Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KreeztalCODE
es akinek nincs agya?
Szerintem meg a grafika emeli a játékélményt. Arra is kihat, hogy mennyire éled bele magad. Minél valósághübb az ábrázolás az agyad annál jobban elhiszi hogy ott vagy egy másik világba. Legalábbis nálam ez igy müködik.
Ezt birom😄 Ennyi erõvel nem is kéne fejleszteni ezt az iparágat, minek elég ha pörög a játék.
DF|Sylvie
Az elõzõ hozzászólásoddal nem tudam egyet érteni, de így már ok 😊
Jelenleg engem is zavar a low fps, de örülök, hogy ilyen szép lett az a game, ami a következõ gépemen már 100+ frameperseccel fog szaladni 😊
G. Joe
semmi más nem csinálja.
Meg régi detonátort nem probáltam, azt még megteszem.
De ebben a fomában tényleg ön és közveszélyes álapotba kényszerit a game. 😞

http://deathfellows.hu/

KreeztalCODE
nezd meg mas is csinalja vagy csak a UT2003 ... indits MOH:AAt BFet ... es ha ott is elofordul akkor tenyleg nem tudni mitol ...
DF|Sylvie
😞
KreeztalCODE
huje vagyok ... MOH:AA is csinalta na. ^.^

es mas is mondta, hogy az uj NVidia driverrel ez elofordul.
KreeztalCODE
nekem ezt Battlefield1942 csinalta ... az uj NVidia driver volt a ludas ... egy WinXP reinstall segitett ...
nekem csak olyanokat csinál néha, hogy az fps leesik 2-10 mp-ig 15-20-ra(45-60-rõl), attól függetlenül, hogy semmi nem történik a látómezõmben..

G. Joe
elegem van!
nem birom tovább!
letörlöm a pics..ba.
Sajnos egyszerüen játszhatatlan a game nálam.
egyszer csak ugy dönt a játék hogy elege van és elkezd fagyni.
kb 10 mp-ig fut minden, aztán megáll a kép. Mintha screenshotot csinálna valaki, igy marad 5-6 mp ideig.
Majd minden megy tovább!
Természetesen ezalatt mindig lelönnek! 😞
Ekkor ujabbb rövid ideig jo aztán ujra fagyás.
Van hogy többet fagy mint megy!
NEm birom tovább.
LEtörlöm , mielött kárt teszek a gépben.
A külföldi forumok tele vannak hasonlo gondokkal, de senki nem tudja amegoldást.
AMigy nincs patch nincs orvosság.
A gépem: 2100+ AMD, gf4 4200, 512 drr,win xp.
Mindent kiprobáltam, minden drvier cserét, reinstallt, még win.installt is!
Nincs több ötletem!
Kész!
További jo játékot mindenkinek!
Szoljatok ha van patch, addi képtelen vagyok játszani. 😞(

Dantor
meg a fórumokat olvasgatva ez direkt azért jött létre, hogy bárki használhassa a saját skinjét (akárhonnnan a netrõl), ne kelljen a szerver-oldalon is fent lennie (skinek, modellek, hangok, stb.)

Unreal Tournament 2003-hoz meg még egy darab hang, skin vagy modell sem jelent meg.
Dantor
de a readme-ben olyanok is vannak, hogy bonus pack 1 meg 4, és olyan még nem sok van az ut2k3-hoz!!!
sztem nem. Ha vissza lépegetsz oda, ahonnan eljutottam a belinkelt részig, akkor +látod, hogy ott csak az ut2-vel foglalkoznak.

Dantor
nekem ez nagyon úgy tûnik, hogy UT-hoz van... (nem ut2k3!)
rocky1984
Asszem kiválasztom azt a 4-5 jó zenét amik szolnak a pályákon és berakom az összes pályához. Néhány helyen (pl a demoban lévõ BR pályán) azé elég sux "zene" megy... ugyhogy azt pl értelmesebb jobbra cserélni
Majdnem sikerült, szóval itt:
anticheat

rocky1984
Na akkor itt csit is lesz. Reméljük nem annyi mint amennyi a cs hez van általában....
Mindenesetre érdekes, hogy már kiadtak a gaméhoz anticsítet:
anticheat

rocky1984
98 alatt nemmegy, de van hozzá paccs, nézz szét itt : http://ut2003.hq.hu/
Hali emberek,az a problémám,hogy el szeretném indítani a pályaszerkesztõt,de állandóan leráz azzal a szöveggel,hogy sérült a file,meg érvénytelen formátumú az UnrealED.exe...hát reinstallni még nem próbáltam,de az is igaz,hogy a 3. cd-t nem raktam fel installkor.Nos,megpróbáltam hogy utólag esetleg fel lehet-e rakni,de nem találtam ilyen lehetõséget,és a pályaszerkesztõt sem találtam meg a CD-n...nem tudja valaki hogy ilyenkor mi van?Vagy esetleg nem lenne valaki olyan aranyos hogy elküldené az unrealed.exe-jét hátha azzal jó...?

