8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • HuAn82
    DC-Tejszín hub
  • dikki*yysw
    CDGalaxisban, 576 shopban ilyen helyeken kéne körülnézni.
  • Taptarap
    javitom magamat csak amikor vége van egy játéknak akkor
  • Taptarap
    játszok 3-6-10 percet és fogja magát kilép se hibaüzenet se semmi és csak a MP-él.
  • Taptarap
    mért dobb ki a szerver 3 percenként??
  • RelakS
    Ha minden jól megy, ma este megyek hentelni a sysconfig-ra.
    Ha valaki le akarja bontani az arcomat kb 7-8 után, jöjjön, vagy aggyon ip-t, oszt megek :)))
  • RelakS
    Szerintem serialt akar
  • HuAn82
    Milyen kódot?
  • tbundy
    lehet csak nekem vannak rossz tapasztalataim mostanában, de egyes magyar klánok tagjai nagyon defendívek, soxor kempelnek. marad külföld..
  • RelakSfromhome
    lenyúzod minimumgraf körülire, és OK Én TNT2-vel játszottam végig az egyjátékos csampiont :P
  • fm
    igaz :)

akkor megpróbálom...mellesleg nekem xp1800-on,256 ddr,8500le 64mb mellett 1024*768,32bit,minden normal-on,látványnövelők pipa,de e felett sztem belassul.
  • [HUN]FaTaL
    Nem mintha sokáig tartana :) Nekem 25 fpst produkál 1024ben 32biten minden fullon: p3 667, 448 sd, ati radeon 9200 (128mb)
  • tbundy
    arra a simára azért kiváncsi lennék..
  • Skynet
    Nállam [email protected]ös cerkán 384 mega ram gef4mx440 felhúzva és 1024*768-ban mindent fullra pakolva és minden látványnövelőt bepipálva simán fut tömeges (8-nál többen) team deathmatchen is
  • HuAn82
    1.1 Minimum System Requirements
    -------------------------------

Operating System: Windows 98/Me/2000/XP (Linux has separate README)

Processor: Pentium III or AMD Athlon 733 MHz processor

Memory: 128 MByte RAM

Hard Disk Space: 3 GByte free HD space

Video: 16 MB TNT2-class or other DirectX version 6
    compliant video card*

Sound: Windows compatible sound card. NVIDIA nForce or
    other motherboards/soundcards containing the Dolby
    Digital Interactive Content Encoder required for
    Dolby Digital audio.*

DirectX: DirectX version 8.1b (on CD)

Modem: 33.6K baud (for modem/Internet play)

Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) play supported.

Szerintem nem lesz gond...(a GF2-vel biztos nem)
  • fm
    jah,csak 2 gépem van.vmi fps-t össze akarok rajtuk hozni lanon,ami fut ezen a gyengébbik gépen is,vannak benne botok ,nomeg nem élvezetes is. viszont nincs kedvem az 1ik gépről a másikra atbaszni a gamét,csak azér hogy szana széjjel szaggasson..
  • HuAn82
    próbáld ki....
  • fm
    hogy fut ez a game egy 1100 cerkán,384 sdram,gef2mx mellett??
    milyen felbontás,detail várható,amivel élvezhető?
  • Jony
    Na délig ez ugyis kiderül, azért kiváncsi vagyok.
  • Jony
    Pont az a lényeg hogy nem csináltam én az engine dll-el semmit. Egyszer csak jött ez az undoritó hiba. Arra gyanakszom hogy véletlen valami demoserverre mentem és az kavarta meg a dolgokat. Ez mindenesetre 2225 nek a betegsége mert már 2-szor fordul elő, csak először még nem volt probléma az újrainstallal.
  • RelakS
    Végül is amióta windows 98 se-t felraktam win98 kóddal... :)
  • RelakS
    csak nincs meg az 1-es cdHeh? Ezt hogy csináltad? Mindenesetre ebben az esetben ajánlom, hogy havertól szerezzél "biztonsági mentést", és ha az origi kódoddal nem megy, akkor ajánlom a key-generatorokat

