8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Callisto
    Próbáltam a GameSpy-t. Valóban megy vele.
  • Rephyx
    Hmm, okes, szervezzuk meg. Csak kene valami szallas, nincs kedvem ejszaka hazasetalni :)
  • Alexease

UT2003-at MINDENKINEK!!!
    SZAVAZZ SEMINRE!!!

• Rephyx
    Mar mondtam hogy hivja meg mindeki 1 sorre Seminket aki kolirol/freewebrol szedte le a gamet, es tuti egy jo mulatsag jonne ki belole.... De hat en vagyok az egyetlen jelentkezo :)
  • kormosp
    Semin segítünk ahogy csak tudunk,csak szólj ha kell vmi,pl:sör vagy ilyesmi :)
    addig nem nyugszunk,amig mindenkinek nem lesz ut2003ja :)
  • TneX
    Semin,komolyan értékelem a kitartásod,hogy segíts másokon...
  • kormosp
    se windows commanderrel,se a windows-bol nem érem el.
  • kormosp
    se windows commanderrel,se a windows-bol nem érel el.
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi, de vmiert nem tudok belépni a szerverre. Már ment csak előbb megaszakadt a kapcsolat és most nem megy vissza :(((( ????
  • kormosp
    ez a ftp.sync.hu már nem jó igaz?meret nekem nem igazán sikerül.Vki tegye kökincsé honnan lehet még esetleg leszedni.
  • hen-tes
    hajráá:)
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi Semin!

Nagyon szorgos vagy köszönjük. Én is csak most tudtam elkezdeni szedni, mivel péntek óta nem voltam itthon.
    Lesz a 2-3 CD is ???

Előre is köszi
  • Lifeforce
    Ha valami van és van icq-tok akkor:142872665
  • DeXoSZ
    Én úgytudom,hogy az első cd-n van rajta...
  • Lifeforce
    Ha saját gépeden van a szerverprogi és xp-t használsz akkor kapcsold ki az xp saját tűzfalát különben nem tudok belépni.
  • Lifeforce
    De az a baj, hogy nem tudok belépni.
  • Lifeforce
    persze megy
  • Lifeforce
    igen kell hozzá crack.
  • Lifeforce
    Gyerekek.Mondjatok egy FTP szervercímet és én áttükrözöm nektek ezerrel
  • Lifeforce
    Bazz igazatok van.Így is szar a chello ne terhelje még a Német is.
    Ezért a pass:sg
    Nem semmi pofátlan. :)
  • Rigley
    2. CD-t is felrakod ?
  • hen-tes
    na nem mond senki semmit a "wasseró'" ??
  • Lifeforce
    Szerver elindítva ;-)
  • DF|Sylvie
    Ez egy jó cikk, mondjuk nem sok újat olvastam benne, de korrekt.
  • Ams
    én benne vagyok! hol?mikor? :DD
  • DF|Sylvie
    Na végre nem csak a low-fps-warriorok szólnak hozzá...

