Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G. Joe
ugyanmár!
Én bizok a warezmesterekben 😊

http://deathfellows.hu/

Remélem a patch minél késõbb jön ki. Valami azt súgja ez a kánaán, hogy külföldi servereken is lehet játszani amikor a kedvem tartja csak addig tart amig ki nem érkezik a javitás.
batman
sziasztok!
Biztos volt már errõl szó, de tudtok abban segíteni, hogy honnan lehet letölteni a multiplayerhez patchet?
köszi elõre is.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

G. Joe
Nem sok közük van az UT-hez..
lol

ezt a DF nevében kikérem magunknak.

http://deathfellows.hu/

Azért ebbe nem vagyok olyan biztos, például ezzel a hosszúugrással majdnem megtudom tartani az iramot egy translocossal.

Nagy pályák esetében egyet kell hogy értsek.
hát nemtom' én imádom instagib-et, és az is fexik igazán nekem (sokkal jobb eredményeket érek el benne, mint pl. TDM-ben), de lowgraw... hááát... nemtom'... szerintem amilyen arcok oda berontanak néha, még arra sem lenne idõd, hogy földetérj, aztán máris 2x lekaptak a levegõben... soxor engem is olyan lehetetlen helyzetekbõl kapnak le, hogy csak lesek, hogy "ezt vajon, hogy csinálta?".
poén a lowg, meg tetszik is, de szerintem instagib alatt nagy szopás lenne, mert amíg lebegsz lefelé, addig kitûnõ célponttá válsz, még a gyengébben célzók számára is (mint pl. én )

de mondjuk ez csak az én véleményem.

hát nemtom'. amekkora map-ek vannak ebben a játékban az insta ctf rohadtul unalmas lenne transloc nélkül.

mivel semmi másból sem állna a dolog, mint rohanunk, meghalunk, rohanunk, meghalunk. képzeljétek el pl. a Magma-t transloc. nélkül. esélyed sem lenne, hogy a zászló közelébe juss, mert amint megközelítenéd, azonnal leszedne valaki. tele van olyan helyekkel a map, ahonnan frankón be lehet látni az összes hidat és az összes olyan pontot, ahonnan az ellenfél érkezhet.

szóval transloc. nélkül igencsak nehéz játék lenne az insta ctf.
én pont azt szeretem benne, hogy van, hogy felpörgetn a játékot. használni meg rohadt egyszerû, csak gyakorolni kell, én pl. 2 hete még azt sem tudtam, hogy mire való, most meg már az tûnik fel, ha nem tudom használni.

Sõt, az volt a mondandóm lényege. 😄

Amúgy ha nem lenne transloki akkor a teamok is jobban összedolgoznának. Valahogy adja magát, hogy ha már nálam van akkor miért ne próbáljak meg belópozni, ennek pedig az az eredménye hogy széthullik a csapat és egyenként szednek le mindenkit.
Egyértelmü, nem a levegõbe akarok lõdözni a játék idejének háromnegyede alatt hanem az ellenre. Nekem se jön be a translocator. Br-be viszont klassz.

dikki*yysw
Voltak bizonytalanságok az írásodban 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nyilván instáról beszéltem, ha nem lenne világos 😉

CaviaR
Segítsetek!!!

Letöltöttem az Apolloról az Unreal ISO-t. Összeraktam, kijött az .fcd formátum, és felraktam hozzá a Virtual CD 4 nevû progit. Sikerült beolvasnom vele a filet, de nem tudom kiírni CD-re.
És még lemásolni sem tudom se a CloneCD-vel, se a Nero-val. Azt mondja, érvénytelen sávok... Pedig fel tudtam telepíteni a játékot.

HEEEEEELP!!!!!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

dikki*yysw
Hát instában nem kõ translocator. Viszont sima CTFben nagyon is.

Igazság szerint a translocator-nak az égvilágon SEMMI keresnivalója nem lenne CTF módban. Nem hiszem, hogy egyetlen külföldi ligát is találnál ahol insta CTF-ben engedélyezve van a transloc. Ez kizárólag annak köszönhetõ, hogy ezt a (Landor) szervert olyanok indították, üzeeltetik (mindenesetre köszönet érte, hogy egyáltalán van) akiknek nem sok közük van az UT-hoz. Úgyhogy ha neked nem tetszik, hogy sokat kell futnod mert rögtön meghalsz (vajon miért nevezik instának? 😉 akkor gondold el ugyanezt transloc nélkül (ahogy mindenki játsza, landort kivéve) 😄

Tegnap kóstolgattam ezt az insta ctf-et. Hát mit mondjak engem az is rohadtul idegesit ha egy nagy pályán lelõnek akkor megint teleportálhatok elõre mint állat, ha meg ugyanúgy mégegyszer lelõnek csinálhatom megint4 ugyanazt....
Dantor
ez hülyeség, audigy-n sem megy...
ti. nekem az van, és 3d hw és 3d hw + eax között nincs Ltérés
PhantomW
botok mér ilyen szerncsétlenek 4 vagyunk egy capture the flagban és 3 embert ráállitok hogy végye azt a rohadt zászlót és mégis elviszik így nem rajtam mulik a játék!!

