8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Sputn1K_ #5978 Emberek!!! Hát miről ugatok én, mióta elkezdtem ide járni!!!
Pár napja vettük le a szerverünkről a CTFet (normal), mert senki nem játszott rajta. Mindenki csak instazik. Átraktam 4on4 tdmre, a másikat 2on2...
Egyik sem insta! Sőt, még adrenalin, és teleport sincs. Csak a kőkemény SKILL :))
Szal nem értem. Mellesleg gyertek a klánunkba ha nem instázni akartok, mert mi sem azt akarunk.
FYI: http://sgsf.gun.hu
.Sputn1K.
(hagyjuk már az instát kicsit lógva) -
#5977 legnagyobb sajnálatomra szerintem is csak landor-on van igazi aktivitás, pedig instát már én is nagyon unom.
DF-eseknek: Szedjáték le az instát landor-ról plz!
Sima CTF sokkal változatosabb és sokkal jobban lehet taktikázni is. Insta már uncsi... -
#5976 Nekem se jön be az insta, egyszerűen unalmas, nincs meg benne az a taktikázás, mint a normál fegyvereknél. Az adrenaline-rusht se növeli, mert azon meg nincs mit növelni és nem is lehet. :)(Mondjuk azért sem jön be mert én mini/jedi/takony hívő vagyok, szal az insta nagyon távol áll tőlem. :))
Egyébként azért instáztam mert az ASE szerint csak a Landoron volt mérhető aktivitás amikor játszani akartam. :) -
#5975 ja és thanx VKK-nak a tegnapi meccset :) -
Gabo #5974 Ez egy vicc... Ezek után azt hiszem megvárom a GOTY editiont belőle és majd akkor megveszem 3999-ért, mint az UT-t. -
#5973 én is voltam akció kezdésének napján a Tesco-ban, de még ma sem láttam egyetlen UT2003-at sem ott :))
nem mintha annyira érdekelne a dolog, mert 14e HUF-ot adni egy játékért szerintem esztelen nagy baromság, ennyi pénzt egyszerűen nem ér meg. majd ha a felére lemegy az ára akkor esetleg fontolóra veszem a megvásárlását...
170e HUF pedig egyenesen röhejes.
van bőr a pofájukon, az tuti. -
#5972 basszus ilyen nincs...mondjátok hogy nem igaz...a cdgalisnál 16999 Ft a game !!!!
Hát elmennek a jó mocskos ****** -
#5971 Tegnap meglátogattam kisvárosunkban a csodás Tesco áruházat , gondolván kezembe veszem a hőn áhított játékot , csorgatom kicsit a nyálam , de megdöbbeni sem tudtam azon hogy híre-hanva nincs a gamának ( Hegemóniának sem ).
Komolyan mondom kezd a faxom telelenni a népbutitó reklámokkal , melyeknek valóságalapja nincs. Meghirdetnek valamit , odacsődítik az embereket , és kiderül hogy a limitált darabszám már az akció hirdetésének napján nyitás előtt elkelt... most ez nem csak erre az esetre értendő
Fontólóra veszem , hogy írok a fogyasztóvédelemnek... -
atee #5969 Szerintem meg ha normal modban keveredsz ossze felprofi jatekosokkal akkor meg jobban elkennek:)
Instaban meg van nemi mak hogy eltalad:)
ettol fuggetlenul szerintem is gyakorold a normal modot csak szamits ra ,hogy eleinte talan megkevesebb baber terem... -
tbundy #5968 ki kell lépned, hogy beléphess -
GeeKay #5967 köszi
de melyik igen -
GeeKay #5965 ha spectate-val mentem be egy szerverre, be tudok szállni a játékba, vagy ki kell lépnem és join-olni?
előre is köszi -
Sputn1K_ #5964 Sziasztok!
