Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez passz(kb 15
)
de, ha zászlós embert lõsz le az 5
)
de, ha zászlós embert lõsz le az 5

nna ... ma meg is volt eletem elso INSTA CTF-e ^.^
eleg jo ez a mod azt kell mondjam ... 10 perc alatt tobb mint 100 frag azert rendesen dob az ember adrenalinjan ^.^
Ha valaki befut a zaszloval az hany pont?
eleg jo ez a mod azt kell mondjam ... 10 perc alatt tobb mint 100 frag azert rendesen dob az ember adrenalinjan ^.^
Ha valaki befut a zaszloval az hany pont?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
"nálam eddig nem volt 'az a kafa lezernyaláb, ami körül végigfutott spirál alakban egy fény', most meg van
eddig csak egy sima 'csík' volt"
szvsz az world detail beallitas miatt van...
eddig csak egy sima 'csík' volt"
szvsz az world detail beallitas miatt van...
"nem értem miért rinyál mindenki az instáért...végre rendes fegyverekkel ment a harc"
hat nemtom utana mindenki rinyalt az instaert megint 😊
Amugy szvsz megosztva kene az insta es a sima egyik nap ez masik nap az, mer egy ido utan kurva unalmas az insta...
De a slowmotiondeath mindkettobe kell! 😊 (najo az instaba nem, ott ugysincs ido nezelodni 😊
hat nemtom utana mindenki rinyalt az instaert megint 😊
Amugy szvsz megosztva kene az insta es a sima egyik nap ez masik nap az, mer egy ido utan kurva unalmas az insta...
De a slowmotiondeath mindkettobe kell! 😊 (najo az instaba nem, ott ugysincs ido nezelodni 😊
nálam eddig nem volt 'az a kafa lezernyaláb, ami körül végigfutott spirál alakban egy fény', most meg van
eddig csak egy sima 'csík' volt
lehet, hogy elállította a beállításokat
eddig csak egy sima 'csík' volt
lehet, hogy elállította a beállításokat

Viszont a csatival kéne valamit csinálni, mert a mai f2f-em azért maradt el, mert a buzi botok nem emeltek limitet és nem fértem be. Kurva jó, mikor a láma isdnes ül 20 percet msg-ket írogatva, hátha vki hajlandó emelni, de senki nem ül ott.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
ti nem úgy vettétek észre, hogy a patch felrakása utána, mintha lassabb lenne a game?
meg milyen hüly effektje lett az instagib-nek? eddig volt az a kafa lezernyaláb, ami körül végigfutott spirál alakban egy fény (HiRes-ben), most meg egy piros trutyi van ott, ahol a lézernek kéne lennie... vagy csak én látom rosszúl???
meg milyen hüly effektje lett az instagib-nek? eddig volt az a kafa lezernyaláb, ami körül végigfutott spirál alakban egy fény (HiRes-ben), most meg egy piros trutyi van ott, ahol a lézernek kéne lennie... vagy csak én látom rosszúl???
Jah, nálunk is. Mindenki foglalkozik mindennel, csak épp UT2003-mal nem
Egy barátságos klánmeccsben mi is (SF*, bõvebb info itt: sharkforce.freeweb.hu) bennt vagyunk 😊 Csak kérdés, hogy össze lehet-e szedni 5 embert...
Egy barátságos klánmeccsben mi is (SF*, bõvebb info itt: sharkforce.freeweb.hu) bennt vagyunk 😊 Csak kérdés, hogy össze lehet-e szedni 5 embert...

OK!
Részemrõl rendben !
Csak meg kell számolnunk hogy hány tagunknak fut a gépén megfelelõen UT2.
Kérdés hogy 5vs5 vagy több. Sajnos amekkora pályák vannak 5vs5 -ben el lehet veszni rajtuk :-(
Részemrõl rendben !
Csak meg kell számolnunk hogy hány tagunknak fut a gépén megfelelõen UT2.
Kérdés hogy 5vs5 vagy több. Sajnos amekkora pályák vannak 5vs5 -ben el lehet veszni rajtuk :-(
Ecet!
Lehet reménykedni, talán a közeli jövõben lesz idõm megint grafikai dolgokkal foglalkozni, úgyhogy gyártok majd jó kis klános logot ide a fórumra is.
Lehet reménykedni, talán a közeli jövõben lesz idõm megint grafikai dolgokkal foglalkozni, úgyhogy gyártok majd jó kis klános logot ide a fórumra is.
ricsik, nem biztos nála a gond!
Egyszer nálam is volt critical error, és sokszor fagyott!
És nem hinném hogy gond lenne a gépemmel!
mivel sok külföldi forumot olvastam végig tudom hogy sok bugja , vagyása van az ut-nek és sokan sirta is ez miatt. Néletlen kellett a patcet gyorsan kiadni. 😊
Egyszer nálam is volt critical error, és sokszor fagyott!
És nem hinném hogy gond lenne a gépemmel!
mivel sok külföldi forumot olvastam végig tudom hogy sok bugja , vagyása van az ut-nek és sokan sirta is ez miatt. Néletlen kellett a patcet gyorsan kiadni. 😊
http://deathfellows.hu/
jajaja
engem csak a favorit szerverek elvesztése bosszantott, mert még úgyse lõttem be teljen a billentyûkiosztást
engem csak a favorit szerverek elvesztése bosszantott, mert még úgyse lõttem be teljen a billentyûkiosztást

