8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#3625 Csak csendben megjegyzem, hogy a freewebről még mindig simán lehet letölteni. -
#3622 vki rakja fel sg ftp-re a 1.cd-ről (web/images-ből) a legalsó filet... hibás lett -
#3620 Van ehhez magy MAGYAR TORT szerver? Mert ha nincs le se huzom :) -
#3619 Most instalálom!
Rohadt kiváncsi vagyok rá, ha már véletlenól felkeltem kora reggel! És ráadásul feidegesített, hogy 2300mega nem elég neki, (2500 kell neki), így kénytelen voltam a GTA3at törölni, ezért egy 3éves kisgyerek megfog verni, mert amikor feljött hozzánk mindig ezzal akart játszani... -
#3615 Tényleg király, de a demo sajna valóban parasztvakításnak bizonyult, a demos pályákon kívül nem sok megy olyan magas fps-eken. Viszort gyönyörűek. :)
-
#3614 Király a game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Xboxman #3613 Mi történt a logodal?:) -
Greater #3612 Ez a két cd nem akármilyen jó hir! -
Greater #3611 -
#3610 HEJJ!
nem kell 3. cd!!!
nekem még nem jött le, de azért megnéztem :-)
igaz, installnál kéri, de ha cancelt nyomsz, semmi extra, kiírja, hogy installation completed succesfully.
ÉS MEGY A GAMMA!!!! WOOOW!!
Face3: öcsém, ekkora pályát... eszem-f*szom megáll! és a grafika... eszméletlen! (eddig se volt rossz, de most...)
megnéztem 800x600 minden fullban a face3 tetejéről a pályát: botok nélkül 10 fps! (1400 CeleronT, gef4 ti4200, 256megaram) de valami eszméletlen gyönyörű!
a karakterválasztásnál a kattintásnál mondja a karakter nevét (mondjuk felesleges, de üde színfolt)
az antalust néztem meg, és a kiálló párkányon lévő rakétavető átváltozozz redeemerré :-)
a rakettirányítós módban lassabban mozog az egér. de jó. :)
asszem le leszek foglalva vagy 2 évre :-) -
Dante #3609 thnx -
Dante #3608 UT mindenekfelett ugyebár, gondoltam benézek;) -
#3607 télleg? akkó kúl :DDD -
dashed_ #3606 zuztan = zuztam -
dashed_ #3605 minek cd-key???? en az elobb zuztan neten.. -
#3604 hol "kint"? :) -
#3603 Én hallottam 1 PLETYKÁT(!) miszerint WON-os lesz... majd +látjuk. -
dashed_ #3602 kell , a telepito kerni fogja -
#3601 2cd kész :DD -
Xboxman #3600 Hi Dante!
De jó újra itt látni!!!:) -
Dante #3599 a harmadik CD is szükséges?
(csak mert az eredeti UT 2. CD-jén nem volt semmi létfontosságú) -
#3598 kint van a cd key generator! MEgvan valakinek?
-
#3597 ezt még nem tudni.
lehet, hogy olyan megoldás, mint mondjuk a q3-nál volt (reméljük!), vagyis hogy csak beírod a cd-keyt oszt mehetsz amerre látsz,
lehet, hogy olyan mint a CS-é (WON id), vagyis hogy bizonyos szerverekhez kell, másokhoz nem,
és lehet, hogy olyan, mint a diablo 2-nél, hogy magára a master szerverre nem enged fel csak eredeti kulccsal, és 1 kulcsot csak egy ember használhat.
én remélem, hogy az első.
ha nem, akkor spórolás lesz :-) -
Greater #3596 3592 re várnék választ -
Alig tudtam tovább menni a töltések, ezért több szálon szarakodom... :(((
Ja és kandó koli -
#3593 yupijééé r38/cd2 :DDDD -
Greater #3592 Egyebkent ezzel lehet magyar serveren multizni? Nem kell törés vagy ilyesmi? -
Greater #3591 Akkor jó mert már nekiálltam elvileg 35 óra alatt lent van. -
#3590 hely nincs annyi... pontosabban nem volt, mert már csináltam :-)
de holnap már úgyis ki lesz írva cd-re, ha törik, ha szakad! -
Greater #3588 Ez télleg igaz? Mármint daemon tools-al se lehet? -
TneX #3587 Akkor tünés kifelé és hadd szedje az aki rud is vele valamit kezdeni!:))) -
#3586 x3 mert 3 cd :-)
én nem tudom mit fogok csinálni.
nincs CD-írom, és 3 cd-t+a játékot egyszerre nem bírja a winyó... arg :-) -
#3584 657278k :) -
Greater #3583 Mennyit tesz ki a 3cd? -
#3582 ftp.koli.kando.hu:21
user/pass:anonymous
uploads/semin konyvtar
vagy
ftp://ut2003:[email protected]/smsaccess/UNREAL.TOURNAMENT.2003-DEViANCE/ -
sylic #3581 Szaisztok!
Kélek modjatok olyan helyet ahonnan le tudom tölteni.
Köszi. -
#3580 a lényeg, hogy lent van ;-)
csak jönne már le a 2. meg a 3. cd is...
majd számolj be lécci, ha hazaérsz és/vagy kipróbáltad! -
Cobra11 #3579 lehet. nem tudom. én nem tettem fel semmit. csak megnéztem és ott volt. -
#3578 mostmár! amikor én szedtem csak az r46-ig volt (se r47, r48, rar)
thx! :-) (lehet előtted rakta fel valaki) -
Cobra11 #3577 de fent van a cd1 rar fájlja. csak a lista alján van!