Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
igaz :)

akkor megpróbálom...mellesleg nekem xp1800-on,256 ddr,8500le 64mb mellett 1024*768,32bit,minden normal-on,látványnövelõk pipa,de e felett sztem belassul.

[HUN]FaTaL
Nem mintha sokáig tartana :) Nekem 25 fpst produkál 1024ben 32biten minden fullon: p3 667, 448 sd, ati radeon 9200 (128mb)

http://goo.gl/gd6Zi5

arra a simára azért kiváncsi lennék..

Skynet
Nállam [email protected]ös cerkán 384 mega ram gef4mx440 felhúzva és 1024*768-ban mindent fullra pakolva és minden látványnövelõt bepipálva simán fut tömeges (8-nál többen) team deathmatchen is
HuAn82
1.1 Minimum System Requirements
-------------------------------

Operating System: Windows 98/Me/2000/XP (Linux has separate README)

Processor: Pentium III or AMD Athlon 733 MHz processor

Memory: 128 MByte RAM

Hard Disk Space: 3 GByte free HD space

Video: 16 MB TNT2-class or other DirectX version 6
compliant video card*

Sound: Windows compatible sound card. NVIDIA nForce or
other motherboards/soundcards containing the Dolby
Digital Interactive Content Encoder required for
Dolby Digital audio.*

DirectX: DirectX version 8.1b (on CD)

Modem: 33.6K baud (for modem/Internet play)

Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) play supported.

Szerintem nem lesz gond...(a GF2-vel biztos nem)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fm
jah,csak 2 gépem van.vmi fps-t össze akarok rajtuk hozni lanon,ami fut ezen a gyengébbik gépen is,vannak benne botok ,nomeg nem élvezetes is. viszont nincs kedvem az 1ik géprõl a másikra atbaszni a gamét,csak azér hogy szana széjjel szaggasson..

HuAn82
próbáld ki....

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fm
hogy fut ez a game egy 1100 cerkán,384 sdram,gef2mx mellett??
milyen felbontás,detail várható,amivel élvezhetõ?

Na délig ez ugyis kiderül, azért kiváncsi vagyok.

Pont az a lényeg hogy nem csináltam én az engine dll-el semmit. Egyszer csak jött ez az undoritó hiba. Arra gyanakszom hogy véletlen valami demoserverre mentem és az kavarta meg a dolgokat. Ez mindenesetre 2225 nek a betegsége mert már 2-szor fordul elõ, csak elõször még nem volt probléma az újrainstallal.

RelakS
Végül is amióta windows 98 se-t felraktam win98 kóddal... :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
csak nincs meg az 1-es cdHeh? Ezt hogy csináltad? Mindenesetre ebben az esetben ajánlom, hogy havertól szerezzél "biztonsági mentést", és ha az origi kódoddal nem megy, akkor ajánlom a key-generatorokat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakSfromhome
Tömörítve vannak azok a szarok, bár a dll-ek lehet, hogy nem. Egyszer sikerült megpiszkálnom az egyik textúra fájlt, és ezután nem engedett neten jáccódni. Innentõl kezdve maradt az újrainstall :(((( Lenne inkább eleve tömködve a vinyón is, 3g helyett mingyán csak 1,2 g lenne...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Skynet
Hát baz...Letörölted az engine.dll-t akkor fennvan az 1-es cd-n a system könyvtárban azt másold oda ahonnan törölted,így nemjó?:)

Amúgy van vmi mûködõ cd-key? mer amit hozzáírtak azzal install megy,utánna crack kell de ha netre mennék akko valami failed azt kaqkk:)
Vagy müxik a dolog úgy hoooogy: install game crack nélkül utánna legújabb patch (ez már nemkéri a cd-t) ?
Jony: Tegnap pakoltam újra fel az UT2003-at nemraktam fel semmi más patchet csak a 2225-öset,ahoz nemkell semmi nocd,meg ilyenek..Probléma nincs.
Csak a multi internetes hiánya..:)
HuAn82
....

And5
vagy szívjatok egy kis indiai kendert :D

RelakSfromhome
Most nézem, hogy 2 sorral kevesebb lehetett volna :/

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Mennyire értesz a vinfoshoz? A regisztrációs adatbázist (registry) a regedit.exe-vel lehet bütykölni. Hogy ne kelljen állandóan újrainstallálni, ha valamelyik vinfosomat újrahúzom, ezért én elmentettem az idevágó sorokat, miszerint az útvonal, ahol a cdkey van:

"CDKey"="xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx" (innen letöröltem a kódot!)

Innen kiírod, és örülsz!

A hangnemedrõl meg annyit, hogy mielõtt így beírsz, számolj tízig, vagy asszonytól kérjél egy kis megnyugtató masszázst :))

RelakSfromhome
Nemfért ész abba a 130 kilóba?:))))))))):DDDDDD

RelakSfromhome
"??"
?!?

