8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#5929 hehe :)
az elöbb még nem ez volt -
#5928 ott van. felraktam az 1.0-ás helyére az 1.1-est. -
#5927 thx
de ez megvan
nekem az 1.1es kéne -
#5926 sharkforce.hq.hu
itt megtalálod a linket, ami nem fileplanet-es helyre mutat -
Sputn1K_ #5925 karácsonyra nem le- hanem felárazás lesz. Majd utána 2 hónappal, amikor senki nem fog venni 1 darabot sem, na akkor majd akcióas megkapod (tesco gazdaságos kiszerelésben) 12990ért... -
#5924 Jóságok az UT2k3-hoz! -
#5923 sajnos 2lem hogy idén ill. fél éven belül olcsóbban megkapnád bárhol is
ennyit a hazai fogalmazók árpolitikájáról -
#5921 Pofám leszakad a Cdgalaxis-tól...náluk még mindég csak előrendelhető a game.
A kezemben tartott szórólap szerint 13-tól a Tesco-ban 13990 Ft-ért kapható lesz.
Szerdán megyek a Tesco-ba , yess -
#5920 és hogy tudom felrakni a patcheket ?
mert asszongya hogy nincs fen az ut2k3 -
#5919 honnan lehet leszedni a deathball modot ??
file planeten kivül -
tbundy #5918 így igaz -
#5916 na bejelnetkeeztem :) -
GeeKay #5914 csatlakozom
bár, én ezt egy kis 'nehezítésnek' veszem
ha így is nyerünk/ált. egy ből átállok a kékekhez/, akkor 'jók' voltunk -
Sputn1K_ #5913 Ha jól sejtem ez azért van, mert valamiért te elvesztetted a cd-kulcsodat, és a neten (hivatalosan) közzétett cd kulcsot haszálod, amivel korlátlanul játszhatsz neten, csak épp a server browser nem megy.
Ez az Epic hivatalos politikája, és bármikor megléphetik, hogy többet nem tudsz csatlakozni.
De addig is, egyértelműen az all seeing eye nevű progit ajánlom neked.
http://www.udpsoft.com/eye/
kényelmesen használható, azonnal csatlakozhatsz windowsból stb. de nem is fosom tovább a szót szedd le, és nézegesd...
Remélem nem mondtam túl nagy hülyeséget ott az elején.
.Sputn1K. -
#5912 Lenne egy kérdeésem lehet hogy hülyeség:
Nos az a gondom hogy az UT2003 ban nem irja ki a servereket még a "CTF ,Deathmatch..." ikonokat sem irja ki
Mér van ez a demoban kiirta
Segitsetek plz!!!! -
tbundy #5911 a landort be kellene állítani normálisan,, mert minden pályainduláskor a piros csapatban van a többség, és ezt nem veszik tudomásul sokan.
Elég bosszantó 0:2-ről indulni(mire valamelyest rendeződnek a létszámok), és végig emberhátrányban lenni.. -
#5910 vki pls !!
kéne a deut2k31.r06 file !!!! -
Gabo #5909 Az UT-ban az ngi stats is jó volt, egészen addig, míg a m$ fel nem vásárolta a mögötte lévő cégecskét. Azóta az a csoda, ha egyáltalán megy a weboldal, vagy naprakészek az adatok.
Mivel itt most az Epic biztosítja a szolgáltatást, remélhetőleg így ilyen jellegű gondjaink nem lesznek.
A pici puhának meg ezt: -
Sputn1K_ #5908 Na igen Gabo, ez a stats dolog tényleg egyedi az fps játékok tömkelegében.
Egy gáz van csak, hogy itthon egyedül a mi szerverünkön van bekapocsolva a stat.
Nem is játszik rajta senki, mert én nemtom, hogy egyesek ennyire lusták, hogy képtelenek beírni egy usert, meg egy passt, vagy én nemtom miért. Most is nézegetem a saját statomat, és meglepődve látom, hogy milyen kevés gémet regisztrál. Ugye, mert nagyrészt itthon játszom, ott ahol van game. Ami nem más mint insta a landoron, vagy dm a sysconfigon.
A stats nagyon jó dolog, csak épp használni is kéne.
.Sputn1K. -
Gabo #5907 UT 2003 Stats:
http://ut2003stats.epicgames.com/
Ha tudtátok, akkor bocsi. -
#5905 Ha a Logitech I-force-os (nem FFB-s!) egerét választod, mégnagyobb élményben lesz részed. Érezni fogod a talajt, a találatokat, fegyverek váltását és még sok egyéb effektet is. -
Sputn1K_ #5902 Jól hangzik. Akkor majd egyszercsak megjelenek a csatitokon (vagy Ti a mienken), hogy menjen a game. Túlságosan előre nincs értelme lebeszélni, hiszen _abszolut_ fun jellegű a dolog.