rocky1984
Na, megnéztem 110 volt a játéksebesség. De hogy mi a faxnak kell felvinni azt nemtudom......
KreeztalCODE
bazzee ... az most meg tul sok ^.^
KreeztalCODE
na igen ... es a tort peldanyaitokkal sokan fognak warozni veletek ^.^

Azert a kulfoldi gamerek meg tudjak venni a jatekot ... ezt ne felejtsetek.
rocky1984
Most voltam asszem a groove-n, nemtudom miféle játéksebesség volt beállitva de ugy pörgött az egész hogy alig lehetett látni valamit. Namármost szerintem ez szar. A normális játéksebességet olyan 85-90 re kéne belõni. Amúgy is pörgõs a game......
rocky1984
Hallottátok már az oceanic zenéjét ? szvsz rohadt király, nagyon megy a játékhoz
G. Joe
2,5 Gb

_RudY_
Fasza, mondom itt: ClanBase

_RudY_
Akarom mondani itt:

_RudY_
Nem sokat tökölt a ClanBase, igen hamar elindította az UT2003 versenykategóriákat. Aki többre vágyik a hétköznapi "ticsung hentelesnél", az szervezkedjen, keressen vagy alapítson klánokat, nagyszerû élményben lesz része 😉Részletek és jelentkezés a
ClanBase - Unreal Tournament 2003 ladders oldalon.

KreeztalCODE
de mennyi hely kelll az innnssttaaaalllnaaak? ^.^
rocky1984
A Maul az a füves pálya. Mellesleg hangulatilag-zeneileg nagyon bejön a TokaraForest nevü pálya.
Dantor
végülis aki kikapcsolja, annak nõ az FPS.
aki meg bekapcsolva hagyja, és brutál FPS-e van, annak jó a gépe és úgyis el van szállva magától -> megérdemli :-)
rocky1984
dehogynem, az egyik CTF pályán van egy rakás fû pl egy domboldalon meg mindenhol ,és nehezebb észrevenni ha arrafelé rohangál valaki
Dantor
hát azért nem éppen a fûtõl nem fog tudni vki vkit lelõni :-)
_RudY_

Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.93.27",Port=8888,QueryPort=8889,ServerName="Landor UT2003 (instactf) Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.37.21",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="GROOVE.HU HIDEOUT")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="VKK UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.36.116",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="Another UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=9010,QueryPort=9011,ServerName="Smoking gun - $milin' Face *** HardCore CTF")
Favorites=(ServerID=0,IP="193.6.5.55",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="ut2003.sysconfig.hu")

(System, UT2003.ini-be kopizni)

rocky1984
Akarja a fene. Ha bennevan hát bennevan csak gondoltam hogy ki lehet valahogy kapcsolni. Mert ottvan pölö a FÛ, az is lehet zavaró multiplayer gameban és ki is lehet kapcsolni... Márpedig aki kikapcsolja elõnye van azzal szemben aki nem lát semmit a fûtõl, értitek.......
KreeztalCODE
a 'sniper' az pontos nagyitas nelkul is nem?

mert en eddig nem nagyon hasznaltam zoomot ...

bar egy ideje nem tudok UT2K3azni ...

TENYLEG ... mennyi helyet foglal el a vinyon az install?
DF|Sylvie
Nem lehet. Az a játék része.
Még alig jött ki, és már mindenki hekkelni akarja. Jellemzõ.
rocky1984
Egyáltalán nem bonyolult, fõleg ha nézegeted hozzá ezt : http://gunreal.freeweb.hu/ Igaz hogy ez nem az unrealED3 hoz van, de kb ugyanolyan az uj editor is mint a régi. Csak kivettek belõle néhány király funkciót
én egyálltalán nem értek az editorhoz de otthon azért megnézem. úgyis mindjárt indulok haza.
rocky1984
bütykölt nincs, mer most nincs kedvem nekiállni egyébként annyit bütykölnék hogy néhány hejen lecserélem a texturákat meg más fényeket rakok be meg kicserélném a zöld trutyi felszinét. ugyhogy te is nekiláthatsz 😊
rocky1984
hé emberek ! Nem lehet valahogy eltüntetni azt a csikozást ami akkor van a képernyõ nagy részén ha nagyitunk a villámszóró puskával ? kicsit idegesítõ, egy szimpla célkereszt jobban megfelelne a célnak...
olvass vissza!
van már valami bütykölés?
ha visszaolvasnál akkor találnál egy párat.
csá tudja valaki az UT 2003 CD-keyt???????????????????
a bütykölt verziót töltsd már fel légyszi majd valahova. elõre is köszi