Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak még annyit hogy úgy gondolom ezzel a játékkal kapcsolatban lehet nagy arcom, ugyanis még csak meg se közelitetek, lámák.
Egyébként valószinü elhúzok innen csak még rontom a levegõt.

Ahogy elnézem nem csak játékban vagytok lámák hanem emberileg is, okoskodó kis faszfejek. Nagyot kellett csalódnom a magyar ut scene-nek abban a részében aki ide ir. Nagy dupla nullák vagytok gyerekek, a fórum meg szól mindenrõl csak a játékról nem.
Nem tehetek róla, hogy fölidegesitenek ezek a neten keresztül szemtelenkedõ köcsögök, azért irtam ilyet mert tudom hogy élõbe nem merne ilyet tenni.
A moderátorokat meg kérheted ha jól láttam nagyivbe tojnak arra mi történik itt.
Mindenki aki ide ir, kivéve én, akarom mondani fazsfejek.
LÁMÁÁÁÁK VAGYTOK!!!!!!!!

Mindenkinek a kurva annyát! lehet moderálni....
Greater:
Légy szíves moderáld magad! Vagy kénytelenek leszünk erre a moderátorokat megkérni!

Greater én is arra kérlek: légy szíves fogd vissza magad egy kicsit.
off
jó lenne, ha te is visszvennél a lendületbõl, mert itt csak neked van nagy arcod, ha nem tûnt volna még fel...
"és ha sokat pofázol fogok is, élõben..." lol
on

Nagy segitség lenne ha megmondanád konkrétan hol láttál ilyet mert én nem találok. Ja és nálam sajnos win98 az alap.😞(
Dantor
inkább szedjétek le a 41.03-ast, az már nem béta! (tegnap jött ki)
Egyébként nem volt nehéz nem észrevenni a válaszod.
Anyáddal legyél ilyen nagyarcú kisköcsög, az tény hogy leverlek egy lámát nem nehéz, én alázni akartam és ha sokat pofázol fogok is, élõben...
Ilyet nekem is kidob, de csak ha már játszom, és elég ritkán.
Szerintem probáld ki a 40.72 beta-át /nvidia.com/
Ha más nem, egy windows újrainstal biztos segit.
Az al audiot is rakd újra.
Frank99
Van még mit olvasnod a viselkedésrõl...
Sokat tudsz, felejtsél belõle...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Csak, hogy legyen némi olvasni valótok és kicsit okosodjatok (tisztelet a kivételnek) jöjjön egy kis kopi-pasta az www.unreality.dk -ról. Azt hiszem a fordításra nincs szükség, a lényeg érthetõ. (Azért a BS értelmezését így leírni nem semmi.)

l33t / 1337 / Elite: A term that is used for gamers that play at a very high level of competition.
Newb / Newby: Originally a term to was used to describe players that are new to the game. Is now mainly used as an insult for players of weaker skill.
Spam: When a player fires a weapon blindly. For example, loading up rockets and firing them in hopes they will hit somebody.
LPB: “Low Ping B*stard” Players that have a low ping, usually Cable, DSL users)
HPB: “High Ping B*stard” Players that have a high ping, normally modem users.
GG: “Good Game” You’ll see this used at the end of a game.
STFU: “Shut the F*ck Up”
OMG / OMFG: “Oh my (F*cking) God”
PUB: “Public Server”
POV: “Point of View”
FOV: “Field of View”
BRB: Be Right Back
BS: "BullSh*t, a substance known to come out of a cow's anus."
N1: Nice One
G1: Good One
NS: No Sh*t or Nice Shot
GF: Good Fight
GL: Good Luck
HF: Haver Fun
Teams: Teams are unbalanced
GTG: Got to Go
ETF: Enemy Flag Carrier
FC: (friendly) Flag Carrier
PW: Password
Hitscan: weapons that damage their immediate target (minigun, primary shock, sniper, secondary pulse)
1v1: usually refers to a 1 on 1 duel in death match
ROX: rocket launcher
PL: packet loss

A pontos cím: http://www.unreality.dk/clansector/news/news_small.asp?Number=158

Esetleg aki még tud hasonlókat, az írja be ide a topikba. (Ideje, hogy ne csak egymás b****gatásáról szóljon a topik.)

