8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Gabo
    zsolesz:
    Nem szívtam én mellre. Miért ez csenget ki a válaszomból? Igen? IGEN?
  • Greater
    Nem tudom Sylvie milyen hangkártyád van de sztem eax büntet, főleg ha szabadlevegőről bemész fedet területre.
  • Dantor
    én is csak az első 2-t írtam ki magamnak (a 3. majd meglesz, ha megveszem :-)
  • G. Joe
    Rengegeken üvöltenek a patchért!
    A legnagyon legprofibb gépeken is van hogy nem megy a játék!
    És ezt külföldön, sok embernmél aki meg is vette!
    Sejtitek milyen anyázás van!
    Késöbb lesz egy kis idöm madj bekopizok néhány idézetet, vagy linket!
  • SarkanyfuaRUSH
    Szóval tuti nem kell a 3.CD, hogy jáccak ???
  • [18th RCT]zabur
    Már délben megvolt, de csak este tudtuk feltenni... tanulságos volt az biztos, micsumit nem veszek soha
  • Dantor
    3.cd: az a MAYA modellező-animátor progi, a Upaint, van rajta driver, dx8, meg még valami. :-)
  • Dantor
    hmm...

nekem celeronT 1000@1439, gf4 ti4200 + windows millenium. Azon gondolkodtam, hogy XP-t rakok, de ezek után nem merek.

bátyám nemrég rakott össze egy gépet: amd xp 2000+, gf4 ti4200 meg XP, de azt mondta hogy 3d markok tekintetében sz@r (8200 pont), de ut2k3-ban 1024x768 minden maxon 45-50 fps mindenhol.

Mi van ma a gépekkel?!
  • SarkanyfuaRUSH
    Hát akkor hol van már a patch ???? :))))
  • SarkanyfuaRUSH
    Emberek mi van a 3.CD-n ???????
  • G. Joe
    ha beleolvasol külföldi fprumokon ezrek reklamálnak hasonlo dolgok miatt!
    Sok embernek azonnal, vagy pár perc játék után kifagy a game!
    LEgveszélyesebb párositás amd XP proci, nvidia kártya, windows xp, és sb live!
    Nekem 2 napja teljesen játszhatatlan a game, megy 5 mp-et ,majd 5 mp-et teljesen megáll! utána ujabb 5 mp mozgás majd szintén megállás!
    ugyanez multiban, és singleben egyaránt!
    Kb 2 napja aztelött tökéletesn ment.
    Ja a gép, amd xp 2100+, win xp, gf4, tehát a legveszélyesebb párositás!
    egyszerüen képtelen vagyok játszani!
    Tehát akinek megy akármilyen fpssel a még jol járt!
  • SarkanyfuaRUSH
    Többször tapasztaltam, hogy a Nero elbassza a CD-ket. Ajánlom cdrwint, de leginkább a fireburnert. Ez utóbbi még nem baszott el bin/cue írást egy írón se amit láttam.
  • G. Joe
    semmi különös, simán ki lehet irni!
    Ugyan amikor leszedtük, élöször egy Mitsumi iroval akartuk kiirni mert az volt kéznél.
    3 cd bánta. neroval is mer cdrwinnel is elbaszta.
    Ekkor elegem lett és hazajöttem a teac cd iromért.
    Láss csodát mindhárom cd elsöre jo lett.
  • Dantor
    szerintem valami nagyon bugos ezzel a progival FPS tekintetében.
    Van olyan, amikor azon lepődök meg, hogy milyen jól megy (pedig oka lenne rá, hogy szaggasson), de van olyan is, hogy egyedül vagyok a pályán, és ha bizonyos irányba nézek, szaggat. (ugyanazon pályán)

meg nemtom mi lesz így, 76 fps flyby, 38 fps botmatch. és fogalmam sincs miért! (demóban még 130/50-nel ugrált)
  • SarkanyfuaRUSH
    Ezer hála és köszönet Semin! Nagy részét a kandorol szedtem le tegnap. Lennél oly tesóm és felraknád a 3.CD-t is, de csak DU (ugy 4-5 körül), mert akkor leszek otthon. Hálás lennék, köszi