RelakSfromhome
Inkább vérprofik voltak. Meg modemmel néha a saját lövedékemet sem láttam :)

Skynet
Csak tudnám hogy ha annyira prrróóóóófi ut2003 játékos vagy akkor miféle problémád leheeeet?:))
Nemfért ész abba a 130 kilóba?:)))))))))
Skynet
ltom üzemel az ovi (johny out..)
And5
Jony Outlog utálom a fajtádat vazz ha nem segítenek az azért van mert nem tudnak vagy nem olvasták el amit írtak én sem szoktam mindent elolvasni egyébként a regisztrációs adatbázisból kitudod írni aa cd keydet ... (már hogy az egyszerû megoldások emberei legyünk)

HuAn82
Ja még annyi,"ha" Koreába mész tényleg.Akkor 5 pont bekapása egy amatörtöl enyhén égõ!

HuAn82
UT 1.Ez UT 2003!

HuAn82
Anyámat meg nem kellene belekeverni,mivel õ nem ártott neked.

Kandurex
Azért tedd hozzá, hogy a NET-en UT-zel egy hete! LAN-on mennyi ideje? 3-4 éve?..:))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Az ki van csukva.Ismétlem a gyengébbek kedvéért.1 HETE UT-zek!Szerintem te keversz valakivel...

Kandurex
Jaj...csak ezt ne...figyelitek? 26 éves vagyok...de az én papám erõsebb és a tiedet bármikor megveri. LOL! Ne gyere már nekem ezzel az óvodás viselkedéssel, hogy én milyen embereket ismerek és azok majd jól megvernek. Ha 26 vagy hát annyi vagy... de ilyen hozzászólásokkal azt hiszed, hogy bárki komolyan fog venni?

HuAn82
Ja és az 1hét alatt max 10-szer dm-eztem.Akkor mi is ez a 20-30?

HuAn82
Mellesleg én 21 vagyok és nem 130 kiló,de üttötem már le 26 éves és 130 kilós embert is.Kandurex ismer és hidd el nem a levegõbe beszél.Ja és ha az EQ-ra ezért jársz,hát erre mit mondjak...Elég jó a névmemóriám,de valahogy nem emlékszem rád.UT-n is ezt a nicket használod?

Kandurex
Imádom amikor így fenyegetõznek. A mondat szerkesztésed és a hozzászólásod alapján valószínû, hogy sárgakörben +16 filmeket nem nézheted meg. Aztán csak nehogy tényleg összefussunk az EQn monitorhuszár..

[HUN]FaTaL
MÁr nodlee elmondta. Azt hittem ez egy másik nodlee de ismertem és leírta :) Thx!

Kandurex
"Most tényleg ilyen szintû faszfejek járnak ide???? MI a fasz van nem vagytok képesek segitenI????"

Kis idióta pff...asszed ebben a hangnemben bárki is fog neked segíteni? Huan-ról meg annyit, hogy másnaposan, fáradtan, idegesen, félkézzel, kikapcsolt monitorral és hülyére szopatna pici láma :)

HuAn82
"Nem értitek ha nem segit valaki buktam az eredeti programot?"Sajnálom...

HuAn82
Ja és UT-ben találkoztam profikkal.Veled ellentétben megpróbáltak segíteni is az újakon.Én õket nevezném profinak nem az ilyen nagyszájú pö***ket!

HuAn82
Mióta is játszol?Én kb:1 hete.Szóval elismerem amatör.De gyakorlás kérdése.Te meg tipikus olyan fasz vagy akinek ha nem segítenek akkor nekiáll mindenkit any**ni.Tudtam volna segíteni,de elmehetsz mostmár a jó bús pi***ba!

HuAn82
Igaz ami igaz,vannak érdekes dolgok.De most álljon le az ember ilyen szarházi cheater-kel veszekedni?Inkább...

jahogy csalnak? hát mit vársz manapság egy nem-fizetõs játéktól?
gyere PlanetSide-ozni, ott garantáltan nem csal senki :)))
HuAn82
??

RelakSfromhome
Nekem is ment a "biztonsági mentés"rõl. Le is bontották az arcom úgy, hogy azt sem tudtam, hogy az az összevissza két arc honnan az annyából lõ, ráadásul rakettával is ezt mûködték...

HuAn82
unreal://ut2003.sysconfig.hu:9999/
unreal://ut2003.sysconfig.hu:1111/
unreal://ut2003.sysconfig.hu:5555/
unreal://ut2003.sysconfig.hu:7777 DM
unreal://ut2003.sysconfig.hu:3333 Faceoff

Ezeken neked is müködnie kell...

HuAn82
Ki beszél?Na de komolyan már nem lehet.Sorry...

Kandurex
ménem? lusta desznó :D

HuAn82
Sajnos már no...

[HUN]FaTaL
Semmi. Nekem ugyanaz a problémám mint nodleeeenak nincs pénzem megvenni a gamét és illegal cd key error-ral dob le mindenhonnan (Külföld). Tudnál segíteni nekem is e-mailben? [email protected] (a _-t tedd a fatal elé). Csak a fórum bebugzott és az én nevemre meg jelszavamra vidékivel jelentkezett be valamiért.

HuAn82
Akkor most mi van?

[HUN]FaTaL
:DDDD most pesten vagyok de amúgy vidéki vagyok faluban lakom (pesttõl 25kmre) de van ADSL (mázli :PPPPP) . De attól még a nickem nem vidéki :DDD

lehet hogy rájött a fórum hogy vidéki vagy :PPP (ha pesti ako télleg szivás :DD)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)