8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Greater #5262 kitérés ugrás-ezt folyamatosan kell használni...
falról elugrás simán ugy muxik hogy amikor falat ersz, ellentetes iranyba nyomod a billt és ezzel egyidőben ugrasz. Falról szaltó ugyanez csak kiteres ugras-ből-rohadt nehéz:((
-
Greater #5261 Egoisták! 5248-hoz szóljon már valaki. -
#5260 amiket ismersz leirnád nekem, mert én nem ism.... -
#5259 inkább itt kérdezgetek, mint game közben :) -
#5258 ok, ebben lehet valami.
a walljump-nak mi a bilentyűkombó-ja? és a többi ilyen spéci ugrásnak? (dodge-ot, meg mátrix- és sima szaltóugrást ismerem, de a többit nem, pedig van még, ha jól tudom) -
#5257 Az én véleményem a fegyverek-skill összefüggésről:
ha valaki tapasztaltabb, akkor minden fegyver-skillje emelkedik (mint mondjuk a deus ex-ben, csak itt nem "osztod" a pontot magadnak, hanem olyan vagy és kész), de lesz egy-két fegyver, amit kimagasló szintre emel. És minden fegyver egyenlő az ut2k3-ban, csak mondjuk az elején azért mondjátok, hogy a rakéta az erősebb, mert azzal már sok játékban találkozhattatok, és ott erős volt (vagyis mindenki azzal ment -> gyakorlata van benne még a kezdőnek is!).
De (szerintem) fe lehet fejleszteni bio-riflet olyan (vagy bármit) magas szintre, hogy bárkit tükk-tükk-tükk megölsz vele. Csak úgy rohanásból. ;-)
Meg más tudást igényel a mozgás is. HOGYAN ugrálsz, merre, ki tudod-e használni a terep adta lehetőségeket (walljump), és még sorolhatnám.
De ha olyan fegyver akad kezedbe, ami nem igazán jön be, akkor előtérbe lép a pályaismeret, vagyis hogy a pálya egyik pontjából a másikba mennyi idő alatt tudsz eljutni.
És még valami: az internet-kapcsolat. Amit ugye nem lehet megfelelően "megtanulni". -
#5256 Én sem játszottam végig a single-t (őszintén szólva, mióta bekötötték az ADSL-t, azóta egyáltalán nem is játszottam single-ben, csak multiban), bár erre nem vagyok büszke.
Inkább multiban tapasztalom ki a játékot, úgy élvezetesebb (emléxem az első instagib meccsen - kb. 1,5 hete :D - még azt sem tudtam, hogy működik a translocator, de most meg már DM alatt is komolyan hiányzik, jókat lehetne trükközni vele ), bár lehet, hogy emiatt lamer vagyok, hogy nem botokat gyilkolászok első körben, de az a véleményem, hogy egy bot - még a godlike sem - ér fel az emberi ravaszsággal és ügyességgel, meg mókásabb is emberek ellen játszani.
Az viszont igaz, hogy valaki ne éppen game közben kérdezgesse a másikat, hogy mi hogy működik, mert minimál iq mellett rájöhet, hogy úgysem azzal vannak elfoglalva az emberekz, hogy neki válaszoljanak. Inkább game-eljen, aztán majd rájön a dolgokra...
Egyetlen egy dolgora fogom igénybe venni a botokat (és az offline módot), a f2f-re :) Itt tréninghez nagyon jók a botok, főleg az elején.
Veriel: Ezt én is sajnálom, pedig pont ez a kedvencem. Egyenlő esélyek miatt. Mindenkinek ugyanaz a fegyvere, innentől meg már csak az számít, hogy ki az ügyesebb és lő pontosabban. (Istában sokkal jobban is tudok teljesíteni, mint DM-ben) Több fegyvernél pont az nem tetszik, hogy adott esetben két egyforma szintű játékos esetén az fogja eldönteni, hogy ki győz, hogy kinél van az erősebb fegyver és nem az, hogy ki az ügyesebb, jobb. De mondjuk ez csak az én véleményem... (Ettől függetlenűl én kedvelem, mindegyik játékmódot, bár assault kicsit hiányzik.)
Schenker: Ugyan má' ez jobb -
balty #5255 Meggyőztél Rudy!
Ilyenek tényleg nem lépjenek be játszani, akik így viselkednek.
Másrészt, ahogy G. Joe mondta játssza előbb végig singelt és ott az alapokat elsajátíthatja 1-2 nap alatt, ami úgy gondolom nem nagy időráfordítás. De ha kérdése van bárkinek ut2-vel kapcsolatba, nem várhatja el, hogy játékközben válaszolnak, ezért vannak a fórumok. -
schenker #5254 Az Unreal most nagyon veret, a kurva eletbe is! Kibaszott sulyos! Majdnem olyan mint a DOOM3 lesz! -
Greater #5253 Mondtam én hogy nem lesz hosszúéletü ez az insta ctf, de mielőtt elkezdenétek anyázni hozzáteszem hogy nekem attól független nagyon tettszik, csak nincs benne változatosság eleve az egy fegyver miatt. Szóval nem felejtő, de én speciel ha már készitettek 9 vagy mennyi fegyvert akkor használom a többit is. Méghozzá nagy nagy előszeretettel. Viszont az tény hogy pontlövőgyakorlásban ez az etalon:D -
#5252 Mostanában a Landoron pangás van :(
Pedig CTF. -
#5251 szerintem aki nem ismeri a játékot felesleges is rögtön beleugrani a mélyvizbe!
