretek
15. Law and Order: Dead on the Money
-
#3002 mi 3000? -
#3001 Yessss!!!!!!!!!! -
#3000 HÁROMEZER!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2999 muhahah, CSé! -
#2998 Hülye haverom is itt van mellettem és a mocsok CSéjével akar baszkódni. :) -
#2995 Áá kösszi! :)
Hogy vagy ecet? :D -
#2992 Szemetek, itt vagyok egy netcaféban, 200 kilométerre a gépemtől, de csak nem leszek olyan rohadék, hogy szétfloodoljam a topicot a háromezresért! -
#2991 Szerintem a demo is FULLOS! :D -
Gabo #2989 Miénk a Nébör Van Topik!
(Bár mostanában kicsit offtopik...) -
#2988 Ugyan, ez a sokéves tapasztalat :) -
#2987 mondtam hogy ne magadbol indulj ki!
-
#2986 Ha pirítóst eszik az ember az ágyban, utána nemcsak "azt" nem lehet benne, de aludni sem, mert szúrnak a morzsák :))
Szóval, ha jól értem, felkelt, megkérdezi, mihez van kedved, te megmondod, aztán visszaalszik. -
#2985 Általában megkérdezi , hogy mit szeretnék! Ma fokhagymás piritoshoz volt kedvem, teával! :))