Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DF|Sylvie
Fáradt voltam, és nem kapcsoltam. Elnézést is kértem érte. Sose mondtam, hogy nem hibázok.
Petyus_
Nem azért mondom, de ebben a helyzetben Sylvie rakétával küldte volna az ellent az jobb lett volna a csapatnak. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

G. Joe
Mert önzö dög, mint a nõk általában! 😊)

http://deathfellows.hu/

Petyus_
Sylvie de olyan is volt hogy te mentél a labdával, egy ember hátulról fedezett, egy meg elõtted rohant jól láthatóan Speed adr. comboval, és te a speedesnek nem passzoltál volna, inkább vitted tovább és ki is nyírtak.

DF|Sylvie
Most keltem, ilyenkor még nem szopok 😊
DF|Sylvie
A "lámafegyver" nem azt jelenti, hogy aki használja, az láma. Nyilván egy profi kezében sokkal halálosabb.
De ezek azok a fegyverek, amelyekkel nagy tömegben, különösebb célzás nélkül lehet öldösni.

Amúgy meg eléggé elgondolkodtam, hogy mennyire agyatlan hent az UT. Játszottunk labdásat Groove-on, és megfigyeltem, hogy ha körbe viszem a labdát, és rádiózok, hogy cover me, akkor 0, maximum 1 ember jön velem. Pedig látta vagy 5, hogy arra indulok. Írtam is teamsaybe.

Elgondolkodtam, hogy mért lehet ez, elbújtam a lasztival, és megkérdeztem, hogy miért is csak egy utat ismernek a labdával. Erre ilyen válaszokat kaptam, hogy az a legrövidebb, és leggyorsabb.

Hát szerintem nem a játék az agyatlan... egy olyan mode-ban, ahol nem számít idõ, nem jut el odáig a csapat, hogy nem rohanni kéne, hanem teljesen felfegyverkezve együtt, kézenfogva besétálni az ellenfélhez, és szarrá lõni mindent, ami mozog. Na mindegy.
G. Joe
Sylvie bébi, told be az arcocskádat irc-re pliz!!!

Este hazaérek, akkor tesztelem. 😊

DF|Sylvie
Sylvie doesn't like SW.
DF|Sylvie
Mivel instagibet nyomtunk, nehéz lett volna fegyvert váltani 😊
Petyus_
Ez nagyon komoly lehet! 😊

Kiváncsi vagyok Lucasék mit szólnak a dologhoz.

Nem tudom volt e az elözõ 2719 hozzászólásban...
EZT a MOD-ot látátok már???
http://www.ut2003troopers.co.uk/
Remélem hamar készen lesz ...

G. Joe
MAjd elválik hogy mennyit bir a szerver, de nem a netkapcsolat a kényes pont hidd el!
100Mb/s ennél kicsit többet elbir!

ecet
hmmm...csak halkan megjegyzem h ti eddig milyen gamákkal játszottatok úgy igazán ?
Dikk-nek volt pár kommenttel alõbb egy jó észrevétele : mi az hogy láma fegyver ? Mi az hogy profi fegyver ?
Vannak fegyverek , vannak ízlések , van akinek egyik fexik van akinek másik.
A shok kombo igencsak hatásos fegyver ctf-ben elsõsorban védekezésre , de aki firtatta azt hogy f2f használhatatlan az még nem játszott a megfelelõ ellenfelével. Jópáran vannak a klánokban akik halálosan használják a kombót. Jah és gondolom nem árulok el titkot hogy miért ASMD a fegyver rövidítése. Na ki tudja a megfejtést ? ;-P
Szal lényeg a lényeg igencsak látszik hogy nem sokat játszottatok az UT-vel csapatban ezelõtt , csak úgy belekóstolgattatok.
Jah és félreértések elkerülése végett én nem vagyok a No1 az UT-ban ;-P
Aki meg tovább flémel hogy nem elég realisztikus a game, a pályái , a fegyverek , a hangjai az könyörgöm inkább meg se szólaljon , menjen olyan topicba ahol relmodokkal nyomják , passz .
További jó gamet mindenkinek.
byez
_RtE_ecet

Köszi 😊 Egyszóval lassú vagyok..
Lehet hogy már ezren meg kérdezték de én most megint megkérdezem,mivel a forum nagyon gyorsan dagad egy agyrém lenne ha elkéne olvasnom az egészet.well 😊 Mikor már megvan az adrenalinbol a 100 egységem az istennek sem tudom elöcsalogatni a extrákat.Hiába nyomogatom a 2 elöre 2 hátra elméletben meg van minden de valahogy a gyakorlatban nem akar sikerülni.Már mindenre gondoltam nyomtam gyorsan egymás után +lassan is. Homályosícsatok fel egy abszolút lámát.😊 THX
32 fõs insta? ez elég bevállalós sztem, hogy jól mennyen a szerveren ilyen mod(bár nem tom, milyen a netkapcs.)
Azért köszi elõre is.

