Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi azaz IRL?
Érdekes, hogy míg külföldre 400-as pingem van, azt nem érzem annyira hátrányosnak, mint magyar szerveren 30-ast.
Mert külföldin stabil 400 van, magyaron meg 30-at ír, de van vagy 1000. (pl. lightningnál érzékelem ezt)
csak gondolj bele. nem mindegy mivel, honnan lõsz bele. és ezek függvényében mindig 'másmilyen' lyukak keletkeznek, tehát a 'belsõ szerkezetet' is meg kell csainálni. most még azért nem foglalkoznak vele mert a paksi atomerõmû is kevés lenne hozzá. ha meg komromisszum lenne, akkor csak ronda texturákat húznának rá a lyukra, ami csúnya /szvsz/

élni emberek

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes = myth-master
és utána rohansz az enemynek, miközben mögötted szép lassan összedõl a szitvá lyuggatott fal 😊
iszonyat jól nézne ki és még valódinak is hatna 😊
aki jó játékos az el sem tudja képzelni, hogy milyen unalmas az effajta - respawn, 1 perc múlva meghaltál, vársz 10 percet - játék egy kezdõnek...
nekem legalábbis elvette a kedvem a realmodoktól. az ilyen game-eket sokkal jobban kedvelem, ahol pörög a játék, megy fel az adrenalin, ez ql 😊 szerintem sokkal élvezetesebb...bár ízlések és pofonok...
Eleve a pályák úgy vannak megtervezve, hogy játékegyensúly mindenek felett, szal te csak ne akard lerombolni a páláykat. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ez a játék engem nagyon meggyõzõtt, nálam ez lesz a No. 1 multi FPS egy ideig, az biztos. Tegnap is annyira jó volt a CTF a linuxforum.hu szerveren (Sylvie - te úgy nyomtad mint egy überhumán 😊), ide kell a taktika és a skill is, a hangulat az egekben, fantasztikus az egész. Látni kellett volna milyen örömködés volt, amikor kiegyenlítettünk majd a hosszabításban megfordítottuk a meccset, nagyon nagy volt. 😊
És itt nem lehet campelni, nem kell várni a respawnra, pörög a játék, de nagyon. 😊 Nekem mindenesetre jobban bejön, mint amikor az AA-ban a csapattárs ledob gránáttal, utána 8 percig várhatok, mert az utolsó köcsög camper nem mer még elõjönni, stb. Na mindegy, nem megyek bele ebbe a témába, csak arra akartam célozni, hogy ez a game úgy van megcsinálva, hogy kihozza az emberbõl a versenyszellemet, ami rögtön csapatmunkához vezet. És nincs semmi unalom. Királyság! 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ha belelövök egy fal szélébe, akkor logikus, hogy a lövedék kiszakít belõle 1 darabot. De itt ilyen nincs. Mondjuk ha jól tudom eddig még egy game-ben sem oldották meg ezt normálisan :/ Pedig tök jó lenne... na mindegy, ettõl eltekintve azért még ql a game 😊

Meg lehet azt oldani anélkül, hogy a framerate túlzottan leesne. Egyszerûen a szép tükrözõdõ textúra helyet a kicsúcsosodó hullámra egy fehér tajtékra emlékeztetõ textúrát kell rárakni. Kétlem, hogy elfelejtették volna az UT óta, hogy kell ezt csinálni, ott minden vizes effekt ezzel volt megoldva. (Meg persze hozzá passzoló hangra is szükség lenne...)
Viszont két dolog.
"A víz is jobban emlékeztetett valami zselére, kocsonyára, mint valódi folyadékra. A lövések hatására szinte fel kellene forrnia, de itt csak "érdekes" hullámokat vet."
Nekem tetszik az a kocsonyás víz. Persze, fel is forrhatna, de akkor még kevesebb FPS-e lenne az embernek. Gondolom, a fejlesztõk meghúztak egy határvonalat, hogy mit tud az engine, és mit nem, ennek köszönhetõ, hogy létezik olyan gép, amin el is fut. Amúgy meg a mocsárban olyan barnás a víz.
A másik az adrenaline: ha át tudod ugrani az ellenfelet, és a levegõbõl megsorozni, akkor az elõre-elõre-hátra-hátra csak nem fog gondot okozni... én mondjuk szinte csak a boostert nyomom.