F2F: Párbaj.
FF: Friendly Fire! Csapatsebzés be van kapcsolva.

IMYke2.0.0.0
Srácok! Help Me!

Valaki mondja el, miért nem indul el az UT2003 nálam...! Menüben vagyok, profil készítése után, mentéskor ezt dobja ki
:

UT2003 Build UT2003_Build_<2002-09-19_17.26>

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1467 MHz with 255MB RAM
Video: ABIT Siluro GF4 MX (3082)

Assertion failed: CoCreateGuid( (GUID*)&Result )==S_OK

History: appCreateGuid <- SaveSummary <- UObject::SavePackage <- AGameInfo::execSavePackage <- UObject:😛rocessEvent <- (UT2SinglePlayerMain Package.InteractionMaster.GUIController.UT2SinglePlayerMain, Function XInterface.UT2SinglePlayerMain.ButtonClick) <- UObject:😛rocessDelegate <- GUIComponet::MouseReleased <- UGUIController::MouseReleased <- UInteractionMaster::MasterProcessKeyEvent <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Ha egy netrõl eltöltött profilt nyomok be, loadolok, akkor pedig a "Play"-re klikk után löki nekem ezt az üzit... 😞(((((

Plz: segítsetek!

Konfig:
AMD XP 1700+
256 DDR 2100
Abit Siluro GF4 MX440 64 DDR (kölcsön kártya)
Az UT2003 "biztonsági másolat"... 😊

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dantor
gyengébbek kedvéért már rájöttem, bocsánatot is kértem. (#5431-et ajánlom figyelmedbe, baromarcúkám)
ez van
bár a december nekem nem tetszik

ott legalább 10-en kell lenni egy jó kis partyhoz...
Frank99
Én csak azt nem értem, ez a téma hogy kerül ide???
Kurvára nem idevaló, de nem ám...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ecet
hogy ,ilyen faszok vannak...most gameltam landoron insta ctf december...beesik faszikám , én védekeznék a zászlónál ha hagyna , de a baromja el kezd lõni , és nem jön ám rá hogy egy csapatban vagyunk...faszán el is vitték a zászlót..a baromarcúja miatt...el is ment a kedvem hogy nyilt szerveren ctf-et játszak

szorítok
, hogy megszoríthassalak

Szombaton levizsgázok angolból, aztán jõvõ héten nem kímélek tbundy. Ezt neked egy sorozattal
a másik fél már az asszony dolga.
Ma esti gyakról megint lemaradok...

ecet
ez igy vagyon...de én teljesen egészséges akarok lenni

lustaság 1/2 egészség

ecet
#5443-nál leirtam , igaz hogy más kérdezte , nem sokat kellett volna visszaolvasni

Blasta
Kösszencs!!!!! Télleg U!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Próbálom

az 'U' betûvel tudsz beszállni elvileg

Blasta
Végignyomkodtam az összes gombot, de semmi...

Blasta
Ezt már próbáltam.....

Blasta
Csá arcok!
Tudja valaki, hogyan lehet a Vehicledemo nevü map-on a járgányt használni?????
Elõre is THX!

persze, csomó van egyik
másik helyen

ecet
b+ , jó lenne ha olvasni is tudnál :-P
segitek : #5424-ben találsz utalást a kérdésedre

de maradjunk annyiban hogy ezek után nem játszom veled , mert már semmi kedvem hozzá...biztos nyertél volna , csupán kiváncsi lettem volna hogy mire fényzed magad annyira...te vagy a legjobb , örülj magadnak...

