Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kötekedés képpen mondom, de ha vki nem tudja, hogyan nézheti meg, hogy egy adott szerver éppen milyen verziós (fel lett-e peccselve, és ha igen akkor mikorival) akkor az ne mondja csak úgy bele a levegõbe, hogy egy adott szerveren a legújabb patch is fent van csak azért, hogy napra késznek tûnjön, mert így félrevezeti a tudatlanokat.
Fogja magát az ember és elindítja az All Seeing Eye-t, majd megnézi vele, hogy az adott szerver éppen milyen verziójú.
Jelen sorok írásának idején a Landor 2107-es ami elég régi már. Ennél magyar szerverek közül csak a Nightwolf régebbi (2106-os) Viszont vannak mások is akik még nem frissítettek.
Jelen pillanatban 2 (Magyar) szerverrõl tudok, ahol fent van a 2136-os frissítés. A VKK és Sysconfig szerveren.
Amúgy rém 1xû a frissítés, hiszen csak a szerveren kell elindítani a beépített update-elõt és már kész is van.
Ha nem sikerülne az érintett adminoknak (Landor, Nightwolf, Sg$F, Groove) akkor irc-n magyar szerverrõl a #vkk csatin tudunk segíteni.
Ha pedig vkinek van kedve akár insta akár rendes ctf fun meccshez (mondjuk 5on5) az szintén a #vkk irc csatin megtalál és megbeszélhetjük.
Fogja magát az ember és elindítja az All Seeing Eye-t, majd megnézi vele, hogy az adott szerver éppen milyen verziójú.
Jelen sorok írásának idején a Landor 2107-es ami elég régi már. Ennél magyar szerverek közül csak a Nightwolf régebbi (2106-os) Viszont vannak mások is akik még nem frissítettek.
Jelen pillanatban 2 (Magyar) szerverrõl tudok, ahol fent van a 2136-os frissítés. A VKK és Sysconfig szerveren.
Amúgy rém 1xû a frissítés, hiszen csak a szerveren kell elindítani a beépített update-elõt és már kész is van.
Ha nem sikerülne az érintett adminoknak (Landor, Nightwolf, Sg$F, Groove) akkor irc-n magyar szerverrõl a #vkk csatin tudunk segíteni.
Ha pedig vkinek van kedve akár insta akár rendes ctf fun meccshez (mondjuk 5on5) az szintén a #vkk irc csatin megtalál és megbeszélhetjük.
pl innen leszedheted:
sharkforce.hq.hu
jobb oldalon a kis ablakban kinnt a link. szerevereket pedig találsz szintén itt a servers szekcióban vagy pedig ASE-val.
sharkforce.hq.hu
jobb oldalon a kis ablakban kinnt a link. szerevereket pedig találsz szintén itt a servers szekcióban vagy pedig ASE-val.
nekem spec. péntek nagyon nem jó, mivel céges buliban leszek, de megkérdezem a többieket. csütörtök mindenesetre jobb lenne...
vagy jövõ hét hétfõ, kedd, szerda, csötörtök...
vagy jövõ hét hétfõ, kedd, szerda, csötörtök...
a kérdésed már vártuk, megbeszélem ma a többiekkel és holnap, legkésõbb holnapután mondok egy idõpontot, ok???
amúgy landor rullZ 😊
amúgy landor rullZ 😊
a gondod pofon 1x-û. nem playerként, hanem spectatorként kell belépni a szerverre és ennyi. ott van a Favoritok között is egy kis fülecske, hogy SPECTATOR!
tudom, mert tegnap VKK.HU-n specteltem, 2 emberke (1 klántag és 1 leendõ klántag) f2f-ezett, s kiváncsi voltam, hogy mit hoznak össze...
szóval van a progiban Spectator, és már az új peccsnek köszönhetõen mapvote is. (az már más tészta, hogy a legjöbb szerveren szerintem még nincs is fennt az új patch)
tudom, mert tegnap VKK.HU-n specteltem, 2 emberke (1 klántag és 1 leendõ klántag) f2f-ezett, s kiváncsi voltam, hogy mit hoznak össze...
szóval van a progiban Spectator, és már az új peccsnek köszönhetõen mapvote is. (az már más tészta, hogy a legjöbb szerveren szerintem még nincs is fennt az új patch)
Köszi, elkell! Rém sz*r ez az új editor, tízpercenként runtime error😞
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
http://www.aortaweb.hu/apollo/index2.html
jó töltögetést!
jó töltögetést!

