8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • G. Joe
    UTBinder2003
  • Ams
    nekem nem connectál

itt +akad:unreal://152.66.93.27/index.ut2
  • G. Joe
    Én is! A HELO, ami csak neked, hisz te kérted . :P
  • G. Joe
    HELO! Csak neked!
  • ecet
    nyöhet ezerrel...thx
  • G. Joe
    MEgy a szerverünk:
    [DF]Landor UT2003 Server (152.66.93.27:8888)
    Igény szerint beállitott játékmoddal, mappal, és mutatorral.
    Kéréseket ircen:
    #ut2003.hu
    #deathfellows
    csatikon DF| -el kezdödö emberkéknek.
  • tbundy
    sztem teljesen felesleges cdkeyt cserélgetni, a szervereket akkor sem mutatja meg a browsere, használjátok a gamespyt
  • Ams
    nekem is

[email protected]
  • macro
    Wlk: Ott hogy lehet átírni, Próbálkoznék vele. Gondolom nem sok sikerrel de ki tudgya...

Légyszi részletesen írd mert ez a téma nem az erősségem
  • tbundy
    van progi amivel lehet dumát bindelni, ha kell küldöm mailen
  • ecet
    amikor elkezd csatlakozni akkor előufrik majd a pass ablak és akkor oda szépen begépeled oszt annyi ;-P
    van vkinek infója róla hogy miért hagyták ki belőle az UT-ban megszokott chat kliens részt , valamint hiányolom a szpics bindert is :-/
  • mozesapo
    Azt bizony en sem tudom hogy a jelszot hova kell irni ?????
  • G. Joe
    Urak!
    NE szenvedjetek a belsö browerrrel, hisz az nem müxik!
    NEm elkeseredni, hanem letölteni azt a buzi gamespy 1.11-es verzioját, ami már lájta az összes UT szervert.
    Ezután ha a neked tetszö szervereket hozzá adjátok a belsö browerbe a favoritokhoz akkor onnan kezdve azokat onnan is eléritek!
    Ennyi!

Die, Bitch !
  • kormosp
    Dikky:tudom,h órán voltál,hiszen irtad is sms-ben.
    És tanuljál bazzeg,ne UT2003-at töltögess,meg fórumot olvass,mert ha még egy karót kapsz levágom a faszodat.
  • G. Joe
    fent van, de a gyagya progi az uploadba rakta, eléggé egyértelmü néven :)
  • G. Joe
    nem tok belépni :(
  • G. Joe
    ha eddig müködött akkor felesleges kulcsot cserélni
  • Ams
    és ahoz ujrakell rakni?
  • G. Joe
    ha elmondod hova töltsem akor ott lesz, nem tudom eredetileg hol volt
  • G. Joe
    eddig nekem is ilyen monitorom volt, szerencsére viszonylag olcson tudtam szerezni egy jobbat, most 100hz-en avgyok, és oriási a különbség!
    Azota a 85 hz vibrál a szemem elött. :)
  • G. Joe
    Van hozzá key generator
  • Rephyx
    Azert annyira nem kritikus az fps. Nekem 40-60, neha tobb, es 85hz-en megy a monitorom, tobbet nem tud szegeny :) Igy is megprobalok azert teljesiteni, es ha leszednek, az az esetek 80%-ban benasagom es nem az fps miatt volt :)
  • SarkanyfuaRUSH
    Semin Te egy Don QuiJote vagy ! :)))

Egyébként nem tudtam bejelentkezni a Kandora. Illetve belép,de valami hülye hibát ír ki (data socket error) és timeouttal elszáll miellőtt megkapnám a directoryt :(((

Kormosp: Az apollo csak tele volt userrel, én sem tudtam bemenni.

