8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Greater
    groove.hu
  • Greater
    Digitalis kimenet se art az 80 e-től kezdődik.
  • Greater
    Az eax vagy megy vagy nem. Ha van egy kompatibilis hangkartyad, meg 5+1 mély akkor megy.
  • Dantor
    akkor ami el van találva (szerintem):

- assault rifle 1., 2.
    - shield gun 2. (az első olyan mint egy traktor)
    - bio rifle 1. 2.
    - link gun 1.
    - shock rifle 2., combo
    - flak cannon 1., 2.
    - redeemer
    - ion painter

- a robot hangjai
    - az élőhalott banda hangjai
    - a jugg-ok
    - emberek

- a bemondó (double kill, killing spree és tsai.)

Ami nagyon nincs: egyedül a minigun.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én helyből jobbat csinálok, még "szájjal" is (mint a dúdolás csak magasabb szinten)
  • Dantor
    akkor ami el van találva (szerintem):

- assault rifle 1., 2.
    - shield gun 2. (az első olyan mint egy traktor)
    - bio rifle 1. 2.
    - link gun 1.
    - shock rifle 2., combo
    - flak cannon 1., 2.
    - redeemer
    - ion painter

- a robot hangjai
    - az élőhalott banda hangjai
    - a jugg-ok
    - emberek

- a bemondó (double kill, killing spree és tsai.)

Ami nagyon nincs: egyedül a minigun.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én helyből jobbat csinálok, még "szájjal" is (mint a dúdolás csak magasabb szinten)
  • TneX
    Igen,ha végigviszem akkor megkapom a modelleket?Akkor jó!Akkor már látok némi értelmet hogy végigvigyem:DNa akkor ez lesz a hajtóerő bennem hogy minél gyorsabban kivégezzem:D
  • Dantor
    épp ezaz, a fegyver-hangok is egy elrugaszkodás. Ki tudja, hogy milyen hangjai lesznek a jövő fegyvereinek?
    Na erre varjál gombot :-)

(nem kötözködni akarok!)
  • Dantor
    de.
    ezt a két sort az ut2003.ini-be:

[XInterface.Tab_PlayerSettings]
    bUnlocked=True

nekem legalul van.

egyébként én azt javaslom, a fenti módszer helyett vidd végig a játékot single playerben :-)
    egyébként nem olyan nagy durranás az a 3 modell.
    Laurené úgy szar ahogy van. A többi nem olyan rossz.
  • TneX
    Figy,nem tudjátok,hogy valahogy be lehet rakni player modellnek az Intro-ban látott alap ut-figurákat,Malcom-ékat?
  • G. Joe
    bezony
  • TneX
    Rosszul van megírva a cédé...Sze lá ví
  • Xboxman
    Látnád ,hogy nyomom most:D
  • Dantor
    nekem, mikor felraktam, rögtön mondta, hogy mi van fent a gépen, és hogy ezek közül melyeket szeretném használni a progival. Mondtam ut2k3.

A többit meg csinálta.

A modifiers mappában be lehet állítani a filtert (200 ping alatt, magyar szerver, stb.)
  • Lifeforce
    Elmondanátok, hogy hogyan kell keresni UT szervert az The All-Seeing Eye nevű szerverkereső programmal?
    Köszi
  • CHEAPBOY
    :P

Nincs fenn a game:))))

Uj rendszert csinalt GC. aztan most nincs kedvem felrakni..:))

egyebirant hallom multkor jatszottal GCvel is....
    o meselte.
    csak nem valtott nevet:) rohogott ahogy lecheapezted:)