• RelakSfromhome
    Tömörítve vannak azok a szarok, bár a dll-ek lehet, hogy nem. Egyszer sikerült megpiszkálnom az egyik textúra fájlt, és ezután nem engedett neten jáccódni. Innentől kezdve maradt az újrainstall :(((( Lenne inkább eleve tömködve a vinyón is, 3g helyett mingyán csak 1,2 g lenne...
  • Skynet
    Hát baz...Letörölted az engine.dll-t akkor fennvan az 1-es cd-n a system könyvtárban azt másold oda ahonnan törölted,így nemjó?:)

Amúgy van vmi működő cd-key? mer amit hozzáírtak azzal install megy,utánna crack kell de ha netre mennék akko valami failed azt kaqkk:)
    Vagy müxik a dolog úgy hoooogy: install game crack nélkül utánna legújabb patch (ez már nemkéri a cd-t) ?
    Jony: Tegnap pakoltam újra fel az UT2003-at nemraktam fel semmi más patchet csak a 2225-öset,ahoz nemkell semmi nocd,meg ilyenek..Probléma nincs.
    Csak a multi internetes hiánya..:)
  • HuAn82
    ....
  • And5
    vagy szívjatok egy kis indiai kendert :D
  • RelakSfromhome
    Most nézem, hogy 2 sorral kevesebb lehetett volna :/
  • RelakSfromhome
    Mennyire értesz a vinfoshoz? A regisztrációs adatbázist (registry) a regedit.exe-vel lehet bütykölni. Hogy ne kelljen állandóan újrainstallálni, ha valamelyik vinfosomat újrahúzom, ezért én elmentettem az idevágó sorokat, miszerint az útvonal, ahol a cdkey van:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Unreal Technology]
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Unreal Technology\Installed Apps]
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Unreal Technology\Installed Apps\UT2003]
    "CDKey"="xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx" (innen letöröltem a kódot!)

Innen kiírod, és örülsz!

A hangnemedről meg annyit, hogy mielőtt így beírsz, számolj tízig, vagy asszonytól kérjél egy kis megnyugtató masszázst :))
  • RelakSfromhome
    Nemfért ész abba a 130 kilóba?:))))))))):DDDDDD

• RelakSfromhome
    "??"
    ?!?
  • RelakSfromhome
    Inkább vérprofik voltak. Meg modemmel néha a saját lövedékemet sem láttam :)
  • Skynet
    Csak tudnám hogy ha annyira prrróóóóófi ut2003 játékos vagy akkor miféle problémád leheeeet?:))
    Nemfért ész abba a 130 kilóba?:)))))))))
  • Skynet
    ltom üzemel az ovi (johny out..)
  • And5
    Jony Outlog utálom a fajtádat vazz ha nem segítenek az azért van mert nem tudnak vagy nem olvasták el amit írtak én sem szoktam mindent elolvasni egyébként a regisztrációs adatbázisból kitudod írni aa cd keydet ... (már hogy az egyszerű megoldások emberei legyünk)
  • HuAn82
    Ja még annyi,"ha" Koreába mész tényleg.Akkor 5 pont bekapása egy amatörtöl enyhén égő!
  • HuAn82
    UT 1.Ez UT 2003!
  • HuAn82
    Anyámat meg nem kellene belekeverni,mivel ő nem ártott neked.
  • Kandurex
    Azért tedd hozzá, hogy a NET-en UT-zel egy hete! LAN-on mennyi ideje? 3-4 éve?..:))
  • HuAn82
    Az ki van csukva.Ismétlem a gyengébbek kedvéért.1 HETE UT-zek!Szerintem te keversz valakivel...
  • Kandurex
    Jaj...csak ezt ne...figyelitek? 26 éves vagyok...de az én papám erősebb és a tiedet bármikor megveri. LOL! Ne gyere már nekem ezzel az óvodás viselkedéssel, hogy én milyen embereket ismerek és azok majd jól megvernek. Ha 26 vagy hát annyi vagy... de ilyen hozzászólásokkal azt hiszed, hogy bárki komolyan fog venni?