Egyébként mi van a 3. CD-n, hogyhogy nem biztos hogy kell, az is tele van !!!???
  • ecet
    Nekem is kell ilyen munkahely mint neked van , hogy tudjak reggel 5-ig gamelni ...ja meg olyan asszonyt aki ezt el is tűri
  • DF|Sylvie
    A hangok átlagosak (igazából én még nem hallottam PC-s játékban jó hangokat), a fegyverek tökéletesek, a hangulat fenomenális, az fps kurva alacsony, én meg álmos vagyok.
    Röviden ennyi :)
  • G. Joe
    Egészségedre! :)
  • Greater
    Magyar dm server van?
    Landor jó csak nagyon sztem tul sokan vannak es emiatt lagzik, legalabbis nekem..
  • G. Joe
    lehet de az a dll a vga drivere, és tuti valami köze van a dolgohoz.
  • Sir
    Tök mind1 nekem a 30.XX es van es azzal is tokeletesen mukodik inkabb nezd meg a 3. cdn van egy xp javitas lehet az hianyzik vagy az XP service pack
  • Sir
    Xamula ha megnézted volna akkor nem neked válaszoltam hanem PI-nek.
  • G. Joe
    tedd fel a legujjabb detonátor drivert!
    Ez a dvirer hibája!
  • Sir
    Na megint egy régi regisztrált forumozoval találkoztunk :)
  • Rigley
    Szerintem se az igazi, valahogy... nem is tudom...hangulatLAN...szép, addig rendben van, de... nem tudok rájonni , hogy mi nem tetszik benne, egyszeruen nem tetszik. Azért koszi megegyszer semin , hogy annyiszor felpakoltad ftp.-kre a játékot !
  • G. Joe
    Téged ki hivott ide?
    Nincs dolgod valahol máshol?
    elgurult a gyógyszered?
    Vagy csak simán elestél biciklivel?
  • G. Joe
    Itt lakom!
    A DF-esek legalább olyan "jo fejek" mint én!
    Gamézhatunk is természetesen!
    ha kiváncsi valaki ránk itt megtalál bennünket:
    #deathfellows
    Akárcsak dumálni is szivesen látunk minden gamert! :)

Ha jol emléxem te rct-s vagy ugye? ZAburt személyesen ismerem töletek és tök jo arc.

Sok helye összefuthetsz velünk egyébként.
    BF-ben, AA-ban, UT-ben.
    a DF nem csak egy klán hanem egy baráti kör, gamerclub. UT-ben nagyrészt még ujak vagyunk, de van kivétes is , mint pl Sylvie , LEthal, akik elég régi motorosok itt is!
    S mivel megszerettük az UT-t, állandó szervert is biztosítunk a playereknek.
    Ezer köszönet érte Flexnek, aki lehetövé teszi ezt.
    Ahogy anno MOHAA-ban, most, több más játék mellett, AA-ban, és UT-ben is állandó Landor DF szervet találhatsz.

[DF]Landor UT2003 Server 152.66.93.27:8888
  • Gabo
    Hát mi vagyunk.
    Jegyezni sehol nem jegyeznek minket, de ez talán jobb is így. Azért remélhetőleg a többi magyar UT-s klán már ismer minket, lévén elég régóta rontjuk a levegőt a szervereken. Véleményem szerint nem az a lényeg, hogy hol tartanak számon minket, hanem az, hogy jókat játsszunk. A tagok jó része több-kevesebb rendszerességgel megfordul azért itt a fórumon is. Ja és lényeg a pozitív hozzáállás, ezt a szlogenünk is mutatja:
    "Verve jók vagyunk!"

_RtE_Gabo
  • Gabo
  • tbundy
    Bevallom, tartok az RtE-sektől.
  • Gabo
    "Meg kell mondjam tartottam a DF-esektől..."
    Mókás lenne, ha valaki egyszer ezt az _RtE_-ről mondaná.
  • G. Joe
    ön nyert!
    valoban igy van!
  • Alexease
    :-))
  • Xboxman
    Eszméletlen jó a game!Minden überel(a ketegoriájában)Rég volt már olyan ,hogy annyira belemelegedtem egy gémbe ,hogy elilult a fejem:)
  • G. Joe
    lol
  • Rephyx
    Ja mar vasarnap unlockoltam, no extra.
  • Dantor
    unlockoltátok már a 3 "régi" modellt? (malcolcm, brock, lauren)
  • Gabo
    Azoknak, akiket esetleg nem csak a warezolás érdekel:

Megjelent egy javítás a UPaint skin készítő progihoz. Letölthető innen:
    http://unreal.epicgames.com/files/UPaint-patch-1.0.1.exe

További jó hír, hogy a fejlesztők engedélyezték 3rd party broweserek használatát is. Szóval lehet felejteni a csökött gamespy-t és lehet szépen átállni az All Seeing Eye-re. Részletek az alábbi helyeken a hírek között:
    http://www.unreality.dk/
    http://unreal.epicgames.com/

Bár ahogy nézem nem voltam elég gyors. ;o) Ez a baj, ha munka mellett netezik az ember.
  • G. Joe
    Csatlakozz ASE-böl, vagy ne felejtsd el beirni a portot!
    port: 8888

• G. Joe
    Uraim mátol laz All seeing Eye is támogatja az UT2003-at!
    The all seeing eye
    gamespy suxx!