Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csinalja aztot csak gyorsabban nyomogasd a gombokat 😊
magus
csak egy kérdés:

az adrenailnt hogy hozom elo?

olvastam kombokat pl hogy 4szer elore speed de 100as adrenainoon sem csinalja

lenyomva kell tartani vmit? vagy mi?

a barla balra jobbra jpobbra lathatatlansag ot sem csinalja 100ason sem

avassatok be pl

Aham nekem az UT2K3 200 FPS alá sose megy. Ja és ez egy 486-os gép fél megás Tridentel!!!! Nemértem mit szerencsétlenkedtek...

voodoo 3 es megy vele? jatszhatoan ?
Akkor tenyleg faszan megcsinaltak.

Szinte röccenés nélkül,de még csak kisfelbontásban probáltam.
Ez nagyon klassz még Celeron 500-al is megy a progi meg van egy gyenge wudu 3000-em hozzá erre nem számitottam.
Ehhez a konfighoz minek erõlteted az xp-t játszásra? (kevés ram kicsi proci) Win98-as környezetben szerintem 5-6 fps-t tudsz dobni... (nekem is pár fps-t nõ ha 98 alatt ut-zek).

Flyby: 92.35
Botmatch: 39.2

1024*768, Celeron 1200@1600,512sd,GF3ti200@215/485,WinXP
DF|Sylvie
Minden fegyvert a megfelelõ helyzetben kell használni. Még a Bio rifle-nek is van értelme adott esetben..

Aki nem szereti a rakétát, de tud pontosan lõni, annak a lightning gun + shock gun combot ajánlom. Belelõsz egy villámot, és ha túléli, akkor shock-kal ki lehet nyírni hamar...

Aki megy egyiket se szereti, az ne játsszon 😊
DF|Sylvie
Nem DM-en kell használni, hanem nagy, belátható tereken... sniper ellen pl.
DF|Sylvie
Csak dodge-dzsal lehet kitérni elõle, vagy ha NAGYON jókor ugrasz el.. követi a levegõben is.
DF|Sylvie
Közelre nem használható, de a CTF-en halálos. Volt olyan, hogy az ellenfél tornya alatt álltam, láttam, hogy megy az ellenfél balra lent hozzán, utána lõttem egy ilyet, õ meg közben már be is szaladt hozzánk.. aztán kiírja, hogy You killed xy... messzire nagyon hatásos.
Ebbõl is látszik, hogy nõk nélkül milyen nehéz az élet😊 Pont a lényeg maradt ki... Sylvie amúgy írtam neked levelet, még régebben. Majd olvasd el.
Köszi, hogy mondod. Hisz a régi UT-ben sokszor használtam, a mostaniban meg a nagy pörgés miatt eszembe se jutott. Na majd ma este meg is nézem... Hmmm gondolom igen szuper látvány, mikor befordul a muksó után a rakéta😊
DF|Sylvie
Hehe 😊)
Ha rajta tartod a celponton 2-3 masodpercig, akkor meglatod.
DF|Sylvie
Valaki tudja, hogy a Rampage és a Dominate mikor jön?

Tegnap éjjel bementem insta CTF-re (azért nekem az az igazi UT), jobb, mint az elsõ részben. 3-szor is volt Mega Kill, Rampage-ig eljutotam, aztán meghaltam 😊
DF|Sylvie
Kihagytad, hogy a rakétavetõnek van célkövetõ üzemmódja is...
WiLDoR_work
köszi az infot 😊
ott vagyok az irc-n. majd megbeszélhetünk valamit
játszani akarok!
CSOCSO
AKKOR TE VAGY AZ EMBEREM!! REALMOD RULEZ IRJ EMAILT!!SÕT ÉN IROK NEKED😊))
WiLDoR_work
és a spectator mód? azt hogy kell elõszedni? vagy van benne 1általán ilyen?
Nyomsz tabot és beírod: stat fps

