Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
akkor ha van zséd Lküldöm 1 ezres-ért...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
Petyus_: de minek?

Petyus_
A magyar terjesztõknek gratulálok!! És akkor csodálkoznak hogy nem fogynak a játékok... október vége. Fasza.

Ha ut2003.hu oldalhoz tudok vmit segíteni (esetleg angolból kell fordítani, egyedül ehhez értek 😊) akkor dobjatok egy mailt.

Ams: el se tudod kélpzelni, hogy mi meg AKARJUK venni? De sajna nekünk is marad az ISO. Egy ideig.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ams
baaz.. felrakja 1 külföldi vmi. ftp-re aki már +vette, te + letöltöd. és gy nem 15k HUF

DF|Sylvie
Amúgy meg nem tudtad, hogy ez még a balkán?
DF|Sylvie
Mire berontanál vele, nem lenne mit lõni, mert sniperrel kiszednénk õket 😊
DF|Sylvie
Ezek nem screenshotok, hanem háttérképek 😊
G. Joe
up

http://deathfellows.hu/

DF|Sylvie
Alsó kettõ.
DF|Sylvie
Az elsó kettõ a legjobb.
DF|Sylvie

G. Joe
Király ez a game!!!

DF|Sylvie
A jobboldali modell is aranyos, de asszem nem azzal leszek. Még gondolkodom, hogy az egyiptomi legyen-e, vagy az egyik human.

Istenem, csak jönne már ki 😊)
DF|Sylvie
Thanx 😊)
G. Joe
Még max egy hét és itt van!

bocsi.
konzolba: demorec filenev, kiterjesztés nélkül,
demoplay filenev, szintén kiterjesztés nélkül.
A felvett demót a system mappába rakja filenev.dem -ként.

DF|Sylvie
Ha tudnám, hogyan kellett az elsõ részben, már rég kipróbáltam volna.
u.úgy müxik, mit az elsõ részben.
felvenni sikerült, de nem játsza vissza, valami olvasási hibát ír ki.

DF|Sylvie
Valaki tudja, hogy kell demot felvenni?
nek MX-e van, és Inquisitor azt mondta, hogy MX-eken van probléma/nem mindenhol/
ecet
hm...más oprendszeren próbáltad ? Vélhetõen XP probléma lehet. Nekem Abit Siluro Ge4 Ti 4200 van 40,41-es detonátorral és megy yól. Viszont mostmeg UT nemmegy , csak ha safe módban kikapcsolom a hangot :-/

Nesze neked NVidia logo az elején!

GF4MX 440 + Xp + Patch (vagy annélkül) + bármelyik Detonator.
De az a fura, hogy van olyan gép ahol nem csinálja, pedig az összes tök egyforma!
Az XP újabb csodája vagy csak bug???

ecet
hmmm...a gond az ön készülékében van. Bár én a peccset nem tettem még fel , ezért lehet az okozhatja a gondot. Milyen detonatort használsz az XP alá?

Pedig valahol ... belefutottam a lövéseidbe, azt hiszem

Másodpercenként ...

Hmmm. Nem te lõtted szét anno az agyamat Q2-ben railgun-nal 2-3 éve?

Hmmm. Nem te lõtted szét anno az agyamat Q2-ben railgun-nal 2-3 éve?

Dantor
a botok lõhetik egymást, de én mindig ott vagyok. screenshot kell? tudod mit, elküldöm, az a 100k...

1 ghz-es CeleronT-m van 1439-re húzva. meg egy gf4 ti4200 270/575-ön.
dikki*yysw
Aham. És ha van netem, már én is tag vagyok 😊

Ha-k nincsenek, toom. Kár.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Aham. És ha van netem, már én is tag vagyok 😊

Ha-k nincsenek, toom. Kár.

G. Joe

DEATH FELLOWS

A DF január eleje ota létezõ, klán, ami MOHAA klánként indult, de nem ragadunk le egy játéknál.
Nem csak klán, hanem egy haveri(baráti) kör, olyan gamer club féle. Néha összejárunk , akár sörözni, akár más ürüggyel.
Mi csináltuk(juk) a www.mohaa.hu oldalt is, ami egyengöle még nem 100%-osan kész, s szintén mi regisztráltuk a www.ut2003.hu oldalt is amit szeretnénk szinvonalanas elkésziteni.
Egyébként szivesen látunk minden jo képességü, nem egy játékhoz begyöpösödött, ugyes playereket.
Természetesen mint minden más csapatnál, nálunk is számit hogy jo fejnek tarsuk akit felveszünk.
Aki meg akar találni minket az megteheti a #deathfellows irc csatin, illetve elér a [email protected] emil cimen.
Szándékunkban áll folyamatos UT szervert, esetleg szervereket biztositani a magyar UT-seknek.
Tegnaptol üzemel DF Landor szerver, és folyamatban van Sylvike szerverének a "belövése" is.

DF|Sylvie
Jajj. Ki ne mondd!! 😊))

----

A DF multigame klán, az UT-hoz még nem volt szerencsénk. Elõtte MOHAA-ztak, de akkor még nem voltam tag 😊
ecet
OK , vettem. De a DF az nem UT-s klán ugye , mert nem ismerõs. Q3 ? CS ? Wolf ? bocs, télleg nemtom...
A mondatodról ez jutott eszembe : mi vagyunk a lovagok akik azt mondják hogy Niiii ;-P

DF|Sylvie
Mi nem alakítunk, mi vagyunk a DF 😊
DF|Sylvie
Ez szép eredmény, viszont nekem kicsit fura 😊

Odáig oké, hogy jól nyomod, de akármilyen jó vagy, a botok egymást is lövik. Nekem 15 perc alatt a leggyengébb botnak is legalább kétszer ennyi frag jön össze.