azt mondta bena vagy nagyon.:DD

• Xboxman
    Hehe,oke!A CRM szeverre!
  • Xboxman
    "A karakterek hangjai teljesen jellegtelenek, sokszor statikus recsegés van belekeverve ami tovább ront az egészen (még ha feltesszük, hogy ennek az volt a célja, hogy érzékeltesse a rádión keresztüli beszédet, egyáltalán nem logikus, hogy a jövőben miért "recsegne" a rádió?)."
    Lol:)Látom nem vagy jártas a rádiotechikaba(én se nagyon:)Ha valami leárnyákolja a jelet akkor recseg(és ez a jövőben sem lesz másképp ,hacsak nem változiknak meg a fizika törvényei)
  • Xboxman
    "A karakterek hangjai teljesen jellegtelenek, sokszor statikus recsegés van belekeverve ami tovább ront az egészen (még ha feltesszük, hogy ennek az volt a célja, hogy érzékeltesse a rádión keresztüli beszédet, egyáltalán nem logikus, hogy a jövőben miért "recsegne" a rádió?)."
    Lol:)Látom nem vagy jártas a rádiotechikaba(én se nagyon:)Ha valami leárnyákolja a jelet akkor recseg(és ez a jövőben sem fog változni hacsak nem változiknak meg a fizika törvényei)
  • CHEAPBOY
    Na mi az nem jossz jedibe megszegyenulni?:))
  • Xboxman
    ÁÁÁÁÁ,kurva jo a game!Sokkal jobb mint a regi UT(szerintem legalábbis)
  • Greater
    Köszi!!
  • hen-tes
    rip nem lesz ? mer azé elég sok ez a 2cd is
  • Dantor
    The All-Seeing Eye:
    http://www.udpsoft.com/eye/

én is azt használom, lát mindent
  • Greater
    Van egy serverfigyelő, régen quakehez használtam de más servereket is frankón megtalált. Lehet, hogy ezeket is bekeresi de már nem emlexem honnan lehetett letölteni. Valami all seeing eye volt a neve. Ha valaki emlékszik ilyenre adja már meg a linket.
  • hen-tes
    igazábol ez vmi kocsi probára jó ,, de az a gép kicsit gáz vazz! van hőkövije de ugyis szar :DD
    hcmageren van ez a hir vagy mi ha mégis ki akarja vki probálni..
  • hen-tes
    meg a másik is csak az nemtom mire jó ... :D
  • hen-tes
    http://exceed.gamesurf.tiscali.de/download.php?op=getit&lid=68
    DEMOSOKNAK !! töltsétek le , aztán systembe bele, install , aztán launsh game , atán konsolba loaded aztán fegyvereket végig lapozni ! és lám ! ott a redemer teljes valojában 2 funkcioval !!! :DD nagyon üt az irányitható :D
  • ecet
    naugye mondtam....
    a klánok másképpen vélekednek a dologról...és klánwarokon másképp is játszák ezt a játékot mint a free szervereken...de ezt is mondtam már...
  • tbundy
    nekem az ut1-ben a pure ctf éppen az állandó translokátorozás miatt nem tetszik, ezért vettem jó néven ezt a + módosítást.
    az irc nagy hiány sztem is...
  • Dantor
    szerintem ha vkinek csak a translocator miatt nem tetszik az ut2k3, annak egyébként sem tetszene, találnának benne más hibát (kukacoskodás)

meg ez egy naggggyon is frankó ötlet, hogy csak 5 újratöltődő töltet van a translocatorban.
    én is használtam régebben folyton, gyilkoltam is ezerrel, de szerintem így sokkal jobb.

