Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm...valaki itt nagyon penge. score 100, a többiek nagyon alatta vannak...hmm...biztos, hogy én be akarok ide menni??? 

ja és átlag fps érték 80. (de 60-nál kevesebbet még nem igen tapasztaltam sehol sem
)
)
Vazz', nem tudok bemenni a Landor Instagib CTF szerverre! Tele van
Amúgy valami eszméletlen szép a game Ti4600-on, 1024x768-ban úgy, hogy minden maxra van állítva. Tegnap meg ma is többször lekaptak azért mert megálltam gyönyörködni a tájban
. Tiszta szívás 
Amúgy valami eszméletlen szép a game Ti4600-on, 1024x768-ban úgy, hogy minden maxra van állítva. Tegnap meg ma is többször lekaptak azért mert megálltam gyönyörködni a tájban
. Tiszta szívás 
TMFPT-PU4DF-A7RVK-CZP2T
6BMVL-Z6HNB-AYU4M-JUR9P
HWJ2C-YMHBT-BAZZ7-4DAX7
7LALR-PLEZ4-BADH6-V8JWU
K4RMR-YL4FT-BCB3A-BEZFN
6BMVL-Z6HNB-AYU4M-JUR9P
HWJ2C-YMHBT-BAZZ7-4DAX7
7LALR-PLEZ4-BADH6-V8JWU
K4RMR-YL4FT-BCB3A-BEZFN
http://deathfellows.hu/
Légyszi gyorsan mondjon valaki egy telepítõ kódot, mert az enyémet nem fogadja el (6vg9w-bly3g-a8y34-t679q)
Köszi.
Köszi.
a sysconfig is müxik
Amikor volt itt ez a nagy warezolás akkor kihagytam 1-2 hozzászólást, biztos akkor irtad. De különben is, én Black monkey-t kérdeztem. Nem ugyanaz !!!

én már jóval ezelõtt beírtam a Flak Monkey-rõl, sõt a malcomékról is.
ti nem olvassátok az én hozzászólásaimat??!! irgumburgum! :-)
Sylvie: kékhalál-okozó gyilok, láthatatlanság elleni hõszenzor, tudom én mitõl döglik a légy :-) (van még más is, majd megtudod
)
ti nem olvassátok az én hozzászólásaimat??!! irgumburgum! :-)
Sylvie: kékhalál-okozó gyilok, láthatatlanság elleni hõszenzor, tudom én mitõl döglik a légy :-) (van még más is, majd megtudod
)Mert mostan nyõttem le. De modemmel is voltam.. te meg nem.. 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A fejletteb országokba van server, az elmaradottakba meg nincs, vagy keves.
Miután felinstalláltam eye-t sajnos azonnal feltüntek a különbségek mondjuk ausztria meg magyarorszag között.
Lehet !!!
Igazad van, rosszul fogalmaztam. A vita megelõzése miatt irtam...hogy ki se alakulhasson.
Elég ha itt páran az UT2-t fikázzák , nem kell sztem senkinek UT vs Q3 flame...
Elég ha itt páran az UT2-t fikázzák , nem kell sztem senkinek UT vs Q3 flame...
köszi.
itt : http://www.planetunreal.com/ keresd meg ezt a részt : "Mutator Madness" na ott lehet leszedni a classic UT-t.
oksa. sorry.
Ez teljesen fölösleges volt
Van itt az sg-n is elég q3 vs ut stb topic...ott el lehet intézni az ilyeneket.
Ne csesszük szét a fórumot értelmetlen vitával .
Thx
Van itt az sg-n is elég q3 vs ut stb topic...ott el lehet intézni az ilyeneket.
Ne csesszük szét a fórumot értelmetlen vitával .
Thx
QUAKE 3 SUXX FOREVER! UNREAL TOURNAMENT AND UNREAL TOURNAMENT 2003 RULEZ FOREVER!
Ezt honnan? Mert a www.ut2k3mods.com címen nem találom.
Ja, ha valami modellt be akartok hozni, akkor a legegyszerübb hogy az UPAINT-ben, megnyitjátok pölö a Malcom-ot, nem változtattok rajta semmit (bár én beraktam a saját fényképemet a fejére és jót röhögtem rajta
), elmentitek majd a program segitségével berakjátok a játékba.
), elmentitek majd a program segitségével berakjátok a játékba.
Köszi! király vagy!
mijaza picmic ?
ebbõl a kérdésbõl me az látszik hogy nem játszom kvéket ... megelõzve flamet , nem azért mert nem teccik , hanem azért mert anno az UT jobban bejött
ebbõl a kérdésbõl me az látszik hogy nem játszom kvéket ... megelõzve flamet , nem azért mert nem teccik , hanem azért mert anno az UT jobban bejött
Nekem tetszik, hogy nem lehet campelni teamplayben, mert egyreszt latod, honnan jon a villam, masreszt mindenki ki van vilagitva, mint allat.
Bar a lama kvekerek igy is picmipeli fognak. Nekik a baratnojuk is ugy nez ki biztos, mint akin atment a picmip 10 😊
Bar a lama kvekerek igy is picmipeli fognak. Nekik a baratnojuk is ugy nez ki biztos, mint akin atment a picmip 10 😊
nézd meg ezt a két oldalt itt vannak pályák/mod ok. egyenlõre kevés de majd gondolom tömve lesz cuccokkal. http://www.ut2k3maps.com/
http://www.ut2k3mods.com/
http://www.ut2k3mods.com/
Tipp : akiknek jobban tetszett az UT1 rakétavetõje, azok szedjék le a CLASSICUT mutatort, ez ugyanis lecseréli a fegyvertulajdonságokat olyanra amik a régi ut ben voltak. (pl a raksi balgombra 5 öt lõ ki, jobbgombra meg késõbb robbanó akármiket)
SENKI NEM TUD AKKOR LETÖLTHETÕ PÁLYÁKRÓL?
Mivel ezt nem tudtam ebbõl látszik hogy nem preferálom a fejlövésre alkalmas eszközöket
Headshot rulz...húúúdeutálom a snipereket...UT-ban csak azt vetted észre hogy röpül vhol a fejed
Headshot rulz...húúúdeutálom a snipereket...UT-ban csak azt vetted észre hogy röpül vhol a fejed

