8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
ity #5824 Nem kötekedés képpen mondom, de ha vki nem tudja, hogyan nézheti meg, hogy egy adott szerver éppen milyen verziós (fel lett-e peccselve, és ha igen akkor mikorival) akkor az ne mondja csak úgy bele a levegőbe, hogy egy adott szerveren a legújabb patch is fent van csak azért, hogy napra késznek tűnjön, mert így félrevezeti a tudatlanokat.
Fogja magát az ember és elindítja az All Seeing Eye-t, majd megnézi vele, hogy az adott szerver éppen milyen verziójú.
Jelen sorok írásának idején a Landor 2107-es ami elég régi már. Ennél magyar szerverek közül csak a Nightwolf régebbi (2106-os) Viszont vannak mások is akik még nem frissítettek.
Jelen pillanatban 2 (Magyar) szerverről tudok, ahol fent van a 2136-os frissítés. A VKK és Sysconfig szerveren.
Amúgy rém 1xű a frissítés, hiszen csak a szerveren kell elindítani a beépített update-előt és már kész is van.
Ha nem sikerülne az érintett adminoknak (Landor, Nightwolf, Sg$F, Groove) akkor irc-n magyar szerverről a #vkk csatin tudunk segíteni.
Ha pedig vkinek van kedve akár insta akár rendes ctf fun meccshez (mondjuk 5on5) az szintén a #vkk irc csatin megtalál és megbeszélhetjük. -
WiLDoR #5823 pl innen leszedheted:
sharkforce.hq.hu
jobb oldalon a kis ablakban kinnt a link. szerevereket pedig találsz szintén itt a servers szekcióban vagy pedig ASE-val. -
WiLDoR #5821 nekem spec. péntek nagyon nem jó, mivel céges buliban leszek, de megkérdezem a többieket. csütörtök mindenesetre jobb lenne...
vagy jövő hét hétfő, kedd, szerda, csötörtök... -
#5820 mondjuk péntek? -
#5819 a kérdésed már vártuk, megbeszélem ma a többiekkel és holnap, legkésőbb holnapután mondok egy időpontot, ok???
amúgy landor rullZ :) -
#5818 Landoron már fent van. Melyik nap jo nektek egy friendly meccsre? -
#5817 a gondod pofon 1x-ű. nem playerként, hanem spectatorként kell belépni a szerverre és ennyi. ott van a Favoritok között is egy kis fülecske, hogy SPECTATOR!
tudom, mert tegnap VKK.HU-n specteltem, 2 emberke (1 klántag és 1 leendő klántag) f2f-ezett, s kiváncsi voltam, hogy mit hoznak össze...
szóval van a progiban Spectator, és már az új peccsnek köszönhetően mapvote is. (az már más tészta, hogy a legjöbb szerveren szerintem még nincs is fennt az új patch) -
#5816 Köszi, elkell! Rém sz*r ez az új editor, tízpercenként runtime error:( -
GeeKay #5815 http://www.aortaweb.hu/apollo/index2.html
jó töltögetést! -
#5814 Kösz, de ha a pontos címet megadnád az jó lenne.
-
#5813 nem probáltam de a patch read mejében benne van szerintem, egyik billenytyüvel lehet elöhivni, de a szerveren is fent kell lenni a patchenk hozzá tuti. -
#5811 a második már most is benne van az uj patch-el. -
GeeKay #5807 az apollon fent van -
#5806 Good Luck! -
#5805 Készül egy pálya! Egyenlőre csak dm, amíg megtapasztalom az új editorban a változásokat - a többi titok:) -
#5804 up -
#5803 Hi! Nem tudjátok honnan lehet-e letölteni a UT 2003 fullverziót (ha van ilyen pc-re), mert a demo megvan és az kurvára tetszik.
-
#5801 A Host menüben szerver inditásakor jelöld ki a Use Custom Bot funkciót és akkor megjelenik mégegy fül a Bot Config névvel ha jól emléxem.
Itt megvan a lehetőséged hogy csapatonként állitsd be a botokat.
