8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Greater
    Nem szivesen mert ha jól láttam akkor az oldal tulajának jól jön ha te nézed meg.
    Fölülre ird a böngészőbe, és kövesd az instrukciókat.:D
  • Greater
    Most a hlc warez nem müködik?
    Onnan csak 10 k val jön, de ha igaz amit mondasz akkor lent van egy éjszaka alatt.
    H jól emlekszem hlc.warez.hu- ha nem nézz utána itt van a fórumba.
  • Dantor
    kifürkészhetetlen ez az ut engine :-)
  • Lifeforce
    Unreal Tournament 2003
  • tbundy
    az utbinderben a ctrl+ T -vel előjön a speechpanel, amiből kikopizva a megfelelő részt a bill-höz lehet alkalmazni a szövegelést. csatin részletezhetem, ha nem vili.
  • Greater
    Kiprobáltam. Érdekes nekem belassul tőle.
  • Dantor
    Rájöttem, mi volt a szaggatások oka!!!

Van az nvidia kártyáknál a d3d beállításoknál egy olyan, hogy mipmap részletességi szint.
    Ha ezt a minimumra veszem, akkor elkezd hasítani a gép, de mint a szélvész! Így 1280x1024 a textúra-részletességek (textúra, karakter) minden maxon van, (azok normalon) és megy legalább 50 FPS-t. (néha felugrik 200-ra!)
    most mondhatnátok, és igazatok is lenne, hogy de milyen hányásul néz úgy ki. Az összes többi játéknál igen, ennél nem vesz le ANNYIT a szépségéből, amennyivel gyorsabb ->megéri.

gf4 ti4200 rulz!
  • Lazarus
    Transfer failed minden
  • Lazarus
    thx
  • The Garrett
    hlcompany.etowns.org port:9000
  • Lazarus
    hlc ftp címét megtudná adni vlki?
  • Greater
    Van egy lassú szám, az nagyon korrekt. Tokara foresten játsza ha jól emlexem.
  • Greater
    Azért kicsit ez sarkitott gondolkodás, és sokmindenre igaz, de egy számitógépes játékra pont nem.
  • Greater
    Insidious-ra gondoltam, ezt a gestaltot nemtom honnan vettem:D. Sory.
    LoL. A válasz erre opciót csak most vettem észre bocsássátok meg nekem, ez az első fórumom...

Azt hittem nekem szól a válaszod, és ha nekem szólt volna láma lennél. De mivel nem nekem szólt nem vagy az, inkább én. Azt hittem ezt nem kell külön elmagyarazni.
  • Dantor
    gondolom hogy koncentrálhassunk az eksönre, ne a zenére
  • Dantor
    játszottál a beta-val?
    akkor nem mondanál ilyeneket :-)

én valahonnan megszerzem és berakom azokat a zenéket.. csak honnan?
  • Petyus_
    Nem tom, fegyverhangokba belekötni... elég sokminden van ebben a játékban szerintem, ami ESETLEG tudja kompenzálni az ESETLEG gyengébb fegyverhangokat.
  • WiLDoR_work
    Nekem nem is fog elmenni tőle a kedvem egyhamar az biztos :)
  • Ams
    game commander 2
  • WiLDoR_work
    Kicsit áttekinthetetlenül irogatsz ide a fórumba, nem gondolod? Javaslom a "Válasz erre" funkciót, mert spec. többszőr is végig kellett olvasnom a hozzászólásaid, mire rájöttem kinek is címzed őket. Ja és bocsi a kritikáért, nem megbántani akarlak, csak feltűnt a dolog.

Amúgy meg akkor is igazam van! Minek kell álandóan mindent fikázni???

Mást sem lehet olvasni a fórumokon, hogy ez nem tetszik, az meg szar, hát basszus kicsit már unalmas!

Nekem az a véleményem, hogy akkor dumáljon, meg kritizáljon valaki valamit, ha Ő már alkotott jobbat!

Akkor van rá oka, de amig nem mutatott fel semmit, addig örüljön annak, amit kap!

Vagy tévednék??? Bár nem hiszem.

Amúgy nekem insta ctf jön be eddig a legjobban.

Ennyi. Kicsit morc lettem, nem kedvelem, ha lelámáznak ok nélkül.
  • Dantor
    Melyik a Gestalt? (nem Gael?)

a Serpentine is! Az szerintem direkt 1v1-re van tervezve. Húdegeci egy pálya :-)

Meg a Trainingday is 1v1
  • Greater
    Visszaolvasva is nekem irta egyebként, csak veletlen.
  • Greater
    Ok! Most keltem fel
  • Greater
    Szerintem vam vagy 5 pálya amin lehet 1v1.