.Sputn1K. -
Gabo #5901 A dolgok állását elnézve, tényleg az lesz, hogy kb. a 4.-ik, 5.-ik patche környékén lesz kész a progi. Azért az UT-nál nem ez volt. Kicsit ilyen szempontból csalódnom kellett az Epic-ben és a DE-ben. -
Gabo #5899 A hivatalos fórumról most csippentettem fel némi friss infot. Mark Rein bácsi mondta vala, hogy a következő patch-ben benne lesz a Demo felvétel lehetősége. Remélem, hogy oda figyelnek az igényekre és korrekt, komplett demo kezelő funkciókat fognak beépíteni és nem csak a felvétel+lejátszás kerül bele. -
Gabo #5898 Al-Ashrad:
Ha taggá szeretnél válni valamelyik klánnál, akkor a következőket javasolnám.
Játssz minél többet együtt a klánok tagjaival, beszélgess velük IRC-n, fórumokon, ismerd meg őket. Tedd ezt meg minél több klánnal, hogy kiderüljön, melyik az a csapat, amelyik számodra is szimpatikus. Ha valamelyik társaságnak te is szimpatikus vagy, előbb-utóbb ajánlatot fognak tenni neked. Ha megtetszik valamelyik klán, keresd fel az oldaluk, érdeklőd meg, mik a tagság és a felvétel feltételei.
_RtE_Gabo
Az oldalunk pedig:
http://www.rteclan.hu/ -
Gabo #5897 WiLDoR:
Tegnap amit írtam arról, hogy nem szabad, hogy csak a játékok számítsanak az ember életében, bár neked címeztem de általánosságban beszéltem a dologról. Ez most sem lesz másként.
Sokáig én is úgy voltam vele, hogy az egyetlen időtöltés számomra az volt, hogy leültem a gép elé és játszottam. Akkor azt hittem, hogy ez így jó és rendben van. Aztán tavaly nyáron hosszas halogatás után úgy döntöttem, hogy ideje egy bringát venni magamnak. Az előtt utoljára kölyök koromban, talán 7-8 éve ültem biciklin. Vettem egy pöpec montit. (Szerelem volt első látásra.) Fél év alatt kb. ugyan annyit ráköltöttem az átalakítására, mint amennyibe eredetileg került a bico. De egyetlen fillért sem bántam meg, mert a végeredmény egy olyan bringa lett, mely tökéletesen megfelel az ízlésemnek. Lényegében lemondtam az aktuális gép fejlesztésről! (Egy játékos szemével nézve azt hiszem ez nagy szó.)
És mindezt miért is tettem? Mert rá kellett jöjjek arra, hogy mennyire hiányzott a biciklizés. Egyszerűen tökéletesen kikapcsol és segít levezetni a stresszt. A sportokért soha nem rajongtam túlzottan, utálom a futást, a konditermektől hideglelés jön rám, az úszást pedig csak a nyári strandolások alkalmával tudom élvezni. Ehhez képest a bringázás teljes függőséget váltott ki nálam, ma már nem is tudnék élni nélküle. Lényegében a tekerés feljött a számítógép mellé és néha még le is mondok a játékról, ha egy jó bringázás van a láthatáron. (Mér most várom a tavaszt és a hóolvadást.)
Hogy képet tudj alkotni a dolog komolyságáról, egy átlag ember ha azt mondom neki, hogy általában 60 km-et tekerek ha túrázni megyek, a legtöbbször csodálkozó pislogásnál többet nem is tud reagálni. Pedig ismerek bringásokat, akik annak ellenére, hogy nem profik ennél jóval többet tekernek. Az éves szintről nem is beszélve.
A bringázásnak köszönhetően megismertem egy csomó jófej embert. Valamint ahogy a klán oldalunk előszavában is írtam, nálunk is kiderült, hogy nem vagyok ezzel a szenvedélyemmel egyedül a csapatunkban. Frő, Bari és Loga szintén bringa megszállott. Bari még versenyeken is indul, Frővel pedig túlvagyunk egy közös túrán. Ez utóbbira nemrég kerítettünk sort, ugyan ilyen szürke, hideg időben mint amilyen ma van. Ennek ellenére piszkosul élveztük. (A készült fényképek fent lesznek majd a klánunk weboldalán.)
