8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#5128 Az apollon kívül fent van valahol a játék? Onnan nem akar eltölteni, csak nagyon nehezen...
Köszi! -
#5127 most jó :) -
#5126 olvastam :)
és kiváncsi vagyok rá
csak az oldal nem megy nekem.. -
#5125 Magyar UT2k3 tc
Függetlenül a gamefuture.hu magazinunktól egy új Unreal Tournament 2003 MOD-on kezdtünk el dolgozni (csak a tárhely van ugyanazon a szerveren).
A honlapjának címe: www.gamefuture.hu/dayofresurrection
Mint kitalálhattátok a neve Day of Resurrection (MOD). Röviden: egy 2. világháborús mod, mely a Day of Defeat remek hangulatát és realisztikusságát kivánja átültetni a mai technológiákra.
A dolog kivitelezéséhez egy eddig nem nagyon használt módszert szeretnénk alkalmazni, ez pedig nem más, mint a linux-elv. Tulajdonképpen arról van szó, hogy nem lesz zárt fejlesztőcsapat, hanem bárkit aki segíteni tud nekünk szívesen fogadunk, és úgymond
"beveszünk". Ha bárki egy kicsit is tud adni a projecthez, az már segített, és a "scene" megbecsüli munkáját, minthogy mindenki a tökéletes mod elkészítésén fog szorgoskodni.
Természetesen a project nem szorul a magyar határok közé, így a világ minden tájáról várunk segítőkész embereket, és reméljük, hogy jönni is fognak.
-
#5124 NERO!
Fájl
megnyitás
CD kép felirása,
itt kiválasztod a cue fájlt,
next,
next
next
ennyi -
#5122 ha nero-val nem tudod, akkor csináld fireburner-rel, innen leszedheted:
http://www.fireburner.com/downloads.shtml -
#5121 pl Fireburner vagy Nero -
#5119 jó nekik :)
mindjárt megsajnálom őket... -
#5117 az inhumánok is gyengék!
Sok embernek a godlike se tul erös! -
#5116 hmm...ezek a Masterful botok rohadt erősek...
vagy csak én vagyok még kevés hozzájuk??? -
#5115 helyes, örülök :) -
tbundy #5114 winrar 3-mal próbáltad? -
#5112 jön -
#5111 tök jó móka :DD -
#5110 este jön valaki Landor-ra instagib-ezni??? -
#5109 egy kicsit feljebb tornászom -
#5108 hmm -
#5107 már megint kezd lecsúszni a topic -
#5106 nem tudja vki a spec. mozgáskombinációkat???
valamikor régebben már ugyan olvastam a fórumban őket, meg most is keresgettem vagy 10 percig, de ennyi comment között rálelni.....
spec. ugrások érdekelnének, mint pl. falról lepattanás, stb. :)
előre is köszi. -
Gabo #5105 Egyébként jó reggelt mindenkinek!
Az más kérdés, hogy egy hétfő reggel jó már nem lehet... -
Gabo #5104 Greater:
"Az hogy itt fórumon csak azzal álltok szóba akit személyesen is ismertek vagy legalábbis tudjátok kicsoda?"
A klánom tagjainak jó része rendszeresen megfordul itt a fórumon is. Túl vagyunk már néhány klán találkozón, így lehet azt mondani, hogy személyesen is ismerjük egymást. (Tegnap is volt egy. ) Szóval akadunk néhányan, akik személyesen is ismerjük egymást.
Ez viszont egyáltalán nem azt jelenti, hogy csak egymással állunk szóba. Ha valakinek értelmes kérdése, felvetése van, és arra esetleg választ is tudok adni, akkor én szinte biztos, hogy megpróbálok válaszolni rá. (Ez az UT topicban is mindig így volt.) Viszont nem bírom azt, hogy ha valaki lépten-nyomon menőzik, nyomul, floodol, kötekszik stb. (ezt most ne vedd teljesen személyeskedésnek ). Az ilyen megnyilvánulás a válaszadási készségemet is erősen visszaveti. Viszont érdemes azt is tudomásul venni, hogy nem mindenki lóg állandóan a fórumon. Szóval néha a válasz kicsit késhet.
Szóval nyugi! -
Gabo #5103 Emberek, ha már a neten lógtok, akkor használjátok is azt!
Olyan dolgokat kérdezgettek néha (Lásd: ASE lelőhely!), amit 1 perc alatt egy keresővel meg lehet találni. Legyetek egy kicsit kreatívak! -
#5101 ÁHÁ! Köszi! :))) -
tbundy #5100 olvassatok legközelebb vissza pls, nem mindig érek rá jótékonykodni :) -
tbundy #5099 postaládát nem nézel? :) -
#5098 grrr! ne csinádmá'! :)
Nem adom tovább! Nem haragszik meg senki, ha eggyel több letöltő van! (ha emiatt nem mondod meg...) -
tbundy #5097 nem áll módomban :) -
#5096 Nekem is mondd meg légyszi, honnan tudnám letölteni!!! ( [email protected] )
Köszi -
Al-Ashrad #5095 Köszi :)
-
tbundy #5094 leveled érkezett :) -
Al-Ashrad #5092 hehe :) és honnan lehet letölteni ezt a progit?
-
tbundy #5091 MINDET mutatja.
amúgy elég jellemző, hogy a magyar szervereken a leggyakoribb plajerek a németek, és a franciák. :) -
Al-Ashrad #5090 hát külföldiekkel nem szivesen játszom... akkor nincs meg a hangulat... ugyanolyan mintha botok ellen nyomnám :)) azzal a progival nem lehet magyar szervereket keresni? -
tbundy #5089 ilyenkor jön az all seeing eye progi :) -
Al-Ashrad #5088 Senki nincs ott... :) -
Al-Ashrad #5087 Köszi szépen , megnézem -
tbundy #5086 az ini végén van egy ilyen sor:
[XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
ez után tudod (akár ezt is) bekopizni -
Al-Ashrad #5085 Aham és amit most leirtál azt egyből tudom bekopizni az ini fileba? -
tbundy #5084 1x-űbb, ha a kedvenceidet beírod a ut2003.ini-be, így nem kell állandóan keresgélni a progival a szervereket.
pl.:Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="VKK UT2003 Server")
-
Al-Ashrad #5083 Aham és a szerver cimeket a játékon belül tudom beirkálni?