Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Nem tudom, van benne valami, de egy gyorsan mozgó/ugráló embert lekapni linkkel azért van olyan teljesítmény, mint lightninggal egy mákos headshot (olyanokat én szoktam néha 😄).
Linket próbáltátok már csapatban használni, érdemes vele próbálkozni?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

hen-tes
HI!
na megjöttem
és tök jóaza tird person mod , csak az benne a gazos , hogy nem lehet célozni

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

DF|Sylvie
Amivel folyamatosan lehet lõni, az csak láma fegyver lehet.
Az igaziakkal csak ritkán tudsz lõni.
DF|Sylvie
Magát a gömböt lehet, de a combót.. mivel nem tudsz azonnal lõni primaryt, elég ideje marad félreugrani. Na mindegy, majd gyakorlom 😊
Igenis lehet használni duelbe,mert elég lassan mozog a gömb,és elég nagy a felülete ahoz hogy eltaláld mozgás közbe...sima UT-ben ez nehezebb volt mert ott gyors volt és kicsike.

Dantor
a shock az gyengus fegyver, nemhiába 4-es :-)
de az igazi mesterei félelmetes dolgokat tudnak vele: kilõnek 4-5 core-t, aztán ahol vagy abba eresztenek egyet. és nem tudsz mit csinálni: mozognod kell, hogy maga a core ne találjon, de közben õ is mozog szóval nehéz dolog lekapni márcsak azért is mert nem látod a core-októl.

profi a link gun is. egy bizõ 30-at sebez, a csík meg 2 mp alatt végez egy 100/0-s emberrel (és ha csak át-huzogatod rajta, akkor is találat/20 hp), és olyan 5-6 alatt egy 200/150-essel. Legalábbis botok engem fullon 5 mp alatt lekapnak vele..
DF|Sylvie
Ha telibe kapod a combóval, akkor a 200/150-es ember is meghal.

Viszont én arról beszéltem, hogy védekezni jó a combó, de mondjuk ha duelezel valakivel, akkor nincs sok esélyed, hogy eltaláld. Mire pont oda lövöd a gömböt, ahol akkor lesz, amikor kell (mert ugye mozog), és eltalálod, addig 5-ször meghalsz.

Közben esetleg primaryval lelõhetted volna. Az viszont 100 HP 0 Armor esetén 3 lövés. Képzeld el, ha páncélja is van...
A combo az jó szerintem,bár tény hogy sokkal gyengébb mint az orig UT ben,itt kb. 2 kell egy gyerekbe,mig az UT csak 1 kombó,bár nagyritkán elkaszálja nekem 1 kombóval is😊

DF|Sylvie
Csak az a baj, hogy páncélos emberre 5-6 lövés is kell.
DF|Sylvie
A combo azért elég ritkán használható. A sima primary fire jó benne.
Petyus_
Tudom, magamra mondtam, mert szeretem a minigunt. 😊 Ja, shockkal jó a combo, csak az nagyon nem megy nekem, rakéta meg lightning ezeket én is szeretem.

DF|Sylvie
Azt nem mondtam, hogy az vagy.

Profi fegyver: shock gun, lightning gun, esetleg a rakéta.
tudom, hogy nem az évszámot jelenti, mert a fifa 2002 is 2k1ben jött ki stb.
oksa. és úgy szebb lesz mint a sima ut?
Dantor
az ut '2003' meg nem azt az évszámot jelenti, amikor a game elkészül, csak egy amolyan "verziószám"szerû.

Majd adják hozzá kifele szép sorban a bonus pack-eket (mint az ut1-hez anno), és azok majd szépen az ut2k4, 2k5, stb. neveket fogják viselni. szerintem :-)

az unreal 2 fog megjelenni 2003 elején-közepén
Dantor
ha leveszed software 3d hangra, valamint 800x600 minimumban nyomatod. szóval: igen!
huh. az király. ahhoz képest, hogy eltolták 2003-ra még elõre is hozták. elmegy a demo 1 ilyen gépen: p3 667, asus cusl2-c alaplap, matrox g400 (16 mb vram), 128 mb ram, 60gb maxtor ide hdd (7200 rpm), sblive 5.1 hangkártya?
hamarosan. tegnap került aranylemezre
nem tudjátok hogy mikor jön ki a végleges verzió?
Petyus_
Akkor láma vagyok. 😊 És mi a profi fegyver?

The Garrett
ftp://www.clanbase.com/pub/6446-walljumps.zip/

a spec ugrálásokról videjó.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ez publikus szerver (lesz)?