Végig kellene vinni mindenkinek singleben a játékot, és addigra biztos hogy nem fog hülyeségeket kérdezni.
-
#5250 balty a publikus szervereken mindenkinek helye van, de a minimum szint azért valahol elvárható. A sok lelkes kezdő nem egyenlő a vadbarommal. Főleg azon tudok kiakadni, aki beesik, fogalma sincs szinte semmiről és floodolva kérdezi mondjuk azt: "hogy kell használni a translocatort?!?!?"..."hogy kell szöveget bindelni?" vagy BR-ben: "mit kell csinálni?" persze ha azonnal nem kap kielégítő választ, akkor következik a: "basszátok meg bunkók!!!!" és hasonlók. Ez persze egyéni véleményem, de még az ilyeneknek se szólok be, inkább kijövök és a legközelebbi fórumban szitkozódom. Szóval mégegyszer...a minimálisan elvárható alapismereteket (szerintem!) offline kellene előbb elsajátítani.
Veled is játszottam többször, se neked, se másnak nem szokásom beszólni, se lámázni, se lolozni, se szidni nem szoktam senkit. A legizgisebb gama közben is képes vagyok röhögni a saját baromságaimon, ha pl. lezuhanok, öngyilkos leszek idióta módon, elolvadok a lávalevesben stb.
Ha még így sem igazán érthető, akkor feladom. -
Greater #5249 "de semmi esetre sem a tömeg DM." 5243-ban Rudy erre is válaszolt. kb. úgy ahogy van egyet is értek vele.
-
Greater #5248 Ez az egy órás időlimit a grooveon miért jó???
Másrészt meg szeretném kérdezni, hogy mitől pont a GROOVE olyan népszerü? Ez most komolyan érdekel, mert a groove-ra akármit raknak mindig vannak rajta. Ott a legjobb a ping vagy mi? -
balty #5247 Rudy nem tudom, miért várod el egy publikus szervertől, hogy csak azok lépnek be akik megütnek egy bizonyos szintet. Valahol el kell kezdeni a gamet. Ezért vannak a klán szerverek. Másrészt a sok lelkes játékos nélkül még ennyien sem lennének a szerverken. -
#5245 CS-ben benne van alapból. -
tbundy #5244 de berágtál valakire... -
#5243 Régebben néhány helyen valóban azt írták, hogy a MapVote alapban benne lesz, de hivatalosan ez nem igazán lett megemlítve. Külsősök készítik most is, ahogy kész lesz felkerül a szerverek többségére.
Úgy általában, bizonyos emberkéknek. Akik nem tudnak különbséget tenni az egyéni, illetve a csapatjáték között, azok inkább gyakoroljanak offline, botokkal, talán előbb-utóbb megértik a különböző játékmódok lényegét.
A másik az, hogy felesleges és baromi unalmas a csaló, csíter beszólás, ugyanis lehet, hogy az illető jóval tapasztaltabb, ügyesebb, ravaszabb stb., és ezért tud kiemelkedő teljesítményt felmutatni (főleg a gyengébbek között!).
Szintén felesleges kirángatni egy jó játékból azért, hogy 1on1-ben is bizonyítsak, amikor egyszerűen utálom és baromi unalmasnak tartom...DE ha már ennek ellenére elvállalom és alaposan elgatyázom a kihívót, akkor ne CSAK annyival lépjen le, hogy: "túl jól játszol".
Szól akinek szól, simán becsókolhat --> -
Greater #5242 Felhúzott bio rifle, alap. -
Greater #5241 nekem is eloszor raksi meg flak jött be, de mostmar kezdek megbarátkozni a bio rifle-vel meg a link gunnal. mindkettővel tömegeket lehet mészárolni. -
#5240 igaz. mért is ne? ;-)
egy csöppnyi ríliti a játékban, hehe. -
#5239 >ne várjuk már az alap fegyvertől, hogy pontos célzással legyilkohassunk bárkit messziről ;-)
mérne ?