Végre 1 yo hir

G. Joe
NA urak, hölgyek!
Ma estétöl, állandó (reményeink szerint) DF Landor szerver üzemel az UT mániákusoknak!
Egyenlöre 32 fõs, és istagib mod fut rajta.
Címe: landor.no-ip.com
Köszönjük Flex!!

Hitm@n
Amúgy nagyon tetszik,még így,"majdnem kész" állapotban is,szvsz hozza az elsõ rész hangulatát,bár sokminden más benne,ezért számomra elsõnek elég szokatlan volt benne 1-2 dolog.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Petyus_
Faki LOL. 😄

Hitm@n
A Gamestar azt írta a bétáról,hogy 1GHz-es procival meg GeForce2-vel el lehet vele játszani simán.
Nekem pont ilyen konfigom van,de, hogy simán játszogatok is rajta,az azért enyhe túlzás.Ugye ez is a bétának tudható be,hogy nincs még "belõve" rendesen a program?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Petyus_
Szerintem van, de ízlések és pofonok. 😊 Mindenesetre nekem hatalmas üde színfoltként hat ez a game a mai mezõnyben, és hihetetlen jó ötletek vannak benne a játékélmény fokozására/izgalmassá tételére.

Hitm@n
És mi inkább gamerek vagyunk,igaz? 😊

Hitm@n
Nem is a "bótbul" vettem... 😄D

Petyus_
Azért ennek a "fosnak" van pár pozitív tulajdonsága.. a fegyverhangokkal nem tom mi a bajo, szerintem mennek a áték hangulatához...

A sok pozitívumot most hadd ne részletezzem. 😊

Petyus_
Ja, ez érdekes dolog.. de akkor hogy szivárgott ki két változatban is? A Digital Extremes-nél olyan 20-as nagyságrendû emberke dolgozik, közöttük lenne a "kém"? Vagy nem tom hova küldözgethetik a bétákat ahol vannak a kiszivárogtatós emberek...

Egyébként meg Magyarorszég suxxx (szigorúan csak ebbõl a szempontból), mekkora feeling lehet kibontani ezt a dobozt, felinstallálni a játékot, nézegetni a kézikönyvet, stb.... ehelyett jön majd a szokásos ISO, mert a magyar terjesztõk ugyi... ezt úgy tudom utálni, legalább azt hadd vehessem meg amit feltétlenül akarok, és még ezt se engedik! 😊 Nembaj, ezt a gémet megveszem akármi is lesz.

Ti meg ne flémeljetek már, inkább játszani kell. 😊

DF|Sylvie
Amúgy, ha én fejlesztõ lennék - amiben a hajszínem megakadályoz -, akkor több okból sem örülnék túlzottan annak, hogy kilopkodják a bétát.

Ha viszont gamer vagyok, akkor hol van már az iso?
DF|Sylvie
Ami neked van, az k. illegális 😊
Hitm@n
Tehát ha a játék most került ki aranylemezre,akkor nekem mi ez a 2 Cd,amire UT2003 van írva? Ugye ez lenne a béta? Mit tudtak még rápakolni még egy cd-re?

DF|Sylvie
dikki, akkor próbáljuk lekommunikálni az esetet 😊

az yysw nem tudom, mi lehet. az yymmdd az ugye évévhóhónapnap, gondolom, ez rövidebb, és benne van az idõzóna info is.

én nem vagyok majer, de van már egy követõm pl. szinte akármelyik szerverre megyek, jön egy fickó, aki egyébként elég hullámzó skillel játszik. nem tudom, hogy talál meg, de tényleg szerverrõl szerverre követ. "player" a neve egyébként, nem túl eredeti

tudom, hogy vannak nálam jobbak, de bárkivel szívesen duelezek shock-kal f2f, attól ugye fejlõdöm, tehát mikor hol? 😊
dikki*yysw
Hát banyek, te egy igazi májer vagy, ha ennyire menõ vagy, hogy hagysz 😄
Mondjuk nem tudod, mi a yysw a nevemben 😄DD
Én is hagylak, és visszatérünk rá, ha 10-bõl már 5-ször eltalálod a shockot (~2-3 év 😊 )

Kezdem bánni, fél éve Lethal bácsi hívó szavára nemet kellett mondanom =) Ilyen vehemens társakkal sikeres lehet a csapat.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Békénhagyni dikkit,mert irgumburgum lesz.

asysoft
Rohadt jó játék lett, bár igaz, hogy alig hasonlít az UT-re... S csoda, hogy 64K-s ISDN-el nem szaggat a neten...

