8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Al-Ashrad #5038 Hmm hát innen elég lassan jön, na de sebaj... -
Al-Ashrad #5037 Köszi szépen! -
#5036 appolo warez ! -
Al-Ashrad #5035 Hello!
Tudnátok nekem egy cimet mondani ahonnan letölthetném az ISO-sat? A HLC-s dolog nekem nem megy...nem tudok rákapcsolodni...ha tud valaki másik cimet mondani nagyon megköszönném! -
#5034 ügyes! Te kis trükkös :)
Elöször nem tudtam most mi van! :))
NEkem egyébként az a kép van ott ahol inhumánban lenyomtam az ellent :) -
#5033 hardwired !!!
starwars modról ujjab képeek ! -
#5032 NEM ! :DD -
#5031 hmmm
az ember hogy tud logni a plafonról ? mitartja ? -
Xboxman #5030 Te kis zseni:)Nem vagy szőke véletlenűl?:) -
#5029 Annyira azért nem jo:) Annyi van rajta hogy log az ember a plafonról és himbálózik( mondjuk az nem látszik:) -
#5028 csak nekem nem jön be ?? talán felkéne tölteni valahova.. -
Xboxman #5027 Szép X:) -
#5026 Ez nem csak pillanatfelvétel:) Ott himbálóztam a fejemnél fogva:) -
#5025 -
#5024 és? -
Xboxman #5023 a shotgun az WON-os -
<*img src="kepcim"*>
csak vedd ki a 2 csillagot
-
#5021 Hogy lehet képet beszúrni? Van egy Bomba képem:) -
#5020 Maximális tisztelet a kivételnek!
De te is tudod, hogy igazat beszélek!
Örülök hoyg ti korrektek vagytok, ha ujra felrakom a CS-t megfoglak keresni benneteket! :) -
#5019 nem! segítünk, tanácsokat adunk a kezdőknek!
shotgun szerver -
#5018 nem! segítenek, tanácsokat adunk a kezdőknek!
shotgun szerver -
#5017 Inkább ötezreltél volna! -
Xboxman #5016 Ja és nem rám mondták a félreértések elkerülése végett:) -
Xboxman #5015 Ahamm:)Csak Wilcon:"Ez a csávó tiszta hülye bazz"
MEg ilyesmi... -
#5014 nem hát, azonnal bannolnak :)) -
tbundy #5013 nem botok ellen kell lenni menőnek, pláne mp-es fps-ben... -
#5012 csben sem lámáznak! -
#5011 AMugy tulléptük az 5000-dik hozzászolást :)) -
#5010 én még kezdö vagyok benne, de az inhumant elsöre lenyomtam, instában, és normálon is, godlike-t még nm probáltam, de pár nap és tuti lenyomom :). Amugy grat. -
Greater #5009 Ma vertem meg Gaelen..-de télleg abbahagyom a menözést. Amikor én itt a fórumon "hangsúlyoztam" hogy jó vagyok annak mindig volt oka-most is... -
#5008 ez a játék nem CS, (most CS-sek nem megsértödni)
nem kell anyázni a gyengébbet, és lelámázni.
PErsze aki akarja az tegye meg. Mindenesetre én nem csipem az agressziv uninteligens felsöbrendü viselkedést, és garantálom hogy a landor szerveren a nyoma sem lesz. EOF. -
Greater #5007 Szóval akkor itt a nyaljuk egymás valagát elv érvényes? Ok megpróbálom betartani, habár lehet elkéstem vele már pár embert lelámáztam stb... -
#5006 Az hogy ha örülsz enki hogy jol játszol az oké, azzal semmi gond! Viszont ha azt hangsulyozod hogy te vagy a legjobb és a többi csicska az már nem annyi jo.
Én majd akkor rakok be képet, ha a godlike botot agyonverem, addig nem. ny bye -
Greater #5005 Sőt, ha jól emlexem screenshot-okat is beraktak egyesek. -
#5004 Aki ellenségeskedik annak az emberek nem szivesen válszolnak mert csak vita van belöle, annak meg itt nics helye igazán, sem veszekedésnek.
Ha azt szeretnéd hogy szivesen dumáljanak veled, akkor itt felejtsd el az ellenségeskedést, és probálj meg barátságosan viselkedni a többiekkel. Persze tédeg ez nem érdekel, akkor nem csodálkozz ha a népszerüségi indexed UT körökben kb a TOrgyán Jozsi bácsiéval lesz egy magasságban :)
uff. most megyek gépeket szerelni majd késöbb még benézek. -
Greater #5003 Ezen fórumba élből fel tudnék sorolni 5-6 embert aki hangsúlyozta hogy jó.... -
Greater #5002 A lényeg, hogy én hiába irok akármit nem válaszolnak rá, pedig nem vagyok szar arc, és nem kérdezek hülyeségeket. Ellenségeskedni szoktam de hát nem vagyunk egyformák. -
#5001 Attol hogy jo vagy még nem fog senki megutálni, sem megszeretni. Bár a folyamatos hangsulyozása elöbb utobb az emberek nagyrészéböl valoszinü az utobbit fogja kihozni.
-
Greater #5000 és ez azon is látszik hogy a saját üzeneteimre válaszolok. -
#4999 köszönöm!
NEm , nem csak azzal, bár én csak magam nevében tudok nyilatkozni, mivel nem vagyok senkivel összekötve.
Ahozhoz a hozzászoásokhoz irok , amelyek kérések, és tudok rá válaszolni, ill , segiteni, vagy azokra akik esetleg poénkodnak, és lehet dumálni velük, na meg azokra is akiket ismerek.
Néha még akkor is be szoktam irni, ha látom hogy a topic elkezdett nagyon lecsuszni. Röveiden ennyi. Ja nem akkor is ha valami mondani valom van, ill kérdeznék valamit. És szinte soha nem irok a forumba ellenséges hangnemben.