* Ez itt a reklam helye *
Nezegessetek a szervereinket bartran! Van egy 4on4 TDM (no adrenalin, no translocator), es f2f (no adr, no translocator), ami neha 2on2 :]
cim: unreal://152.66.212.158:7010 & 9010
Ha kell meccsre barmire, akkor gyertek irc.utchat.com #sgsf
es nezzetek a hp-nkat. http://sgsf.gun.hu
na pa'
(a jatekok araiba nem szolok bele, mert asszem hamar kimoderalnanak. :] )
.Sputn1K. -
Gabo #5963 Petyus:
Hagyd az iCTF-et! Játszd előbb a normál játékmódokat és fejlődj. Ha már ezek jól mennek, akkor érdemes az extrém irányzatokba elmozdulni. (Bár szerintem akkor sem biztos...)
-
Gabo #5962 Na igen, ha kicsit alacsonyabbak lennének a szoftver árak, akkor talán kicsit több fogyna a boltokból és talán nem is kicsit visszaesne a kalózkodás, amiért a hivatalos szervek állandóan vergődnek. Egyébként pont a napokban olvastam valahol ezzel kapcsolatban valami irományt. Addig, míg kint az USA-ban vagy Németországban az átlag fizetésekből kb. 30-40 videojáték vehető meg, addig nálunk az átlag fizetésből 4-5 az ami megvehető lenne... Ez azt hiszem magáért beszél.
Az UT-t anno megvettem (tény, hogy nem azonnal...), az UT2003-mat is meg fogom venni. -
Gabo #5961 Na ezért még számolunk! -
#5960 Én is meg akartam venni, de ilyen Microsoft áron nem sanszos. :) Amúgy is tegnap mentem instaCTF és nagyon béna voltam, szóval minek? :)))
Majd akkor veszem meg, ha lesz hozzá megfelelő gépem (80-90 FPS minden maxon), és a játék is szépen 10k alá kerül. :) -
#5959 véleményem egyezik a tiéddel. az összes köcsög magyar kiadó és forgalmazó backuphatja a fa***mat.
rohadt, szemét, pénzéhes banda. -
#5958 én sem 1-2 év múlva szeretném megvenni a kedvenc gamekat , de köszönhetően a drágalátos kereskedő cápáknak csak ennyi idő elteltével lesz elérhető az áruk.
Nem is mentem el tegnap a Tesco-ba , mert ha kezembe vehettem volna meg is vettem volna...de inkább várok amig le nem megy az ára legalább felére...ill amig az EPIC kegyesen megengedi hogy fakecdkey-el gameljunk neten...
Egyszerűen undorítónak tartom azt hogy van pofájuk ennyit kérni egy játékért...még a 9990 Ft is sok , de e fölött egyszerűen rablásnak - kizsákmányolásnak tudom csak nevezni.
Arra még ezexerint nem jöttek rá itthon hogy kisebb profittal a darabáron , kisebb árral soxorosát lehetne eladni valaminek és ezért jóval nagyobb lenne a nyereség...ill az a gond hogy mindenki 1 hónap alatt akar milliomos lenni...kapják be bőnyállal -
atee #5957 Csatlakoznek
par ezresert en minden jatekot szivesen megvennek eredetiben !
Termeszetesen nem 1-2 ev mulva hanem amig frissek!
Kivetal ez alol a nagy kedvencek amiket jobb hijan csak akkor veszek meg eredetiben ha drasztikusan lemegy az aruk:)
Ilyen az UT pl. sot gyakorlatilag az egyetlen is:)) Most megvennem a 2003 at is ,de kicsit tulzas az ara... -
tbundy #5955 mondhatni ég és föld az utóbbi javára -
Sputn1K_ #5952 Te UTztál ? Vagy nem ? Vagy keverlek ? Vagy most mi van ? Na mind1. Jól tolod.
