8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
GeeKay #5728 'Nézz körül a géped beállitásainál ill takaritsd ki az oprendszered.'
folyamatban
de az is lehet, hogy kevés a gépem a winxp-nek
amúgy beállításokon mit értesz? -
#5727 Sima UT esetében _RtE_ecet néven találkozhatsz velem.
Irc-en pl #rte szobában ecet_ vagy esetleg V|N3g4R néven fordulok elő...és ez utóbbiból származik az UT2-es nick amit mostanában használok : ViN , de előfordul hogy simán ecet néven vagyok.
Sajnos erre a variálásra rákényszeritettek , mert a '88-ban rámakasztott ecet nicket jópáran lenyúlták a neten
_RtE_ecet -
#5726 Igen , ez az átka a nyilt szervereknek...főleg az is gond, hogy ha 1 pályán mondjuk összerázkódik 1 csapat akkor a pályaváltásnál összekeveri az embereket megint és lehet először kezdeni az egészet...már ha egyáltalán a bentlévők figyelnek erre.
Egy kezdő játékostól nyilván nem várom el hogy figyeljen a speech bindre és főleg nem a teamsay-re , de az olyan "öreg rókák" akik a game megjelenése óta minden nap játszanak online, azokban talán kialakult már az a rutin ami lehetővé teszi hogy figyeljen erre. Arról nem is beszélve hogy ha egyéb kamában csapatjátékot játszik.
Attól rosszabb nincs is amikor az egyik csapatban fejetlenül megy mindenki amerre lát a másik csapatban pedig nem kell több mint 2 ember aki összeáll és egymást támogatva győzelemre viheti a csapatot.
A játék fagyogatás véleményem szerint nem a game hibája , hanem a gépedért vagy az oprendszeré.
Nekem a paccs előtt is hiba nélkül ment és most a paccsal is.
Két oprendszerem van WinMe és XP. A Me alapból szarakodik ezért a game is szarakodik , de XP alól tökéletesen megy. Nézz körül a géped beállitásainál ill takaritsd ki az oprendszered.
-
GeeKay #5724 nem naprakész a szerveretek?
nem leszünk így jóban -
#5723 Milyen néven játszottál?
-
#5722 szerintem a szerveren még nincs is fent a patch :P -
GeeKay #5721 hát ez a nyílt szerver...
én azért ezekre megpróbálok odafigyelni
te milyen néven szoktál játszani?
a másik: ez a patch nem tom mire volt jó, mert nem lett stabilabb a játék az tuti. olyan dolgok jutnak eszembe, hogy most letörlöm a pics*ba a játékot és majd az 5. patch környékén megnézem megint. kétszer megint úgy meghalt a game, ahogy kell:
-volt egy critical error
-meg egy olyan fagyás, hogy kép nincs+hangszóróból nyávogás, és csak a reset segített(ilyen még nem volt, vagy egyből újraindult, vagy critical error volt)
azé' még nem fogom letörölni
meg elvileg nem is lehetne nagy a szám mert másolt a játék(, de akkor is) -
#5720 na jó volt a game ! most már láttalak gamelni is :-P
maul nagyon jó volt , szoros volt..
nem értem miért rinyál mindenki az instáért...végre rendes fegyverekkel ment a harc
sajnos a speech bindet nagyivben leszarja mindenki...hiába ordibáltam hogy a bázis védelem nélkül , meg hogy incoming ... semmi hatása nem volt , mindenki ment a feje után :-(
és egy jó tanács , ha elfogadod : ne válaszolj vissza sosem..sokkal rosszabb neki úgy :-)
jo8 mindenkibe -
#5719 gjoe.df :))) -
GeeKay #5718 most meg bejött
mondom én, hogy chello powa -
GeeKay #5717 akkor már megint a chello powa...
amúgy jó az 1.1-es -
tbundy #5716 nekem müxik a site -
GeeKay #5715 jó az 1.1-es utbinder a patch-hez, vagy várni kell az újabbra
ja, és mi a honlapja, mert a readme-jében lévő nem jön be (http://www.utbinder.tk) -
GeeKay #5714 jőt, én már BigJoe-t is láttam
de ha vele játszanál, akkor felismernéd. nem tudom pontosan, de valami ilyesmi: "g.joe_df"
de majd kijavítanak -
tbundy #5713 nem valami jó a lógód
hacsak az a manusz Te vagy rajt -
#5712 hmmmm -
tbundy #5711 sztem egyik se a felsoroltak közül :) -
#5710 Joe: milyen nick-el játszol ?
csak azért mert tegnap este is játszottam Landoron és volt bent Joe is és XJoe is...melyik vagy te ? -
#5709 jojeza paccs...sok hiányzó dolgot pótol-javít :-)
Joe: thx a feltöltésért -
GeeKay #5707 egy tanács: a favoruite-eket mentsétek el mielőtt felrakjátok a patchet -
tbundy #5706 #5698 olvasd L -
GeeKay #5704 thx, csak nem társította semmihez
de most már jó -
GeeKay #5702 és ha letöltöttem, mit kell vele csinálni? -
#5701 :P -
#5698 JO napom van! Felraktam nektek az SG ftp-re is! Uploadba, ott már megtaláljátok ugye? :))) -
#5689 +van. thx. futok haza csekkolni (olvastam a bug listet) -
#5688 fennhagyom hátha még kell vkinek... -
#5687 thx -
#5686 ja :) -
#5685 9 737 595 byte ? -
#5684 már fent is van -
#5683 Köszi :) -
#5682 9-10 Mb -
#5681 másfél perc alatt fent van :) -
#5680 Köszönet. Pontosan mekkora ? (csak hogy tudjam mikor van fent) -
#5679 oda a web\2003\ könyvtárba :) Szólj ha megy ... -
#5678 ftp.tar.hu
login : ut2003-p
pswd : sucker -
#5677 Vhonnan le is lehetne talán tölteni? (a public severek fullon vannak és ~90 percet kéne várni, hogy elkezdhess tölteni) -
#5676 Márint a : Unreal_Tournament_2003_v2136_Update-RazorDOX -
#5675 Ha ad valaki egy helyet mrá rakom is fel!!!!!!!!!!!!!