lehet, hogy majd az ut2k4-ben (bonus pack 1) benne lesznek a spícsbindek meg a hud-színek. ki tudja? :-)
  • ecet
    1et értek...én is már hiányoltam a szpícsbindert , bár erre már kaptam megoldást , de az ini-kben való turkálás nem tartozik kedvenc szórakozásaim közé , és ha UT-ban megvolt menüben , akkor itt miért hagyták ki?
    De legjobban hiányzik a beépitett chat kliens !!!
    Ettől függetlenül nagyon állat a game...bár BR-ben még lesz 1-2 trükk aszem ami ki fog alakulni.
    Beszéltem pár régi motorossal a klánokból és sokaknak csak azért nem tetszik UT2 mert a translokátor korlátozva van...várják a peccset rá , ami korrigálni fogja ezt a kis hiányosságot (szerintük)
  • Gabo
    Dantor:
    Nem az a baj, hogy nem tudom beállítani, hanem az, hogy ezt miért nem lehetett a menübe alapból belerakni? Azért van a menü, hogy ezeket a dolgokat az ember ott állítsa be.
    Egy kezdő játékosnak is azt fogják mondani, hogy kotorász egy kicsit a user.ini-ben és akkor használni tudod majd?
    A régi UT-ban ezek a dolgok működtek, itt sem került volna nagy erőfeszítésbe megcsinálni.
  • SarkanyfuaRUSH
    De igen. A HLC warez ftp-jéről. Csak kurva lassan jön (10k). De egyébként mint alább kiderült nem kell a 3.cd hogy jáccá.
  • SarkanyfuaRUSH
    De igen. A HLC warez ftp-jéről. Csak kurva lassan jön (10k). De egyébként mint aláb kiderült nem kell a 3.cd hogy jáccá.
  • Dantor
    vmelyik külföldi oldalon le van írva, hogy hogyan lehet beállítani a beszédeket-mozgásokat.

a hud színe meg nem tök mind1? :-)))

lesznek majd magyar rádijóhangok, azt lefogadom! (hunreal 2k3)
  • G. Joe
    MErt szar lassu a supergamez mint az állat!
  • Greater
    MEGATHANKS !!!!
  • Greater
    Jól beduplázódtak a dolgok.

Magyar rádióhangok nagyon rulezok volnának
  • G. Joe
    Német szerverek:
    TheCPD.com Clanserver #1 (Private)|80ms|195.245.9.171:7777
    [INSTAGIB] Marvin the Martian|91ms|62.80.115.252:3333
    www.euroclan.de - UT2k3|104ms|62.4.82.33:7999
    .de -= RUHRGEBIET=- Q-DSL powered Server|108ms|212.202.164.161:7777
    [Bofh] by www.gamigostrike.de|116ms|62.27.48.120:30080
    1on1 Come in...|129ms|217.4.5.181:7777
    <(TSC)> Terror Shooting Corps (Mattif)|130ms|212.202.161.5:7777
    Another UT2003 Server|134ms|62.27.48.120:7777
    ! GameZone.de UT2k3 Server!|137ms|212.84.246.40:7777
    Turbos Server|147ms|217.80.127.240:7777
    [DINC]-=WWW.GEWALTSERVER.DE=-|167ms|217.160.131.134:8888
    Another UT2003 Server|175ms|217.231.153.239:7777
    bel`s arena|176ms|217.0.242.22:7777
  • Gabo
    Egy kis kritikát azért leírok.
    Az Inferno DM pályán sikerült találnom egy lyukat a pálya szerkezetében, ahol lényegében ki lehet esni a pályáról. Így az egyik részen beleszorultam a falba. Vissza menni nem lehetett, csak az öngyilok segített. Azért remélem a többi pályán ilyen hiba nincs, vagy hamarosan javításra kerül.
    Nagyon hiányoltam a menüből a különféle hang üzeneteket, szövegek beállításának lehetőségét. A különféle integetésekről, mozdulatokról nem is beszélve. A voice menü kicsit nehézkes.
    A HUD-dal és a célkereszttel sem vagyok kibékülve teljesen. Hiányolom a annak a lehetőségét, hogy HUD színét, átlátszóságát és a méretét szabadon állítsam. Nem kikapcsolni akarom az egyes elemeket, hanem a tényleges méretüket megváltoztatni. A célkeresztnél is hiányolom a szín beállításának lehetőségét.
    Hirtelen felindulásból ennyi...

Azért az nagyon cool, amikor a robottal break-kel az ember a meccs végén. A beszólásairól nem is beszélve: "Stronger, Faster, Better!" (Mindezt azon a színtelen, torz gépi hangon.)
    Az az érzésem, hogy Rapier vagy Cobalt lesz a kedvencem.