/*WTF?!*/

DF|Sylvie
"Mondom, ez biztos ilyen vitatkozási könyvben található szöveg, rá kell bökni egyre, és beírni ide."

Nem tudom, én nem ismerem azokat, de te úgy tûnik, igen.

Amúgy hagylak, örülj magadnak.
Nem tudom,de ha megtalálta biztosan elmegy

dikki*yysw
És mit keres az user.ini -ben az az XboxAA=False sor?

dikki*yysw
Na, szóval demo release notes :

This is the Unreal Tournament 2003 demo version. As of this release,
we're a few weeks away from shipping the final game. Therefore,
some features aren't finalized, and some gameplay tweaks remain.

We welcome bug reports and gameplay suggestions for the demo.
Please send all feedback to:

[email protected]

Na, ha kijött egy hete demo, most meg már arany, ennyi idõ alatt az összes visszajelzést, mindent beraktak a játékba, elkészültek a tweak-ekkel akkor, amikor egy demot nem voltak képesek 3 hónap csúszás nélkül kiadni...?

dikki*yysw
Kérdezzünk meg mást is. Szerintetek a #2683-ban hasonlítgattam magam akárkivel is?

dikki*yysw
yysw!
És nem tudom, én kivel hasonlítgattam magam. Mondom, ez biztos ilyen vitatkozási könyvben található szöveg, rá kell bökni egyre, és beírni ide. Mert vhogy nem értem, miért kapcsolódik ide ez a mondat.

DF|Sylvie
Ellentétben veled, én nem hasonlítgattam magamat másokkal, illetve más játékosokat egymással. Ám ha úgy érzed, erre okvetlen szükséged van, engem voltaképpen nem zavar.
dikki*yysw
Érdekes eszmefuttatások a láma fegyver és a profi fegyver kategóriájáról...
Sztem raksi után sniper halott ötlet, fordítva viszont használják. Shock combo az UT egyik legerõsebb fegyvere.
És valahogy olyan nagy arcot érzek mindenkitõl 😊 pl. Sylvie. Egy f2f Gio*-val, ami negatív-sok eredményt hozna, a topiclakók többségét helyre tudná billenteni.. ;-)

DF|Sylvie
Ezt én írtam.
Hát azért 1 dubble-damage még mindig nem elég a sikerhez,ellentetben a redeemerrel.Attól hogy 2szer akkorát sebez a stukid ugyanugy szétszedhetnek,de ha szuperfegyver van nálad akkor nincs más dolgod mint rövidre zárni az egér bal oldalán elhelyezkedõ gombot.Ehhez meg igazán nem kell skill.

Ezt irtam😊

Fórum bug rulz😊

Lol,én nme is ezt irtam😄

A mage.hu címen INSTAGIB CTF mûködik, remélhetõleg permanensen.

Dantor
sajnos...

de ilyen erõvel kiszedhetnénk a double-damaget, az adrenalin csomagokat (mert ugye aki erõs az csak erõsebb lesz), a 100-as pajzsot, stb..

mivel "töltény" nem lesz hozzá, csak maga a fegyver, és arra nem fog vonatkozni a weapons stay, annyi haszna lehet, mint egy double damage-nak: ha vki tudja használni és mákos, hajrá, ha meg nem akkor meg ne játszon :-)
Nameg persze a Redeemer,de az a legtöb szerverrõl le van tiltva,és szerintem itt is lesznek dögivel olyanok ahonnan ki lesz szedve a Redeemer-Ion Painter páros

Sylvie😊))
Maradjunk annyiban hogy egyik sem láma fegyver!😊
Láma fegyver a sima UT-ben a flack cannon.Az szinte nevetségesen erõs volt a többihez képest,ugyhogy aki csak azzal a fegyverrrel képes teljesíteni arra mondhatjuk hogy láma.De a 2k3-ban ilyen fegyver nincs😊