8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#4314 Srácok ha van elég magyar player akkor lehet jelszo a szerveren!
DE ha üresen pang akkor meg az lesz a baj!
-
#4313 Srácok ha van elég magyar player akkor lehet jelszo a szerveren!
DE ha üresen pang akkor meg az lesz a baj!
-
Gabo #4313 Egy kis kritikát azért leírok.
Az Inferno DM pályán sikerült találnom egy lyukat a pálya szerkezetében, ahol lényegében ki lehet esni a pályáról. Így az egyik részen beleszorultam a falba. Vissza menni nem lehetett, csak az öngyilok segített. Azért remélem a többi pályán ilyen hiba nincs, vagy hamarosan javításra kerül.
Nagyon hiányoltam a menüből a különféle hang üzeneteket, szövegek beállításának lehetőségét. A különféle integetésekről, mozdulatokról nem is beszélve. A voice menü kicsit nehézkes.
A HUD-dal és a célkereszttel sem vagyok kibékülve teljesen. Hiányolom a annak a lehetőségét, hogy HUD színét, átlátszóságát és a méretét szabadon állítsam. Nem kikapcsolni akarom az egyes elemeket, hanem a tényleges méretüket megváltoztatni. A célkeresztnél is hiányolom a szín beállításának lehetőségét.
Hirtelen felindulásból ennyi...
Azért az nagyon cool, amikor a robottal break-kel az ember a meccs végén. A beszólásairól nem is beszélve: "Stronger, Faster, Better!" (Mindezt azon a színtelen, torz gépi hangon.)
Az az érzésem, hogy Rapier vagy Cobalt lesz a kedvencem. -
#4312 megmondom ha megmondod :
1. melyik 3dmark ? pl. 2001SE + 330-as patch
2. milyen konfig ?
a többi már szinte mellékes : op rendszer , időzítések , driverek -
Greater #4310 Ja még annyit hogy a demohoz képest sokkal jobb a botok lábmunkája, és az is ahogy illeszkedik a talajhoz a talpuk, aki ezt nem vete észre azt sajnálom. -
#4309 mondom én, hogy nem tudod mit beszélsz! -
#4308 izé :-) -
Rephyx #4307 megneztem, 1024ben 4600 pont a 3dmarkom. Semmit sem allitottam, leszedtem, elinditottam, es ranyomtam a benchmark-ra. Ez most jo vagy rossz ?:) -
Greater #4306 De most komolyan. AKI TUD SOK SERVERT AZ LÉGYSZIVES OSSZA MEG VELÜNK!!! -
Greater #4305 Ja de csak délután 6-tól, különben kora délután nem lesz kivel játszanom.:D -
#4304 rakhatnánk rájuk valami egységes jelszót, pl. "ut2k3hu" vagy ilyesmit. csak hogy a németek ne tudják. :-) -
Greater #4303 FIGYELEM!!! Jó volna ha bazi nagy betüvel kiirnánk ide hogy serverek, és az összes közel lévő servert németeket is stb. ideirnánk. Mert engem megmondom őszintén iritál hogy a landor is tömve van németekkel, én meg nemtudok egy normális DM meg DOM server cimet. -
#4302 Greater nem is nekem írta válasznak a #4288-at :-)
szerintem :-) -
#4301 Megyek - megállok (mintha lemerevedne a kép) - utána megint megyek. Ma ezt csinálta rendszeresen, eddig semmi gáz nem volt vele, be se volt kapcsolva a gép 4 napja, és közben "elromlott". -
#4300 mik a tünetek? -
#4299 -
#4298 egyébként azt figyeltétek, hogy botok ellen raksi már alig ér valamit? nekem a demóban sokkal könnyebb volt őket eltalálni.
A minigun is sokkkal jobb lett a demó óta. Többet sebez? Többször? Nemtom, de jobb :-)
A biorifle is egész pofás lett így, hogy gyorsabban lő.
viszont az Ion Painter egy fostarisznya! Jó, ha egy embert elkap. Ha helyből lőne, az fasza lenne, de így, hogy várni kell...
