8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • WiLDoR_work
    WiLDoRGreater
  • Greater
  • Greater
    Sajnos ma nem megy, de hétvégén akár:
  • balty
    Úgy van, ahogy mondja uram!
  • Gabo
    IGEN URAM! ÉRTETTEM URAM!
  • ecet
    Gabo : dolgozz
    mert a főnököd seggberúg és kimozdít a parkolópályáról , amit senki sem szeretne
  • Gabo
    Íme ecet az önfeláldozó!
  • ecet
    ha gondolod ma este szarrá verhetsz , jelentkezni fogok itt
    Múltkor k1stehen vert szarrá , de nem baj mert én abból is tanulok , ( hogy többet nem játszom vele ).
    Tudod én heti 2óránál allig játszom többet , mert vén fasz vagyok , és vannak fontosabb dolgaim is az életemben. Játszani kikapcsolódás miatt játszom csak és nem életcélom hogy leverjek mindenkit , és kb ez a filozófiája klánunk-nak is : www.rteclan.hu - ez itt a reklám helye
    Ha megkérdezed a fórumlátogatók közül mondjuk tbundy-t vagy Bal_ty , akik látogatják a csatinkat akkor valszeg elmondják hogy ez így is van , és ha te is bejössz akkor neked is segítünk ha szükséged van rá , vagy játszunk veled ha azt szeretnéd

este akkor találkozunk , készítem a pelenkát és az egyéb köcölékeket
  • ecet
  • ecet
    OK !

Csak még egy észrevétel az 5205-höz:
    attól hogy vki lán tagja nem jelenti azt hogy verhetetlen. A klánok elsődlegesen csapatmunkára orientálódtak igy csapatban tudnak igazán eredményt felmutatni. Természetesen vannak közöttük egyének is akik f2f-ben is érdekeltek. Ha pl Soundkey-t meg bírod szorongatni az már igen szép eredmény.
    Ha ennyire jó játékosnak tartod magad , és érdekel az UT scene is akkor miért nem keresel meg UT-s klánt ? Biztos örülni fognak neked és elmondhatod majd magadról hogy egy csapat tagja vagy és azt erősítve tehetsz is az emlegetett scene-ért.

Sound-al én is találkoztam már UT2 szerveren és úgy veszem észre hogy egyre többen kóstolgatják azt a többiek közül is. És ugye vegyük figyelembe azt is amit vki nemrég írt : még nálunk nem kapható , nem mindenki tölthette le még , és sokaknak játszhatatlan a gépén.
    Amúgy gratu a válaszaidhoz , igen egészséges életszemléletről tettél tanubizonyságot , sokkal rosszabra vártam
  • Gabo
    Greater:
    Kicsit kiegészíteném azzal ecetet, hogy mind az EQ4-en, mind az EQ5-ön szájtátva nézték a quakerek, mit művelnek ctf-ben a klánok.
    UT-ban, a kicsi magyar közösségben soha nem a DM volt a mérvadó. Talán a f2f még igen, de semmi esetre sem a tömeg DM.

Másrészt, mint többször is mondtam a játékosok többsége napközben dolgozik, tanul. Tehát semmi furcsa nincs abban, ha ilyenkor üresek a szerverek. Várd ki, hogy mi lesz a téli szünetben!

Szóval óvatosabban azokkal a lekicsinylő megjegyzésekkel!
  • WiLDoR_work
    én megyek, csak mondd már meg végre, hogy hol lax
  • Greater
    Egyébként amit irtam azt azokra értettem akik nap mint nap játszanak... magyar servereken
  • Greater
    Egyébként biztos igazad van. Sondkeyel is találkoztam. Azért szitom a tüzet ogy valaki jöjjön és verjen már le
  • Greater
    Lol! Egy hun klánost tegnap vertem szénné, szarrá:D

Napi két óránál többet én se birok egyébként.
  • ecet
    Bocs Ko-Ko helyett Caveman-t kellett volna írnom és Sound teljes nickje Soundkey
  • ecet
    khmmmmm...ez igen felelőtlen kijelentés volt részedről.
    Az UT-s közösség és itt a klánokra gondolok szinte meg sem fordulnak (még) az UT2k3 szervereken.
    Igy nem tudom honnan veszed a bátorságot ahhoz hogy ezt a következtetést levond és azt le is írd.
    Azok akik itt a fórumon játszanak ill a magyar szervereken megfordulnak , és nem akarok senkit megsérteni , mert vannak közöttük igen jól játszó emberkék , sehol sincsenek azokhoz akik pl idén megnyerték az EQ5 pl f2f mérkőzéseit.
    Tudod kik Ők ? Ismered Őket ? Játszottál velük valaha hogy ezt le mered írni ?
    Mond neked az a nick vamit hogy Xret vagy Gio , Ko-Ko , [HuN]Sound , Judge ? A többieket akiket nem említettem azoktól bocs. Xret tavaly kint volt Koreában és idén is Ő nyert...
    Szóval nem flémelni akartam ,ezzel és nem is kötekedni , csak felhívni a figyelmet arra hogy ezen a fórumon mozogva igen távolt álltok a hazai klánok életétől ami az igazi UT-s életet hordozza magában ,így következtetéseket levonni a Magyar UT-s közösség és játékosok játéktudásáról igencsak balgaság.
    Mit tudsz arról pl. hogy a [HuN] klán , csak hogy egyet emeljek ki, milyen helyezéseket ér(t) el a külföldi különböző ligákon ?
    Szóval mielőtt ilyenekt írsz légyszíves először tájékozódj!
    További jó játékot!
  • WiLDoR_work
    aki erre kúr el napi 10 órát az életből az szerintem nagyonnemnormális.