A fentiekkel nem azt akarom mondani, hogy hagyjátok a játékokat a francba, hiszen ezzel csak magamat hazudtolnám meg. A lényeg az, hogy az ember megtalálja az egészséges egyensúlyt. Én hét közben dolgozom, a szabadidőm pedig megoszlik a bringázás (sajnos a hideg miatt egyre kevésbé...), a 3D studioban való alkotás és a játékok között. S mint a példa is mutatja, a klán élet nem csak a játékról szólhat.
Remélem nem volt ez annyira offtopik... -
Sputn1K_ #5896 azért mi sem adjuk könnyen...
.Sputn1K. -
Sputn1K_ #5894 Szerintem az insta csak fun, es kb 3 game utan megunom. Jatszottatok ti mar, egy normal 16os ctf-et ??? Na ott kell a skill, a tempo stb. Nem eleg, hogy egyszer bemakolsz 1 lovest:]
Najo, viccet felreteve, azert telleg orulnek, ha itthon is beindulna kicsit a normal ctf. Mert FFAzni utalok, az sem erdekel, TDMtol felfele beszelhetunk, de pont ez az, ami alig alig van itthon.
Nincs valakinek kedve egy 2on2 tdmhez ? (normaaaal fegyverek)
.Sputn1K. -
#5892 Al-Ashrad: ha tényleg szeretnél klántag lenni, akkor a Shark Force szívesen lát téged, gyere IRC-n a #SFORCE csatira ott megbeszélhetjük a részleteket!
GeeKay (5871): nagyok :) ez tetszik, bár kissé túlzó (legalábbis részemről...)
A tegnapi DF vs SF* meccs tényleg nagyon jó volt, és főleg instában nagyon szoros verseny is volt :)
Részleteket megtalálhatjátok a meccsel kapcsolatban itt:
sharkforce.hq.hu
Szeretnénk mi is minél több meccset játszani, mivel lévén, hogy nagyon fiatal még a klán össze kell szoknia a tagoknak :)
Amúgy ha jól tudom, VKK szerveren is insta fut most... ma este meg VKK-val lesz meccs... érdekes lesz, mivel ős UT klán, hát nemtom'... majd meglátjuk mi lesz a vége... :) -
#5891 Landoron beindult a nagyüzem.
16 palyer bent öli egymást :) -
#5889 JA titeket láttalak! :)
épp most csináljuk a hagyományt az instagibnek :)
Egyelöre a landor a legnépszerübb UT szevver itthon, a telitettség alapján. :) -
#5885 Mi eddig csak instáztuk szinte. De majd játsztunk simát is :) -
#5884 hányan vagytok? Eddig kettötöket láttal játszani, és idegesitöen jol nyomtátok :) -
#5883 A landor ideiglenesen 16 före van rakva, ha valami nem jó akkor megtaláltok a #deathfellows csatin.
Ta tul zsufoltak a mapok akkor visszatesszük 12-re. MAjd szoljatok , kinek, hogy jött be . :) -
#5881 Még kezdök vagyunk UT-ben, és az ilyen stilusu fps-ekben. NAgyrész mohát játszottunk eddig, ami nem ez a tempo ,de kezdünk belejönni.
Te melyik csapatban vagy? nem az a WOlves ha jol sejtem? Ismerös a neved :))
Ti tudom hogy kurva jok vagytok. De majd még javulunk mi is :)
-
#5879 Mivel ugyis sok embert érdekel: :))
NA igzalmas meccset játszottunk. Elsö alkalommal voltunk együtt. Ugy érzem jo volt. Szoros küzdelemben 1-1 pontal maradtunk alul az insta pályákon :) VOlt sima is de az csak diszitöelem nekünk mert abban überlámák vagyunk.
Még találkozunk!
Thnx SF ! -
#5878 Akkor te nagyon nagy étvágyú ember vagy :P -
#5877 rosszul állitotta be az admin! 16 volt a player limit de egy csapatba csak 6 ember volt engedélyezve. Kijavitottam.
-
Al-Ashrad #5876 Csa! Gondolom,hogy lattatok mar a DF Landor szerveren jatszani...Nos lenne egy kerdesem.Szeretnek esetleg belepni egy Clan-ba,es ezzel kapcsolatban tudtok-e mondani nekem valamit,hogy hogyan történnek a tagfelfetelek meg ilyesmik,no meg nehany weboldal sem artana. Koszi Elore is!
Al-Ashrad amr of Alamut -
GeeKay #5874 :-((((
amúgy elrontottam: DF vs. SF