8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Callisto #4129 Próbáltam a GameSpy-t. Valóban megy vele. -
Rephyx #4127 Hmm, okes, szervezzuk meg. Csak kene valami szallas, nincs kedvem ejszaka hazasetalni :) -
#4126 UT2003-at MINDENKINEK!!!
SZAVAZZ SEMINRE!!! -
Rephyx #4124 Mar mondtam hogy hivja meg mindeki 1 sorre Seminket aki kolirol/freewebrol szedte le a gamet, es tuti egy jo mulatsag jonne ki belole.... De hat en vagyok az egyetlen jelentkezo :) -
kormosp #4123 Semin segítünk ahogy csak tudunk,csak szólj ha kell vmi,pl:sör vagy ilyesmi :)
addig nem nyugszunk,amig mindenkinek nem lesz ut2003ja :) -
TneX #4121 Semin,komolyan értékelem a kitartásod,hogy segíts másokon... -
kormosp #4119 se windows commanderrel,se a windows-bol nem érem el. -
kormosp #4118 se windows commanderrel,se a windows-bol nem érel el. -
#4117 Köszi, de vmiert nem tudok belépni a szerverre. Már ment csak előbb megaszakadt a kapcsolat és most nem megy vissza :(((( ???? -
kormosp #4116 ez a ftp.sync.hu már nem jó igaz?meret nekem nem igazán sikerül.Vki tegye kökincsé honnan lehet még esetleg leszedni. -
#4115 hajráá:) -
#4113 Köszi Semin!
Nagyon szorgos vagy köszönjük. Én is csak most tudtam elkezdeni szedni, mivel péntek óta nem voltam itthon.
Lesz a 2-3 CD is ???
Előre is köszi
-
Lifeforce #4112 Ha valami van és van icq-tok akkor:142872665 -
#4109 Én úgytudom,hogy az első cd-n van rajta... -
Lifeforce #4108 Ha saját gépeden van a szerverprogi és xp-t használsz akkor kapcsold ki az xp saját tűzfalát különben nem tudok belépni. -
Lifeforce #4105 De az a baj, hogy nem tudok belépni. -
Lifeforce #4104 persze megy -
Lifeforce #4102 igen kell hozzá crack. -
Lifeforce #4100 Gyerekek.Mondjatok egy FTP szervercímet és én áttükrözöm nektek ezerrel -
Lifeforce #4099 Bazz igazatok van.Így is szar a chello ne terhelje még a Német is.
Ezért a pass:sg
Nem semmi pofátlan. :) -
#4098 2. CD-t is felrakod ? -
#4097 na nem mond senki semmit a "wasseró'" ?? -
Lifeforce #4094 Szerver elindítva ;-) -
#4092 Ez egy jó cikk, mondjuk nem sok újat olvastam benne, de korrekt. -
#4091 én benne vagyok! hol?mikor? :DD -
#4090 Na végre nem csak a low-fps-warriorok szólnak hozzá...
100 FPS-nél háromszor annyi onformációt kapsz a agyad. 33-nál háromszor akkorákat ugrik a képernyőn átszaladó ellenfél, 1/3 annyi alkalommal látod. Érdekes, hogy van, akit ez nem zavar. -
#4089 hagyuk ezt !
inkább azt mondja elvki hogy a víz változott-e a demoban látottakhoz képest ??? -
Rephyx #4088 Egy jatek 40-50 fps alatt mar darabos, 80 felett eri el a jatszhato merteket. Aki nagyon kemeny, az nyomhatja 20 koruli ertekkel, de nem sok sikerelmenye lesz... -
Gabo #4086 Don Vito:
Azt kell mondjam tévedésben vagy. Az emberi szem/agy nem egy digitális berendezés, aminek ilyen egyértelműen meg lehet határozni a mintavételezési maximumát. Nem egy bizonyos órajelen ketyeg, hanem folyamatosan érzékeli és dolgozza fel az információkat. A legtöbb esetben nem a teljes képet, jelenetet hanem csak benyomásokat apróbb változásokat érzékel. Ezek alapján hozza létre a látás érzetét.