DF|Sylvie
A DF már rajta van, de a linuxos gépen valamiért kidobja a népet - ha jól tudom -, a winesen meg a webadmin nem megy.
Dantor
ezért van az ut2k3-ban double jump, dodge, stb.
sõt, aki már elsajátította, hogyan kell jól walljumpolni, azt lehetetlen leszedni lightninggal.

nem beszélve a guggolásról. ha azt is használod az ugrabugra mellé, aligha fognak leszedni (mert ha tudja hogy guggolsz, lefelé fog lõni. ha ugrasz nem talál el. viszont ha arra számít, hogy ugrani fogsz, te leguggolsz, és megintcsak nem talál el.

meg ne mondd nekem, hogy neten számítana, hogy mire számítasz. hacsak nincs <5 pinged.
Ez engem is érdekelne. 😊

DF|Sylvie
Jó volna...
DF|Sylvie
A minigun lámafegyver.

Nem lesz magyar instagib server?
Viszont a sima ugrás olyan, mint egy feldobott agyaggalamb, túl lassú sztem harc közben.

Petyus_
Szerintem is tök más egy Q3 engine mint UT2003. Szerintem is akármilyen fegyverrel azt a legnehezebb leszedni, aki ugrál. A jobbra-balra cikázókat simán le lehet kapni minigunnal, aki ugrl azt sokkal nehezebb.

Mondjuk én nmetudom hogy a q3-ban a rail milyen pontosan meg a q3 egész fizikája,mert kb 1 éve nem volt a gépemen

De ez itt nem q3

DF|Sylvie
Kérdezzétek meg bármelyik kvékert, meg fogja mondani, hogy aki rail ellen ugrál, az hülye. Sokkal kiszámíthatóbb mozgás. Errõl beszél Greater.
velem már játszott neten. hál' isten velem volt nem ellenem, mert kib@szott jól nyomta
viszont, nála is a proci lesz a szûk keresztmetszet

lehetne a gépemben 9700 is, akkor se lenne több fps-m
az kira. köszi.
csak azért írtam, hogy ha már fegyvert vált raksi után, akkor ne snipert használjon.

jóval kisebb

Lenne 1 kérdésem. A demó gépigénye kisebb lett valamivel mint a bétáé?
Kicsit kötözködök, én mint fõláma.
Sztem, ha már raksival le lett gyengítve az enemy, akkor jobb megoldás valami kaszálós fegyverrel lõni rá utána (golyószóró,stb.), mivel akkor már kevesebb is elég neki a halálhoz. Sztem.

Unknow
Na jó mentem vissza játszani amíg még itt van...
Unknow
Akkor eléd lövök lézerpuskával..olyan mindegy nem?😊))A lényeg,hogy a lövedék úgy érjen oda ,hogy közben fegyvert válthassak... Jövõ héten lenyomhatjuk😊))
Unknow
Hát BAZ meg akarja nekem magyarázni,hogy földön nehezebb eltalálni mint ugrálás közben😊))Holott még a GÉP IS tudja,hogy ez hülyeség!Nem hiába lehet nehezítés képpen beállítani a botoknál az ugrálást=)))Tudjuk Greater akik csinálták a játékot ûber lámák hozzák és CSAK szerintük meg szerintem nehezebb ugrálás közben kilõni az ellent=)))
Unknow
Igen?😊)Az olyan lámák mint én általában nem úgy céloznak eléd ,hogy elõre szaladsz és akkor bum.Tudod az olyan lámák mint Te irány változtatnak akkor is ha rakétavetõvel eléjük lövök.Ekkora aztán mikor szépen elindulnak a másik irányba mert õk nagyon okosak én meg sniperrel fejbe baszom õket ugyanis a rakéta mire oda ér én már nem rakétavetõvel a kezembe fogok állni😊)Taktikáról még nem hallottál te FPS-ek királya?😊
látom érik már a f2f köztetek

Unknow
Ez is marhaság.Hogy ne tudnál irányt változtatni ugrálás közben?😊Annyi,hogy amikor a levegõben vagy gyorsan megnyomod az ellentétes irányt mint amelyikbe ugrottál😊)Ez az UT-ben is benne volt😊)Az INF-ben van az,hogy ugrassz és akkor nem tudsz mozogni😊
Unknow
Tévedsz...irányváltoztatással szart se érsz😊Eléd céloz és halott vagy...én is azt szoktam..ha látom,hogy jobbra - balra cikázik az ellen akkor csak kicsit elé lövök és már meg is halt😊)Más szóval beleszalad a lövésbe😊
Unknow
Mindenkinek aki megkérdõjelezi a tudását😊
nem probléma, ha van tartalom mögötte.
a 2608 kinek szólt?

Unknow
Dehogyis nem😊)Volt már ilyenre példa😊))