100 FPS-nél háromszor annyi onformációt kapsz a agyad. 33-nál háromszor akkorákat ugrik a képernyőn átszaladó ellenfél, 1/3 annyi alkalommal látod. Érdekes, hogy van, akit ez nem zavar.
  • hen-tes
    hagyuk ezt !
    inkább azt mondja elvki hogy a víz változott-e a demoban látottakhoz képest ???
  • Rephyx
    Egy jatek 40-50 fps alatt mar darabos, 80 felett eri el a jatszhato merteket. Aki nagyon kemeny, az nyomhatja 20 koruli ertekkel, de nem sok sikerelmenye lesz...
  • Gabo
    Don Vito:
    Azt kell mondjam tévedésben vagy. Az emberi szem/agy nem egy digitális berendezés, aminek ilyen egyértelműen meg lehet határozni a mintavételezési maximumát. Nem egy bizonyos órajelen ketyeg, hanem folyamatosan érzékeli és dolgozza fel az információkat. A legtöbb esetben nem a teljes képet, jelenetet hanem csak benyomásokat apróbb változásokat érzékel. Ezek alapján hozza létre a látás érzetét.
    24-25 fps-től érzékeli a szem folyamatosnak a mozgást. Ezért használják ezt a filmiparban és a TV-k rendszerében. De gyors mozgásoknál ha nem lenne motion blur a filmekben, darabosnak érzékelnéd a mozgást.
    25 fps-től fölfelé csak javul a kép és a mozgás érzetének minősége. A szem és a látás egyik különleges tulajdonsága, hogy képes adaptálódni. Így ha egy ideig fix 80 fps-sel jelenítenek meg előtted egy jelenetet észre fogod venni, ha ezt az értéket leviszik 30 fps-re.
    A shootereknél igen fontos a reakció idő. Lehet, hogy 80-100 FPS-nél tudatosan nem érzékeled az egyes képek közötti különbséget, de tudat alatt sor kerül erre is. A több adat és a rendszer jobb reagálása pontosabb célzást, mozgást tesz lehetővé. 30 fps-nél kevesebb információt kap az agyad, így kevesebb információ alapján kell döntést hoznia. A reakciók is pontatlanabbak lesznek. Ha feltételezzük, hogy a két játékos egyforma tudású, akkor a magasabb fps értékkel rendelkező biztos, hogy több alkalommal fog győzelmet elérni, mint a másik.

De inkább olvasd el ezt! Hasznos! (Meg akit még érdekel.)

http://www.penstarsys.com/editor/30v60/30v60p1.htm
  • ecet
    most nézem milyen szép nagy fejem lett
  • ecet
    a chellonak megvan a határa , ha jól emléxem mikor csak 6-an voltunk bent akkor ok volt , de mégegy embert nem birt el.
    Ez azé nem rossz mert sima UT-val anno nyomtuk chellon és 4 embernél nem birt többet.
    999-es ping azért elég durva volt ;-P Jah meg hogy totál ismeretlenek voltak nekem a BR pályák ;-P
  • Lifeforce
    Ja akkor 16 órátol indítom minden nap 23 óráig.
    10 férőhelyes.Ezt is nehezen viseli néha a chello :(
  • Lifeforce
    Ha esteleg nem emlékezne rá valaki akkor itt a cím:
    213.22.161.155
    BR és mutatorsal megy :)
  • DF|Sylvie
    Kedves Don Vito, én 70 és 100 között is látom.
    Ha gondolod, fogadhatunk tetszőlegesen nagy összegben.
    Továbbá abban is állom a tétet, hogy meg tudom-e különböztetni ránézéste a 85 és a 100Hz-et, egy 17-es, vagy nagyobb monitoron.

Ha állod a fogadást, akkor megbeszéljük a részleteket. Ha nem, akkor maradj csöndben, mert hang vagy.
  • Ams
    indítsd! :D
  • Lifeforce
    Szoljatok ha ma is mehet a szerver csak szoljatok mikor indítsam.
    A pingekért sorry a chello teljességével :)
  • Don Vito
    ha összeszarod magad akkor se fogsz különbséget látni 33 fps felett. de szerintem ez szemmel is látható, hogy ha kiírod a progiba az fps-t, vagy megnézed 3dmarkban, akkor ha 50 vagy 60 fps van nem látsz különbséget, míg 30 alatt már szaggat. de rosszul írtam nem a szemed nem lát többet, hanem az agy látóközpontja nem tud többet feldolgozni.
  • DF|Sylvie
    Hülyeség.
  • Dantor
    64 mb vs. 128 mb.
    nálam kijön, hogy csak 64 megás. Azthiszem, ha 128-as lenne akkor nagyobb (high+) textúrarészletesség mellett nem állna le töltögetni minden fordulásnál (NEM a winyó tölt, nem swappelésről van szó).
    Szóval vagy a memória-sávszélesség a kevés, vagy pedig a mennyisége.

Ha csak nálam van így, szóljatok! (1024x768, high, higher, highest textrúra részletesség mellett)
  • [HUN]Stormbird
    Látom valaki irta a Gamespy installt. megnézzük thx