Az is jó ötlet, hogy ha sokat flakolsz, beszól a csávó, hogy "flak monkey!" :-) -
#4297 Bazze nálam is ez van AMD XP1800+ GeF3 WinXP combo természetesen. :) Eddig nem volt semmi gond, most meg hirtelen nekem is elkezd leállni. Instában elég kellemetlen tud lenni.. :\ -
Greater #4296 Egyebként néha időszerüen megvakulok, elég szar de hát mit csináljak -
#4295 OK. Fogtam -
Greater #4294 Nézd meg a közvetlen előtte lévő hozzászólásomat, és látni fogod hogy miért kevertem össze, egyebkent irtam is hogy csak akkor ha nekem szól. -
Greater #4293 Jaja! Raksizás király!!! Főleg hogy sokkal nehezebb a raksival célozni mint kvékbe, elugrani kitérni pedig részben emiatt könyebb. -
#4292 Greater, ne haragudj de te vak vagy?
nem látod hogy P I-nek irta az üzenetet?Válasz 'PI' üzenetére (#4273)
Aki fikázta a játékot!
Ne egymás ellen, hanem egymás mellett kéne :))
-
#4291 asus a7s333 (sis 745 chipkészlet) -
Gabo #4290 OK! Megpróbálok majd valamit összehozni. Bár nem tudom, hogy a logonk mennyire fog érvényesülni ekkora méretben. -
Rephyx #4289 Ami meg egy kerdes, mikor eloszor jatszottam a demoval, teljesen quake-feelingem volt. Hangokra, feelingre, midnenre. Vegre lehet igazan mokas raketazasokat csapni, ugribugrizni.... Nalatok is megvan ez az erzes ? Tetszik, vagy sem ? :) -
Greater #4288 Anyád a lelki szegény-már ha nekem szólt
Engem a saját fülem jobban érdekel mint az néhány ezer hülye aki nem tudott normális hangkártyát beszerezni. -
#4287 Szavamra! Jól szoltál! -
#4286 ezért akartam bemenni hogy megnézzem hogy birja a szerver a 24 embert, de lentebb irt okok miatt képtelen voltam :(
HA teltháznál nagyon laggzik akkor lejjebb vehetjük 16 före akár
-
#4285 te beszélsz itt össze-vissza, és sajnos azt sem tudod, hogy mit. ez pedig valamilyen elmebajra emlékeztet.
Tudod te, hogy egyáltalán az általad idézett "mondás" honnan származik?
Jézus, Isten fia szájából! És ne merd kritizálni Isten szavát, mert azt nem tűröm!
Ráadásul azt sem tudod, mit jelen a lelki szegénység! Azt jelenti, hogy valakinek a lelki javai szegények (szóval az életében nem volt boldog, nem örült semminek, stb.).
És az ilyen ember boldog lesz, mert az élete szenvedés volt, leköpték, mint egy kutyát. És mivel ezt viselte, és nem káromkodott (már ha nem káromkodott), akkor mérhetetlen boldogságot fog érezni a halál után a mennyekben.
Szóval csak egy tanácsot adhatok neked: menj el egyszer egy szentmisére. És imádkozz. -
#4284 akkor milyen volt? sis vagy nvidia chip-el szerelt ? amd xp-ről írtál...akkormost mivan ? -
Gabo #4283 PI:
OK! Bejöttél ide. Elmondtad a véleményed a magad "egyszerű", "érdekes" stílusában. Valamiért nem tetszik a játék, ezt is megértjük. De talán nem kellene másokat sértegetni, akinek valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva mégis bejön a game.
Ha a játékban minden ugyan az maradt volna, mint az UT-ban volt, akkor az emberek többsége ezt kifogásolta volna. Egyszerűen elkönyvelték volna egy újabb rókabőrnek.
A fejlesztők a hozzájuk érkezett visszajelzések alapján alakították át a játékot. Véleményem szerint a fegyverek terén a módosítások sokkal inkább az egyensúlyt és a játszhatóságot szolgálták. Vagy az a baj, hogy nem húzódhatsz be az 50-es pingeddel egy sötét sarokba, sniperrel a kézben?
Igen megváltozott a játék, megváltozott a stílusa, megváltozott a hangulata. Ennek ellenére szerintem semmivel nem lett rosszabb, mint az elődje. -
Greater #4282 Nekem is sikerült betesztelnem a teljest.
Hülyeség, hogy nem változott a demo óta. Még komolyabb ahogy a figurák szétesnek, meg fene tudja szerintem valahogy a grafix is más, jobb és ezt nem az állithatóság miatt mondom.