ha az én kommentemre írtál akkor a válasz : nem a tisztességgel kapcsolatos sztem...a skilles nagyok lelámázzák azokat akik sokat használják a flack-ot , mivel könnyebb vele sebzést elérni , nem kell olyan pontosan célozni vele...bár errõl már kifejtettem a véleményemet...szal valamiért belevették a gameba is...én is csak lestem amikor elõször mondta rám , hiába no mivel szeretem
Ezexerint én egy lama flack monkey vagyok
Ezexerint én egy lama flack monkey vagyok
LOL
Akkor ezekszerint nem tisztességes?
Akkor ezekszerint nem tisztességes?#4446
Nekem egyébként nagyon tetszik a gamma. Remélem ehhez is elkészítik a fiúk a magyarosítást akik a sima Uthez is mert annak állati jó lett a feelingje amikor magyar lett.
Black Monkey ? hol volt ilyen ?
hasokat használod a flack-ot akkor mondja hoy Flack Monkey
Lehet ezt értetted félre ?
hasokat használod a flack-ot akkor mondja hoy Flack Monkey
Lehet ezt értetted félre ?
Ha vegignyomod single-ben akkor hasznalhatod Malcolmekat.
Engem meg az érdekelne de nagyon, hogy lesz e valami magyar segédlet ehez a map tervezéshez. Vagy kevés angol tudással egy abszolut kezdõ is megy valamire??
A Black Monkey az micsoda???
Érdekelne, hogy ti kb. mennyit játszotok a game-vel naponta. Sajna én egyenlõre csak két órát tudok, de azt hiszem mihamarabb át fogok váltani 4-re.
Tegnap lehúztam a TDM-et, amit vissza kell hogy vonjak, az igazság hogy elsõ napom volt és inkább csak a pályákat kellett megismerni. 2. nap már egész jó feelingje volt.
Érdekelne, hogy ti kb. mennyit játszotok a game-vel naponta. Sajna én egyenlõre csak két órát tudok, de azt hiszem mihamarabb át fogok váltani 4-re.
Tegnap lehúztam a TDM-et, amit vissza kell hogy vonjak, az igazság hogy elsõ napom volt és inkább csak a pályákat kellett megismerni. 2. nap már egész jó feelingje volt.
Tudom, hogy korai a kérdés, de van már valamilyen kiegészítõ a játékhoz? pl. mapok. ha igen akkor honnan lehet õket letölteni?
Ha mind a 4 "csíkot" végig játszod utána még van 2 dm map.
Most melózok, így nincs irc..
Jó a lógód 😊
"Figy,nem tudjátok,hogy valahogy be lehet rakni player modellnek az Intro-ban látott alap ut-figurákat,Malcom-ékat?"
Nem tudom, csak azt, hogy be lehet, mert egy fickó játszott az egyikkel. Talán, ha a nevüket tudnánk.
Nem tudom, csak azt, hogy be lehet, mert egy fickó játszott az egyikkel. Talán, ha a nevüket tudnánk.
Nem itt flémel, hanem csatin flémel. 😄
Mint ahogy mindenki más is!
#rte gyüjjetek sokan jól.
Mint ahogy mindenki más is!
#rte gyüjjetek sokan jól.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Több.
(bár nemigen értem a kérdéseket..)
(bár nemigen értem a kérdéseket..)
Hm, ez már a Wicked Shit utáni fokozat?