Arra figyelj hogy a paccs belenyúl a user.ini-be és az ut2.ini-be igy az elmentett játékbeállitásaid és a favorit-ba mentett szerverek elvesznek.
Paccsolás elõtt mentsd le ezeket!
Paccsolás elõtt mentsd le ezeket!
én tudtam játszani tegnap miután felraktam a patchet

nem tom, mostanában kevés idõm van, és ha játszom, akkor csak az ut2k3-mal

-winrarrar kicsomagolod a 001-es fájlt
-setup.exe indítása
-blabla
-crack
amúgy jobb egérgomb az nfo-n, és társítod mondjuk a jegyzettönbhöz
-setup.exe indítása
-blabla
-crack
amúgy jobb egérgomb az nfo-n, és társítod mondjuk a jegyzettönbhöz

elérkezettnek látom az idõt az engedélyre, hogy a mai naptól fogva használhasd az ut1-es nickedet az ut2-ben is 

OK. De UT2-ben nem volt pofám használni az _RtE_ecet nicket...mert az UT-s jogosultság csak ;-P
Majd ha kapok rá engedélyt akkor ott is használom
Majd ha kapok rá engedélyt akkor ott is használom

Kérdés : más programokkal csinálja vagy csak UT2 szaraxik ?
Erre gondoltam: nézz körül az alaplapi BIOS beállitásoknál a memória és AGP idõzítéseknél. Ha nem ismered akkor viszont inkább ne bántsd.
Erre gondoltam: nézz körül az alaplapi BIOS beállitásoknál a memória és AGP idõzítéseknél. Ha nem ismered akkor viszont inkább ne bántsd.
Szerintem is nálad van gond, nekem még 1x sem volt fagyás, vagy critical error.
A sebességgel vannak csak gondok, de az más kérdés...
A sebességgel vannak csak gondok, de az más kérdés...

V|N3g4R
hát ezt nem nagyon fogják lenyúlni
leírni se lehet
hát ezt nem nagyon fogják lenyúlni
leírni se lehet

Ecet:
A Gabo-t is bitorolják. De az _RtE_Gabo legalább jó. Így legalább mindenki tudja, kivel van dolga.
A Gabo-t is bitorolják. De az _RtE_Gabo legalább jó. Így legalább mindenki tudja, kivel van dolga.

'Nézz körül a géped beállitásainál ill takaritsd ki az oprendszered.'
folyamatban
de az is lehet, hogy kevés a gépem a winxp-nek
amúgy beállításokon mit értesz?
folyamatban
de az is lehet, hogy kevés a gépem a winxp-nek
amúgy beállításokon mit értesz?

Sima UT esetében _RtE_ecet néven találkozhatsz velem.
Irc-en pl #rte szobában ecet_ vagy esetleg V|N3g4R néven fordulok elõ...és ez utóbbiból származik az UT2-es nick amit mostanában használok : ViN , de elõfordul hogy simán ecet néven vagyok.
Sajnos erre a variálásra rákényszeritettek , mert a '88-ban rámakasztott ecet nicket jópáran lenyúlták a neten
_RtE_ecet
Irc-en pl #rte szobában ecet_ vagy esetleg V|N3g4R néven fordulok elõ...és ez utóbbiból származik az UT2-es nick amit mostanában használok : ViN , de elõfordul hogy simán ecet néven vagyok.
Sajnos erre a variálásra rákényszeritettek , mert a '88-ban rámakasztott ecet nicket jópáran lenyúlták a neten
_RtE_ecet
Igen , ez az átka a nyilt szervereknek...fõleg az is gond, hogy ha 1 pályán mondjuk összerázkódik 1 csapat akkor a pályaváltásnál összekeveri az embereket megint és lehet elõször kezdeni az egészet...már ha egyáltalán a bentlévõk figyelnek erre.
Egy kezdõ játékostól nyilván nem várom el hogy figyeljen a speech bindre és fõleg nem a teamsay-re , de az olyan "öreg rókák" akik a game megjelenése óta minden nap játszanak online, azokban talán kialakult már az a rutin ami lehetõvé teszi hogy figyeljen erre. Arról nem is beszélve hogy ha egyéb kamában csapatjátékot játszik.
Attól rosszabb nincs is amikor az egyik csapatban fejetlenül megy mindenki amerre lát a másik csapatban pedig nem kell több mint 2 ember aki összeáll és egymást támogatva gyõzelemre viheti a csapatot.
A játék fagyogatás véleményem szerint nem a game hibája , hanem a gépedért vagy az oprendszeré.
Nekem a paccs elõtt is hiba nélkül ment és most a paccsal is.
Két oprendszerem van WinMe és XP. A Me alapból szarakodik ezért a game is szarakodik , de XP alól tökéletesen megy. Nézz körül a géped beállitásainál ill takaritsd ki az oprendszered.
Egy kezdõ játékostól nyilván nem várom el hogy figyeljen a speech bindre és fõleg nem a teamsay-re , de az olyan "öreg rókák" akik a game megjelenése óta minden nap játszanak online, azokban talán kialakult már az a rutin ami lehetõvé teszi hogy figyeljen erre. Arról nem is beszélve hogy ha egyéb kamában csapatjátékot játszik.
Attól rosszabb nincs is amikor az egyik csapatban fejetlenül megy mindenki amerre lát a másik csapatban pedig nem kell több mint 2 ember aki összeáll és egymást támogatva gyõzelemre viheti a csapatot.
A játék fagyogatás véleményem szerint nem a game hibája , hanem a gépedért vagy az oprendszeré.
Nekem a paccs elõtt is hiba nélkül ment és most a paccsal is.
Két oprendszerem van WinMe és XP. A Me alapból szarakodik ezért a game is szarakodik , de XP alól tökéletesen megy. Nézz körül a géped beállitásainál ill takaritsd ki az oprendszered.
nem naprakész a szerveretek?
nem leszünk így jóban
nem leszünk így jóban

