Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
még ilyet
Ezek a light képek voltak. A leszbikus, vörös bõrû, féldémon-félvámpír nõrõl még nem is tettem be képet, pedig egész jók vannak.
bár lennék origi UT2k3 doboz Sylvie polcán... 😄D
Na most, hétvégén kezdik szállítani a boltokba, ahonnan - mint az köztudott - a releaser team-ek megkapják idõ elõtt. Ha mindne jól megy, vasárnap lehet számítani rá.
Az Unreales site kivitelezésénél tovább emeljük a mércét.
Ha egy jatek community-jenek egy osszefogo es jol megszerkesztett oldal kell ... akkor a feljebb emlittet oldal peldakent is allhat.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
VIdám barátom, egy Ut topicon felülálló személyes ellenségeskedés miatt tette megjegyzését, és teljesen igaza van!
A haverkodás, poénkodás természetesen szivesenlátott vendék, de egymás fikázása és egyéb köcsögsségek elitélendöek!
Ha bövebben érdekel a dolog, olvasss bele a BF, és MOHAA topickokba(de inkább ne tedd).
http://deathfellows.hu/
Bezzeg én meg pörgök, mint a mérgezett egér.
A meló mellett intézek ilyen fontos dolgokat, mint klán hp design munkái. Meg már a tartalmi részébe is bele fogok rondítani. Komoly levelezés az ismerõsökkel. Turkálás a neten érdekes hírek, információk után.
Este meg ha hulla álmos vagyok, megkapom a képembe, hogy már megint miért nem megyek f2f-ezni...

HAnem rövid töprengés után ugy döntöttünk hogy ez a game érdemes arra hogy regisztráljuk a domaint hivatalosan, és megcsináljuk a honlapját, nem csak egy szük csoportnak aki ismeri a fun site-ot, hanem moindenkinek.
Mivel xy aki kiváncsi a magyar ut oldalra, az valszeg nem azt fogja beirni hogy www.xy.hu/ut2003 ,hanem ahogy az egyszeri ember logikája is diktálná, www.ut2003.hu
Egyébként abszolut nem baj ha minlé több oldal foglalkozik a témával!
Egymást erösitve, nem hátráltatva!
UT RULEZ!!!
Meg ennek telleg tobb etrtelme van igy, mint egyedul bolyongani, es minel gyorsabb koroket futni a palyakon. Ez sztem sokkal uncsibb, mint a botunkkal jatszani! (na, csakhogy aldozzak a tini humor oltaran is...😊 )
Lethal, out
gyikok, hamarosan beindul a www.ut2003.hu magyar Unreal Tournament 2003 oldal.
Gyujtsetek oda inkabb kepeket, hireket stb...
Jatekosok kozott meg peace!
Lethal, out
(hamarosan leszek a szervereken, es aki rossz lesz megverem! 😊 )
A teljes megjelenése után sorban fognak indulni a szerverek. Valamint a játékosok száma is meg fog ugrani, az UT-s csatikon is meg fog élénkülni az élet. Azt viszont tudomásul kell venni, hogy jópár ember napközben dolgozik, tanul stb. így igazán az élet csak estefelé élénkül meg a szervereken.
Az egyes szervereken a gépek teljesítményétõl, a szerver sávszélességétõl függõen általában több portot is indítani szoktak. Az egyes portokon pedig egymástól függetlenül bármilyen játékmód mehet. Ez az UT-nél is így volt, a 2003-nál is így lesz.
Most annyiból jobb a helyzet, hogy szinte biztos, hogy lesz néhány elsõ osztályú magyar szerver már most a játék indulásakor.
Szóval légy még egy kicsit türelemmel! Biztos vagyok abban, hogy lesz lehetõség jókat játszani.
A serverünkön ezért - egy figyelmeztetés után - kick ban jár.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com