8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#5516 az mind semmi! az en apukam sokkal erosebb! -
#5514 egy nagy fenét igaz, egyszer játszottunk együtt, akkor is lealáztalak...
de mostmár tényleg fejezd be!
ha nem tetszik ez a fórum, akkor csövi! -
tbundy #5509 éppenhogynem széthúzás. akit valamennyire ismerünk itt, és leszólják indokolatlanul, azt sztem meg kell védeni akárkitől is.
azt meg, hogy az utóbbi napok majd minden hozzászólásában közölted a netes korcsos néppel, hogy TE VAGY A LEGJOBB, erre szted mi lehet a reakció? -
tbundy #5505 ha visszaolvasol, akkor Dantor mondta rád, csak megismételtem.
oksi, már buzi is vagyok :) -
tbundy #5503 nem vagyok sehol klántag, nekem sincs időm rá.
a klánosdiban pedig a csapatmunka a lényeg sztem.
98-hoz még nincs 41.03 -
tbundy #5502 szegény srác. -
#5499 ja, ez csak WinXP-hez van. Én a Gamestar-on (is)láttam. -
#5498 szegény srác... én megértem.
engem is basztak már fel hülye okoskodó emberek más fórumokon. itt pedig ahhoz képest egy elég kúlturált társaság jött össze.
ja, és ha balty meg gabo és tbundy nem szól be direkt, csak hogy húzzák szegényt, nem lett volna semmi baj, lerendezhették volna egymást közt ecettel. De így...
Na mindegy. -
tbundy #5497 sztem olyan ember tartsa magát az ut scene-hez, aki klánban játszik, és már le is tett valamit.
i am happy, 'cos i am lama :)
ha, ilyen lenne mindenki, mint te, aki kicsit is ért valamilyen játékhoz, akkor minden topik arról szólna, hogy milyen lámák mernek ezzel-azzal a gaméval nyomulni pub szervereken.
szóltam.
on -
Greater #5496 -
Greater #5495 Csak még annyit hogy úgy gondolom ezzel a játékkal kapcsolatban lehet nagy arcom, ugyanis még csak meg se közelitetek, lámák. -
Greater #5494 Egyébként valószinü elhúzok innen csak még rontom a levegőt.
Ahogy elnézem nem csak játékban vagytok lámák hanem emberileg is, okoskodó kis faszfejek. Nagyot kellett csalódnom a magyar ut scene-nek abban a részében aki ide ir. Nagy dupla nullák vagytok gyerekek, a fórum meg szól mindenről csak a játékról nem. -
Greater #5493 Nem tehetek róla, hogy fölidegesitenek ezek a neten keresztül szemtelenkedő köcsögök, azért irtam ilyet mert tudom hogy élőbe nem merne ilyet tenni. -
Greater #5492 A moderátorokat meg kérheted ha jól láttam nagyivbe tojnak arra mi történik itt. -
Greater #5491 Mindenki aki ide ir, kivéve én, akarom mondani fazsfejek. -
Greater #5490 LÁMÁÁÁÁK VAGYTOK!!!!!!!!
-
Greater #5489 Mindenkinek a kurva annyát! lehet moderálni.... -
Gabo #5488 Greater:
Légy szíves moderáld magad! Vagy kénytelenek leszünk erre a moderátorokat megkérni! -
balty #5487 Greater én is arra kérlek: légy szíves fogd vissza magad egy kicsit. -
tbundy #5486 off
jó lenne, ha te is visszvennél a lendületből, mert itt csak neked van nagy arcod, ha nem tűnt volna még fel...
"és ha sokat pofázol fogok is, élőben..." lol
on -
Greater #5485 Nagy segitség lenne ha megmondanád konkrétan hol láttál ilyet mert én nem találok. Ja és nálam sajnos win98 az alap.:(( -
#5484 inkább szedjétek le a 41.03-ast, az már nem béta! (tegnap jött ki) -
Greater #5483 Egyébként nem volt nehéz nem észrevenni a válaszod.
-
Greater #5482 Anyáddal legyél ilyen nagyarcú kisköcsög, az tény hogy leverlek egy lámát nem nehéz, én alázni akartam és ha sokat pofázol fogok is, élőben... -
Greater #5481 Ilyet nekem is kidob, de csak ha már játszom, és elég ritkán.
Szerintem probáld ki a 40.72 beta-át /nvidia.com/
Ha más nem, egy windows újrainstal biztos segit.
Az al audiot is rakd újra. -
#5480 Van még mit olvasnod a viselkedésről...