Szóval most csordogál az első CD a HLC-ről :) 10k :((
  • kormosp
    különben most apollóról sem jön le
  • kormosp
    Ami fent van az apollon,az a final,az ugyanaz mint a Deviance?
    légyszi irjatok webcimet vagy ftp helyet is,ne csak annyit,hogy DC++.Jöhetmagánba is.
  • Xboxman
    Nemtudom mit szenvedtek.A DC++-on már az első nap fent volt.
  • GeeKay
    ha egyszer végre lejön(kopp-kopp-kopp), akkor milyen cd-keyt írjak be neki, hogy neten is működjön?
  • GeeKay
    apollo warezen fent van az 1es cd 14-től, és a teljes kettes
  • zippofcy
    Nem olyan konfig kell ami a falnak fordulva nyomja az 50-60fpst. Hanem olyan ami ugy is ha pl. 5 ellenfel van 1xre elotted es lo raketaval. Asszem az mar valos jatekhelyzetnek felel meg. Persze akkor a falnak fordulva kb. 200fpst kell hogy produkaljon, de hat epp ezert kell bekapcsolva tartani a vsyncet :)
  • dikki*yysw
    Hát azért 50-60 nál még félre lehet ugrani. :) De a lényeg uaz. más számokkal is.
  • dikki*yysw
    És ha 85 hz-en megy a moncsid és belép két ellenfél a képbe és tolnak 1-1 raksit az arcodba jól akkor lemegy 50-60 ra és amiatt nem tudsz félreugrani és meghalsz --> kell a 120+ fps, minimum.
    (persze UT2k3-ban ilyen konfig nem nagyon van :) )
  • zippofcy
    Nos "szereny" :) velemenyem szerint: annyi fps-el kell mennie egy jateknak ahany Hzen a monitorunk uzemel. Hogy miert? Mert igy kapjuk a legfolyamatosabb kepet. Mert ha e fele az ertek fele megy az fps akkor a kepfrissites nem birja kovetni a renderelest, elcsuszott felkepek stb. jelennek meg. De hat ezt ugyis csak kikapcsolt vsync mellett erhetjuk el. Epp ezert van ez a kapcsolo a driverekben. (mert benchmarkoknal ki kell kapcsolni, kulonben 85hzen max. 85fps-t kapnank a Quake2 alatt is GF4en :) ) Tehat: ha a monitorod 160hzen nyomatod akkor van ertelme olyan konfignak ami elbirja a gamet 160fpsel. Ha azonban csak 85hzen akkor eleg olyan is ami 85fpsel viszi. Es ha esetleg csak 30Hzen nezed a monitort, akkor boven eleg a 30fps is :)
    Egyebkent csak a PAL rendszeru TVken 25fps a kep, az NTSCn 30. Mivel ez utobbi van az USAban, es tudvalevo az ott elok ertelmi szinvonala valszeg ezert terjedt el hogy a 30fps mar eleg. Nekem az meg NEM tunik folyamatosnak. Olyan 40-50 mar IGEN. Csak nem azert mert 85hzen nezem a monitort? Talan ez az oka hogy az 50HZes PAL rendszerben 25, a 60HZes NTSCn meg 30pfsel nyomatjak az adast. Vagyis a szem a mindenkori HZ/2 fps-TOL latja folyamatosnak a kepet. Vitatkozni ilyen 1xu dolgokon ... :))
    Ha meg vmi nem tiszta kerdezzetek nyugodtan ... ha nincs kedvem ugyse valaszolok :)
  • dikki*yysw
    off
    hi
    Tegnap mi kellett volna? Bocs, de nem néztem telefonom miközben nyomkodtam, visszanézek kiírja neved, aszittem én hívtalak véletlen lenyomtam. :) Megint hívsz, lemerülök, kölcsönakksi, megint hívsz felnézek tanár éppen hozzám beszél :D (gyakorlat volt) szal le kellett tennem. Bocs. :D
    on
  • dikki*yysw
    Lenne szerver ofkosz meglenne mindenkinek, heh?
    Kár, hogy zona meg yoohoo meghalt. :(
  • GeeKay
    a HLC-n fent van, csak kicsit sokan vannak
    nekem 'röpke' másfél óra alatt sikerült bejutnom, meg lassan is jön egy kicsit, de jön(10k)
  • SarkanyfuaRUSH
    Sajnos syncen nincs már semmi.
    Össze kéne hozni Semint valamelyimk warez oldalas arccal, hogy tegyék föl az UT2-t valami fix helyre.
    Én pl. nem voltam péntektől itthon máig és még szinte semmi nincs meg belőle csak pár file, szóval még én is hajkurásznék.
    Ha tud valalki helyet ahol fentvan szóljatok. Köszi.
  • Dantor
    eredeti, dobozosra értem
  • Dantor
    dobjuk össze a pénzt Seminnek egy ut2003-ra :_)
  • Rephyx
    Asszonyokat hogy erted ? Visz mindeki maganak vagy egyvalaki sokat ? Nagyon berugni nem fogok, nem vagyok ilyen teljesitmenyre hitelesitve :)) Remelem senki sem akar UTrol beszelni majd :]
  • K(O_o)cop
    mikor lesz fenn a CD3 ?