The World is Yours

Veriel
Már sokan mondták ezt, aztán megmutattam nekik és csak néztek.

Kihúzod az egeret baloldalra középmagasságba, és gyorsan jobbra rántod vízszintesen.

Sajnos kis sensitivity esetén game közben is elõjön.
Shep
Srácok van egy kérdésem, a demoban nem látom a fegyvermodelt, miért van ez? Hol lehet bekapcsolni, vagy egyáltalán nincs is a demoban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dantor
szerintem nincs ilyen az ut2k3 mozgáskombinációi miatt (és a lag, ugye)
Az attól függ kit kell eltalálni.
XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
ezt a sort a legvégén megkeresni, aztán utána mehetnek a szervercímek
hja, elég kevés gamer van kora DU 😊
All seeing eye progival tudsz még keresni szervereket.
van olyan gamer, aki 10-bõl 10-szer eltalál 😊

miután megcsináltad amit Greater írt,

XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.93.27",Port=8888,QueryPort=8889,ServerName="Landor UT2003 (instactf) Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.37.21",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="GROOVE.HU HIDEOUT")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="VKK UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.36.116",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="Another UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=9010,QueryPort=9011,ServerName="Smoking gun - $milin' Face *** HardCore CTF")
Favorites=(ServerID=0,IP="193.6.5.55",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="ut2003.sysconfig.hu")

(System, UT2003.ini-be kopizni)

Szerintem ne játsz vele neten, inkabb másold a systembe.
Simán van fél milliárdért is, inkább abból vegyél 3-at, mindenképp jobban jársz. 😄
KreeztalCODE
van esetleg honlapja?

es az uj Logitech? az Mx700 (asszem) ... az milyen?
Nálam volt a régi de nem voltam elragadtatva tõle. Stratégiához azóta se láttam jobbat de nekem fps-hez rohadt szokatlan volt. De egy mambára mindenképp bnevezek ha lesz zsozsim mert az még kinézetre is hasonlit a gamingre /könnyü, kis egér/ és elég hibátlan az alapján amit mondanak róla.
Aki igazán jó hangminõséget akar vesz 20 000 000-ért kézzel összerakottat azt csá. Ha jól emlexem azok itt indulnak.

Egyébként úgy 350-tõl már kocsiba is lehet kellemeset venni de az az alap -bocs az off-ért.
KreeztalCODE
en meg a regit sem ^.^
Szerintem logiteck gaming mouse-nál csak a boomslang egerek jobbak. Tényleg az újat, a mambát látta már valaki müködni?

FIGYELEM! A közönséggel teleültetett deck 16-ot ki ne hagyjátok mert rohadt jó.-5324

KreeztalCODE
ja ... eger temahoz meg annyit ... nekem egy MS Trackball Explorer van ... es azt kell mondjam ... nagyon nagyon pontos a joszag ^.^

Bar arrol nem tudok nyilatkozni, hogy mi van akkor ha rangatom ... mert nem szoktam ...

De ha jol megporditem akkor sem riceg ^.^

Asszem u.a. a technologiat hasznalja mint a 1.1A ... es a golyoja is megfelelo meretu (kb. 4 cm atmeroju)

Szoval ... trakkball powah!
KreeztalCODE
mar bocs ... de aki igazan jo hangminoseget akar az nem CDt hallgat ... ugye ...
KreeztalCODE
lol! ut2003files.com-on van egy uj deck 16-közönséggel tombolnak mint állat.

Kezdenek kijönni poenos mapok, érdemes nézegetni.
ecet
OK
>A legtöbb optikai egér teljesen meghülyül attól, ha gyorsan mozdítod. Én még az új MS egereken kívûl nem láttam olyat, ami bírja a rángatást. Állítólag a Dual Logitech is bírja, azt nem próbáltam. A sima Logitechek viszont nem

ez így van, én a dualt még nem birtam ráveni hogy tévesszen , a két optika azért nem hazudik bár mondom mások által hangoztatva az MS 1.1A az jobb.

>, a többirõl meg kár is beszélni.
1et értek

Veriel
Sértõdj meg, ez az...
Ha figyelmesem elolvasod, akkor rájössz, hogy egyáltalán nem ellenkezett a te hozzászólásoddal az, amit írtam, és hogy semmi okod arra, hogy megbántódj.