Mint veterán UT-s nagy elvárásaim voltak/vannak az új játékot illetõen. Az eddigiek alapján semmi esetre sem csalódtam. Sok szempontból olyan lett a játék, amilyet vártam. Bár tény, hogy sok kisebb-nagyobb változtatás történt és ezeket még meg kell szokni.
Bevallom már azt is kisebb csodaként éltem meg, hogy egyáltalán normális sebességgel elindult a gépemen. (Teszt eredményeket ne kérjetek!) Szóval minden elismerésem a programozóké!
Botok nélkül mindent max-ra nyomva néztem meg elõször a pályákat. Azt nem mondanám, hogy röccenés mentesen, de elfogadható sebességgel lehetett mászkálni. Grafika terén nagyon kitettek magukért. (A grafikusok is megérdemelnek némi dicséretet!) Tetszik, hogy nem mentek el az id-nél látható nyomasztó, sötét cyber-gót stílus irányába. Az UT-ban nagyon szerettem azt, hogy minden pályának más stílusa, hangulata volt. Már ezen négy pálya alapján is látszik, hogy ez itt sem lesz másként. A modellek és a fegyverek kialakítása tényleg elég erõsen Warhammer 40000 beütéseket visel magán. Szerintem nem rossz. Már arra is figyeltek, hogy a fegyverek mérete arányos legyen a modellekével. A torkolattüzek is jól néznek ki.
A bemelegítõ séták után beraktam a botokat és hozzáláttam a játékmenet, a fegyverek kóstolgatásához is.
Tartottam tõle, hogy az új mozgás kombok nehézkesek lesznek, de végül is azt hiszem némi gyakorlás után megszokhatóak. (Dodge-ot eddig se használtam túl sûrûn.) A dupla ugrás jó újításnak mondható. Ha ehhez az ember még egy kis Speedet is beindít, tiszta jetpack jellege lesz a dolognak. Így már klasszul meg lehet csinálni azt, mint amit a Terranova-ban és a MechWarrior-ban imádtam: Az ellenfél fölött hátrafelé elrepülve néhány jól irányzott lövéssel kifektetni õt.
A mozgás és a fizikai rendszer szintén eltaláltnak látszik, legfeljebb apróbb finomításokra szorul még. Talán a "gravitációt" lehetne még egy kicsit növelni. A lassított felvételként összecsukló, bucskázó hullák, a szerteszét szálldosó darabkák hátborzongatóan fokozzák a hangulatot.
Az Adrenalin boostokban az UT elsõ Bonuspackjának Relic-jei tértek vissza, ezúttal szerencsére normálisan a játékmenetbe illesztve. Anno ezek ugyan színt vittek a játékba, de a játékegyensúlyt is felborították. Sokan éppen ezért nem is kedvelték õket. Itt nem éreztem azt, hogy olyan túl jelentõs elõnyt adnának, mint az elõzõ verziójuk. Remélem az aktiválásukhoz lehet majd valamilyen key-bind-et használni, mert ez a konzolos beütésû "kettõt elõre, kettõt hátra" dolog csata közben nem túl nyerõ. (Az idegességbõl kifolyólag billentyû zúzás lehet a vége...)
A fegyvereknél azt hiszem sikerült eltalálni a kellõ egyensúlyt. A részletezésbe nem akarok nagyon belemenni, de úgy érzem minden fegyver használható lett. A módosításoknak köszönhetõen a pulsegun elsõdleges lövései is végre használhatóak. Shockgun megfelelõen használva még durvább is lett, mint az elsõ verzió. A lassabb másodlagos lövedékeket kihasználva dupla kombot is lehet csinálni. Kilõsz két másodlagost és még mindig van idõd arra, hogy egymás után mind a kettõt szétlõdd egy elsõdlegessel. Szûk, hosszú folyosó szakaszok megtisztítására ideális. Összességében úgy érzem, a módosításoknak köszönhetõen a passzív játékról sokkal inkább az aktívra fog a hangsúly áthelyezõdni. A campereknek pedig nehéz napjaik lesznek. (Már csak a csapat játékokban használt díszkivilágítás miatt is.)
A hangok jónak tûnnek, bár a demoban a szereplõk hangjaiból egy "kicsit" kevés van. A zene egyenlõre nem tett túl nagy benyomást rám, bár lehet, hogy a hangerõt kellett volna még egy kicsit feltornázni. Ezen a téren majd a teljes verzió lesz igazán mérvadó.
Azért voltak negatívumok is.
Kicsit furcsának találtam, hogy amikor ugrás közben alulról pulse másodlagossal megpörköltek, tovább emelkedtem. A víz is jobban emlékeztetett valami zselére, kocsonyára, mint valódi folyadékra. A lövések hatására szinte fel kellene forrnia, de itt csak "érdekes" hullámokat vet.
A botok és a pálya design sem tökéletes még. Volt rá példa, hogy botmeccs alkalmával az egyik bot csúnyán beleakadt az egyik kijárat szegélyébe, s csak némi rángatózás után tudott kiszabadulni.
A menü rendszerrel és a benne lévõ beállítások mélységével sem vagyok teljesen elégedett. Pl. hangüzenetek beállítását sehol nem találtam, így nem tudtam beállítani a botoknak szóló parancsokat se. (Vagy nem néztem szét eléggé...) A karakterek életrajzát valami iszonyat lassan írja ki, így senki nem fog az elolvasásával veszõdni.
Ez a demo nem volt annyira lehengerlõ, mint az elsõ rész demoja. Ha legalább kétszer ennyi pályát és modellt tettek volna be, akkor kicsit jobb képet lehetne alkotni a közelgõ végeredményrõl.
Élveztem volna, ha nem csak férfi bemondó hangját lehetne hallani. Az UT-s RocketArena-ban volt lehetõség nõi bemondót is választani. Aki játszott vele, tudja mennyire eltalálták a beszólásait.
Összességében ígéretesnek tûnik a játék. Látszik, hogy sokat merítettek a TeamFortress-bõl és a Tribes-ból. Ha az UT gladiátor viadal jellegû volt, akkor itt a harci játékok irányába tolódott a hangsúly. (paintball, laserdrom stb.) Ezt a hatást fokozzák a robosztus testpáncélt viselõ figurák, a hozzájuk passzoló fegyverzet és a pályák kialakítása is. Az eddigiek után még inkább várom a teljest. Bár az is biztos, hogy neten csak egy gép fejlesztést követõen fogok vele játszani.
A másik biztos dolog, hogy a régi UT is ott marad a gépemen még egy jó ideig.
Eszem ágában sem volt feledésre ítélni a többi klánt vagy a hivatalos szervert. Csak mivel nem használom/használjuk túl sûrûn, ezért fejbõl nem igazán nyomom kik melyeik csatin lelhetõek fel.
A sajátunkat legalább már megjegyeztem...
Azt hiszem akit igazán érdekel a klán élet, majd úgy is utána néz a dolgoknak.
Az esetedben valszeg csak 1 map van engedélyezve jelenleg.

