8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#4604 es akinek nincs agya? -
Greater #4603 Szerintem meg a grafika emeli a játékélményt. Arra is kihat, hogy mennyire éled bele magad. Minél valósághübb az ábrázolás az agyad annál jobban elhiszi hogy ott vagy egy másik világba. Legalábbis nálam ez igy müködik. -
Greater #4602 Ezt birom:D Ennyi erővel nem is kéne fejleszteni ezt az iparágat, minek elég ha pörög a játék. -
#4601 Az előző hozzászólásoddal nem tudam egyet érteni, de így már ok :)
Jelenleg engem is zavar a low fps, de örülök, hogy ilyen szép lett az a game, ami a következő gépemen már 100+ frameperseccel fog szaladni :) -
#4598 semmi más nem csinálja.
Meg régi detonátort nem probáltam, azt még megteszem.
De ebben a fomában tényleg ön és közveszélyes álapotba kényszerit a game. :( -
#4597 nezd meg mas is csinalja vagy csak a UT2003 ... indits MOH:AAt BFet ... es ha ott is elofordul akkor tenyleg nem tudni mitol ... -
#4596 :( -
#4595 huje vagyok ... MOH:AA is csinalta na. ^.^
es mas is mondta, hogy az uj NVidia driverrel ez elofordul. -
#4594 nekem ezt Battlefield1942 csinalta ... az uj NVidia driver volt a ludas ... egy WinXP reinstall segitett ... -
tbundy #4593 nekem csak olyanokat csinál néha, hogy az fps leesik 2-10 mp-ig 15-20-ra(45-60-ről), attól függetlenül, hogy semmi nem történik a látómezőmben.. -
#4592 elegem van!
nem birom tovább!
letörlöm a pics..ba.
Sajnos egyszerüen játszhatatlan a game nálam.
egyszer csak ugy dönt a játék hogy elege van és elkezd fagyni.
kb 10 mp-ig fut minden, aztán megáll a kép. Mintha screenshotot csinálna valaki, igy marad 5-6 mp ideig.
Majd minden megy tovább!
Természetesen ezalatt mindig lelönnek! :(
Ekkor ujabbb rövid ideig jo aztán ujra fagyás.
Van hogy többet fagy mint megy!
NEm birom tovább.
LEtörlöm , mielött kárt teszek a gépben.
A külföldi forumok tele vannak hasonlo gondokkal, de senki nem tudja amegoldást.
AMigy nincs patch nincs orvosság.
A gépem: 2100+ AMD, gf4 4200, 512 drr,win xp.
Mindent kiprobáltam, minden drvier cserét, reinstallt, még win.installt is!
Nincs több ötletem!
Kész!
További jo játékot mindenkinek!
Szoljatok ha van patch, addi képtelen vagyok játszani. :((
-
#4591 Ezt ismeri valaki? JK2 azzkikr lesz? ^.^ -
#4590 meg a fórumokat olvasgatva ez direkt azért jött létre, hogy bárki használhassa a saját skinjét (akárhonnnan a netről), ne kelljen a szerver-oldalon is fent lennie (skinek, modellek, hangok, stb.)