>nekem interneten csak a flak és a raksi jön be, a többi nemtom miért, sosem talál (pl. plazma, hiába tartom rajta a célkeresztet másodlagossal, nem zavarja).
végre vki nem ASMD + sniper buzi...te vagy az én emberem -
#5238 az már más kérdés -
#5237 tökéletesen egyet értek!
ne várjuk már az alap fegyvertől, hogy pontos célzással legyilkohassunk bárkit messziről ;-)
közelre jó, gránát is, ne tessék vele messzire lőni (tessék felvenni a lightning gun-t)
nekem interneten csak a flak és a raksi jön be, a többi nemtom miért, sosem talál (pl. plazma, hiába tartom rajta a célkeresztet másodlagossal, nem zavarja). -
#5235 már kiadtak valami szerver-only csomagot ezügyben ;-)
de komolyan... q3-ban benne van alapból? NINCS. Ut-ban benne van alapból? NINCS. Cs-ben benne van alapból? NINCS. ennyit erről :-) -
Greater #5234 Meg még ami nagyon hiányzik, hogy lehessen szavazni map-re. Ugyanis csomószor megesik, hogy nem vagyunk elegen egy nagy pályán és kb. két percenkét futunk össze. Szerintem ez kicsit unalmas. Szóval ez nagyon hiányzik. -
#5233 Nem combozom sokat, bizom a primary fire-ben.
Ja a minigun UT-ben az elsodlegessel pontosabb, 2k3-ban a masodlagossal. -
#5232 kispityu másodlagos ? tényleg még nem is próbáltam ;-P
Shock kombo alias ASMD suxx, utálom mint a sz*** , ha jól begyakorlod akkor semmi élvezete nem marad a másiknak a gameban ;-P
viszont védeni kiváló vele :-)) én ctf-ben védő vagyok inkább -
#5231 ez a szerver beállításán múlik
2 spect simán lehet alapból asszem , hogy több lehet-e azt nemtom
majd megkérdem sanyi_66-ot , ő üzemelteti a vkk szerverét , talá tud vmit ;-P -
Greater #5230 Ami nekem nagyon hiányzik ut2k3-ból az egy olyan 1v1 server ahova többen is beférnek és lehet spectelni. Ilyen nem is lesz sose? Vagy csak én nem tudok valmit?
-
#5229 Kispityu: használd a másodlagos lövést.
Flak: szerintem így is bőven elég erős, 2-3 ember célzás nélkül be tudja vele védeni a zászlót :(
Különben meg shock gun rulez, és kész :)
Régi UT-ben csak az insta CTF jött be, az újnál már el tudom képzelni, hogy sima CTF-et és DOM-ot is játsszak, mert tetszenek a fegyverek. Ehhez viszont új gép kell, a mostaniakon csak az insta fut normálisan. -
#5228 engem nagyon zavar a sima kispityu szórása , az UT-ban simán pontlövéssel lehetett vele dolgozni és azért ha nem volt más elég hatásos is tudott lenni persze nem 150-es pajzs és 200-as HP esetében ,-P
viszont UT2-ben úgy szór hogy az valami eszméletlen :-(
2 méterről nem lehet eltalálni vele senkit , jól elba***.
engem sniper nemizgat , sosem szerettem
rakétavető jó gyors lett...kvakkos
a flakk másodlagosa voszont jóval rövidebb hatótávolságú ami szintén suxx
remélem azér a paccs javitja majd ezeket az apróbb hibákat.. -
#5227 1et kell értenem veled
valóban nem 1 a két game és meg kell tanulni annak sajátosságait , többek között ezért is nem értem azokat akik ugyanazt várták-várják el az UT2-től mint az első résztől csak szebb grafikával. Azt hiszem nem mondta senki hogy csak ennyit akarnak változtatni.
Nekem is fura ha kicsit UT2-vel gyakok és utána nyomjuk a "sima" UT-t , hiányzik a dupla ugrás , a dodging+ugrás stb..stb
Nekem bejön mindkettő és kész -
#5226 csak elbeszták a következő fegyvereket: sniper, minigun és rocket launcher.
ez az új sniper valahogy nem igazán jön be nekem, a régit jobban kedveltem; a minigun iszonyú lassan pörög fel (bár ha jól tudom az új patchban ezt majd felgyorsítják újra) emiatt eléggé használhatatlan lett és keveset is sebez, a rakétavetőből meg kár volt kivenni a jobb klikkes gránátvető funkciót, ellenben azok a csavarban repülő rakéták pofásan néznek ki :)
de szerintem még ezek ellenére is jobb hangulata van az új ut-nek, és valóságosabbnak is hat a tereptárgyak és a karakterek részletgazdag kidolgozása miatt. -
#5225 nana...csak óvatosan ezekkel a kijelentésekkel...én is egy főnök vagyok -
#5224 aha, ut2k3 jobb :)
bár ez az én véleményem :) -
#5223 Én valahogy másnak érzem az ut2k3-at, mint az ut-t, és ennél fogva szerintem, ha vki jó UT-ban, nem biztos, hogy itt egyből tudja a saját szintjét hozni.
Mivel más a két játék! -
Gabo #5222 Azt hiszem ideje hazamenni.
Kétszer levertem a kollégákat UT-ban. Mostmár jöhet a jól megérdemelt pihenés. -
#5221 WiLDoRGreater
na így már jobb