8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#5674 az Unreal Tournamentbol most melyik a vegleges verzio? az a Deviancos (3x ~770 mega)??? vagy a masik (770/470/670)? -
#5672 és arról ki mit tud hogy mikor lesz kapható itthon ?
Én szeretném megvenni , de igy a karácsonyfa alá sem fog bekerülni ...
Szégyenletes hogy mit meg nem engednek a hazai forgalmazók maguknak...az árakról már ne is beszéljünk -
#5671 tört peccs! tört peccs!
hol van???? hol??? hol??? honnan tudom leszedni??? valaki 1 linket plz!!!!!! -
Gabo #5670 Hmm... -
#5669 Kösz már nem kell...hála égnek sikerült megcsinálnom...végre játszhatok vele:))Na és ez most már saját...jó kis game:) -
#5668 látod látod milyen gyorsak a krakkerek ;-P
tényleg jóljönne vkitől link a paccshoz , thx -
Gabo #5666 Szerintem még legalább néhány nap kelleni fog ahhoz, hogy tört patch legyen. -
Gabo #5664 Két apró hírecske.
Az első, hogy kint van a patch!!! Valamivel több mint 10 mega és tegnap jelent meg.
A másik, hogy végre megvannak a használható UT2k3 konzol parancsok.
Mind a kettőt megtaláljátok a PlanetUnreal UT2003 szekciójában.
http://www.planetunreal.com/ut2003/ -
#5663 az a fájl tömöritve is 13 Mb, adj egy helyet akkor feltöltöm valahova
-
#5662 Hali!Valaki nem tudna segíteni nekem? A HumanoidHardwareBush.utx fileom hibás!Valaki nem tudná átküldeni nekem vagy valami?:)Plzzz...könyörüljetek meg egy szegény emberen aki UT2003-azni akar:) -
#5661 nem is :))))))))))))) -
GeeKay #5660 ez tényleg jó
ja meg kezdünk lecsúszni -
#5659 én is jobb gombbal megyek előre, mert akkor ha egyszerre előre-oldalra is megyek meg ugrok is, nem blokkol a billentyűzet. -
#5658 erre szokták mondani , hogy rossz az aki rosszra gondol
a Magyar nyelv megint bebizonyította mennyire komplex...mit tesz 1 betű változás 1 szónál -
Braveheart #5657 "" hüvelynél lévő gomb a translocátor " ezt megnézném :)) -
Gabo #5655 Ezt egy kicsit elírtam.
Természetesen W-A-S-D akart az lenni. Reggel volt még. -
#5654 ja megvalami
tudtok valami gyors elerhetoseget a ket (harom?) CDnek? -
#5653 en igy jatszom februar ota
es sokkal jobb ^.^ -
#5652 Gabo :
ASDF ??? és ebből melyik az előre és a hátra ??? ilyen kombót még nem láttam...
ja jut eszembe olyat is láttam aki jobb gombbal megy előre -
#5651 lehet hajmeresztőnek tűnik..de csak azért mert nem a megszokott...és minden igy működik az életben...ami nem megszokott azt fentartással fogadja az ember...tudni kell fogékonynak lenni az újra...ki kell próbálni...adni kell 1 esélyt és lehet bejön -
#5650 van aki igy játszik , van aki egérbillre teszi az ugrást van aki 5 billentyűs egeret használ és a hüvelynél lévő gomb a translocátor és sorolhatnám....
ez mind mind egyéni izlés és szokás kérdése
a bilentyűvel való tüzelés nem rossz ötlet csak meg kell szokni...van az egér billentyű lenyomással elmozdija az egeret...mennyit kinlódtam mire a kolleganőimet megtanitottam a duplakattintásra , mert a két kattintás között elmozditották az egeret ...szal embere válogatja , van aki megszokja és van aki igy is halálos pontosan tud igy is lőni...