Unreal Tournament 2003-hoz meg még egy darab hang, skin vagy modell sem jelent meg. -
#4589 de a readme-ben olyanok is vannak, hogy bonus pack 1 meg 4, és olyan még nem sok van az ut2k3-hoz!!! -
tbundy #4588 sztem nem. Ha vissza lépegetsz oda, ahonnan eljutottam a belinkelt részig, akkor +látod, hogy ott csak az ut2-vel foglalkoznak. -
#4587 nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy UT-hoz van... (nem ut2k3!) -
#4586 Asszem kiválasztom azt a 4-5 jó zenét amik szolnak a pályákon és berakom az összes pályához. Néhány helyen (pl a demoban lévő BR pályán) azé elég sux "zene" megy... ugyhogy azt pl értelmesebb jobbra cserélni -
tbundy #4585 Majdnem sikerült, szóval itt:
anticheat -
#4584 Na akkor itt csit is lesz. Reméljük nem annyi mint amennyi a cs hez van általában.... -
tbundy #4583 Mindenesetre érdekes, hogy már kiadtak a gaméhoz anticsítet:
anticheat -
#4582 98 alatt nemmegy, de van hozzá paccs, nézz szét itt : http://ut2003.hq.hu/ -
TneX #4581 Hali emberek,az a problémám,hogy el szeretném indítani a pályaszerkesztőt,de állandóan leráz azzal a szöveggel,hogy sérült a file,meg érvénytelen formátumú az UnrealED.exe...hát reinstallni még nem próbáltam,de az is igaz,hogy a 3. cd-t nem raktam fel installkor.Nos,megpróbáltam hogy utólag esetleg fel lehet-e rakni,de nem találtam ilyen lehetőséget,és a pályaszerkesztőt sem találtam meg a CD-n...nem tudja valaki hogy ilyenkor mi van?Vagy esetleg nem lenne valaki olyan aranyos hogy elküldené az unrealed.exe-jét hátha azzal jó...? -
#4580 Na, megnéztem 110 volt a játéksebesség. De hogy mi a faxnak kell felvinni azt nemtudom...... -
#4579 bazzee ... az most meg tul sok ^.^ -
#4578 na igen ... es a tort peldanyaitokkal sokan fognak warozni veletek ^.^
Azert a kulfoldi gamerek meg tudjak venni a jatekot ... ezt ne felejtsetek. -
#4577 Most voltam asszem a groove-n, nemtudom miféle játéksebesség volt beállitva de ugy pörgött az egész hogy alig lehetett látni valamit. Namármost szerintem ez szar. A normális játéksebességet olyan 85-90 re kéne belőni. Amúgy is pörgős a game...... -
#4576 Hallottátok már az oceanic zenéjét ? szvsz rohadt király, nagyon megy a játékhoz -
#4575 2,5 Gb -
#4574 Fasza, mondom itt: ClanBase -
#4573 Akarom mondani itt: -
#4572 Nem sokat tökölt a ClanBase, igen hamar elindította az UT2003 versenykategóriákat. Aki többre vágyik a hétköznapi "ticsung hentelesnél", az szervezkedjen, keressen vagy alapítson klánokat, nagyszerű élményben lesz része ;)Részletek és jelentkezés a
ClanBase - Unreal Tournament 2003 ladders oldalon. -
#4571 de mennyi hely kelll az innnssttaaaalllnaaak? ^.^ -
#4570 A Maul az a füves pálya. Mellesleg hangulatilag-zeneileg nagyon bejön a TokaraForest nevü pálya. -
#4569 végülis aki kikapcsolja, annak nő az FPS.
aki meg bekapcsolva hagyja, és brutál FPS-e van, annak jó a gépe és úgyis el van szállva magától -> megérdemli :-) -
#4568 dehogynem, az egyik CTF pályán van egy rakás fű pl egy domboldalon meg mindenhol ,és nehezebb észrevenni ha arrafelé rohangál valaki -
#4567 hát azért nem éppen a fűtől nem fog tudni vki vkit lelőni :-) -
#4566 [XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.93.27",Port=8888,QueryPort=8889,ServerName="[DF]Landor UT2003 (instactf) Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.37.21",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="GROOVE.HU HIDEOUT")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="VKK UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.36.116",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="Another UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=9010,QueryPort=9011,ServerName="Smoking gun - $milin' Face *** HardCore CTF")
Favorites=(ServerID=0,IP="193.6.5.55",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="ut2003.sysconfig.hu")
(System, UT2003.ini-be kopizni) -
#4565 Akarja a fene. Ha bennevan hát bennevan csak gondoltam hogy ki lehet valahogy kapcsolni. Mert ottvan pölö a FŰ, az is lehet zavaró multiplayer gameban és ki is lehet kapcsolni... Márpedig aki kikapcsolja előnye van azzal szemben aki nem lát semmit a fűtől, értitek....... -
#4564 a 'sniper' az pontos nagyitas nelkul is nem?
mert en eddig nem nagyon hasznaltam zoomot ...
bar egy ideje nem tudok UT2K3azni ...
TENYLEG ... mennyi helyet foglal el a vinyon az install? -
#4563 Nem lehet. Az a játék része.
Még alig jött ki, és már mindenki hekkelni akarja. Jellemző.