Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ha ut2003.hu oldalhoz tudok vmit segíteni (esetleg angolból kell fordítani, egyedül ehhez értek 😊) akkor dobjatok egy mailt.
Ams: el se tudod kélpzelni, hogy mi meg AKARJUK venni? De sajna nekünk is marad az ISO. Egy ideig.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Istenem, csak jönne már ki 😊)
konzolba: demorec filenev, kiterjesztés nélkül,
demoplay filenev, szintén kiterjesztés nélkül.
A felvett demót a system mappába rakja filenev.dem -ként.
felvenni sikerült, de nem játsza vissza, valami olvasási hibát ír ki.

De az a fura, hogy van olyan gép ahol nem csinálja, pedig az összes tök egyforma!
Az XP újabb csodája vagy csak bug???

1 ghz-es CeleronT-m van 1439-re húzva. meg egy gf4 ti4200 270/575-ön.
Ha-k nincsenek, toom. Kár.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ha-k nincsenek, toom. Kár.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
DEATH FELLOWS
A DF január eleje ota létezõ, klán, ami MOHAA klánként indult, de nem ragadunk le egy játéknál.
Nem csak klán, hanem egy haveri(baráti) kör, olyan gamer club féle. Néha összejárunk , akár sörözni, akár más ürüggyel.
Mi csináltuk(juk) a www.mohaa.hu oldalt is, ami egyengöle még nem 100%-osan kész, s szintén mi regisztráltuk a www.ut2003.hu oldalt is amit szeretnénk szinvonalanas elkésziteni.
Egyébként szivesen látunk minden jo képességü, nem egy játékhoz begyöpösödött, ugyes playereket.
Természetesen mint minden más csapatnál, nálunk is számit hogy jo fejnek tarsuk akit felveszünk.
Aki meg akar találni minket az megteheti a #deathfellows irc csatin, illetve elér a [email protected] emil cimen.
Szándékunkban áll folyamatos UT szervert, esetleg szervereket biztositani a magyar UT-seknek.
Tegnaptol üzemel DF Landor szerver, és folyamatban van Sylvike szerverének a "belövése" is.
http://deathfellows.hu/
----
A DF multigame klán, az UT-hoz még nem volt szerencsénk. Elõtte MOHAA-ztak, de akkor még nem voltam tag 😊
A mondatodról ez jutott eszembe : mi vagyunk a lovagok akik azt mondják hogy Niiii ;-P
Odáig oké, hogy jól nyomod, de akármilyen jó vagy, a botok egymást is lövik. Nekem 15 perc alatt a leggyengébb botnak is legalább kétszer ennyi frag jön össze.
Milyen procid van? Sebesség 100% volt?
amiben én vagyok az a Runtime Error Klán , röviden _RtE_ . Ha ilyen elõtaggal látsz vkit az ebben a klánban van.
Errõl a fórumról Gabo , Dikk , most vettük fel Balty-t, Tbundy és Tnex is jár a csatinkra , ha õk is úgy akarják elõbb-utóbb nem menti meg semmi õket attól h klántagok legyenek ;-).
Ha nem erre agondoltál akkor az Sylvie-tõl kérdezd , hogy õk milyen klánt fognak alapítani.
egy laza mozdulattal kikerülik a rakétát, a flak gránátot, a biomassza közt ellavíroznak, a plazmát kikerülik.
szóval a kedvenceim (
) a lightning, shock, minigun, a link gun és az assault rifle.
Kedvencem jóhogy a lightning+1 shock, az tuti (csak mondjuk 200%-os játéknál nem igazán kivitelezhetõ), de ha ezek nincsenek akkor minigun másodlagos és link gun másodlagos.
raksit nem szeretem annyira, túl könnyen kikerülhetõ. amíg meg felcsardzsolom a 3-as kombót, meghalok. flak csak közelharcra jó (de ha rádrohannak vele könnyen át lehet ugrani), biorifle suxx.
az instagibet én nem szeretem. nem azért, mert nem érzem, hanem mert csak egy fegyver van.
Remélem az én klánomban is lesz elegendõ vállalkozó a feladatra és nem gyöpösödtünk bele a "régi" UT-ba.
A láma fegyver kérdését meg továbbra is kényes kérdésnek tekintem. Engem is lámáztak már azért mert imádom használni a flakkot és ne mondja nekem hogy az lámaság ha másodlagossal megküldöm és látja az ellen smile-t :-) (nem tudom érthetõ -e mire gondlok ). Igen , valóban nagyon szór , és pattognak a részecskéi a falon , ezért könnyebb sebzést elérni vele. De ahhoz már azért tudni kell célozni vele h elsõdleges lövéssel fröccsenjen ez ellen.
Én is nagyon utálom ha valaki mást sem használ csak a snipert és az ASMD kombót ( mivel megfejtés nem jött elárulom mi is ez: And Suck My Dick ) , de ha más fegyver akad a kezébe akkor nem tud mit kezdeni vele.
F2f gamák során elsõdlegesen snipert , shock kombót , és plazma hegesztést szeretik a "profik" használni.
A poveruppok meg azér vannak h használjuk , a redemeer-el egyetemben. Hányszor kaptam az arcomba face-n védekezés közben :-D
Az insta ctf nagyon jó kis gama , de a klánok nem preferálják az ilyen modokat. Kláncsaták hagyományos játékmódban zajlanak 5vs5 .
GG
az asbestos-on nyomtam egy masterful meccset, 15 percest. gyõztem 40-15-re 5 bottal. hûmondom, vegyük feljebb.
egy 5 perces inhuman-t nyomtam, itt 15-6 ra gyõztem szintén 5 bottal. hmm...
Mondjuk én az insta CTF-et preferálom... csak jönne már ki a game 😊)
Pl. arra gondoltam hogy a kaput védeni milyen király lenne két linkgunos emberrel. 3*-os olyankor az ereje a linknek (Jedinek ha úgy tetszik), azzal már le lehet kaszálni az ellenfelet se perc alatt. Persze ha az a szempont, hogy nehogy már a csapattárs kapja a fraget akkor nem megy, de különben imho védekezésre ez nagyon hatásos lenne.
Az a gáz, hogy sokan szerintem az iránytût se figyelik, hogy hol a labda, stb, össze-vissza leállnak öldökölni, az ellenfél meg közben sunyiban beviszi a labdát és annyi.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com