Na mivan ECET? Félsz kiállni, vagy csak nem olvasod a fórumot?
mégis teamsay
nemtudom, az elõbb miért nem ment. relytély...
azt láttam, hogy mások a speechek
de itt az írás se így van

a teamsay-re nem történik semmi
a teamtalk parancsra beírja a konzolba, hogy TEAMSAY és semmi(ott villog a kurzor)

a széndék +volt. köszi
várom a további tanácsokat
Dikkma
thx, pont most csesztem szét a win98-am, xp-t is melléraktam (nincs itthon 98 cdm) de persze ne makar indulni.
szal lehet csütörtökön nem took jönni, ha addig nem lesz 98-am 😞
(ha lesz is, újra kell telepíteni mindent, most jól szétcsesztem az egészet mert másik, szintén 98-al installált vinyóra raktam mellé uarra a partícióra stb.. lényeg, ha többiek kérdik nem biztos h leszek 😊 )
G. Joe
ezt a fajta káromkodást még nem hallottam, de jol hangzik 😊
nem valamelyik billenytü lenyomására tünik el?
Mert elvileg van rá bill. és a visszahozására is.

http://deathfellows.hu/

Nem tudnád feltölteni valahova? Én nem találom a fps centrálon. Please. Nagyon megköszönném.
nos, én meg eljutottam odáig, hogy az 'O' megnyomására modja, hogy:
Get our flag back!
és a konzolba megjelenik a TEAMSAY
de utána semmi
még azt kéne megcsinálni, hogy beírja a TEAMSAY után, hogy: Valaki hozza a vissza a zászlót!
és utána elküldje(tehát ENTER)

ha valaki tudja a megoldást az ne kíméljen!
ecet
Bocs, azt elfelejtettem hogy természetesen a folder bejegyzés oda mutasson ahova a game telepitve lett !

ecet
Nos a tegnapi kérdésemre megtaláltam a választ a registry-ben való turkálásom során.
Tehát aki 2 oprendszert használ és mindkettõvel akar az UT2-vel nyomulni akkor nincs más dolga mint a következõ tartalmú reg file elfuttatása azon az oprendszeren amelyiken nem installált az UT2:

1, hozz létre 1 file-t monjuk ut2003.reg néven
2, másold bele a következõt :
REGEDIT4
; UT2003 reg

"ADMIN_RIGHTS"="You need to run this program as an administrator, not as a guest or limited user account."
"CDKey"="LYR22-RZ743-A9D7T-CNNEN"
"Folder"="d:\UT2003"
"NO_DISC"="No disc in drive. Please insert the disc labelled 'Unreal Tournament 2003 Play Disc' to continue."
"NO_DRIVE"="No CD-ROM or DVD-ROM drive detected."
"TITLEBAR"="Unreal Tournament 2003"
"Version"="2107"
"WRONG_DISC"="Wrong disc in drive. Please insert the disc labelled 'Unreal Tournament 2003 Play Disc' to continue."
"YEAR"="2003"

3, futtasd el és annyi

A cdkey sorban szerintem változtathatsz a meglévõ kulcsodat is ha akarod.
A lényeg az egészbõl a cdkey és a folder bejegyzések , mert azzal már futott a program , de miért ne legyen teljes a bejegyzés ?

Ha vki ettõl egyszerübbet tud az szóljon !

a hangokhoz le van írva. ezt megtaláltam
azért még próbálkozom egy kicsit, hogy kell beszélni+írni egyszerre

de valaki biztos tudja, mit kell beírni, mert játszottam már vele, csak nem emlékszem a nevére
Dantor
elõször is tudni kellene, hogy milyen parancs mit csinál. Mivel ez nincs leírva sehol, nem is lehet vele mit kezdeni, sajnos.

Az utbinderben ott vannak a billentyûzet gombjai, és mellé lehet írni, hogy mit csináljon. De hogy mit lehetne oda írni, na az nincs leírva...
ecet
jólmondod...világosítsd fel a világtalanokat

ecet
ha jól emléxem az alapból U billentyüre definiált use paranccsal lehet , ha melléállsz...

ecet
CD-KEY use this: LYR22-RZ743-A9D7T-CNNEN