8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#5772 Utána 10kor felmentem, és f2feltem ityvel. Deck16on 38 - -1, agonyn 28 - 3 :DDD mármint neki, ez gondolom egyértelmű :D -
GeeKay #5771 nem találtam el -
#5770 Tudom hogy nem ez volt a kérdés , de csak a félreértések miatt megemliteném , hoy a CTF csapatjáték és egyáltalán nem az számit hogy ki hány pontot ér el a csapaton belül. Az a lényeg hogy hány zászlót rabol a csapat és mennyit visznek el.
Én pl általában védőt játszom és ebből adódóan sosincs annyi fragra lehetőségem mint annak aki támad vagy középpályázik. Én max azt tudom kilőni aki el is jut a bázisunkig.
Ugyanez a szemlélet vonatkozik a TDM , BR , AS , DOM, a 2vs2 RA modokra is.
A pontvadászat f2f DM vagy tömeg DM esetében számit.
Egy csapatjátékban sosem az számit hogy vki elmodhassa azt hogy ő a legjobb a csapatában , hanem az hogy a csapata a legjobb a többi között...
És ne érts félre ,nem kötekedésnek szántam , hanem csak tájékoztató jelleggel írtam neked és azoknak akik kevésbé lehetnek tisztában az UT-ban kialakult csapatjátékkal és szabályaival. -
#5769 Dikki: halottam az msg-t de játékban voltam...meg a a jó szervezettségnek köszönhetően nincs op jogom a saját csatinkhoz , sőt azoknak sem volt akik bent voltak...na ez a száksz. Hogy a botok miért nem emeleték a limitet nemtom , de UT alól én is be akartam menni és szintén emiatt nem tudtam . ezt a botok seggébe -
KeFe #5768 asszem ez az:
[XInterface.Tab_PlayerSettings]
bUnlocked=True
de nyomd vegig nem egy nagy menet... -
KeFe #5767 25... -
#5766 végig kell játszani single modban a játékot hozzá. A csalásokat nem ismerem -
#5764 volt olyan is ...
szegeny Z ... vagy 3x fordult elo, hogy ment a SPEEDdel meg a zaszloval es a bazisuktol par meterre kilottem ^.^ -
GeeKay #5763 #5698 -
GeeKay #5762 mondom, hogy elállított valamit az a kis huncut -
GeeKay #5761 ez passz(kb 15)
de, ha zászlós embert lősz le az 5 -
#5760 nna ... ma meg is volt eletem elso INSTA CTF-e ^.^
eleg jo ez a mod azt kell mondjam ... 10 perc alatt tobb mint 100 frag azert rendesen dob az ember adrenalinjan ^.^
Ha valaki befut a zaszloval az hany pont? -
KeFe #5758 "nálam eddig nem volt 'az a kafa lezernyaláb, ami körül végigfutott spirál alakban egy fény', most meg van
eddig csak egy sima 'csík' volt"
szvsz az world detail beallitas miatt van... -
KeFe #5757 "nem értem miért rinyál mindenki az instáért...végre rendes fegyverekkel ment a harc"
hat nemtom utana mindenki rinyalt az instaert megint :)
Amugy szvsz megosztva kene az insta es a sima egyik nap ez masik nap az, mer egy ido utan kurva unalmas az insta...
De a slowmotiondeath mindkettobe kell! :) (najo az instaba nem, ott ugysincs ido nezelodni :) -
GeeKay #5756 nálam eddig nem volt 'az a kafa lezernyaláb, ami körül végigfutott spirál alakban egy fény', most meg van
eddig csak egy sima 'csík' volt
lehet, hogy elállította a beállításokat -
#5755 Szóval száksz. -
#5754 Viszont a csatival kéne valamit csinálni, mert a mai f2f-em azért maradt el, mert a buzi botok nem emeltek limitet és nem fértem be. Kurva jó, mikor a láma isdnes ül 20 percet msg-ket írogatva, hátha vki hajlandó emelni, de senki nem ül ott. -
#5753 Én nem játszom -
#5752 ti nem úgy vettétek észre, hogy a patch felrakása utána, mintha lassabb lenne a game?