Na, majd holnap. Insta rulez.
Próbáld ki csak botok ellen +számolni, talán könnyebb.
Meglepõdve olvasom, hogy azért egy elég korrekt konfig alatt is 28-55FPS között mozog a game. Aztán olvasom hogy 16 bot mellett. Hát nem tudom min vagy meglepõdve akkor😄DD nem is kell annyi bot. Ha azt veszed, hogyha esetleg nemzetközi versenyeken Q3-at UT2K3-ra cserélik, ott max 8 játékos lesz egyszerre egy pályán, akkormeg ilyen konfig alatt elég korrektül fog menni.(ha mind hardcore gamer szemszögépõl nézem a játékot) Amúgymeg a botok amúgyis elég sok erõt kivesznek a gépbõl. Szóval ezen nem kell meglepõdni...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
1,8-as p4-en,
512 ddr266 mellett és
inno3d gf4ti4200 (64 mb, 4 ns-es rammal)
ja és WinXP Prof.
A game határozottan tetszett így elsõ ránézésre, fõleg, ahogy elöttem valaki is mondta, ezek a Warhammer 40k-s ûrgárdísta jellegû katonák jöttek be nagyon nálam 😊
A fegyverek szerintem jók lettek (bár én szórakozási szempontból néztem õket, s nem úgy, hogy most ennek milyen elõnye-hátránya-stb-je van a korábbi verziókhoz képest), csak a minigun felpörgése nemteccik', túl sok idõbe kerül. Viszont maga a táj és a fegyverek effektjei szerintem eszméletlen jók lettek 😊 Az elsõ DM pályán, 10 percig csak a füvet, a fákat meg a vizeket nézegettem...jóvanna, lehet, hogy primitív vagyok, de nem vagyok épp egy hardcore gamer típus 😊
De ami nem tetszett... nyílt terepen, a game eléggé belassult, nem ricogott, hanem belassult, igaz nem volt zavaró, de érezhetõ volt, mikor a 40 fps-es rohangálás után, 30 fps környékén már inkább sétálás jellege volt 1-1 pillanatra a játéknak. Azért egy picit többet várna el egy ember 1 gf4-tõl, vagy a game-tõl. Mert elég húzós, hogy egy relatíve új grafkártyán is jó, ha 50 fps-el szakít...ezek után bele sem merek gondolni, hogy pl. egy Doom 3-nak, majd mi lesz igazán jó HW, amin tökéletesen fog teljesíteni.
Jó, mondjuk hozzá kell tennem, hogy 1024x768-as üzemmódban, full-ra húztam mindent és 16 bot rohangászott körbe-körbe, és így mértem a fenti, átlagban 28-55 fps közötti értékeket a benchmark segítségével...
És végül mégegyszer: szerintem nagyon jó játék lett, bárki bármit is mond, s tuti, hogy el fogok vele én is jópár órát szórakozni (pedig játékok tekintetében asszem' elmondhatom, hogy q**a finnyás vagyok), persze majd csak akkor, ha végre meg tudom venni az 1,6-os p4-emhez végre a ti4400-at (esetleg 4200-at, még nemtom') vagy neadjisten egy radeon 9700-at...
Hát röviden ennyi volna. Kösz, hogy meghallgattatok.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
200HP, 150Armor, és ugyanúgy megöl... elég idegesítõ, fõleg labdázásnál.. és olyan túl nagy skillt nem igényel.