WiLDoR_work
meg valahogy ki kéne iratni a framrate-et is
Nemrég mondta valaki hogy "mindenrelövökamimozogésdeszarjáték"-nak semmi értelme. Hát én is inkább a realmodokat szeretem, de ha qrvára elegem van a szürke 7köznapokból, akkor igenis jólesik egy ut vagy bármi ilyen style. Minek görcsöljek pl CS-ben hogy a hülye láma ott kuksol a sarokba és mindenki rá vár, tehát még inkább felidegesítem magam. Ehelyett inkáb elõkapom a railgunt/redeemert és jól kitombolom magam... Hát én már csak ilyen vagyok

WiLDoR_work
bazz', most raktam össze egy gf4-es gépet, s néztem meg tesztelés céljából a demo-t, s szerintem KIRÁLY lett a game 😊

nemtom' egyeseknek miért nem teccik', szerintem Q**A JÓ lett 😊

de ezt a flyby módot vagy mit hogy lehet beállítani? amolyan Spectator módra gondolok itt, ha ez azt akarja jelenteni 😊
ecet
Hali

kösz
Krinyo
Másik bal!...igy volt.. 😊)

Hoppá! A jobb egérgombot... 😊) Kicsit mátrixosan írtam....

-Neo, menj be a baloldali ajtón! Nem ott a másik bal!!

Szóval a jobb egérgombot nyomd... A bal a lövés...

Valóban!! 😊)
Nagyon egyszerû. A bal egérgombot lenyomva tartod és elkezd zúmolni. Ha sokáig nyomod bezúmol tökig. Aztán ha megint megnyomod, akkor visszajön a normál kép. Ennyi és nem több😞)
Kicsirigo
Szisztok

azzal a villámló pukával, hogy lehet zoomolni, ha egyáltalán lehet?
Árny! Ott vannak a -ik!
Nézz el ide:
http://www.unreality.dk/showpic.asp?pic=sotd&nr=131

A Flak Cannon-t kihagytam a felsorolásból. Tehát errõl is álljon itt egy memorandum:

A régi UT-ben a Flak a gyengébben célzó játékosok paradicsomát hozta. Ugyanis ezzel nem feltétlenül kellett pontosan célozni, a lövés mehetett akár falra is szépen aprított. Természetesen betonpontosan becélozva igazi killerként üdvözölhettük a játék legjobban eltalált egyedi fegyverét. Másodlagos funkciója pedig remek lehetõséget adott csapatos sebzésre is, vagy rush szerû benyomulások, esetleges visszavonulások tisztítótüzeként. Szépen tisztított robbanásaival, ahogy kell.

A második (UT2003) részben a Flak elérte igazi célját. Szerintebb itt a pontosságra lett kidolgozva a fegyver és itt ugyanúgy ahogy elõdjében halálosan jó fegyver lett belõle. Ugyanakkor ha mégsem vagyunk precízek a Flak kezelésében a játék leglátványosabb izzó golyózáporának lehetünk szemtanúi. Fantasztikusak a pattogó szemcsécskék, ahogyan, szinte utánaerednek a menekülõ ellennek. 😊 Másodlagos módja ismét pontosításra szoritkozik. Sajnos, bár ahogy mondani szokás egy jó játékban ez legyen a legkevesebb. Gyakorlással semmi sem lehetetlen. Ezzel a fegyverrel is remekül lehet bánni, kidolgozandó taktikánkat segítve.

Remélem a felémszálló izzó gömböcskék ezentúl is mosolyogni fognak😊 Errõl még egyenlõre nem bizonyosodtam meg.
Köszi Gabesz!
Most raktam fel a petchet és müködik a vuduval is.Köszi!
Hósszú szövegelés helyett IRC-rõl itt:
http://www.irc.hu/

A lényeget ki tudod majd hámozni.

EmThor
oks akkor kombóra fel elõ a joypadokat

nekem a mortal kombat jutott eszembe :-)

ja, regisztráltam magam. az alább látható Gabesz_ és vagyok
Egy kis áttekintés a fegyverek kiegyensúlyozottságáról. UT-t vetettem össze az UT2003-al.