.Sp. -
Gabo #5950 Anyi = Annyi
természetesen... -
#5949 ezzel csak egyetérteni tudok... 2e HUF-ért én is inkább eredeti játékokat vennék, sokkal kevesebb velük a nyűg (vagy megy vagy nem, rossz crack, patch-hez crack kell, stb,stb,stb...) -
Gabo #5948 Csak egyetérteni tudok veled az árakat illetően. Anyi, hogy ezt a felhasználó progikra és az op rendszerekre is ki lehet terjeszteni. -
Gabo #5945 A magyar forgalmazóra nézve leginkább az a nagy szégyen, hogy ekkora késéssel érkezett meg egyáltalán a játék. A hivatalos boltok is szégyelhetik magukat. -
#5944 Mától kapható az Unreal Tournament 2003 a Tesco áruházakban!!!!!!!!!!!!
Ára ha jól emléxem: 13.299 HUF.
De azért röhej, hogy egy Tescoba elöbb megérkezik a stuff, mint egy olyan szaküzletbe, ami kifejezetten játékok eladásával foglalkozik, nem??? (Pl. 576 KByte shop-ok, CD Galaxis, stb.) -
Gabo #5943 Remélhetőleg az eltelt időt arra is használták, hogy a map ne legyen bugos...
Amúgy intstat én biztos nem fogok nyomni. 200-as pinggel valahogy nem az igazi. -
Sputn1K_ #5942 A lavagiant 2 benne volt abban a kilopott szemetben, amit meg megnezni sem volt erdemes:) (aze' ez tulzas)
Jo map lesz az. Mar csak playerek kellenenek, akik nyomjak (nem nem es nem, nem instaban..:])
.Sputn1K. -
Gabo #5941 Készül az első Bonuspack az UT2003-hoz. Két mappa nevét már el is árulták.
CTF-LavaGiant2, BR-ElecFields
Gondolom az egyik már ismerősen cseng a veteránoknak.
Az info az Unreality-ról származik... -
Gabo #5940 Nézd meg, mikor lett nyitva a topik. Így már érteni fogod a fenti szöveget.
Bár lehet, hogy meg kellene kérni Dikkit, hogy írja át valami szerényre. Pl.: Itt A GAME!, vagy Megszületett az FPS-ek új királya! stb. -
#5939 "Igeeen! Végre jön a game!!!"
hát ez fantasztikus :D -
Gabo #5937 Dolgoztam, úgy mint most is. De már lépek is haza. 19:00-van az órám szerint. -
#5936 Mit csinálsz te du 5-kor a neten ?
Thx az infókat.
Prima skineket le lehet tölteni innen is :
http://skincity.beyondunreal.com/
Bár értelmét nem látom mivel továbbra us , hasonlóan UT-hoz , szerver oldalról is támogatni kell ezeket a skineket -
Gabo #5935 Nos, mivel senki nem akar pofázni, kicsit feldobom a topikot néhány hírrel.
Gondolom az UT-s népek többségének ismerős CliffyB neve. Nos a bácsi úgy döntött, hogy az oldalára rendszeresen felrak néhány általa is igényesnek talált pályát. Akit érdekelnek ezek a mapok nézzenek el a következő címre:
http://www.planetunreal.com/cliffyb/
Az Unreality-ra is elkezdtek az első skinek feltöltődni az UT2K3-hoz.
http://www.unreality.dk/files/files_show.asp?category=Skins&Searchword=&mode=FileSearch
S ha már az Unreality szóba került. A híreik között szerepelt egy ATI által szponzorált UT2003 verseny. A nyeremény egy szerény ATI Radeon 9700 Pro valamint 1000$ USD készpénz...
Indul egy DM-map verseny is. Részletek itt:
http://www.factoryunreal.com/map_contest.html -
#5934 hi
nem tudja vki miért nem megy fel az ut2k3 a gépemre?
announcerambient.utx nél megáll.
eről a CD ről más glépére felmegy.
Azóta csinálja amióta uj ódriver van fenn video hoz.
Bár nenmtom kettőnek mi köze egymáshoz
-
#5933 Biztosan . . . -
#5932 De jól megy szeptembertől a pedagógusoknak, de jól megy..
:-() -
#5931 ok
már le is szedtem :D
egész jó lesz ez a mod , ha éesz még ujjab változat
-
#5930 az az elöbb volt :))