hát ez a nyílt szerver...
én azért ezekre megpróbálok odafigyelni
te milyen néven szoktál játszani?
a másik: ez a patch nem tom mire volt jó
, mert nem lett stabilabb a játék az tuti. olyan dolgok jutnak eszembe, hogy most letörlöm a pics*ba a játékot és majd az 5. patch környékén megnézem megint. kétszer megint úgy meghalt a game, ahogy kell:
-volt egy critical error
-meg egy olyan fagyás, hogy kép nincs+hangszóróból nyávogás, és csak a reset segített(ilyen még nem volt, vagy egybõl újraindult, vagy critical error volt)
azé' még nem fogom letörölni
meg elvileg nem is lehetne nagy a szám mert másolt a játék(, de akkor is
)
én azért ezekre megpróbálok odafigyelni
te milyen néven szoktál játszani?
a másik: ez a patch nem tom mire volt jó
, mert nem lett stabilabb a játék az tuti. olyan dolgok jutnak eszembe, hogy most letörlöm a pics*ba a játékot és majd az 5. patch környékén megnézem megint. kétszer megint úgy meghalt a game, ahogy kell:
-volt egy critical error
-meg egy olyan fagyás, hogy kép nincs+hangszóróból nyávogás, és csak a reset segített(ilyen még nem volt, vagy egybõl újraindult, vagy critical error volt)
azé' még nem fogom letörölni
meg elvileg nem is lehetne nagy a szám mert másolt a játék(, de akkor is
)na jó volt a game ! most már láttalak gamelni is :-P
maul nagyon jó volt , szoros volt..
nem értem miért rinyál mindenki az instáért...végre rendes fegyverekkel ment a harc
sajnos a speech bindet nagyivben leszarja mindenki...hiába ordibáltam hogy a bázis védelem nélkül , meg hogy incoming ... semmi hatása nem volt , mindenki ment a feje után :-(
és egy jó tanács , ha elfogadod : ne válaszolj vissza sosem..sokkal rosszabb neki úgy :-)
jo8 mindenkibe
maul nagyon jó volt , szoros volt..
nem értem miért rinyál mindenki az instáért...végre rendes fegyverekkel ment a harc
sajnos a speech bindet nagyivben leszarja mindenki...hiába ordibáltam hogy a bázis védelem nélkül , meg hogy incoming ... semmi hatása nem volt , mindenki ment a feje után :-(
és egy jó tanács , ha elfogadod : ne válaszolj vissza sosem..sokkal rosszabb neki úgy :-)
jo8 mindenkibe
most meg bejött
mondom én, hogy chello powa
mondom én, hogy chello powa

akkor már megint a chello powa...
amúgy jó az 1.1-es
amúgy jó az 1.1-es

nekem müxik a site
jó az 1.1-es utbinder a patch-hez, vagy várni kell az újabbra
ja, és mi a honlapja, mert a readme-jében lévõ nem jön be (http://www.utbinder.tk)
ja, és mi a honlapja, mert a readme-jében lévõ nem jön be (http://www.utbinder.tk)

jõt, én már BigJoe-t is láttam
de ha vele játszanál, akkor felismernéd. nem tudom pontosan, de valami ilyesmi: "g.joe_df"
de majd kijavítanak
de ha vele játszanál, akkor felismernéd. nem tudom pontosan, de valami ilyesmi: "g.joe_df"
de majd kijavítanak

nem valami jó a lógód
hacsak az a manusz Te vagy rajt
hacsak az a manusz Te vagy rajt

sztem egyik se a felsoroltak közül 😊
Joe: milyen nick-el játszol ?
csak azért mert tegnap este is játszottam Landoron és volt bent Joe is és XJoe is...melyik vagy te ?
csak azért mert tegnap este is játszottam Landoron és volt bent Joe is és XJoe is...melyik vagy te ?
egy tanács: a favoruite-eket mentsétek el mielõtt felrakjátok a patchet