8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Gabo #4274 zsolesz:
Nem szívtam én mellre. Miért ez csenget ki a válaszomból? Igen? IGEN? -
Greater #4272 Nem tudom Sylvie milyen hangkártyád van de sztem eax büntet, főleg ha szabadlevegőről bemész fedet területre. -
#4271 én is csak az első 2-t írtam ki magamnak (a 3. majd meglesz, ha megveszem :-) -
#4270 Rengegeken üvöltenek a patchért!
A legnagyon legprofibb gépeken is van hogy nem megy a játék!
És ezt külföldön, sok embernmél aki meg is vette!
Sejtitek milyen anyázás van!
Késöbb lesz egy kis idöm madj bekopizok néhány idézetet, vagy linket! -
#4268 Szóval tuti nem kell a 3.CD, hogy jáccak ??? -
#4267 Már délben megvolt, de csak este tudtuk feltenni... tanulságos volt az biztos, micsumit nem veszek soha -
#4266 3.cd: az a MAYA modellező-animátor progi, a Upaint, van rajta driver, dx8, meg még valami. :-) -
#4265 hmm...
nekem celeronT 1000@1439, gf4 ti4200 + windows millenium. Azon gondolkodtam, hogy XP-t rakok, de ezek után nem merek.
bátyám nemrég rakott össze egy gépet: amd xp 2000+, gf4 ti4200 meg XP, de azt mondta hogy 3d markok tekintetében sz@r (8200 pont), de ut2k3-ban 1024x768 minden maxon 45-50 fps mindenhol.
Mi van ma a gépekkel?! -
#4264 Hát akkor hol van már a patch ???? :)))) -
#4263 Emberek mi van a 3.CD-n ??????? -
#4262 ha beleolvasol külföldi fprumokon ezrek reklamálnak hasonlo dolgok miatt!
Sok embernek azonnal, vagy pár perc játék után kifagy a game!
LEgveszélyesebb párositás amd XP proci, nvidia kártya, windows xp, és sb live!
Nekem 2 napja teljesen játszhatatlan a game, megy 5 mp-et ,majd 5 mp-et teljesen megáll! utána ujabb 5 mp mozgás majd szintén megállás!
ugyanez multiban, és singleben egyaránt!
Kb 2 napja aztelött tökéletesn ment.
Ja a gép, amd xp 2100+, win xp, gf4, tehát a legveszélyesebb párositás!
egyszerüen képtelen vagyok játszani!
Tehát akinek megy akármilyen fpssel a még jol járt! -
#4261 Többször tapasztaltam, hogy a Nero elbassza a CD-ket. Ajánlom cdrwint, de leginkább a fireburnert. Ez utóbbi még nem baszott el bin/cue írást egy írón se amit láttam. -
#4260 semmi különös, simán ki lehet irni!
Ugyan amikor leszedtük, élöször egy Mitsumi iroval akartuk kiirni mert az volt kéznél.
3 cd bánta. neroval is mer cdrwinnel is elbaszta.
Ekkor elegem lett és hazajöttem a teac cd iromért.
Láss csodát mindhárom cd elsöre jo lett. -
#4259 szerintem valami nagyon bugos ezzel a progival FPS tekintetében.
Van olyan, amikor azon lepődök meg, hogy milyen jól megy (pedig oka lenne rá, hogy szaggasson), de van olyan is, hogy egyedül vagyok a pályán, és ha bizonyos irányba nézek, szaggat. (ugyanazon pályán)
meg nemtom mi lesz így, 76 fps flyby, 38 fps botmatch. és fogalmam sincs miért! (demóban még 130/50-nel ugrált) -
#4257 Ezer hála és köszönet Semin! Nagy részét a kandorol szedtem le tegnap. Lennél oly tesóm és felraknád a 3.CD-t is, de csak DU (ugy 4-5 körül), mert akkor leszek otthon. Hálás lennék, köszi
Egyébként mi van a 3. CD-n, hogyhogy nem biztos hogy kell, az is tele van !!!???
-
#4254 Nekem is kell ilyen munkahely mint neked van , hogy tudjak reggel 5-ig gamelni ...ja meg olyan asszonyt aki ezt el is tűri -
#4253 A hangok átlagosak (igazából én még nem hallottam PC-s játékban jó hangokat), a fegyverek tökéletesek, a hangulat fenomenális, az fps kurva alacsony, én meg álmos vagyok.
Röviden ennyi :) -
#4252 Egészségedre! :) -
Greater #4248 Magyar dm server van?