meg milyen hüly effektje lett az instagib-nek? eddig volt az a kafa lezernyaláb, ami körül végigfutott spirál alakban egy fény (HiRes-ben), most meg egy piros trutyi van ott, ahol a lézernek kéne lennie... vagy csak én látom rosszúl??? -
#5751 Jah, nálunk is. Mindenki foglalkozik mindennel, csak épp UT2003-mal nem
Egy barátságos klánmeccsben mi is (SF*, bővebb info itt: sharkforce.freeweb.hu) bennt vagyunk :) Csak kérdés, hogy össze lehet-e szedni 5 embert... -
#5750 egyelöre 5 ember az jobban hangzik!
Sok a lógós mostanában nálunk :) -
#5749 Jó lenne mert én csak kinlódok a képszerkesztővel -
#5748 OK!
Részemről rendben !
Csak meg kell számolnunk hogy hány tagunknak fut a gépén megfelelően UT2.
Kérdés hogy 5vs5 vagy több. Sajnos amekkora pályák vannak 5vs5 -ben el lehet veszni rajtuk :-( -
#5747 összejöhetnénk majd valamikor egy barátságos klán meccsre :)) -
Gabo #5746 Ecet!
Lehet reménykedni, talán a közeli jövőben lesz időm megint grafikai dolgokkal foglalkozni, úgyhogy gyártok majd jó kis klános logot ide a fórumra is. -
#5745 ricsik, nem biztos nála a gond!
Egyszer nálam is volt critical error, és sokszor fagyott!
És nem hinném hogy gond lenne a gépemmel!
mivel sok külföldi forumot olvastam végig tudom hogy sok bugja , vagyása van az ut-nek és sokan sirta is ez miatt. Néletlen kellett a patcet gyorsan kiadni. :) -
#5744 naugyehogyugye -
#5743 OK. THX -
#5742 igy már emléxem!
:))) -
GeeKay #5741 jajaja
engem csak a favorit szerverek elvesztése bosszantott, mert még úgyse lőttem be teljen a billentyűkiosztást -
#5740 Arra figyelj hogy a paccs belenyúl a user.ini-be és az ut2.ini-be igy az elmentett játékbeállitásaid és a favorit-ba mentett szerverek elvesznek.
Paccsolás előtt mentsd le ezeket! -
GeeKay #5739 én tudtam játszani tegnap miután felraktam a patchet -
GeeKay #5737 nem tom, mostanában kevés időm van, és ha játszom, akkor csak az ut2k3-mal -
GeeKay #5736 -winrarrar kicsomagolod a 001-es fájlt
-setup.exe indítása
-blabla
-crack
amúgy jobb egérgomb az nfo-n, és társítod mondjuk a jegyzettönbhöz -
tbundy #5734 elérkezettnek látom az időt az engedélyre, hogy a mai naptól fogva használhasd az ut1-es nickedet az ut2-ben is -
#5733 OK. De UT2-ben nem volt pofám használni az _RtE_ecet nicket...mert az UT-s jogosultság csak ;-P
Majd ha kapok rá engedélyt akkor ott is használom -
#5732 Kérdés : más programokkal csinálja vagy csak UT2 szaraxik ?
Erre gondoltam: nézz körül az alaplapi BIOS beállitásoknál a memória és AGP időzítéseknél. Ha nem ismered akkor viszont inkább ne bántsd. -
#5731 Szerintem is nálad van gond, nekem még 1x sem volt fagyás, vagy critical error.
A sebességgel vannak csak gondok, de az más kérdés... -
GeeKay #5730 V|N3g4R
hát ezt nem nagyon fogják lenyúlni
leírni se lehet -
Gabo #5729 Ecet:
A Gabo-t is bitorolják. De az _RtE_Gabo legalább jó. Így legalább mindenki tudja, kivel van dolga.