8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Greater #4648 Na ez meg a másik. Akinek nincs gépe hozzá az meg abszolut nem tud vele játszani. Nekem jó gépem van de ha egyfolytában rángatni kell az egeret mint állat akkor akarmilyen jó gép is nem látsz folyamatos grafikát és ez elcseszi a játékélvezetet. -
Greater #4647 Egyébként team ba biztos jó a ctf. Egyénibe viszont dm nagyon jó, és nem kéne bejönni fikázódni mert paréjság... Remélem veszi akinek szól-azért itt irom mert játék közben nem vitázok. -
#4646 ahhoz képest fasza voltál! -
TneX #4645 Én is most jövök onnan,de akkor megvan miért volt olyan furcsa...hát az én magam kis 15fps-ével nem iagzán tudok ilyet játszani:)) -
#4644 max egyetértés, kicsit heee -
Greater #4643 Ez a gyorsitott dm fél óra után engem fáraszt. '0-20 percig jó poén de utána..
Arról nem beszélve hogy nagy mák az egész, tényleg agyatlan semmi taktika csak szaguldas.
Nem tudna valaki szolni az adminnak, hogy vegye le a speedet??? -
Greater #4642 www.udpsoft.com/eye
Innen tudod leszedni a serverfigyelőt. Utána már egyértelmü. Duplaklikk a kivánt serveren. -
#4641 rájöttem valamire: ha a sima UT-engint kicserélték volna több poligonból álló karakterekre, pályákra, stb., akkor ugyanott járnának, mint most, csak gyorsabb lenne. (tisztelet a kivételnek: árnyékok-fények) -
tbundy #4640 4566-os hozzászólás -
#4639 a hiba egyik forrása lehet. ki tudja?
legalábbis amiket írtak: az xp+xp+gf4 hármasításon nem megy. akkor vegyük el vmék xp-t rakjunk helyére ME-t, és akkor lehet hogy megy...
-
#4638 xp-vel nem megy ?? -
#4637 En most raktam fel lassam milyen es igen kellemes-nek bizonyult. Mar csak annyi hogy ize , hogy tudnek on-line gamazni vele?
-
#4635 Elkészítjük a koncepciót és a skineket és mikor kijön a MODer util már csak ügyesen össze kell scriptelni... 1xű mint a zsákba kakilás -
#4634 kapd le a winXP-t, rakj WinME-t!
de ha nem akarod akkor mindenképpen szeddle a detonator 40-et, és rakj 30.82-t.
új alaplapi bios?
Ha ezekkel sem megy, tedd fel kérdésed a HWSW fórumon. Ott biztos tudnak segíteni! -
#4633 oké. hogy ? -
#4632 AAGH! Csináljunk modot! -
#4631 oké, nemtuttam -
#4630 a 3.00 és 2.81-es winamp már helyből támogatja az ogoot :-)
én már vagy fél éve ogg-ba rakom összes zenémet.
az a legjobb, nemhiába, az epic meg az atari tud valamit :-) -
#4629 Ja meg van olyan program is, amivel az mp3 at OGG vé lehet konvertálni és be lehet rakni az UT be zeneként. Ha valakit érdekel adok bővebb informáciot. -
#4628 Aki bele akar hallgatni az UT zenéjébe, netán át akarja cserélni másikra de nemtudja hogy milyen filenév milyen zenét takar az az alábbi cimről szedhet le winamp plugint, és ezután a winamp le tudja játszani az OGG filekat : http://www.ogg-player.com/ -
#4627 Próbáld innen. Nemtudom fennvan-e még:
http://jiahsuan.asp-world.co.uk/GC2.rar
http://jiahsuan.asp-world.co.uk/GC2.r00
http://jiahsuan.asp-world.co.uk/GC2.r01
sn:GC200-D9800-01956-60833 -
#4626 :)
HA sikerültne megtalálni a megoldást, hálábol egy hétig csak melléd lönnék!