Ami igy kapásból eszembe jut: Compressed; Oceanic;
    Leviathan B; Gestalt.
  • Dantor
    Greater: olvasd már el, hogy ki kinek írt!

pl. Wildor üzenete nem is neked szól, hanem nForceMan-nak.
  • ecet
    énse
    és mint az talán látszik , nem Wildor vagyok , csak belepofázok a nagyok dolgába
  • ecet
    látom félre érthető voltam...nem tudom hol megy f2f , csak azt közöltem hogy mit nyomnak a klánok egyelőre UT-ban...nem tudok róla hogy klánszinten mennének már csaták MO-n UT2-ben.
    f2f már mehetne ha vki beállítana rá szervert , de nem sok pálya alkalmas erre pillanatnyilag...majd ha beindulnak a pályaszerkesztők ...pl. a HuN klánból Szemmy nagyon sok új és szép pályával örvendeztette meg az UT-s közösséget...
  • Greater
    Te Wildor vagy egyebként? Ja, de én nem is csak a BR re mondtam hogy jó.
  • ecet
    értem...thx
    sztem azért nem árt a változatosság...nem lehet mindig BR-t nyomni ;-P vagy lehet ?
  • Greater
    Arra azert kiváncsi lennék hol megy f2f. Megmondanád?
  • ecet
    Tegnap Mage néven ha jól emléxem kaptam egy levelet , amire remélem nem gond itt reagálnék.
    Kérdezte hogy tudja használni UTbindert.
    Nos én tbundy-tól kaptam , tegnap sikerült 5 percre belenéznem , jó kis program ,de nekem nem ez kellett volna. Nekem a speech bindek hiányoznak és arra nem jöttem rá ez alatt az 5 perc alatt , hogy hogyan lehet betenni UT2 alá.
    Lehet vele állitgatni sokmindent , kicsit többet mint a game menüjében , és el is menti a megfelelő ini-be , sőt az eredetiről csinál biztonsági másolatot.
    Mage: bocs hogy itt és csak ennyire tudtam egyelőre választ adni , de ennyire volt időm otthon.

Én is továbbra is segitséget várok abban , hogy hogyan lehet szpícset bindelni...ha lenne időm valszeg rájönnék az ini-kben való turkálással és próbálkozással...de hátha van már aki kész megoldást tud...és ez pill számomra kényelmesebb.
    Thx
  • Greater
    Sajnos tegnap groove-on végig az ment, ráadásul 11h-tól gyorsitva
  • Greater
    Én is imádom a játékot. Totál lebuktattad magad hogy csak ennyit olvastál:
    Itt az ideje, hogy én is kritikát mondjak.

• ecet
    bocs , lemaradtam...ki erölteti a TDM-et ?
    Amúgy a klánok CTF-ben nyomják , nagyon ritkán ha van liga abban TDM 2on2 , és a közkedvelt f2f megy bármikor.
  • Greater
    Vagy esetleg nem tudod mik ezek? TDM DOM
  • Greater
    Olvasd már végig amit irtam te láma. Először olvass végig egy hozzászólást azt utána pampogj.
  • Greater
    Viszont ami rohadtul el lett találva az a sima jó öreg DM. Ez az amibe a kvék például holt szar volt. Nem is értem miért nincs egy magyar server ráállitva.

Az insta ctf ről meg annyit hogy gyakorlásnak rohadt jó de egy idő után unalmas. Szóval az lenne az igazi ha lenne 3 magyar server, egy DOM egy CTF meg egy DM..
  • WiLDoR_work
    a helyzet nagyon 1x-ű.

ha neked nem tetszik a game, akkor ne játssz vele. de ha csak kritizálni tudsz, akkor inkább maradj csöndben, nem kell másnak elvenni a kedvét a játéktól!

amúgy meg úgy tűnik, hogy te vagy az 1000-ből 1, mert itt rajtad kívűl mindenkinek tetszik a game.

nekem speciel iszonyúan bejön, egyszerűen imádom :) és ma este már a gf4 ti4600-omon fogom nyomni
  • Greater
    Itt az ideje, hogy én is kritikát mondjak.

Szerintem ez a TDM valahogy nem az igazi, ha meg be van gyorsitva a game speed akkor meg egy nagy rakás fos. Igy gyorsitva szerintem tényleg olyan mint a csimbummcirkusz, nekem beszmokolva nagyon nem jött be tegnap. Attól független a TDM lehet hogy jó de ennek két feltétele van, az hogy ismerjék egymást az emberek, meg a pályát is ismerje mindenki.-magyarul inkabb clan mod. Ha már csapatjáték akkor inkább DOM vagy CTF vagy BR. Nem kéne ezt a TDM-et erőltetni, majd inkabb a klánoknak egymás ellen, úgy biztos rulez.
  • Dantor
    EAX-ot nem használok, mert az audigymmel levesz olyan 5-10 FPS-t.

De amikor kipróbáltam, rendesen hallottam, hogy ki-hol-mikor-mit! (majdnem mint a CS-ben fülessel)
    A hangvisszaverődéseket viszont nem nagyon érzékeltem/figyeltem.