lehet ki fogom próbálni -
#5649 disconnect bebindelve???? eszembe nem jutna -
Gabo #5648 Ja, bocsi! Az END-re egy disconnekt lett bindelve. -
Gabo #5647 ecet:
Én is a balkezesek táborába tartozom, de ennek ellenére jobb kézzel használom az egeret, és bal kézzel csépelem a billentyűzetet. (Hogy mennyire hatékonyan, azt már tudod. ) Irányításra A-S-D-F kombot használom, SPACE gugolás, fegyver váltáshoz az E-R illetve a Q gombokat. F-re a translocator került. A numerikus billentyükre, az Ins-Del-Home-End-PGUP-PGDW valamint a kurzor nyilakra a szükséges szövegek kerültek. (Mint mondtam a kommunikáció fontos!) Egér balgomb elsődleges, középső másodlagos tűzmód, jobb gomb ugrálás. (3 gombos egér rulez!)
Nem mondom, hogy ez az ideális kombo, de nekem ez áll kézre. Akkor vagyok meglőve, ha nincs 3 gombos egér kéznél. -
#5646 hát nemtom' eléggé hajmeresztő ötletnek tűnik, amit mondasz... -
#5645 amugy probaltatok mar, hogy ugras a bal egergomb es space a loves?
ugyanis sokan mikor lonek elmozditjak az egeret picit.
Szerintem sokkal jobb spaceval loni mint balgombbal ^.^ -
#5644 hmm -
ity #5643 A VKK szerver UT2003 portjai megváltoztak.
Ezentúl a VKK.HU:7100 a csapatjátékok portja lesz, amit éppen a nép kíván (kívánni, bármelyik magyar irc szerverre fellépve a #VKK csatin lehet). Továbbiakban a VKK.HU:7200 portján pedig F2F lesz beállítva. -
WiLDoR #5642 #5630 "nekem kurzorgombokra van belőve a mozgás és ctrl-ra az ugrás - balkezes vagyok, ezért jobb kézzel kezelem a keyb-et"
ne akasszá' má' ki ecet
crtl, mint jobb oldali, és kurzorgombok, mint: fel, le, jobra, balra; tudod ott kicsit balra a numerikus keyb mellett
vágod? -
GeeKay #5641 nekem is az insta ctf jön be legjobban, csak az a baj, hogy némelyik pályán nagyon alacson az fps (pl: lostfaith)
mondjuk ez egy 900-as tbird mellett érthető, de majd jövő nyáron, veszek valami büntetőt -
GeeKay #5640 lehet, valami genetikai adottság -
HARI #5639 Sziasztok!
Nem tudom miert,de felgyorsult a jatekmenet es nem tudom allitani.Annyi volt az elozmenye,hogy megprobaltam egy szervert inditani es 200%-ra tettem a sebesseget. Tippje vlkinek? -
#5637 Csak 1 rövid kérdés:
Nem megy 1 szerver sem, vagy a favorites lista rosszt, amit becuttoltam auz ini-be? -
#5636 most valamit nem értek
ha bal kézzel kezeled a billentyűt és a kurzornyilakon van az irányítás akkor hogy tudod a hüvely újaddal nyomogatni a spacet ??? -
#5634 hát nemtom'... ahogy elmondtad, te rengeteg billentyűt használsz, én meg összesen 5-öt :) a 4 irány +1 az ugrás.
fegyverváltást általában a rágcsálómon lévő görgő pörgetésével szoktam elintézni. ezért fordul elő néha az a bosszantó dolog, hogy becélzok valakit, rajta van a célkereszt mint állat, pontosan követem a mozgását, és a végén lepuffantom a translocatorral, mert túlpörgettem a kereket
de most hová bindeljek be bármit is a kuzorkeyb-ek köré? :) nem épp kényelmes... -
#5633 érdekes lehet balkezesként jobb kézzel fogni az egeret...nem is tudom mit csinálnék ha nekem bal kézzel kellene ;-P
asszem egy este egész jót gameltam pár pályát , ez 1-2 het volt , és jópárszor kergettelek mert állandóan el akartad vinni a zászlónkat , amennyiben te vagy aki Joe néven játszik ;-P
Ha igy tudnék bal kézzel játszani jobb kezes létemre büszke lennék magamra :-)
az ugrálást én is bal hüvelykújjal csinálom , bár gondolom azért fárad el mert állandóan instázol ahol nem árt folyamatosan ugrálni :-)
javaslom ctf-ben használd többet a translokatort és nem fárad el annyira majd az újjad ;-P -
#5632 én is balkazes vagyok, de világ életemben job kézzel fogtam az egeret.