Csak néz az ember, hogy mennyire változatos grafikai elemek vannak a játékban, személy szerint azonnal a szerkesztő jutott az eszembe, mit mondjak van sokfajta lehetőség. Persze az eredeti pályák nagyon jók, és ami talán a legnagyobb pozitivum hogy mindegyiknek rohadt jó hangulata van és persze ez a hangulat minden pályánál másképp lett eltalálva. Például br-be havas/slaugterhouse-vagy mi:D-Iszonyu a hangulat.
A dm pályákról nem is beszélve, ezekből asszem van 6 új!-mármint a betaba nem találkoztam velük a többi ha jól emlexem bent volt.
Nem csalódtam a gamebe, én azt ajánlom annak is akinek igy elsőre nem tettszik hogy probáljon állitgatni, barátkozni a játékmenettel jó ez csak meg kell szokni.
-
#4281 Gabo : én már elég régen regisztráltam magam , csak lusta voltam bejelentkezni
A logora vonatkozólag meg éppen tegnap ráértem és barmoltam egyet , de eszembejutottál és + akarlak kérni hogy a ha kevés időd engedi akkor gyártsál már vami klánosat nekünk -
#4280 nem VIA alaplappal volt, olyan gépet nem rak összek :-) (régi tapasztalatok, nehezen felejt az ember)
csak kevésnek tartom a 8200 pontot egy ilyen über géptől.
már soxor leírtam a configomat, és az 7800-7900 pontot teljesít. és az még nem DDR ram meg új kialakítású proci, sőt, "csak" egy celeron. (tuning nélkül 7400 pont)
-
#4279 A game nekem tegnap jött le, és szerintem nagyon hangulatos lett, bárki bármit is mond. Végre találtam egy olyan FPS-t, ami igazán le tud kötni az UT után. Tudniillik nem vagyok egy hűdenagy FPS fan (inkább RPG), de tény, hogy ez a game megragadott.
Nálam tökéletesen megy, igaz jelenleg csak 28-50 FPS közötti speed-del, normál beállítások és 1024x768 mellett, egy P4-1,6@2,4, 512 ram, gf2ti, winxp, 28.32-es detonator driver-rel.
Most várom, hogy megjöjjön a Ti4400-esem
A magyar szerverek nagyon jók, tegnap bénáztam rajtuk sokat, de akkor is élvezetes volt ] A sex és a bulizás után a harmadik legjobb dolog
A CTF szerver volt a legjobban telített, lagzott is, mint állat. Amit igazán hiányoltam az egy DM server. Bombing Run is nagyon ql, i like it :)
Hát kb. ennyi a véleményem a game-ről 2-3 játékóra után... -
#4278 b+ az agyvizem felforr már az ilyenektől...ha nem teccik játsz mással...senki nem kötelez erre , de kimélj már meg a kritikáidtól minket !
Kritizálni én is kiválóan tudok mert qrva eccerű...mutasd már meg hogy te mit tudsz és ha tudsz jobbat csinálni akkor kritizálj!!! -
Rephyx #4277 Joe erdekes amit mindasz, nekem is xp+xp+live+nvidia van, es tok jol megy (persze alacsony felbontasban, nem tul nagy reszletessegggel) Mindjart kiprobalom a 3dmarkot, sose lattam meg, csak vudu1en, nagyonregen :) -
Gabo #4276 WOW! Ecet te képes voltál magadat regisztrálni? És még logo-t is készítettél?
Hová jut a világ... -
#4275 bocs az offért , bár ez tőlem már megszokott lehet ;-P
szal mibaj a 8200 ponttal ?
sztem sokan örülnének ha ennyi lenne nekik...
nos nem ilyen eccerü a dolog...az alaplapon a biosban milyen memória időzítéseket használ ??, milyen detonátorral ?
milyen via driverrel ?
a kártya az eredményből adódóan nem volt húzva...
szal nem kell anyázni azt a 8200 pontot...nekem 8600 volt mikor alapon volt minden....
pillanatnyilag 10524 pontnál tartok és mindez 1800+xp + 512ddr + abitge4ti4200 300/600-on , alap via driverrel és 40.41-es detonátorral...
szal hajrá a tuninggal tovább és lesz az még több is...
sokat dob ám a memória időzítések beállitása is már , nem beszélve a vga tuningról