8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • [HUN]Stormbird
    Valaki please szerettnék a neten Ut2003-azni de azt irja Authenticaton Failed aztán meg azt irja Ready de nem ad be semmi mást Fullos verzio van meg.
  • ubi
    nektek mennyi a benchmark?
  • ubi
    érdekesség:

mikor a detail-t maxra rakod, qrva jó a hang, ami bemondja, hogy óóóó shiiit!!!!! persze nekem így csak az első pályán király, aztán beszaggat!!!! 1.7p4 gef3ti200 512rambus!kicsit lejjebb kell venni a grafikát
  • mozesapo
    Ful képernyő választása esetén miért 1024x768 a legkisebb választható felbontás ?
  • G. Joe
    lol !
    Csak el ne kezd futni, mert akkor leesik az érték! :)
  • G. Joe
    Jol mondod! Sok ember félre van tájékoztatva ezen a téren!
  • ecet
    bár eccer már asszem pont te tetted fel a kérdést és válaszoltam is rá asszem...megerősitem az előttem szólót ,de kiegészítem
    a 64 megás kártyák mind gyorsabb memóriával vannak szerelve ezért jobban húzhatóak , simán nem lehet húzni 4600-ra azért ,ezt nem lehet mondani.
    4200-as 250/500
    4400-as 275/550
    4600-as 350/650 -en mennek asszem igy fejből
    a 128 megára nagy felbontásban lehet szükséged AA esetében..
    egy biztos hogy kisebb teljesitményt kapsz és kétségeim vannak hogy fel tudnád-e húzni 4600-as órajelre...sztem a memóriát tuti h nem.
    Nekem eddig 2 4200-asom volt: először egy inno3d ami 290/600-on volt stabil , most Abit van, ez 300/600-on stabil , 315-on a core fagyott, 625-ön a memória szemetelt már...
    Visszatérve a 128 vs 64 memre : a 128-asok alap órajele memre 440MHz 4200-as esetében ugyebár a 64-esé meg a fentiek szerint 500MHz.
    Kicsit összevissza irtam , remélem érthető azért , és tényleg nézz utánna mialőtt vásárolsz . Ajánlom a neves teszt oldalakat www.tomshardware.com , www.anandtech.com , sharkie és társai....
    Jah és asszem az MSI a 64 megás kártyáira még jobb memóriákat tesz mint az átlag , asszem 3,6nanos ...a többiek 4 nanosat
    by
  • Greater
    Na ja szerintem is faszább a 120, mint a 34
  • Greater
    Nekem is msi gf4 -em /64mb-os/ van és totálisan meg vagyok elégedve, még tuningra se volt szükség pedig állitólag birja rendesen.

Ez igaz hogy az emberi szem csak 33 fps-ig dolgozza fel a képeket?
  • G. Joe
    Ezt mond el annal a hardcore fps játékosnak aki eddig stabilan 100fps-el játszott!
    Röhögő görcsöt fog kapni rajtad!
    NEki a te 34 fps-en képregény, nem mozgó kép!
    Ezt a hülyeséget el kellene már felejteni!
  • Greater
    Ezzel a warezolással meg télleg totál haza lett vágva ez a fórum, mostmár igazat adok. Az értelmes hozzászólások elvesznek a hig fos tengerében.
  • G. Joe
    a 4400-esek gyártását talán már le is állitották, mivel a 4200-esek joval olcsobbak, és jo részüket simán fel lehet huzni a 4600-osok referencia teljesitményére!
    A VIVO tényleg video in és out. videojelet tudsz küldeni tv-re vagy amire akarsz, és fogadni is.
    Egy aproság, mielött kártyát veszel olvass utána az rrröl szolo oldalakon forumokban tesztekben melyik vga milyen tulajdonságokkal bir. pl: www.hwsw.hu
    Általában a 64Mb-os kártyákon gyorsabban a ramok, ezért jobban birják a tunningot.A 64 és a 128 Mb közötti különbség pedig most még egyáltalán nem jön ki.
  • Greater
    Ha már itt tartunk szerintem ez legalább olyan fontos UT ba mint kvékbe a bunny, sőt azt helyettesiti. Egyszerüen ha ügyes vagy gyorsabban lehet vele haladni, és eltalálni is sokkal nehezebb, ezek pedig mindennél többet érnek egy fps-ben.

A gyorshaladást persze olyan modra értem ahol nincs translokator. Szóval ezt a kitérés ugrást véleményem szerint sürün kell használni.

Tehát kétszer gyorsan akármelyik irányba és utána egyből ugrás.
  • Greater
    3994-et ajánlom figyelmébe annak aki kezdő.
  • Greater
    ja erről pofáztam én is de itt úgy látszik magáról a játékról kurva kevesen akarnak beszélni
  • WiLDoR_work
    128 mb-os GF4-ben gondolkodom. konkrétan egy MSI GF4 Ti4400 VIVO-ban, mivel csak 10.000-rel kerül többe (nekem kb. 59e HUF-ba lenne így összesen), mint a TV out-os 4200-es, gyorsabb is (szerintem simán lehet majd húzni egy 4600-os szintjére, s maxra meg nem akarom hajtani), jobb ramok vannak rajta, és van video in-out is (legalábbis, ha jól tudom, akkor a VIVO ezt jelenti)