nem probáltam de a patch read mejében benne van szerintem, egyik billenytyüvel lehet elöhivni, de a szerveren is fent kell lenni a patchenk hozzá tuti.
http://deathfellows.hu/
az apollon fent van

Készül egy pálya! Egyenlõre csak dm, amíg megtapasztalom az új editorban a változásokat - a többi titok😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Hi! Nem tudjátok honnan lehet-e letölteni a UT 2003 fullverziót (ha van ilyen pc-re), mert a demo megvan és az kurvára tetszik.
ACER Aspire 5738ZG
A Host menüben szerver inditásakor jelöld ki a Use Custom Bot funkciót és akkor megjelenik mégegy fül a Bot Config névvel ha jól emléxem.
Itt megvan a lehetõséged hogy csapatonként állitsd be a botokat.
Én csak egymagamban tudtam kipróbálni , de mûködött...monjuk nem úgy ahogy ahogy szerettem volna...mert amikor azt mondtam hogy a másik csapatban 3 bot legyen akkor csak 2-õt tett be, ha azt mondtam hogy egyik csapatban velem együtt 5-en legyünk de a másikban csak 4 bot akkor 4on4-re állitotta be
Szal valami nem stimmel..ettõl többet egyedül nem tudtam kipróbálni.
Itt megvan a lehetõséged hogy csapatonként állitsd be a botokat.
Én csak egymagamban tudtam kipróbálni , de mûködött...monjuk nem úgy ahogy ahogy szerettem volna...mert amikor azt mondtam hogy a másik csapatban 3 bot legyen akkor csak 2-õt tett be, ha azt mondtam hogy egyik csapatban velem együtt 5-en legyünk de a másikban csak 4 bot akkor 4on4-re állitotta be
Szal valami nem stimmel..ettõl többet egyedül nem tudtam kipróbálni.
Dikk csalódtam benned :
1. nem jelentkeztél be
2. azt kellett volna válaszolnod , hogy : de tudunk
most jó szemét voltam , de most kissé kivagyok mert egész napomat eddig egy 286-os társaságában kellett eltöltenem amire DOS-t és 3.1-es winfos-t kellett felraknom , és elmagyarázni a használatát egy 55 éves emberkének aki még gép közelében sem volt sosem
1. nem jelentkeztél be
2. azt kellett volna válaszolnod , hogy : de tudunk
most jó szemét voltam , de most kissé kivagyok mert egész napomat eddig egy 286-os társaságában kellett eltöltenem amire DOS-t és 3.1-es winfos-t kellett felraknom , és elmagyarázni a használatát egy 55 éves emberkének aki még gép közelében sem volt sosem