Milyen procid van? Sebesség 100% volt?
ecet
melyik klánra gondolsz?
amiben én vagyok az a Runtime Error Klán , röviden _RtE_ . Ha ilyen elõtaggal látsz vkit az ebben a klánban van.
Errõl a fórumról Gabo , Dikk , most vettük fel Balty-t, Tbundy és Tnex is jár a csatinkra , ha õk is úgy akarják elõbb-utóbb nem menti meg semmi õket attól h klántagok legyenek ;-).
Ha nem erre agondoltál akkor az Sylvie-tõl kérdezd , hogy õk milyen klánt fognak alapítani.

ecet

Dantor
nemis mert end szákk máj dikk'
dikki*yysw
Tévedsz. Az And Suck My Dikk 😊

Dantor
és mi lenne a klán neve?
Dantor
botok ellen (inhuman-godlike) csak a pontlövõ fegyverek jöhetnek szóba, vagy ha flakkal rájuk rohansz.

egy laza mozdulattal kikerülik a rakétát, a flak gránátot, a biomassza közt ellavíroznak, a plazmát kikerülik.

szóval a kedvenceim () a lightning, shock, minigun, a link gun és az assault rifle.

Kedvencem jóhogy a lightning+1 shock, az tuti (csak mondjuk 200%-os játéknál nem igazán kivitelezhetõ), de ha ezek nincsenek akkor minigun másodlagos és link gun másodlagos.

raksit nem szeretem annyira, túl könnyen kikerülhetõ. amíg meg felcsardzsolom a 3-as kombót, meghalok. flak csak közelharcra jó (de ha rádrohannak vele könnyen át lehet ugrani), biorifle suxx.

az instagibet én nem szeretem. nem azért, mert nem érzem, hanem mert csak egy fegyver van.
Vállalkozók azok lesznek. 😊

ecet
Addig amig az gamel 1 csapatban aki éppen bentvan 1 szerveren és ezek folyamatosan változnak , egymásnak tök idegenek , addig nem tud kialakulni igazi csapatjáték. Ehhez kellenek a csapatok , klánok. Ha jól látom szervezitek is aminek örülök.
Remélem az én klánomban is lesz elegendõ vállalkozó a feladatra és nem gyöpösödtünk bele a "régi" UT-ba.
A láma fegyver kérdését meg továbbra is kényes kérdésnek tekintem. Engem is lámáztak már azért mert imádom használni a flakkot és ne mondja nekem hogy az lámaság ha másodlagossal megküldöm és látja az ellen smile-t :-) (nem tudom érthetõ -e mire gondlok ). Igen , valóban nagyon szór , és pattognak a részecskéi a falon , ezért könnyebb sebzést elérni vele. De ahhoz már azért tudni kell célozni vele h elsõdleges lövéssel fröccsenjen ez ellen.
Én is nagyon utálom ha valaki mást sem használ csak a snipert és az ASMD kombót ( mivel megfejtés nem jött elárulom mi is ez: And Suck My Dick ) , de ha más fegyver akad a kezébe akkor nem tud mit kezdeni vele.
F2f gamák során elsõdlegesen snipert , shock kombót , és plazma hegesztést szeretik a "profik" használni.
A poveruppok meg azér vannak h használjuk , a redemeer-el egyetemben. Hányszor kaptam az arcomba face-n védekezés közben :-D

Az insta ctf nagyon jó kis gama , de a klánok nem preferálják az ilyen modokat. Kláncsaták hagyományos játékmódban zajlanak 5vs5 .
GG

DF|Sylvie
TAB
open groove.hu
say Hi all, I'm so 1337
magus
hogy tudom megmondnai hogy melyik szerverre akarok bemenni? mert ha mondjuk a groove.hura akarok bemenni akkor shol sem talalok kulon join server gombot ahol arra megyek amit en irok be

Dantor
ma olyan formában vagyok :-)
az asbestos-on nyomtam egy masterful meccset, 15 percest. gyõztem 40-15-re 5 bottal. hûmondom, vegyük feljebb.
egy 5 perces inhuman-t nyomtam, itt 15-6 ra gyõztem szintén 5 bottal. hmm...
DF|Sylvie
Majd kijön a final, leszek aktív klánok - már szervezzük a DF UT2k3 szekcióját - és akkor teamplay fog menni.
Mondjuk én az insta CTF-et preferálom... csak jönne már ki a game 😊)
Petyus_
Sylvie: jójó, csak azért írtam be, mert innen a fórumról elég sokan szoktunk játszani, és bele kell jönni mi a jó taktika. 😊 Csak ha esetleg elkerülte volna az eset a figyelmed, de látom nem. 😊

Pl. arra gondoltam hogy a kaput védeni milyen király lenne két linkgunos emberrel. 3*-os olyankor az ereje a linknek (Jedinek ha úgy tetszik), azzal már le lehet kaszálni az ellenfelet se perc alatt. Persze ha az a szempont, hogy nehogy már a csapattárs kapja a fraget akkor nem megy, de különben imho védekezésre ez nagyon hatásos lenne.

Az a gáz, hogy sokan szerintem az iránytût se figyelik, hogy hol a labda, stb, össze-vissza leállnak öldökölni, az ellenfél meg közben sunyiban beviszi a labdát és annyi.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DF|Sylvie
Amúgy akkor pont nekem is 100 adrenalinom volt, de ettõl még átadhattam volna.