8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • WiLDoR_work
    Nálunk (SF*) ugyan még a szerepkörök nincsenek kialakulva (túl fiatal még a klán hozzá :), de ha meccs van, lesz, esedékes, akkor mindenki, aki harcol, Wilcozik is mellette.
    Sokkal gyorsabban lehet vele közölni az infokat, mint irogatással.
  • Gabo
    Skacok!

Örömmel jelentem, hogy D3viL mester jóvoltából frissült a klánunk oldala. Felkerült a bemutatkozásunk (ez még egy pici javításra szorul) és akit érdekel érdekes olvasni valóra akad az Előszó alatt is. (Ez utóbbit ajánlom minden játékosnak és nem játékosnak egyaránt.)

http://www.rteclan.hu/

_RtE_Gabo
  • Gabo
    GeeKay:
    Public szervereken általában csak fejetlen rohangálás szokott lenni. Néha akadnak olyanok, akik megpróbálnak irányítani és akadnak olyanok akik oda is figyelnek az utasításokra. De igazi összhang csak nagyon ritkán alakul ki. Csapatmunkához összeszokottság kell, ami a legtöbb esetben csak a klánok keretein belül szokott kialakulni.
    A klánokon belül a közös gyakorlások folyamán kialakul, hogy ki milyen poziciókban tud jól érvényesülni, kinek mi fekszik jobban. Ahogy kialakulnak a szerepkörök, úgy alakul ki a közös taktika is. Egy csapaton belül vannak védők, támadók és támogató emberkék. A védők elsődleges feladata a bázis és a zászló védelme. A támadók azok akik az ellenfél zászlójáért mennek. A támogatok pedig közép-pályán segítik a csapat munkáját. Fedezik és támogatják a támadó játékost, lekötik, meggyengítik az ellenfél támadóit és szükség esetén besegítenek a zászló visszaszerzésébe is.
    Ha a szerepkörök megvannak, akkor nincs szükség egy kimondott irányító játékosra (ártani persze nem árt egy vezér), viszont a kommunikáció elengedhetetlen. És persze az is fontos, hogy mindenki figyeljen és megfelelően reagáljon. Klánokon belül Roger Wilcot esetleg valami hasonló "voice over net" progit szoktak használni erre a célre. Az élő szó kicsit több lehetőséget biztosít, mint a beépített hangok és szövegek.

Azt hiszem a lényeg ennyi röviden.
  • G. Joe
    az ötlet nem rosz, de ezt a kiadás után kb 2 nappal megcsinálta már más is :)
    Azért biztos szép!
  • Bandee
    Van 1 kis apróságom azoknak, akiknek 'ne adj isten' nem nVidia kártya virít a gépében és zsívesen venne ha az elején ati logo lenne az nvidia helyén. Akinek kell töltse le az alábbi címről (kemény 2 perc volt +csinálni, csak idegesített) :

www.tar.hu/bandee_666/dl/UT2 Ati.ace
  • Cobra11
    nm.
  • Ron Ragm
    Megvan, örök hála:)
  • Cobra11
    felért.
  • Cobra11
    ez a paccselt unrealed amihez kell a dll is úgyhogy felteszem azt is.
  • Cobra11
    ide fogom: ftp.supergamez.hu/upload/unrealed írok ha kész
  • Ron Ragm
    valaki feltenné az sg ftpre az unrealed.exéjét mer az enyém sz*rul van felírva plz köc
  • Cobra11
    de a magyarosítás még nem teljes.
  • Cobra11
    1. van.
    2. ftp.supergamez.hu/upload/ut2k3hun/
    3. nem tudom.
  • Ron Ragm
    1. Van már ehhez magyarosítás?
    2. ha van honnan lehet leszedni?
    3. Miért nem jeleníti meg a szervereket?
  • Cobra11
    Nem tudja valaki, hogy mikor jön ki a patch?
  • Cobra11
    jó. köszönöm.
  • ity
    Nem akarok találgatásokba bocsátkozni. Egy biztos, el fog tartani egy ideig. Belekukkantasz voice pack állományba rájössz miért :)
    Dolgozunk rajta. Ha tesztelhető állapotba kerül itt is bejelentjük. Jó munkához idő kell, szóval türelem :)
  • G. Joe
    ez összetett ahhoz hogy pár szoban elmondjam :)

De ha egy szoba akoarnám süriteni akkor: igen :))
  • Cobra11
    Láttátok már az ut2003files.com-on a modok között a game modeoknál a last man standingset és classic dominationt (utóbbit még nem próbáltam ki). Last man standings szerintem kúrva jó.
  • Cobra11
    köszi. azt nem tudod esetleg, hogy kb. mikorra várható az elkészülés?
  • Cobra11
    ez nem a teljes.
  • GeeKay
    ti hogyan szoktátok koordinálni a csapatot?
    nem egyszer van az, hogy kb 5-en jönnek velem szembe egyszerre, és ez néha kétségbeejtő
    tehát hol találkoztok? van csk, aki irányít?
    ilyesmikre lennék kíváncsi
    márha publikus
  • GeeKay
    nem jó helyen jársz...
  • G. Joe
    eltévedtél aranypofa?
    MEnjél szépen haza!
  • GeeKay
    jöhetne már a patch...
    egy insta meccs közben egyszer kidobott az asztalra critical error-ral
    eddig ok, de visszamegyek és 20mp-cel a vége előtt újraindul

ez így nem állapot. változtani kell rajta
  • G. Joe
    lol
  • ity
    Igen.
  • Adi
    Ahhh köcc!!de ez ugye nem teljes mert sikerült most megtalálnom a végülis az fspcentral lapján!!
  • Cobra11
    már feldobtam ide: ftp.supergamez.hu/upload/ut2k3hun/
  • Petyus_
    :)))

Nekem ez gáz lenne... "minden alkalommal amikor lelő valaki" -> kiszáradna a szám! :))
  • Adi
    Hi!nem tudja vki hogy a magyarositás honnét lehet leszedni mert én cobra 11 uzijeit is olvastam de semmit nem találtam vki plz!!
  • Cobra11
    lol. de én komolyan kérdeztem.
  • G. Joe
    Minden alkalommal magyaritom, amikor lelö valaki. De az max az adult kategoriába férne bele, de ott is sipjellel jeleznék csak :))
    Nem is igaz. Nem vagyok én olyan.. :)
  • Cobra11
    Nem tudja valaki, hogy a hangokat magyarítja már valaki?
  • KeFe
    Na mivan ide is beszabadult az elkoborolot ovodascsoport?
  • GeeKay
    na jó, nem teljesen az első. úgy egy éve játszottam fél órát a Q3-mal, de nem jött be

amúgy kösz, igyekszem
  • GeeKay
    csak azért kérdeztem, mert mikor meg mertem neki említeni, kabbe a f@szom lett a vége. és mondom én vagyok hülye vagy ő nem valami fairplay-es...

de így megnyugodtam
  • Cobra11
    Nem tudja valaki, hogy a hangokat magyarítja már valaki?
  • Cobra11
    :DDDDDDDDDDD Köszi a magyarosítás linket.
  • Cobra11
    egyetértek.