Sokat tudsz, felejtsél belőle... -
Gabo #5479 Csak, hogy legyen némi olvasni valótok és kicsit okosodjatok (tisztelet a kivételnek) jöjjön egy kis kopi-pasta az www.unreality.dk -ról. Azt hiszem a fordításra nincs szükség, a lényeg érthető. (Azért a BS értelmezését így leírni nem semmi.)
l33t / 1337 / Elite: A term that is used for gamers that play at a very high level of competition.
Newb / Newby: Originally a term to was used to describe players that are new to the game. Is now mainly used as an insult for players of weaker skill.
Spam: When a player fires a weapon blindly. For example, loading up rockets and firing them in hopes they will hit somebody.
LPB: “Low Ping B*stard” Players that have a low ping, usually Cable, DSL users)
HPB: “High Ping B*stard” Players that have a high ping, normally modem users.
GG: “Good Game” You’ll see this used at the end of a game.
STFU: “Shut the F*ck Up”
OMG / OMFG: “Oh my (F*cking) God”
PUB: “Public Server”
POV: “Point of View”
FOV: “Field of View”
BRB: Be Right Back
BS: "BullSh*t, a substance known to come out of a cow's anus."
N1: Nice One
G1: Good One
NS: No Sh*t or Nice Shot
GF: Good Fight
GL: Good Luck
HF: Haver Fun
Teams: Teams are unbalanced
GTG: Got to Go
ETF: Enemy Flag Carrier
FC: (friendly) Flag Carrier
PW: Password
Hitscan: weapons that damage their immediate target (minigun, primary shock, sniper, secondary pulse)
1v1: usually refers to a 1 on 1 duel in death match
ROX: rocket launcher
PL: packet loss
A pontos cím: http://www.unreality.dk/clansector/news/news_small.asp?Number=158
Esetleg aki még tud hasonlókat, az írja be ide a topikba. (Ideje, hogy ne csak egymás b****gatásáról szóljon a topik.)
F2F: Párbaj.
FF: Friendly Fire! Csapatsebzés be van kapcsolva. -
#5478 Srácok! Help Me!
Valaki mondja el, miért nem indul el az UT2003 nálam...! Menüben vagyok, profil készítése után, mentéskor ezt dobja ki:
UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1467 MHz with 255MB RAM
Video: ABIT Siluro GF4 MX (3082)
Assertion failed: CoCreateGuid( (GUID*)&Result )==S_OK [File:UnVcWin32.cpp] [Line: 1048]
History: appCreateGuid <- SaveSummary <- UObject::SavePackage <- AGameInfo::execSavePackage <- UObject::ProcessEvent <- (UT2SinglePlayerMain Package.InteractionMaster.GUIController.UT2SinglePlayerMain, Function XInterface.UT2SinglePlayerMain.ButtonClick) <- UObject::ProcessDelegate <- GUIComponet::MouseReleased <- UGUIController::MouseReleased <- UInteractionMaster::MasterProcessKeyEvent <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Ha egy netről eltöltött profilt nyomok be, loadolok, akkor pedig a "Play"-re klikk után löki nekem ezt az üzit... :((((((
Plz: segítsetek!
Konfig:
AMD XP 1700+
256 DDR 2100
Abit Siluro GF4 MX440 64 DDR (kölcsön kártya)
Az UT2003 "biztonsági másolat"... :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::. -
#5477 gyengébbek kedvéért már rájöttem, bocsánatot is kértem. (#5431-et ajánlom figyelmedbe, baromarcúkám) -
GeeKay #5476 ez van
bár a december nekem nem tetszik
ott legalább 10-en kell lenni egy jó kis partyhoz... -
#5475 Én csak azt nem értem, ez a téma hogy kerül ide???
Kurvára nem idevaló, de nem ám... -
#5474 hogy ,ilyen faszok vannak...most gameltam landoron insta ctf december...beesik faszikám , én védekeznék a zászlónál ha hagyna , de a baromja el kezd lőni , és nem jön ám rá hogy egy csapatban vagyunk...faszán el is vitték a zászlót..a baromarcúja miatt...el is ment a kedvem hogy nyilt szerveren ctf-et játszak -
tbundy #5473 szorítok
, hogy megszoríthassalak -
balty #5472 Szombaton levizsgázok angolból, aztán jővő héten nem kímélek tbundy. Ezt neked egy sorozattal -
tbundy #5471 a másik fél már az asszony dolga.
Ma esti gyakról megint lemaradok... -
#5470 ez igy vagyon...de én teljesen egészséges akarok lenni -
tbundy #5469 lustaság 1/2 egészség -
#5468 #5443-nál leirtam , igaz hogy más kérdezte , nem sokat kellett volna visszaolvasni -
#5467 Kösszencs!!!!! Télleg U! -
#5466 Próbálom