Hello! Nem tudtok magyar ut2k3 Servercímeket???
Igen a pont csapatjateknal nem szamit semmit.
Mondjk en veled ellentetben ugy gondolom,hogy a vedo mivel zaszlovisszaszerzesenkent 5 pontot kap
eppen ezert ebbol tobb jon osze mint sima dm bol!
A zaszlorablas tamadok eseteben meg a zaszlorablas ugyan 7 pont ,de olyan nagy kulonbseggel csak ritkan nyernek csapatok,hogy ebbol sok legyen!
Arrol nem is beszelve,hogy nem ritkan a vedo teszi be a zacsit mivel a tamado elhozza abazisig ,de ott kipurcan mar!
Mondjk en veled ellentetben ugy gondolom,hogy a vedo mivel zaszlovisszaszerzesenkent 5 pontot kap
eppen ezert ebbol tobb jon osze mint sima dm bol!
A zaszlorablas tamadok eseteben meg a zaszlorablas ugyan 7 pont ,de olyan nagy kulonbseggel csak ritkan nyernek csapatok,hogy ebbol sok legyen!
Arrol nem is beszelve,hogy nem ritkan a vedo teszi be a zacsit mivel a tamado elhozza abazisig ,de ott kipurcan mar!
http://www.wolves.iwd.hu/letoltesek.htm
Egy kérdés: tegnap letöltöttem 1 csomo skint ami ugye singeleben szépen meg is jelenik , de online a szerver nem támogatja.
Na most vagy én vagyok nagyláma , de mintha azt olvastam volna hogy ez nem úgy mûködik mint UT esetében , azaz nem kell támogatni a skint szerver oldalról. Namost akkor mi van ?
Mert igy akkor semmi értelme a beharangozott egyéni skineknek , ha azt ugye a szerver admin nem teszi fel a szerverre. Vagy csak a szerverek vannak rosszul konfigurálva ezen a téren ?
Homályosítson már fel vki pls
Na most vagy én vagyok nagyláma , de mintha azt olvastam volna hogy ez nem úgy mûködik mint UT esetében , azaz nem kell támogatni a skint szerver oldalról. Namost akkor mi van ?
Mert igy akkor semmi értelme a beharangozott egyéni skineknek , ha azt ugye a szerver admin nem teszi fel a szerverre. Vagy csak a szerverek vannak rosszul konfigurálva ezen a téren ?
Homályosítson már fel vki pls

Lehet.
De a csapat érdekében soxor önygyilokkal jutok elbb vissza a bázishoz , ha monjuk elkóboroltam a zázszló után. Ami ugye nem tesz jót a fragszámot tekintve.
De egyszerû matematikát követve az esélyem kevesebb hiszen 5 fõs csapatból elméletileg 2 fõ támadó jut el az ellenfél bázisáig aki potenciális áldozat lehet
Amig a saját csapat támadója vagy a középpályás útközben találkozhat a 2 fõ támadóval az 1 fõ középpályással és a 2 fõ védõvel ( itt az ideális 212-es felállást vettem alapul ). Tehát az esélye jóval több a pontgyûtésre azoknak akik ilyen poszton játszanak. De ez ugye csak logika...és mint mondottam volt nem ez számit csapatjáték esetében.
De ezt ti jobban tudjátok
De a csapat érdekében soxor önygyilokkal jutok elbb vissza a bázishoz , ha monjuk elkóboroltam a zázszló után. Ami ugye nem tesz jót a fragszámot tekintve.
De egyszerû matematikát követve az esélyem kevesebb hiszen 5 fõs csapatból elméletileg 2 fõ támadó jut el az ellenfél bázisáig aki potenciális áldozat lehet
Amig a saját csapat támadója vagy a középpályás útközben találkozhat a 2 fõ támadóval az 1 fõ középpályással és a 2 fõ védõvel ( itt az ideális 212-es felállást vettem alapul ). Tehát az esélye jóval több a pontgyûtésre azoknak akik ilyen poszton játszanak. De ez ugye csak logika...és mint mondottam volt nem ez számit csapatjáték esetében.
De ezt ti jobban tudjátok

thx 

sajna már nincs sg ftp-n fent...
Godlike on nem nagy menet?
Eloszor Adepten vegignyomtam az tenyleg nem nagy szam.
Na ,de Godlike az mar mas teszta😊 igaz mar mindjart megvan ,de szivas van vele rendesen es boven minuszban vagyok😊
Eloszor Adepten vegignyomtam az tenyleg nem nagy szam.
Na ,de Godlike az mar mas teszta😊 igaz mar mindjart megvan ,de szivas van vele rendesen es boven minuszban vagyok😊
Ha vedo vagy talan meg tobb fraged van!
Vagy valamit rosszul csinalsz 😄
Vagy valamit rosszul csinalsz 😄
ittyel, ha már nyelvtan 😊
nem ityvel, hanem ityel 😊
legalábbis nyelvtanilag így lenne helyes(ebb), merthogy nem úgy kell kiejteni, hogy iti, hanem az a fránya y az y és nem i, szal érted 😛
legalábbis nyelvtanilag így lenne helyes(ebb), merthogy nem úgy kell kiejteni, hogy iti, hanem az a fránya y az y és nem i, szal érted 😛
az ultra kill után mi van?
volt egy ma nekem, csak kicsit felment a pumpa, és nem emlékszem
az ultra killnél még tudtam követni
amúgy valami master vagy monster kill
volt egy ma nekem, csak kicsit felment a pumpa, és nem emlékszem
az ultra killnél még tudtam követni
amúgy valami master vagy monster kill