Én csak egymagamban tudtam kipróbálni , de működött...monjuk nem úgy ahogy ahogy szerettem volna...mert amikor azt mondtam hogy a másik csapatban 3 bot legyen akkor csak 2-őt tett be, ha azt mondtam hogy egyik csapatban velem együtt 5-en legyünk de a másikban csak 4 bot akkor 4on4-re állitotta be
Szal valami nem stimmel..ettől többet egyedül nem tudtam kipróbálni. -
#5799 #5790-re senki sem tudja a választ ??? -
#5798 Dikk csalódtam benned :
1. nem jelentkeztél be
2. azt kellett volna válaszolnod , hogy : de tudunk
most jó szemét voltam , de most kissé kivagyok mert egész napomat eddig egy 286-os társaságában kellett eltöltenem amire DOS-t és 3.1-es winfos-t kellett felraknom , és elmagyarázni a használatát egy 55 éves emberkének aki még gép közelében sem volt sosem -
67787 #5796 Hello! Nem tudtok magyar ut2k3 Servercímeket??? -
atee #5795 Igen a pont csapatjateknal nem szamit semmit.
Mondjk en veled ellentetben ugy gondolom,hogy a vedo mivel zaszlovisszaszerzesenkent 5 pontot kap
eppen ezert ebbol tobb jon osze mint sima dm bol!
A zaszlorablas tamadok eseteben meg a zaszlorablas ugyan 7 pont ,de olyan nagy kulonbseggel csak ritkan nyernek csapatok,hogy ebbol sok legyen!
Arrol nem is beszelve,hogy nem ritkan a vedo teszi be a zacsit mivel a tamado elhozza abazisig ,de ott kipurcan mar! -
atee #5794 http://www.wolves.iwd.hu/letoltesek.htm -
#5790 Egy kérdés: tegnap letöltöttem 1 csomo skint ami ugye singeleben szépen meg is jelenik , de online a szerver nem támogatja.
Na most vagy én vagyok nagyláma , de mintha azt olvastam volna hogy ez nem úgy működik mint UT esetében , azaz nem kell támogatni a skint szerver oldalról. Namost akkor mi van ?
Mert igy akkor semmi értelme a beharangozott egyéni skineknek , ha azt ugye a szerver admin nem teszi fel a szerverre. Vagy csak a szerverek vannak rosszul konfigurálva ezen a téren ?
Homályosítson már fel vki pls -
#5789 Lehet.
De a csapat érdekében soxor önygyilokkal jutok elbb vissza a bázishoz , ha monjuk elkóboroltam a zázszló után. Ami ugye nem tesz jót a fragszámot tekintve.
De egyszerű matematikát követve az esélyem kevesebb hiszen 5 fős csapatból elméletileg 2 fő támadó jut el az ellenfél bázisáig aki potenciális áldozat lehet
Amig a saját csapat támadója vagy a középpályás útközben találkozhat a 2 fő támadóval az 1 fő középpályással és a 2 fő védővel ( itt az ideális 212-es felállást vettem alapul ). Tehát az esélye jóval több a pontgyűtésre azoknak akik ilyen poszton játszanak. De ez ugye csak logika...és mint mondottam volt nem ez számit csapatjáték esetében.
De ezt ti jobban tudjátok -
tbundy #5788 thx -
#5787 felraktam a crackelt ut patchot, lehet tölteni -
#5786 feltöltöm ujra, hamarosan leszedheti akinek kell -
tbundy #5785 sajna már nincs sg ftp-n fent... -
atee #5783 Godlike on nem nagy menet?
Eloszor Adepten vegignyomtam az tenyleg nem nagy szam.
Na ,de Godlike az mar mas teszta:) igaz mar mindjart megvan ,de szivas van vele rendesen es boven minuszban vagyok:) -
atee #5782 Ha vedo vagy talan meg tobb fraged van!
Vagy valamit rosszul csinalsz :D
-
#5781 Ja, eq4-en is ity -nek ejtették, de nekem te már csak iti maradsz :D -
tbundy #5780 ittyel, ha már nyelvtan :) -
ity #5779 nem ityvel, hanem ityel :)
legalábbis nyelvtanilag így lenne helyes(ebb), merthogy nem úgy kell kiejteni, hogy iti, hanem az a fránya y az y és nem i, szal érted :P -
#5778 monster kill -
#5777 hát az hogy ityvel -
GeeKay #5776 az ultra kill után mi van?
volt egy ma nekem, csak kicsit felment a pumpa, és nem emlékszem az ultra killnél még tudtam követni
amúgy valami master vagy monster kill -
#5775 Mi tetszik azon, hogy "ityvel" ? :) -
#5774 Ja kéne...csak nálam ez azon múlik hogy az asszony engedi-e
Tegnap is az volt amikor be akartál jönni...3on3 nyomtuk a ctf-t yol ;-P
Ityvel...ez teccik -
#5773 De sokat tanultam belőle. :)
Este majd megyek játszani, kéne egy ctf nem?