Mondom, ha figyelmesen elolvasod.
ecet
ezt nem értem...hogy jön ahhoz amit én írtam ?
vkinek tanásra volt szüksége...én leirtam az én és mások tapasztalatát is...
de ezentúl nem fogom...segitsen nektek a dalai láma...
a sohaviszontlátásra

Dikk: ha nem késõ akkor megyek , a csatin találkozunk

dikki*yysw
lécci ha vkinek van fenn most ut-ja jöjjön rteclan.hu:8010 vagy vkk.hu:8010-re, megnézzük mit bír a szerver.
thx

Veriel
Jó, hát hifiben és high-endben a hangszín szabályozást is felejtsd el. Komolyabb erõsítõkön nincs is olyan.
Dantor
egyik ismerõsömnek pont ilyen összeállítása van, meg rám is maradt még egy régebbrõl (fasza UHER, kézzel szerelt erõsítõ!), de nekem az 5.1-es PC-s hangzás jobban tetszik.

de ez vaószínüleg a különbözõ hangszín-szabályzó szofverek miatt van. vagyis úgy állítom be magamnak, ahogy nekem jó.
ez annyira szubjektív...
Veriel
Ha normális hangot akarsz, felejtd el a PC-t és a MediaMarktot is.
Felejtsd el a mélynyomókat meg az ilyen házimozi csodákat.

A normális hangrendszer 1 CD lejátszó, 1 erõsítõ és egy hangfalpár, megfelelõen elhelyezve, ezüst-szénszálas kábelezéssel. Sajnos a jók úgy 6 kilónál indulnak, de az még alap 😞
Dantor
héj, láttál engem játszani, szóval csak használható az a dexxa ;-)

nem mondom, hogy a legjobb, mert közel sem. de az "ez van, ezt kell szeretni" alapon tudok vele nyomulni.
és CS-ben is jobb vagyok vele, mint némelyik logitech dual optical-os.
egyéne válogatja.

A hangokra én is baromira érzékeny vagyok.
az ogg-tömörítés szerintem fényévekkel jobb hangminõséget biztosít, mint az mp3. Nem tudom, hogy mivel, de hogy jobb az 100%.

Most egy olyan gagyi 5.1 hangrendszerem van, amelyik állítólag 10hz-tõl 40khz-ig mindent meg tud szólaltatni. Az elõzõ 42hz-20khz-ig volt, és szerintem soookkal jobban szólt (nem torzított, szépen "cicc"-egett).

De sajnos nem élhetem ki magam, mert nem vagyok úgy eleresztve anyagilag. Még ;-)
Veriel
Az elsõ eset egyszerû. Most azért írom le neked, mert láttam, hogy whiskyben is igényes vagy, tehát van értelme a szónak 😊

Az emberi fül 16-18KHz-ig hall, mondják sokan. Az mp3 meg efölött vág. Miért hallod mégis?

Mert az egy dolog, hogy egy szimpla 22KHz-es hangot nem hallasz meg. Az viszont egy másik dolog, hogy a 22KHz-es hang hatását meghallod az olyan hangokon, amelyeket hallasz. A 30KHz-esét is! Az mp3 pont az ún. ferharmónikusokat írtja ki.

Normális high-end szerkó a 30K-s hangokat is kihozza, és bizony, számít. Sõt, ha nem gagyi popzenét hallgatsz, akkor az is számít, hogy mivel kötöd össze a CD lejátszót az erõsítõvel. Számít a fém anyaga, árnyékolása, stb. Én is hallgatok mp3-mat, mert van, amihez jó (techno), és van, ami csak abban van meg, és szeretem. De az nem zene. A jazz CD az már zene.

A legtöbb optikai egér teljesen meghülyül attól, ha gyorsan mozdítod. Én még az új MS egereken kívûl nem láttam olyat, ami bírja a rángatást. Állítólag a Dual Logitech is bírja, azt nem próbáltam. A sima Logitechek viszont nem, a többirõl meg kár is beszélni.
Petyus_
Nagyon jók a példák! Nekem nincs abszolút hallásom közel sem, de valahogy _érzem_, ha egy zene mp3-ból van felírva, mondjuk 40szeres speeddel. 😊 Nem olyan jó hallgatni. Nem hallom, csak érzem.

Ugyanez, nem tudom miért, de valahogy érzem, hogy ez a Dexxa egér ami van nekem nem az igazi. Konkrétan nem tudom megmondani, de nem valamiért nem jó. Bezzeg a Logitech Wingman... nem láttatok valahol eladót??

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Mapvote volt a bétában, nem tudom miért vették ki...

Veriel
Azt hiszem, fogok csinálni egy gyûjteményt ezekbõl.

- Az XY (nem MS intelly és nem LT dual) optikai egerek használhatóak
- 35 fps már folyik
- A Xing használható tömörítõ
- A 192 vagy a 256-os mp3 már CD minõség

stb.

Ezek olyan viccesek szerintem.
Petyus_
Akkor nem olyan, mint az enyém, az enyém világosszürke-fehérszürke, nincs rajta "optical" felirat, lehet a tiéd jobb/újabb.

Veriel
Gabo, legalább 15 szöveget bindeltem, de nem sok ember figyel rá.