(nem volna nehéz :) )
-
#4623 elestél biciklivel?
És pont a fejedre? :)) -
#4622 Ezt miért kérded?
Csak nem lehúzni akarod ezt a combot? Mert ha igen, el kell, hogy keserítselek, mivel nekem pont ez van s tök simán fut rajta a game, átlag 80 FPS-sel max részletesség mellett, 1024-ben.
Szóval Abit-ot csak nem piszkálni :)
(Abit BD7-II + Abit Siluro Ti4600 + 512 Mb Winbond DDR333-as RAM + WinXP Prof.)
Ja azt nemtom, hogy AMD alatt mi a helyzet (Intel fan vagyok), de úgy tudom, hogy csak AMD Athlon XP + GF4 + WinXP alatt tapasztalható ez a probléma. Még épp ezen a fórumon olvastam ezt.) -
#4621 akkor nemtom mivan :{ add el a géped ! -
#4620 nálam 128Mb a video memoria, és nincs semmi tunning -
#4619 jatszal q1 et ott nincs reszletesseg es van 300fps ed... -
#4618 van hozza peccs -
#4617 Ilyet fagyás/hirtelen beszaggatás néha nálam is előfordult. A beszaggatás attól hogy felraktam highest re a texturákat és sok helyen nem fér bele a videomemóriába (32 m) és akkor van az hogy ugy beszaggat mintha töltögetne a gép, közben meg nem tölt semmit..... ahogy levettem high re rögtön vagy 10x esére felgyorsult... A fagyásról meg annyit hogy a tul nagy tuning könnyen kiakasztja. Nekem 867 mhz n 15 perc után kivágott 1 hibaüzenettel, 850 mhz-n már elég jol megy. (a proc alapbol 667) -
#4616 Abit KX7-333 Raid alaplap, CLub3D GF4 ti4200 128Mb VGA? és Samsung pc2700-es DDR ram (333), windows XP. -
#4615 Használta már valaki az UT harmadik cd-jén levő upaintet?????
Mert nekem az marhára bug-zik.....
Nagy nehezen csináltam egy saját skint, a saját arcomat rátéve torch modelljére, erre lefagy a mentésnél...
Elötte meg többször megfagyott ill. hibát generált....
Nos? -
Greater #4614 A CS nek tényleg hihetetlen jól el van találva a motorja. A CollinmcRae 1.-hoz tudnám hasonlitani, annak találták még el ilyen faszán a motorját. Bocs az off-ért. -
Greater #4613 Fasza! Először nem tudtam mi ez de amikor megpenditik a ritmusgitárt az már LOL!! -
Greater #4612 Most mondhatnám, hogy az játszon lebutitott grafikával, de okos vagyok és nem teszek ilyet. -
Árnyvadász #4611 Sokan mondogatják, minek ez a túlcsicsázott grafika. Nos ez azért van, hogy még évek múltán is oda tudj mellé ülni, miközben már jönnek ki az egyre szebb játékok, de még akkor is az UT grafkiája szebb lesz. Ha ránéztek az UT1-re még a mai napig megállja a helyét. Hellyel közzel, de megállja. És nyilván aki nap mint nap játszik az UT2003-al, kell az ilyen grafika, mert ráunna egy idő után, lenne akármilyen is a játék maga. A CS-ben pl. nem a grafika tűnik ki, de ott meg olyan jól eltalálták azt a HALF-Life motort, hogy a mellé párosult fantasztikus játékmenet, fizika, egyéb még manapság is a CS-t teszi az élre. Na kb. ennyi elég is. A lényeget úgy is megértettétek. -
Xboxman #4609 Esély nélkül -
#4608 Heló skacok. Nekem menne a game PII 450, 320MB RAM, 8 megás videokártyával????? -
tbundy #4607 hogy kerülnek ide most a kvékesek? -
#4606 G.JOe: Abit alaplap + Abit Videokartya??
DDR 333 (PC2700) ? -
#4605 na? errol velemeny???