Kezdjük a Mesterlövészpuskával. UT egyik legjobb fegyvere a Megváltó és a Rakétavetõ után. Vagy elõtt😊 Az UT-ben ha kezedben mpuska volt, akkor szépen bezúmolhattad az egész képernyõt, ugyanis a célkereszt csak a pontosítás kedvéért volt ott. Ha kempeltél, akkor szinte biztos találtál (jó eséllyel fejre), és az áldozatnak fingja sem volt arról honnan szedtek ki, de még a csapattársának is idõbe telt míg kiszurt téged, de addigra már neki is annyi lett😊

UT2003-ban érdekes megoldást választottak. A villámmal lövõ mpuska, egybõl felfedi a helyzetedet, tehát a kempelés már jóval nehezebb. Nehezebb a célzás is, mert a fejlesztõk okosan csak a középsõ kis kör ablakot engedik nézni zúm közben a többit szépen besatírozták. Viszont a villám ha talál, akkor kisül a célpont közvetlen közelébe is nyalábokként, így van esély arra, hogy másokat is (ellent fõleg) megsebezzen.

Pulse Gun, nálam a hajsütõvas néven eltárolva. AZ UT-ben ezzel a fegyverrel gyakorlatilag 99%, hanem 100%-osan biztosra lehetett menni. A hosszú zöld nyaláb kivétel nélkül (pontosan alkamlmazva) brutális gyilkolóeszközzé vált.

UT2003-ban azonban kicsit változatattak, ne legyen ennyire tökéletes. Bár így is nagyon, nagyon jó, sõt! Mivel a nyaláb mozog, nehezebb vele pontosabban célozni. Természetesen itt is csak a célkereszt irányába szórja az áldást, de az embernek olyan érzése támad (kicsit optikai csalódás), hogy nem oda megy ahova kell. Pedig oda megy😊 Namármost emiatt nehezebb vele boldogulni, de kellõ gyakorlás után már nem lesz vele gond.

Kedvencem a Rohampuska. Az UT-ben remekül kombinálható a kék plazma lövés és utána bele egyet a hosszanti irányban elnyúló szintén kék lézerrel. Ilyenkor gigászi robbanás és a környezetében senki nem marad állva. Ezzel semmi gond. De a gombóc alakú plazma túl gyorsan ment, így nehéz volt utáncélozni.

UT2003-ban lassabban szál a golyóbis, így már jóval könnyebb beletalálni és a hatás itt sem marad el😊

Takonyvetõ maradt ahogyan az egybe volt, talán az UT2003-ban, ha jól felszívjuk nagyobbat sebez, de ez csak találgatás. Ebben nem vagyok biztos.

A rakétavetõ nem véletlenül gyorsult fel. Iszonyat sebességgel lövi ki a rakétákat. De az UT2003 nagy terepei, arénái miatt ez létfontosságú. Odaérjen idõben az áldás, magyarúl. Mivel az UT-ben gyakorlatilag a nagyobb pályákon a rakéta nem volt hatásos. Bõven volt idõ elõle kitérni, még akkor is ha betárazott az ember belõle. Viszont a rakettacsomag hiányzik, az nagyon jó volt az UT-ben. No de ez legyen a legkevesebb.

Az alapfegyver is nagyon jó! Egészen pofás kis sorozatokat lehet vele lõni, sokat használom, míg az UT kispisztolyát maximum, duplafegyverként volt értelmes használni.

És végül a Légkalapács, melynek az UT-ben kissé bizonytalan volt a szerepe, most óriásit javult. Az elsõdleges tolóerejû lökése remekül használható és jóval hatásosabb, de talán könnyebben alkalmazható. Viszont a másodlagos pajzs funkció egészen egyedi és remek ötlet. Igaz hamar leamortizálódik, de egy lövés ereéjig tökéletesen megvéd és már ez is valami.

Látszik a fejlesztõk finomítottak és tökéletesítették a fegyvereket. A játék és a játékosok igényei szerint. Ez határozottan jót tett a játéknak, bár néha visszasírom a régi fegyvereket, de alapjában véve rendben van minden. Sajnos a második részek mindig ilyenek. Majd a harmadikban már ismét egyedi alkalmatosságokkal lesz dolgunk.