bár ez csak az én véleményem...
  • WiLDoR_work
    köcc
  • Greater
    Neked is drukkolok
  • Greater
    Nagyon drukkolok...
  • Greater
    Persze német servereken azért néha én is megkapom a magamét...
  • Greater
    Ebben én is egyetértek, nekem mindössze az szúrt szemet, hogy én vagyok a legjobb
    Kvékbe meg sehol nem voltam.
  • WiLDoR_work
    én úgy fogyalmaztam, hogy TALÁN jobb lesz. nem mindegy.

Greater (5190): csak az tudja megtanulni, aki gyakorolja. 2 hete még az utolsó helyen kullogtam a szervereken, de azért most már a középmezőnyben vagyok, igaz, játszom is napi 1-2 órát ut-val, vagy annyit, amennyit az időm éppen enged.
  • WiLDoR_work
    egyetértek. ráadásul nekem még a q3 hangulata sem igazán jött be.

talán a q4 jobb lesz, elvégre azt nem az id csinálja, hanem a raven, ha jól tudom...
  • Greater
    Még annyival had szitsam a hangulatot, hogy skill-be is csunyán!! le vannak maradva a magyar ut játékosok mondjuk a kvékesektől. Szóval lehet, hogy ut jó játék volt de úgy látom játszani nem tanultatok meg tőle:DDD
  • Greater
    Jaja, és szerintem játszani is k. kevesen játszanak.
    Mondjuk nem tudom mit lehet várni egy olyan topictol ahova olyanok irnak akik el se olvessák az összes hozzászólást, na meg nem válaszolnak..
    Ahogy elnézem eddig a magyar scene nagy zero, ut2k3-ba.
  • WiLDoR_work
    lecsúszott a topic, baze' :/
  • KeFe
    Jah tok jo lenne hogy amikor a helyi OTP-bol menekulo rablo fejbelovi az ot uldozo rendort, akkor a rendor szep lassan a levegoben szallva halna meg. Tok joooo :)
  • Dantor
    na szerinted?

ekkorát ;-)
  • Gabo
    Szerintem ez a lassított felvétel effekt elve benne van. Legalábbis szerintem egy magatehetlen test ennél gyorsabban csuklik össze. Ha ezt még fokozzák, akkor az már egy kicsit fárasztó.
  • hen-tes
    és az akkor jó dolog ? :D
  • KeFe
    A slowmotiondeath mint a nevebol is latszik ilyen matrix fele lassitottfelvetel-halalanimacio-mikozbenakulvilagnormalissebessegmegytovabb dolog :)
  • G. Joe
    egyetlen baj, hogy még nem találtam törést hozzá
  • G. Joe
    hja, és ez jo nagy kamu!
    semmi trojan nincs bene!
    az az oldal amelyik ilyet ir anélkül hogy ellenöritné, elmehet a busba...

well they did post one from epic

http://ut2003master.epicgames.com/files/ut2003-winpatch2111BETA2.exe

:)...i dont think this one has a trojan

• Gabo
    A béta patchet tényleg nem érdemes letölteni!
    Ezt néhány server adminnak tesztelési célból tették elérhetővé. Egy játékos nem tudhatja, mit kap, mit kockáztat. Érdemes kivárni a hivatalos verziót, amit a hivatalos mirror-okra is ki fognak tenni. (Szabad fordításban a www.unreality.dk -ról)
  • Gabo
    Ja és azt kihagytam, hogy klassz ismerős neveket látni a közreműködők között. Még egyszer gratu a fiúknak!
    (És azért az is hizelgő, hogy a saját klánom nevét is látom ezzel kapcsolatban... )
  • Gabo
    Lehet, hogy csak vaktában tapogatózom, de az UT-ban volt néhány beállítás, amivel az akadozásos problémákat lehetett orvosolni. Nem tudom, csak tippelek, hogy ezek a 2k3-ban is benne vannak.
    Az egyik egy a játék által használt cahce méretének beállítása volt. Ezt valahol az UnrealTournament.ini-ben lehetett megtalálni. Ez alapból elég kicsi értékre volt állítva. Módosításával az akadozás egy része is megszűnt. Érdemes szétnézni a 2k3 ini-jében is, hátha akad valami hasonló beállítás.
    A másik a netes játékhoz a netspeed xxxx konzol parancs volt. Ezzel a játékot a valós hálózati sebességhez lehetett igazítani. Az xxxx helyére a csatlakozás sebességét kellett beírni. Ha 45000-rel csatlakoztál, akkor a konzolba netspeed 4500 -at kellett beírni. Esetleg ennek is érdemes utána nézni.

Persze ezek csak tippek, konkrétan még nem tudtam utána járni. Szóval koránt sem a Win újrapakolásával kell kezdeni a dolgot.
    Néha egy töredezettség mentesítés sem árthat meg a gépnek...
  • Gabo
    WOW! Gyorsak voltak a fiúk!
  • tbundy
    mielőtt letöltenétek a patch-t