Tényleg ez ugyan offtopic, de nem tudja valaki, hogy a VIVO pontosan mit is takar? Video In-Out? És ha igen, akkor ezzel pontosan mit is tudok kezdeni? Rá tudom kötni a videót s monitoron tudok filmet nézni a videóról vagy mi??? Komolyan érdekelne!
  • Dynamic
    Dupla ugrás.Ugrás közben gyorsan még egy ugrást nyomsz.
  • tbundy
    este esetleg lehetne a csatin szerveződni is ilyen ügyben :)
  • netuddki
    nem árt ha 64 mb-s gef-t veszel...
    báááár, az is igaz hogy woodoo 3 3000-en is megy a gém (16mb) ez tuti ,mert láttam és yácctam is azon a gépen igaz hogy a 800x600-at nehézkesen viszi,de viszi
  • WiLDoR_work
    OFF:

én Hódító miatt voltam olyan mazó, hogy képes voltam, ajkár hajnali 3, 4-kor is felkelni arra a 10 percre, amig beállítottam, hogy a következő 20 körben mit építsenek

ON: nekem is csorog lefelé a game, már alig várom, hogy kipróbálhassam. a kölcsönbekapott GF2Ti-on normál beállítás mellett a demo cca. 28-40 FPS között teljesített egy p4-en, ami szerintem nem is olyan rossz. legalábbis rosszabbra számítottam...

...de ha meglesz a full, akkor nyomulok a szerverre 1000L, és lealázok mindenkit (szeretek álmodozni )
  • WiLDoR_work
    milyen GF4-ed van, amin ennyi FPS-t produkál a game? Csak azért kérdezem, mert grafkártya vásárlás elött vagyok, és eléggé biztatónak tűnik ez a szám a közeljövőre nézve is.
  • Garrett
    ismered az érzést... végre kész a letöltés.. akkor már kicsomagolom... akkor már felis teszem... de akkor már próbáljam is ki mert ugyse tudok aludni addig... és innen már egyenes ut vezet a játékhoz..:)))

Barnamedve: a én HLCwarez ról szedtem le.ott fenn lesz jódarabig.
  • WiLDoR_work
    hajnali 4-kor???

mazó állat
  • Garrett
    Na este végrevalahára lejött a game.. hajnal 4 kor ki is próbáltam, és ugy félálomból egész kurvajó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asszem ma "bahatóbban tanulmányozom :)
    Fps-t nem mértem de szerintem 40 alá nem nagyon ment 7 bottal...

Na majd este a szerveren!!!
  • Don Vito
    olvasom itt a lenti beírásokat a 60-70 fps-ről, meg hogy az alatt már milyen szar. tudja itt valaki hogy az emberi szem csak 33 fps-ig dolgozza fel a képet????
  • Laalee
    akor talan ezt a pol forumba vitasd meg :D
  • GeeKay
    ezer köszönet

kéne még a 3-as CD 25-től, és a kettes.(ha valaki fel tudja rakni egészben azt megköszönném, mert már 380megát leszedtem így)

köszi
  • zippofcy
    Barmilyen furcsa is akik penzt adnak a jatekokert azoknak van penzuk a vasra is. Ezt hivjak fizetokepes keresletnek. Amire az egesz fogyasztoi tarsadalom epul, miota a feudalizmusnak vege (vagy itt inkabb a szocializmusnak) Mi meg akik nem adunk penzt a jatekokert oruljunk hogy tobb lovenk marad a gep fejlesztesere es ne azon sirjunk hogy az uj jatekok nem mennek a 2 eves PIIonkon. Abbol lehet ftp szervert csinalni a wareznak, hogy tobb embernek legyen penze a gepet ujitani :)
    "A penzt nem megsporolni hanem megkeresni kell"
    Ja hogy a kormany mestersegesen alacsonyan tartja a bereket mar tizenvalahany eve (es meg mindig) ?
    Hat valamivel csak be kene csalogatni vegre a kulfoldi toket az orszagba, ha mar annakidejen nalunk elmaradt az eredeti tokefelhalmozas Arrol meg kik tehettek? Tobbek kozott azok a maradiak akik ellene voltak a reformoknak (pl. nemesek adofizetese) mondvan: jo nekunk a regi (rendszer), az nem kerul semmibe (penz, erofeszites) :) Mi ebbol a tanulsag: arrol hogy nincs eleg penzunk azok tehetnek akik azt mondjak hogy a jatekoknak legyen eleg kisebb gepigeny. Lincseljuk meg oket !!! ]
    ui: politikusnak keszulok
    (a teljesen hulyek kedveert: a vege vicc)
    De nyugodtan lehet anyazni is, vagyok annyira bekepzelt hogy ne erdekeljen masok velemenye "Amelyik kutya ugat ..." Na jo, kiveve azokat akiknek mar legalabb 2 teljesalakos szobrot emeltek. Van itt olyan?
  • G. Joe
    Hölgyek, urak!
    Szeretettel várunk mindenkit a Landor DF szerveren!
    Tessék a favoritba ip alapján hozzáadni!

152.66.93.27 8888 [DF]Landor UT2003 ( CTF-Cita xctfgame
  • G. Joe
    izé, hát nem tul sok ötletem van még. :(
    gyere be az #ut2003.hu irc csatira, ott sokan vagyunk mindig, hátha valakinek van ötlete.
    Addig vigasztalonak pár kép a novemberi MOHAA kieg lemezböl!
    SPEARHEAD

bocs az off-ért!
  • Ams
    na? :(
  • Ams
    512ddr 333MHz
  • Ams
    nemtom...
  • G. Joe
    ehh, inkább ramod ?
  • G. Joe
    virtuális memoriád van rendesen?
  • Ams
    4giga
  • Ams
    inkább segíts
  • G. Joe
    nincs tul kevés hely a vinyodon?
  • Ams
    gbyte 7vrxp lapra mehet?
  • Alexease
    Sokat szamit a rendszer, a szoftware karbantartas, a korrekt driver stb.