Természetesen az ION CANNON (isteni!) és a REEDEMER a játék etalonja. 😊)
EmThor
köszi . de szar tiszta konzol fíling. koszos xböx 😊

EmThor
detto flyby több lett nekem viszont botmach 43. (xp 1800+ ,256sd,inno gef4 4200 64 250/513)

EmThor
De mire jó az adneralin? Amúgy valóban cpu limitált a gamma. videókártya tuning rulz

Még egy-két apró megjegyzés.
Anno azért (is) ragadtam le az UT mellett, mert nagyon tetszett a magyar UT-s közösség hangulata. Akkor még mindenki segítette a másikat, nem voltak beugatások, lámázások, anyázások. (Vagy legalább is csak mértékkel.)
A régi UT-s topikban, a régi vonalasabb klánoknál ez máig így van. Nagyon remélem, hogy itt is kialakul ez a fajta hozzá állás, és meg is marad. A szerveken is jó lenne, ha ez így lenne. Lehet valaki jó játékos, de attól emberileg nem lesz több, hogy az általa esetleg jó alaposan elvert ellenfelét gúnyolja. Ezzel csak a másik szórakozást rontja el.
Mindenki volt kezdõ valamikor. Ez jusson ilyenkor a gyõztes eszébe, és inkább próbáljon segíteni a másiknak. A meccs után esetleg mondja el a játékostársának, mit érdemes esetleg másként csinálni. A klánokon belül ez általában mûködik, de biztos vagyok abban, hogy "idegeneknek" is jól esik néha néhány tanács.
Szóval a lényeg, ami klánom egyik alapelve is, hogy tedd élvezetessé a játékot a másik számára is! (A csatinkon ugyan ezen elvek érvényesek!)

_RtE_Gabo

Gabesz:
"...ja, azt meg lehet valahogy oldani, hogy itt a fórumon alkossunk csapatokat és aztán usgyi?..."

Erre sokkal jobb megoldás az IRC. Szerintem a magyar UT-s klánok oldalán már most találhatsz olyan játékosokat, akik szívesen játszanának. A javasolt IRC szerverek: irc.extra.hu, irc.sote.hu, irc.elte.hu. Érdemes keresni a #vkk csatit, illetve a saját klánom csatiját is tudom ajánlani #RtE. (Na ná!) Ne csodálkozz, ha ismerõs neveket látsz, akadnak itt néhányan, aki törzsvendégnek, tagnak számítanak nálunk.
Vagy indítani kell egy új csatit.
A csapat szervezõdés utána már úgy is menni fog.

_RtE_Gabo

Pixie:
Az önmegtartoztatás rulez! De csak mértékkel. Szóval, ma viszem haza a demot és ki lesz próbálva. Meg aztán a régi UT-vel még mindig élmény játszani.

Kifogásolod, hogy a fegyverek túl Unrealisztikusak lettek. Ha megnézed az UT eredeti kerettörténetét, kiderül, hogy lényegében egy újfajta gladiátor viadalról van szó. Ezeknél a viadaloknál mindig is a látványosságon, a nézõk szórakoztatásán volt a hangsúly. Így már talán érthetõ, hogy miért ilyen színes minden.
Nekem pont ez a gladiátor aréna hangulat ami már az elsõben is bejött. (Ezen a téren messze jobb lett, mint a Q3:A.)

Volt termés este, ahogy nézem. Szeretem ezt a nyüzsgést, remélem sokáig ilyen pörgés lesz és a teljes megjelenése után pedig még fokozódhatna is a dolog. A szervereken meg pláne. Imádom a sok friss húsit!

ecet:
Ugyan kérem V3, nekem? Egy ASUS GF2 MX van most a gépben. Mellesleg kíváncsian várom, hogy fog menni a játék. Ma este remélem kiderülhet a dolog.

A többi REaction meg mindjárt jön.

_RudY_
"Így elsõre ennyi."
Szerintem nézegesd egy picit jobban ezt a demot és inkább csak utána írj, mert nekem ûgy tûnik, hogy néhol még saját magadat is ellentmondásokba viszed.

DF|Sylvie
Igen érdekes reformációnak néz elébe az UT2k3 😊