Ja kéne...csak nálam ez azon múlik hogy az asszony engedi-e
Tegnap is az volt amikor be akartál jönni...3on3 nyomtuk a ctf-t yol ;-P
Ityvel...ez teccik
Tegnap is az volt amikor be akartál jönni...3on3 nyomtuk a ctf-t yol ;-P
Ityvel...ez teccik

De sokat tanultam belõle. 😊
Este majd megyek játszani, kéne egy ctf nem?
Este majd megyek játszani, kéne egy ctf nem?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Utána 10kor felmentem, és f2feltem ityvel. Deck16on 38 - -1, agonyn 28 - 3 😄DD mármint neki, ez gondolom egyértelmû 😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
nem találtam el 

Tudom hogy nem ez volt a kérdés , de csak a félreértések miatt megemliteném , hoy a CTF csapatjáték és egyáltalán nem az számit hogy ki hány pontot ér el a csapaton belül. Az a lényeg hogy hány zászlót rabol a csapat és mennyit visznek el.
Én pl általában védõt játszom és ebbõl adódóan sosincs annyi fragra lehetõségem mint annak aki támad vagy középpályázik. Én max azt tudom kilõni aki el is jut a bázisunkig.
Ugyanez a szemlélet vonatkozik a TDM , BR , AS , DOM, a 2vs2 RA modokra is.
A pontvadászat f2f DM vagy tömeg DM esetében számit.
Egy csapatjátékban sosem az számit hogy vki elmodhassa azt hogy õ a legjobb a csapatában , hanem az hogy a csapata a legjobb a többi között...
És ne érts félre ,nem kötekedésnek szántam , hanem csak tájékoztató jelleggel írtam neked és azoknak akik kevésbé lehetnek tisztában az UT-ban kialakult csapatjátékkal és szabályaival.
Én pl általában védõt játszom és ebbõl adódóan sosincs annyi fragra lehetõségem mint annak aki támad vagy középpályázik. Én max azt tudom kilõni aki el is jut a bázisunkig.
Ugyanez a szemlélet vonatkozik a TDM , BR , AS , DOM, a 2vs2 RA modokra is.
A pontvadászat f2f DM vagy tömeg DM esetében számit.
Egy csapatjátékban sosem az számit hogy vki elmodhassa azt hogy õ a legjobb a csapatában , hanem az hogy a csapata a legjobb a többi között...
És ne érts félre ,nem kötekedésnek szántam , hanem csak tájékoztató jelleggel írtam neked és azoknak akik kevésbé lehetnek tisztában az UT-ban kialakult csapatjátékkal és szabályaival.
Dikki: halottam az msg-t de játékban voltam...meg a a jó szervezettségnek köszönhetõen nincs op jogom a saját csatinkhoz , sõt azoknak sem volt akik bent voltak...na ez a száksz. Hogy a botok miért nem emeleték a limitet nemtom , de UT alól én is be akartam menni és szintén emiatt nem tudtam .
ezt a botok seggébe
ezt a botok seggébe
asszem ez az:
bUnlocked=True
de nyomd vegig nem egy nagy menet...
bUnlocked=True
de nyomd vegig nem egy nagy menet...
25...
végig kell játszani single modban a játékot hozzá. A csalásokat nem ismerem
http://deathfellows.hu/
volt olyan is ...
szegeny Z ... vagy 3x fordult elo, hogy ment a SPEEDdel meg a zaszloval es a bazisuktol par meterre kilottem ^.^
szegeny Z ... vagy 3x fordult elo, hogy ment a SPEEDdel meg a zaszloval es a bazisuktol par meterre kilottem ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
mondom, hogy elállított valamit az a kis huncut