Landor jó csak nagyon sztem tul sokan vannak es emiatt lagzik, legalabbis nekem.. -
#4246 lehet de az a dll a vga drivere, és tuti valami köze van a dolgohoz. -
Sir #4245 Tök mind1 nekem a 30.XX es van es azzal is tokeletesen mukodik inkabb nezd meg a 3. cdn van egy xp javitas lehet az hianyzik vagy az XP service pack -
Sir #4243 Xamula ha megnézted volna akkor nem neked válaszoltam hanem PI-nek. -
#4242 tedd fel a legujjabb detonátor drivert!
Ez a dvirer hibája! -
Sir #4240 Na megint egy régi regisztrált forumozoval találkoztunk :) -
#4237 Szerintem se az igazi, valahogy... nem is tudom...hangulatLAN...szép, addig rendben van, de... nem tudok rájonni , hogy mi nem tetszik benne, egyszeruen nem tetszik. Azért koszi megegyszer semin , hogy annyiszor felpakoltad ftp.-kre a játékot !
-
#4235 Téged ki hivott ide?
Nincs dolgod valahol máshol?
elgurult a gyógyszered?
Vagy csak simán elestél biciklivel? -
#4230 Itt lakom!
A DF-esek legalább olyan "jo fejek" mint én!
Gamézhatunk is természetesen!
ha kiváncsi valaki ránk itt megtalál bennünket:
#deathfellows
Akárcsak dumálni is szivesen látunk minden gamert! :)
Ha jol emléxem te rct-s vagy ugye? ZAburt személyesen ismerem töletek és tök jo arc.
Sok helye összefuthetsz velünk egyébként.
BF-ben, AA-ban, UT-ben.
a DF nem csak egy klán hanem egy baráti kör, gamerclub. UT-ben nagyrészt még ujak vagyunk, de van kivétes is , mint pl Sylvie , LEthal, akik elég régi motorosok itt is!
S mivel megszerettük az UT-t, állandó szervert is biztosítunk a playereknek.
Ezer köszönet érte Flexnek, aki lehetövé teszi ezt.
Ahogy anno MOHAA-ban, most, több más játék mellett, AA-ban, és UT-ben is állandó Landor DF szervet találhatsz.
[DF]Landor UT2003 Server 152.66.93.27:8888 -
Gabo #4229 Hát mi vagyunk.
Jegyezni sehol nem jegyeznek minket, de ez talán jobb is így. Azért remélhetőleg a többi magyar UT-s klán már ismer minket, lévén elég régóta rontjuk a levegőt a szervereken. Véleményem szerint nem az a lényeg, hogy hol tartanak számon minket, hanem az, hogy jókat játsszunk. A tagok jó része több-kevesebb rendszerességgel megfordul azért itt a fórumon is. Ja és lényeg a pozitív hozzáállás, ezt a szlogenünk is mutatja:
"Verve jók vagyunk!"
_RtE_Gabo -
Gabo #4228 -
tbundy #4226 Bevallom, tartok az RtE-sektől. -
Gabo #4225 "Meg kell mondjam tartottam a DF-esektől..."
Mókás lenne, ha valaki egyszer ezt az _RtE_-ről mondaná. -
#4223 ön nyert!
valoban igy van!
-
#4221 :-)) -
Xboxman #4219 Eszméletlen jó a game!Minden überel(a ketegoriájában)Rég volt már olyan ,hogy annyira belemelegedtem egy gémbe ,hogy elilult a fejem:) -
#4218 lol -
Rephyx #4208 Ja mar vasarnap unlockoltam, no extra. -
#4206 unlockoltátok már a 3 "régi" modellt? (malcolcm, brock, lauren) -
Gabo #4205 Azoknak, akiket esetleg nem csak a warezolás érdekel:
Megjelent egy javítás a UPaint skin készítő progihoz. Letölthető innen:
http://unreal.epicgames.com/files/UPaint-patch-1.0.1.exe
További jó hír, hogy a fejlesztők engedélyezték 3rd party broweserek használatát is. Szóval lehet felejteni a csökött gamespy-t és lehet szépen átállni az All Seeing Eye-re. Részletek az alábbi helyeken a hírek között:
http://www.unreality.dk/
http://unreal.epicgames.com/
Bár ahogy nézem nem voltam elég gyors. ;o) Ez a baj, ha munka mellett netezik az ember. -
#4204 Csatlakozz ASE-böl, vagy ne felejtsd el beirni a portot!
port: 8888
-
#4203 Uraim mátol laz All seeing Eye is támogatja az UT2003-at!
The all seeing eye
gamespy suxx!