8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Cobra11
    akkor jó.
  • tbundy
    flame off
    game on
    így a helyes :)
  • Dantor
    igazad van, én is így érzem.
  • Cobra11
    ez jó döntés lenne mert csak hazavágjátok vele a topicot.
  • Cobra11
    :DDDDDDDD
  • Dantor
    akkor béke on? (háború off) :-DDD
  • Cobra11
    Juhéééééj. Sikerült. Kúrva nagy lamer vagyok mert a cikkek archívunában kerestem először.
  • Cobra11
    Én nagyon lamer vagyok, de így sem találom. Help please valaki.
  • Cobra11
    köszi.
  • Cobra11
    :DDDDDDDD
  • G. Joe
    Lehet hogy béna vagy, azt nem tudhatom, :))))
    viszont itt tényleg csak a sima UT magyaritása van.
    Vagy én is béna vagyok :)
  • Cobra11
    itt csak a sima ut magyarítását találtam meg. én vagyok a béna?
  • Cobra11
    köszi.
  • Dantor
    jó ötlet, greater, én pont 70 kiló vagyok :DDDDDDDD
  • Dikkma
    Hm, ma kurva rendes vagyok :D

http://www.supergamez.hu/linkportal.php?refid=2627
  • Dikkma
    Itt elmész a Játékok magyarítása topicba, és az alcímében van egy link az SG-s "Kedvenceink" részleg Játékmagyarítás részéhez, ahova persze egyből is eljuthatsz, nem csak az alcímen keresztül :)
    Éééés ott van.
  • Cobra11
    mé nem válaszolsz?
  • Cobra11
    régebben írtad, hogy fent van az fps centralon a szövegek magyarosítása. nos én nem találom sehol. nem tudnád feltölteni nekem valahova vagy adni egy pontos címet? előre is köszi.
  • tbundy
    a gyengék fegyvere az erőszak
    ha 70kg lennél, akkor is mennél pofozkodni a szintén 70 kilós barátaiddal? persze 100 kiló feletti emberek ellen gondoltam...
    on
  • Dantor
    ja, jáccottál, de a ford fairlane érdekesebb volt.
  • Dantor
    tegnap sem láttalak játszani, pedig kedvem lett volna lehervasztani a szádról a mosolyt.
  • G. Joe
    hmm
    "megengedett", de utálatos.
    Egyszer kibaszom öket a szevrerröl ha rossza napom lesz, de szerencsére 2-nél töbször ritkán szednek ki a camperek, :))
    Egyébként tök jol játszol, ha ez az elsö fps-ed!
    Csak igy tovább!
    A landor mindig nyitva áll egy kis lövöldözéshez :)
  • Gabo
    GeeKay:
    A campereket sehol sem szeretik!
    Ha ez tényleg az első tapasztalatod az FPS világában, akkor én inkább azt javasolnám, hogy játsz aktív játékot! Mozogj sokat és törekedj arra, hogy úgy érj el minél jobb eredményt, hogy téged minél kevesebbszer terítsenek le. Kezdéskor már az is eredmény, ha az embert nem nézik agyag galambnak.
    És szerintem ne az instával kezd. Kezd normál DM-mel, hogy begyakorold a pályákat és a mozgást. Majd fokozatosan haladj tovább. (TDM, DD, BR, CTF, s ami még jöhet...)

Persze ez csak az én privát véleményem, tehát egyáltalán nem mérvadó.
  • GeeKay
    az mennyire 'megengedett' (nem találok rá megfelelő szót) ha valaki insta ctf-ben beáll egy védett helyre, ahonnan látja a zászlójukat, és ha el akarják vinni a zászlót, egyből lepuffantja az 'ellenséget'.(ezt huzamosabb ideig)

csak azért kérdezem, mert nem nagyon vagyok jártas ilyen dolgokban(az ut2k3 az első fps amivel játszom)

előre is köszi a választ
  • TneX
    SZép próbálkozs,Greater de ebben Vikinget akkor sem vered meg,az hót ziher:)) (Nem ut2003-ban hanem amit most csinálsz)
  • dikki*yysw
    Beszólok, kisgyerek.
    BE
    Most jó?
    Bár remélem nem jössz vissza.
  • Dantor
    az a pali ;-)

most becsusszant a sportszelet az alsónaciba, de be ám!
  • Petyus_
    Hehe, itt is kezd eluralkodni a MOH:AA topic fílingje? :)
  • dikki*yysw
    Mondjuk két hét.
  • dikki*yysw
    Ha Greater nem bír magával írjatok a [email protected] -ra van egy olyan opció hogy be lehet állítani, x időre visszamenőleg az összes hozzászólása törlődjön és akkor még csak vacakolnom sem kell majd.
  • Dantor
    majd este búcsúzol el innen VÉGLEG?

