8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • CaviaR
    Az apollon kívül fent van valahol a játék? Onnan nem akar eltölteni, csak nagyon nehezen...

Köszi!
  • hen-tes
    most jó :)
  • hen-tes
    olvastam :)
    és kiváncsi vagyok rá
    csak az oldal nem megy nekem..
  • The Garrett
    Magyar UT2k3 tc

Függetlenül a gamefuture.hu magazinunktól egy új Unreal Tournament 2003 MOD-on kezdtünk el dolgozni (csak a tárhely van ugyanazon a szerveren).
    A honlapjának címe: www.gamefuture.hu/dayofresurrection
    Mint kitalálhattátok a neve Day of Resurrection (MOD). Röviden: egy 2. világháborús mod, mely a Day of Defeat remek hangulatát és realisztikusságát kivánja átültetni a mai technológiákra.
    A dolog kivitelezéséhez egy eddig nem nagyon használt módszert szeretnénk alkalmazni, ez pedig nem más, mint a linux-elv. Tulajdonképpen arról van szó, hogy nem lesz zárt fejlesztőcsapat, hanem bárkit aki segíteni tud nekünk szívesen fogadunk, és úgymond
    "beveszünk". Ha bárki egy kicsit is tud adni a projecthez, az már segített, és a "scene" megbecsüli munkáját, minthogy mindenki a tökéletes mod elkészítésén fog szorgoskodni.
    Természetesen a project nem szorul a magyar határok közé, így a világ minden tájáról várunk segítőkész embereket, és reméljük, hogy jönni is fognak.

• G. Joe
    NERO!
    Fájl
    megnyitás
    CD kép felirása,
    itt kiválasztod a cue fájlt,
    next,
    next
    next
    ennyi
  • WiLDoR_work
    ha nero-val nem tudod, akkor csináld fireburner-rel, innen leszedheted:

http://www.fireburner.com/downloads.shtml
  • WiLDoR_work
    pl Fireburner vagy Nero
  • WiLDoR_work
    jó nekik :)

mindjárt megsajnálom őket...
  • G. Joe
    az inhumánok is gyengék!
    Sok embernek a godlike se tul erös!
  • WiLDoR_work
    hmm...ezek a Masterful botok rohadt erősek...

vagy csak én vagyok még kevés hozzájuk???
  • WiLDoR_work
    helyes, örülök :)
  • tbundy
    winrar 3-mal próbáltad?
  • G. Joe
    jön
  • WiLDoR_work
    tök jó móka :DD
  • WiLDoR_work
    este jön valaki Landor-ra instagib-ezni???
  • WiLDoR_work
    egy kicsit feljebb tornászom
  • WiLDoR_work
    hmm
  • WiLDoR_work
    már megint kezd lecsúszni a topic
  • WiLDoR_work
    nem tudja vki a spec. mozgáskombinációkat???

valamikor régebben már ugyan olvastam a fórumban őket, meg most is keresgettem vagy 10 percig, de ennyi comment között rálelni.....

spec. ugrások érdekelnének, mint pl. falról lepattanás, stb. :)

előre is köszi.
  • Gabo
    Egyébként jó reggelt mindenkinek!
    Az más kérdés, hogy egy hétfő reggel jó már nem lehet...
  • Gabo
    Greater:
    "Az hogy itt fórumon csak azzal álltok szóba akit személyesen is ismertek vagy legalábbis tudjátok kicsoda?"

A klánom tagjainak jó része rendszeresen megfordul itt a fórumon is. Túl vagyunk már néhány klán találkozón, így lehet azt mondani, hogy személyesen is ismerjük egymást. (Tegnap is volt egy. ) Szóval akadunk néhányan, akik személyesen is ismerjük egymást.
    Ez viszont egyáltalán nem azt jelenti, hogy csak egymással állunk szóba. Ha valakinek értelmes kérdése, felvetése van, és arra esetleg választ is tudok adni, akkor én szinte biztos, hogy megpróbálok válaszolni rá. (Ez az UT topicban is mindig így volt.) Viszont nem bírom azt, hogy ha valaki lépten-nyomon menőzik, nyomul, floodol, kötekszik stb. (ezt most ne vedd teljesen személyeskedésnek ). Az ilyen megnyilvánulás a válaszadási készségemet is erősen visszaveti. Viszont érdemes azt is tudomásul venni, hogy nem mindenki lóg állandóan a fórumon. Szóval néha a válasz kicsit késhet.
    Szóval nyugi!
  • Gabo
    Emberek, ha már a neten lógtok, akkor használjátok is azt!
    Olyan dolgokat kérdezgettek néha (Lásd: ASE lelőhely!), amit 1 perc alatt egy keresővel meg lehet találni. Legyetek egy kicsit kreatívak!
  • CaviaR
    ÁHÁ! Köszi! :)))
  • tbundy
    olvassatok legközelebb vissza pls, nem mindig érek rá jótékonykodni :)
  • tbundy
    postaládát nem nézel? :)
  • CaviaR
    grrr! ne csinádmá'! :)
    Nem adom tovább! Nem haragszik meg senki, ha eggyel több letöltő van! (ha emiatt nem mondod meg...)
  • tbundy
    nem áll módomban :)
  • CaviaR
    Nekem is mondd meg légyszi, honnan tudnám letölteni!!! ( [email protected] )

Köszi
  • Al-Ashrad
    Köszi :)
  • tbundy
    leveled érkezett :)
  • Al-Ashrad
    hehe :) és honnan lehet letölteni ezt a progit?
  • tbundy
    MINDET mutatja.
    amúgy elég jellemző, hogy a magyar szervereken a leggyakoribb plajerek a németek, és a franciák. :)
  • Al-Ashrad
    hát külföldiekkel nem szivesen játszom... akkor nincs meg a hangulat... ugyanolyan mintha botok ellen nyomnám :)) azzal a progival nem lehet magyar szervereket keresni?
  • tbundy
    ilyenkor jön az all seeing eye progi :)
  • Al-Ashrad
    Senki nincs ott... :)
  • Al-Ashrad
    Köszi szépen , megnézem
  • tbundy
    az ini végén van egy ilyen sor:
    [XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
    ez után tudod (akár ezt is) bekopizni
  • Al-Ashrad
    Aham és amit most leirtál azt egyből tudom bekopizni az ini fileba?
  • tbundy
    1x-űbb, ha a kedvenceidet beírod a ut2003.ini-be, így nem kell állandóan keresgélni a progival a szervereket.
    pl.:Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="VKK UT2003 Server")
  • Al-Ashrad
    Aham és a szerver cimeket a játékon belül tudom beirkálni?