8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Ams
    én koliról sezedtem és ügyanez volt.
    a 3 cd tartalmát rakd 1 könyvtárba, és onnan setupold.
    sg ftp-re felrakom a q_topright.gif-t + a t.gif-t. várj
  • Ams
    nemtudom... én pl. wincomanderrel csak 1 szálon töltöttem...
  • Dynamic
    Mi lehet a hiba?A mocsok már a telepítés elején leáll critical errorral.Azt írja, hogy
    "failed reading source file:F\Web\images\q_topright.gif(Incorrect function)"
    Már kétszer is leszedtem újratömörítettem(cd1), és újra kiírtam(szerencsére rw cd-re) de másodjára is kiadta a hibaüzenetet azzal a különbséggel, hogy először egy másik file-ra hivatkozott, de ugyanabban a könyvtárba.A freewebről szedtem le.Tipp,ötlet??Másnak is előjött a hiba aki freewebről szedte?
  • Dantor
    engem landorra van úgy, hogy 15-20x kell próbálkoznom, mire beenged, pedig nincsenek csak 7-en.
  • Dantor
    milyen géped is van neked?

nálam 800x600 fullban mondjuk a face3 úgy akad, mint mari nénin a szilvalekvár (?)

visszarakom a 30.82-es drivert, megnézem, hátha.
  • Greater
    Sylvie avass be légyszives mit jelent ez a majdnem mindenkit. Engem például valaki kickelt landorról amikor te is ott voltál, ugyanakkor úgy gondolom nem ártottam senkinek.
  • Dynamic
    baszki most meg ott van, pedig tutkóra nem volt ott.Rá is frissítettem, szerintem mostanában rakták vissza.Na mindegy
  • Dynamic
    Onnan szedtem le a cd-ket és onnan hiányzik a cd1/r18...:(((
  • Dynamic
    A cd1-ből hiányzik a r18-as file .Honnan tudnám leszedni?A koli ftp-re lehetetlen bejutni.Csak ez az egy file hiányzik, az összes többi megvan.Lécci valaki segítsen.
    Köszi.
  • Ams
    [Benchmark Results]

Flyby: 110.618202
    Botmatch: 51.201130

Resolution: 1024x768
  • Ams
    cső! a szerveretekbe én is beléphetek?
  • Hitman
    Sziasztok!
    Én most vásárolom, de lenne egy kérdésem. A cd-n (eredeti) rajta van a dolby digital logo. Tényleg dolby digital a hangja a megfeleleő erősítővel? A demoban nem volt ilyen lehetőség. Köszi a válaszokat.
  • Noninnyó
    Hi!
    Nagyon fasza a játék, és télleg nem kell hozzá nagy gép: nálam P-III 800-on, 256 Rammal, Gef2 64MB-os kártyával (240/210), normál beállítással, 1024-be 16 bit színmélységgel szinte akadás nélkül fut. Neten is nagyon jól játszható, 384/64-es ADSL jó hozzá. Ennyi a tapasztalat. Mindenkinek jó játékot hozzá.
  • DF|Sylvie
    Greater, nem kell hozzá nagyon durva gép szerintem, csak egy kártya, ami DDR2-t használ.

Nálam bizonyos mapek full detail-en gond nélkül mennek. Persze, jobban örülnék 80-100 MINIMUM FPS-nek, mint 50-60-nak, de fogjuk rám hogy játszható.

Az insta meg eleve jobban szalad, azokkal nem lesz semmi gond.
  • DF|Sylvie
    Nekem gyönyörűen megy a játék, jobban, mint a demo. Highest textúrákkal, highest modellel is jó az fps.
    Néhány pályán leesik ugyan - inferno, meg az a nagy erdei ambientes map -, de ott a texturák lebutítása és a modell butítása sem segít, azokhoz már új kártya kell.