Hál' Istennek!
  • G. Joe
    :))
  • G. Joe
    lol :))))))))))))))
  • Gabo
    Greater:

Remélem most, hogy szétfloodoltad a topikot jól érzed magad. Tudod, a reakcióddal, a szövegeddel és az eddigi összes megnyilvánulásoddal csak magadat minősítetted. Az eddig kialakult kép alapján hihetetlen arcod van és a tisztelet minden jele hiányzik belőled. Egy ideig lehet, hogy ezzel érvényesülni lehet, de így csak megutáltatod magad midenkivel. Gondolom a való életben is ilyen lehetsz. Ha igen, csak sajnálni tudom a körülötted élőket, hogy egy ekkora egoistát el kell viselniük.
    Nincs abban sem igazad, hogy csak az egymást ismerő emberkékkel állnak szóba a társaik. Sok olyan játékos akad itt a topikon, a fórumon, akik újnak mondhatók. Érdekes módon az esetek 99%-ban mégis hamar társakra találnak. Pl. Balty és tbundy miután benézett az UT-s topikba, nem is olyan sokára már egy klánszerveren játszott olyan játékosokkal, akiknek a "játék élvezete és mások számára élvezetessé tétele" volt a fontos. Balty azóta _RtE_ tag lett és tbundy is rendszeresen visszajár hozzánk, mindig szívesen látott vendég.
    Volt szerencsém játszani, néha beszélgetni a jobb játékosokkal, akiknek a neve tényleg számít valamit a magyar UT-sceneben. Érdekes módon egyikük sem arra verte magát, hogy mindenkit-mindig-mindenhol, hogy lenyom. Kezd az az érzés erősödni bennem, hogy eredményeid állandó bizonygatásával csak megpróbálod (túl)kompenzálni azt, hogy egyébként sehol máshol nem tudsz érvényesülni.
    Szerencsére a magyar UT-sceneben nem sok olyan ember akad, mint te. Az igazat megvalva nem is igen hiányoznak senkinek...

Ecet csupán azért döntött a játszma kihagyása mellett, mert semmi szüksége arra, hogy egy ekkora egoista beszólásait elviselje. Szinte bármikor talál olyan normális társat, aki szívesen és örömmel játszik vele néhány menetet. És függetlenül attól, hogy ki nyeri ezeket a menteket, egyikük sem fogja a másikat le lámázni vagy egyéb módon gúnyolni, cikizni.

Ha azt akarod, hogy tényleg tartsanak téged valamire, keress saját súlycsoportodhoz illő ellenfelet. Bizonyíts a liga meccseken és versenyezz a "nagyokkal". Ha ellenük is tudsz érvényesülni, akkor esetleg lesz aki felnéz majd rád. (Bár én már egész biztos nem leszek köztük, mert volt szerencsém megismerni a másik oldalad...)
    Vagy ha akkora ász vagy, indíts saját oldalt és oszd meg a tanulni vágyokkal a trükkjeid! Ezzel legalább valami hasznosat is tennél a közösségért...

A többiektől bocsi ha kicsit offtopikra sikeredet a válaszom!

_RtE_Gabo
  • Dantor
    Figyelj.
    TDM-ben nem az egyéni teljesítmény a mérvadó, hanem a csapaté.

És mivel én mindig más csapatban voltam, mint te (tudod én mindig oda állok, ahol kevesebb a pont), valszeg azért a te csapatod győzött, mert ott rajtad kívül más jó gamerek is voltak. De az a csapat nélküled is győzött volna.

Meg nekem nem mérvadó, hogy neten ki-hogy játszik. Majd ha LAN-on is ilyen jó vagy, elhiszem. De ma már annyi csalás van (ut2k3-hoz is), hogy nem tudhatja az ember...

Hölgyeim és Uraim!
    Íme, greater személyében feltűnt egy újabb ok az abortusz mellett!
  • Birk@
    Tnyleg, melyik most a legpopullárisabb szerver?
  • Birk@
    Nekem csakannyi bajom van ezzel a játékkal, hogy utána az RTCW meccseken az első 10 percben egy egérrántásnál kb 2x körbeforhul a karakterem :D
  • Birk@
    Kiváncsi vagyok, lesz-e ugrás, most csereberéltem le a G4ce MX-et egy RadeOn 9000-re. Remélem a driverekkel nem lesz gond
  • Birk@
    Ismered a mondást nem? Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja :D
  • Birk@
    Greater a helyedben nem nyilatkoznék elhamarkodottan :p
    Azt hiszem még nem találkoztunk egyik szerveren sem :D