8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#8043 Csakhogy ne a monitorba nyulkálj, hanem a vincsibe!!! -
#8042 Ez most fontosabb szal megy a csökkentett mód:) -
#8041 Benyúlok a monitorba és kiszakítom azt a kurva filet:) -
#8040 No szép!!!
Akkor csökkentett mód szerintem a járható út!!!
Bár, lehet, hogy asse, de szerintem azzal menni fog!!!
Ha letöltötted amit töltesz, akkor próbáld meg szerintem -
#8039 Hiba az attribútumoknak a következő fájlra történő alkalmazásakor.... és felsorolja az összes fáljt ami a könyvtárban van:) -
#8038 mit? -
#8037 Be de ha kiveszem akkor valami hibát ír:) -
#8036 De a tulajdonságoknál (file) bevan x-elve, hogy írásvédett? -
#8035 A total commander beszól hogy szüntessem meg az írásvédettséget. Szal valahogy biztos meg lehet:) -
#8034 Hirtelen nem jut eszembe semmi!!!
De w/t commanderben jobbklikk tulajdonságok, de szerintem ezt már próbáltad... :) -
#8033 Más megoldás nincs?:) Épp töltök mást is és nem hiszem hogy visszajutok ha kikapcsoloma gépet:) -
#8032 Csökkentett módban törölni? -
#8031 Szal annyi a kérdés hogy mivel lehet megszüntetni az írásvédettséget:) -
#8030 Kéne egy kis help.... Lejött az UT2k3 de a textures könyvtárban az egyik file crc-s. Le is szedtem a hibás file-t de a crcs-t nem lehet törölni mert valami írásvédelemröl dumál. Ezt ki lehet valahogy lőni? Daemon tools-al megy a buli. -
#8029 SySERR: Estére veszek mic-es fülest (a jelenlegi kissé "szétszórt"). 8 körül felmászunk szerverre? -
#8028 Télleg kurvára elborulhat a pofa, hogy letépi az arc karját, és azzal pofozza fel :DD -
#8027 DM-Antalus -
#8026 Azt szeretném megtudni, hogy melyik pálya jön be leginkább nektek? Itt is vannak gondolom nagyon jó pályák, meg kevésbé jók. Válaszotokat előre is köszönöm -
#8024 Nekemmm még nem BUggzott :DD -
#8023 Leszedtem, és tátottam az arcom, hogy miket alkottak. A legjobb a FearyDreams vagy mi, meg a gyűrűk urás :DDD
Persze a két vagy három kvékpálya is naggyonász :DDDd -
#8022 Namost egy tisztességes meccsen ki szoktak nézni személyes agyaggalambnak, mert nem tolom ember ellen olyan régen. Igaz, SySERR? :PP -
Zorken #8020 Ha mar muxik a www.unrealtournament2004.com akkor en is megcsinaltam egy hasonlot. De van ilyen is: ut200x.sysconfig.hu :) -
#8019 ut2004 ? :D az mg kicsit odébb van 2 hónap kemény várás -
SySERR #8018 Ha mar vki unja hogy szerveren uj mapnal mindig tolt akkor szedje le ezt: http://ut2004.sysconfig.hu/dl/UT200X-Sysconfig_mappack_030831.tar.gz Ez a sysconfig szerverre augusztus 31-ig felkerult osszes DM es CTF mapet tartalmazza (85 db) Ezt a .tar.gz -t mezei win/totalcmdvel lehet kicsomagoni. -
#8016 Bekerülni a klánba?:) -
Jony #8015 Ezekre a kplay serverekre lehet másnak is menni? Konkrétan mit kell csinálni ahoz, hogy mondjuk én is ott játszak? -
#8014 Még mindig csak insta ctf-et lehet játszani a public servereken?:) -
#8013 Már szedem de ebböl csak holnapra lesz valami. A War3 elvette az összes fps skillemet szal ha meg akarsz alázni valaki inkább válassz egy botot mert nálam még az is jobb:) -
#8012 Ha leszedted, ma vagy holnap este egy f2f? -
#8011 SysConfig-ra fel tucc mászni :) -
#8010 Hm most hogy elolvastam ezt az interjút újra megjött a kedvem az ut2k3-hoz:) Győzzetek meg hogy érdemes leszednem:)) Vannak még olyan magyar serverek ahová fel lehet menni másolt cumóval? Van egyáltalán magyar public server?:) -
#8008 Én is azon röhögtem :DD -
#8007 LOL?:) -
Jony #8006 Ird azt elképzelhető, hogy a jövőben mi irányitjuk a harcirobotokat.:DD -
Jony #8005 Ja egyébként grat nekik. -
Jony #8004 Nem azért de akik megnyerték a mostani eq-t, játszanak egyáltalán neten? Nagyon érdekelne mert még egyszer se láttam őket. Megmutathatnák hogy ott mit tudnak. -
Jony #8003 Nagyon fasza kikapcsolódási lehetőséget.:DD -
#8002 Hi All!
Kellene egy kis segítség...
Ebben az évben írom a szakdolgozatomat a következő témában:
Online multiplayerek, virtuális világok. (Kizárólag az interneten létező, saját hardverre letölthető multiplayer szerepjátékok története, helyzete, jövője. Milyen lehetőségeket rejthetnek az új virtuális technológiák)?
Aki tudna hozzászólni a témához, van véleménye, illetve ismeretei, azzal szivesen csinálnék online interjút emailben.
a címem [email protected] vagy [email protected]
előre is köszi a segítségeteket! -
#8001 Kurvanagy!!!
Ha elindítasz egy szinglepléjer gémet, alatta egy [esc]-et nyomsz, szerver bróvzer, elindítasz egy játékot, és ha töltenie kell a pályát, vagy egyebet, akkor a pause kinyomása után tucc jáccódni. Az egyetlen gáz, hogy a látómező közepén ott éktelenkedik, hogy letöltve 5.3% :DDD -
#8000 ÁÁÁ ez NAGYON állat!Főleg a végén a bunyó amikor kitépi a faszi karját és azzal veri agyon!!!!