Söt full jobbkezes egerem van.
nekem a legnagyobb gondom az urgálás, mivel alapban spacere van bindelve ,és megszoktam, meg nem is tudom mi lenne jo helyette. A lényeg hogy 1 ora ut és kurvára elkezd fájnia bal hüvelyk ujjam az urgálástol. -
#5631 Nem kérdeztél hülyeséget.
Mivel általában az emberek jobb kezesek és én is ilyen vagyok , nem tudok igazán jó tanácsot adni bal kézre.
Általában a játékok már default a leginkább elterjedt billentyű kiosztással jönnek ki:
AWSD : mozgás előre hátra és oldalazás
Space : ugrás
C : guggolás én a bal CTRL-t szeretem erre használni inkább
bal Shift : séta
Q : translokator
Asszem UT2 is alapból igy van beállitva.
Ezen felül célszerű ezek köré bebindelni a kedvenc fegyvereidet.
Ettől eltérően de szintén elterjedt a kurzor nyilakkal való mozgás és a körülötte lévő billentyűk használata - pókemberek előnyben ;-P
De láttam olyant is aki a numerikus billentyűzeten nyomta nagyon kiválóan.
Sztem mindez csak szokás kérdése , nekem az AWSD jött be.
Az egér mozgatás inverziója sem véletlenül van a gamákban , van akinek az agya úgy tudja feldologzni a mozgást megfelelően. Ez olyan kb mint aki jobb kezes és jobb kézre veszi fel a fegyvert , de bal szemmel céloz...természetesen itt valós fegyverre gondoltam (aki volt katona tudja mire gondolok)
Ha gondolod veled szivesen játszom és begyakorolhatod a mozgásokat és talán akkor a csapattársak sem vernek el majd annyira ...bár azt hozzáteszem hogy teljesen más a f2f és a csapatjáték , pl CTF.
Javaslom hogy ne csak instát nyomj mert nem szokod meg a fegyverek használatát és emellett nem fogod tudni hogy melyik fegyvert és a hozzávaló töltényeket a pálya melyik részén találod meg , valamint ugyanennyire fontos a powerup-ok elhelyezkedése és persze akkor kell odaérni amikor ott is van , ez f2f nagyon fontos!
És nem kell izgulni, nem lehet mindenki legjobb , nálunk pl én vagyok a legbénább és a legszerencsétlenebb ;-P
viszont van pár év UT-s gyakorlatom.... -
#5630 Csak azért kérdezem, mert a klánunkban is én vagyok a legbénább (jó, mondjuk rajtam kívűl mindenkinek van már minimum fél éves tapasztalata :), de mondjuk én abszolút newbie vagyok ezen a téren :)
Tegnap is lealázott egyik klántag f2f-ben úgy, hogy csak lestem, hogy mi van :)
Nekem leginkább instaCTF fexik, de az nagyon, ezért is Landor RuLzZZ :))
Tényleg nem tud valami jó billentyűzetcombót? Hová érdemes rakni az ugrás és a mozgásgombokat, hogy normálisan lehessen dodge-olni, úgy hogy ne törjön ki az ember ujja? (nekem kurzorgombokra van belőve a mozgás és ctrl-ra az ugrás - balkezes vagyok, ezért jobb kézzel kezelem a keyb-et) szóval valami ötlet? vagy csak gyakorolni kéne?
Na jólvan nem kérdezek több hülyeséget :) -
#5629 Amúgy tényleg nagyon jó vagy ahhoz képest, hogy álításod szerint összesen fél órát nyomultál eddig Q3-mal egy éve, ami nem jött be neked :)
Hogy csinálod? :))