Teljesen beleszerettem ebbe a game-be, hamarosan lesz CTF instagib serverünk, és várunk mindenkit. Na jó, majdnem mindnekit :)

Kicsit swapel, ez olyasmi lehet, mint a demoban a patch előtt a map eleji akadás, nem tudom, mitől van, biztos nem a gépem miatt :)
  • Greater
    A lényeg hogy ahoz hogy kvék kifogástalanul fussson full-ba ahoz kell egy mostani csúcsconfig, azt hogy unrealhoz mi kell majd azt el sem merem képzelni.
  • Greater
    Jaja, én még töltöm vagy holnap reggelig de előre is kösz.!
  • Greater
    ja, lehet igazad van de kb. fél évre rá már biztos volt mert nem sokkal vettem egy 700 ast miután megjelent amit nem rég adtam el. naiv fejemmel azt hittem kifogástalanul megy rajta.
  • Alexease
    Nahhh, lejott! Hogy jo-e, azt meg nem tudom...
    De eloszor is szeretnem MEGKOSZONNI SEMIN-nek, es annak, aki a free-re felrakta (nem talaltam meg, hogy ki volt) hogy elerhetove tette szamunkra a gamet ilyen gyorsan!!! KOSZI!!!!!
  • Ams
    Kurva jo a gém!
    A hiba úgy oldódott meg, hogy felraktam a 30.82-es drivert.
  • DeXoSZ
    hmm,megint fentvan.. kúl
  • dashed_
    fent van az
  • dikki*yysw
    Á, akkor a 400-as celeron voodoo3-mal vagy tnt2-vel király volt. 700-as gép még sehol nem volt akkor.
  • Greater
    Ha te a kvékes Morpheus vagy akkor nem kapsz:D

Egyebként visszaolvasol van egy csomó link.
  • DeXoSZ
    valaki mondjon a 3.cd r33-as filera egy linket pls, mert freeweben nincs fent,kali meg tele
  • rocky1984
  • rocky1984
  • Greater
    Hát ez engem nagyon hazavágott, hogy leállt este a letöltés, ma tuti nem játszok
  • Greater
    Nana ha visszaolvasol ott volt szó key ről nem is olyan rég. Majd a számot ird ki mert engem is érdekel. Bár nem most lesz rá szükségem.
  • NaNa
    Seg1tség!!! CD key- nincs meg hozzá :((((
  • Greater
    ja hogy neked már az editorral van problémád? Tőlem ne várj segitséget.
  • Greater
    Ugyanez volt amikor kijött a kvék, akkor a 700-as gépek voltak a királyok, és full-ba bőven nem futott rajtuk-mit full-ba 1024-be se. Most is ez a helyzet, szerintem ez a játék egy 3 gigás gépen meg majd egy év múlva kiadott vidcsi kártyával olyan lesz mint egy ékszeresdoboz. Hiszen a kvéket nyugodtan nézze meg fullon 1600*1200-ba akinek van hozzá gépe.
  • Greater
    És este leállt, ez a nap is jól kezdődik.
  • Greater
    mafla. én 7.6 kb/sec el töltöm:(((((((((((((((((((((
  • Greater
    Nekem két gépem van és az egyiken csinált ilyet még a béta egy áramszünetet követően. Ujrainstall nem segit az tuti. Valami problema a rendszerrel van.
  • NaNa
    Üdv! Valaki mondjon egy CD-keyt hozzá légyszi!
    THX.
  • Ams
    UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26]

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1676 MHz with 511MB RAM
    Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 (NVIDIA GeForce4 Ti 4200) (2890)

Failed to enter Entry: Can't find file for package 'TauntPack'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

most mi a faszt csináljak?
  • dikki*yysw
    Logo testing.. khömm
  • josi
    Szia! Nekem is ez a hiba. Melyik [hanyas]? rar-file.
  • Petyus_
    Én csak arra lettem figyelmes, hogy a demo 50-60 fps-e helyett itt folyton lila (30 alatt) a mutató. De a 800*600 segített (abban csak azt utálom, hogy a betűk csúnyák lesznek). :)

A havas pályák eszméletlen gyönyörűek! :) Ja, és a fű mostmár tuti, hogy nem mozog. :|