24-25 fps-től érzékeli a szem folyamatosnak a mozgást. Ezért használják ezt a filmiparban és a TV-k rendszerében. De gyors mozgásoknál ha nem lenne motion blur a filmekben, darabosnak érzékelnéd a mozgást.
25 fps-től fölfelé csak javul a kép és a mozgás érzetének minősége. A szem és a látás egyik különleges tulajdonsága, hogy képes adaptálódni. Így ha egy ideig fix 80 fps-sel jelenítenek meg előtted egy jelenetet észre fogod venni, ha ezt az értéket leviszik 30 fps-re.
A shootereknél igen fontos a reakció idő. Lehet, hogy 80-100 FPS-nél tudatosan nem érzékeled az egyes képek közötti különbséget, de tudat alatt sor kerül erre is. A több adat és a rendszer jobb reagálása pontosabb célzást, mozgást tesz lehetővé. 30 fps-nél kevesebb információt kap az agyad, így kevesebb információ alapján kell döntést hoznia. A reakciók is pontatlanabbak lesznek. Ha feltételezzük, hogy a két játékos egyforma tudású, akkor a magasabb fps értékkel rendelkező biztos, hogy több alkalommal fog győzelmet elérni, mint a másik.
De inkább olvasd el ezt! Hasznos! (Meg akit még érdekel.)
http://www.penstarsys.com/editor/30v60/30v60p1.htm -
#4085 most nézem milyen szép nagy fejem lett -
#4084 a chellonak megvan a határa , ha jól emléxem mikor csak 6-an voltunk bent akkor ok volt , de mégegy embert nem birt el.
Ez azé nem rossz mert sima UT-val anno nyomtuk chellon és 4 embernél nem birt többet.
999-es ping azért elég durva volt ;-P Jah meg hogy totál ismeretlenek voltak nekem a BR pályák ;-P -
Lifeforce #4083 Ja akkor 16 órátol indítom minden nap 23 óráig.
10 férőhelyes.Ezt is nehezen viseli néha a chello :( -
Lifeforce #4082 Ha esteleg nem emlékezne rá valaki akkor itt a cím:
213.22.161.155
BR és mutatorsal megy :) -
#4081 Kedves Don Vito, én 70 és 100 között is látom.
Ha gondolod, fogadhatunk tetszőlegesen nagy összegben.
Továbbá abban is állom a tétet, hogy meg tudom-e különböztetni ránézéste a 85 és a 100Hz-et, egy 17-es, vagy nagyobb monitoron.
Ha állod a fogadást, akkor megbeszéljük a részleteket. Ha nem, akkor maradj csöndben, mert hang vagy. -
#4080 indítsd! :D -
Lifeforce #4079 Szoljatok ha ma is mehet a szerver csak szoljatok mikor indítsam.
A pingekért sorry a chello teljességével :) -
Don Vito #4078 ha összeszarod magad akkor se fogsz különbséget látni 33 fps felett. de szerintem ez szemmel is látható, hogy ha kiírod a progiba az fps-t, vagy megnézed 3dmarkban, akkor ha 50 vagy 60 fps van nem látsz különbséget, míg 30 alatt már szaggat. de rosszul írtam nem a szemed nem lát többet, hanem az agy látóközpontja nem tud többet feldolgozni. -
#4077 Hülyeség. -
#4076 64 mb vs. 128 mb.
nálam kijön, hogy csak 64 megás. Azthiszem, ha 128-as lenne akkor nagyobb (high+) textúrarészletesség mellett nem állna le töltögetni minden fordulásnál (NEM a winyó tölt, nem swappelésről van szó).
Szóval vagy a memória-sávszélesség a kevés, vagy pedig a mennyisége.
Ha csak nálam van így, szóljatok! (1024x768, high, higher, highest textrúra részletesség mellett) -
[HUN]Stormbird #4075 Látom valaki irta a Gamespy installt. megnézzük thx