8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • tbundy
    tegnap pure ctf-t nyomtunk páran vkk-n, sztem nagyon jó volt, a szűkös létszámtól eltekintve. Viszont, a normál mód eléggé megviselte a gépem, alig ment (pláne nagyobb mapokon) az fpsem 30 fölé..., annyival jobb az insta (legalábbis nálam), hogy ott legalább 40-50 körül szokott mozogni.
    mindenesetre én hőbörögni fogok, ha landor pure lesz
  • Al-Ashrad
    Bandó leveszed a zenét és benyomod UT2003 alá a winampot meg azt a zenét amit akarsz , én is igy szoktam :)
  • Al-Ashrad
    Wildor... ha jól tudom akkor a VKK szerverén sima CTF megy. Arról nem tehet senki,hogy sokaknak az instagib tetszik. Amig nem ment a Landor szivesen nyomultam én a VKK-n sima CTF-ben. De nekem személy szerint egyenlőre jó az instagib,majd ha megunom akkor mérget vehetsz arra,hogy ujra visszatérek a sima fegyveres küzdelemhez. És akkor lesz puff-puff
  • WiLDoR
    bazz', már gépelni sem tudok rendesen...
  • WiLDoR
    Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem jó, hogy van, mert jó, csak kiváncsi lennék a népek reakciójára, ha egyszer csak belépnének a Landor-ra és instagib helyett, hírtelen normál ctf móban találnák magukat...

Pedig az igazság az, hogy a __DF-nek__ kéne valamit lépni azirányban, hogy az emberek végre mással is foglalkozzanak iCTF-en kívűl, mivel valljuk be őszintén, hogy a Landor most a favorit szerver az ut2-es magyar scene számára (főleg azért mert 12 játékos mellett sem szokott a ping felmenni 60 fölém, ami nem 1 utolsó szempont).
    S sajnos amíg Landor-on iCTF fog futni, addig kis hazánkban is ez lesz a mérvadó.
    Még szerencse, hogy azért a klánok mással is foglalkoznak...

Persze semmi bajon iCTF-fel, mert pontlövés/célzás gyakorlásához nagyon ideális, csak én speciel már unom, mert egyhangú, ha eltalálnak, semmi esélyed a visszavágásra, s a találathoz sokszor elég, ha csak mákod van...

Ettől függetlenül engem is látni ott, mivel ezen a szerveren van leginkább élet...s senki (én legalábbis nem) sem szeret úgy játszani ctf-et, hogy rajta kívűl 2-3 ember lézeng csak a pályákon, mert 2 x 2-3 fős csapattal ekkora pályák baromi nagyok...

Szóval kiváncsi lennék, hogy DF átállítaná-e a Landort mondjuk 1 hét erejéig sima CTF módra. S arra is kiváncsi lennék, hogy erre hogyan reagálna a magyar ut2-es scene.

Vagy azt mondaná mindenki, hogy ez ql, maradjon a sima ctf (szerintem élvezetesebb, mint az insta), s talán az gamerek is rájönnének, hogy nem csak a Landor létezik a világon, vagy nagy ellenérzést váltana ki mindenkiből...

Javaslatom a fenti, 1 hét erejéig sima CTF mód fusson a Landor-on, aztán meglátjuk mi lesz...

Vélemény?
  • WiLDoR
    és ha nincs landor, akkor nincs ut2-es scene sem, mi?

imho ez inkább elkeserítő, mint fellelkesítő dolog...
  • Al-Ashrad
    opsz az a VKK-jé ez a Landor: 152.66.93.27:8888

sorri :)
  • Al-Ashrad
    195.56.44.121:7100

ez az :)
  • Al-Ashrad
    Nah engem nem dobott ki a Landor kb 20-30perc game után...sztem megy már...gyertek gamelni :)
  • Sputn1K_
    No hat, botok nelkul is faszan el lehet szorakozni egy ures ctf szerveren. Mar ha erdekelnek a dolgok. gyakorolni a mozgast a palyan, nezni a jumpokat, trukkoket stb. Ez nagyon fontos ahhoz h jol jatsz. botok ellen csak lassulni lehet, es elfelejteni, hogy ezt a jatekot esszel kell csinalni, es az ellen is esszel fog tamadni. Nem mind1. A gepi inteligencia nulla szinten van, es asszem ez nem is lesz soha maskepp, ill akkor lesz maskepp, ha feltalaljak az ontanulo kodot, de asszem akkor jon a matrix is nemsokara :) na csumi.
    .Sputn1K.
  • Al-Ashrad
    Bocsi én kurtam el :) elméleti szinten nem tudom annyira de gyakorlatban megy
  • Gabo
    Bandó:
    Ha a válaszomat arrogánsnak ítélted, akkor sajnálom. Egyetlen UT játékost sem "lámáztam" vagy "newby"-ztam, esetleg "csítereztem" le soha, magamon kívül.
    De mint az előző neked címzett hozzászólásomban is mondtam, ha info kell, akkor izzíts be egy mIRC-et és csattanj fel a klánok csatijára! (A honlapjaikon, vagy itt a fórumon megtalálod a csatik pontos nevét, elérhetőségét.) Ráadásul irc kicsit talán könnyebb játszótársakat keresni, csapatot szervezni egy-egy játékhoz.

_RtE_Gabo a full láma...
  • ity
    Kis keveredés történt, ugyanis a láthatatlanság kombója sem úgy van, hanem pont fordítva :P

Szóval:
    4x előre = speed (gyorsabban mozog a karakter)
    4x hátra = booster (199-ig tölti életet, aztán ha marad még adrenalin akkor a pajzsot is elkezdi tuningolni)
    2x jobbra 2x balra = invisibility (láthatatlanság, ami persze nem teljesen igaz, mert azért dereng a fickó, csak figyelni kell rá és meglátni így is)
    2x előre 2x hátra = berserk (fegyverek lövési sebessége a duplájára nő)
  • barret
    4x
  • tbundy
    nem egészen sikerültek a combók :)
    az uccsó billt nyomd meg még 1x, akkor lesz jó
  • Al-Ashrad
    Srác!

Nem is lesz jó a Landor? Lehet még reménykedni?:)
  • Al-Ashrad
    elöre+elöre+elöre (100adrenalinnál) gyorsulás
    hátra+hátra+hátra (100adrenalinnál) gyógyitás
    balra+balra+jobbra (100adrenalinnál) láthatatlanság
  • netuddki
    naaaaa fijjug most tényleg mit kell tennem hogy használni is tudjam azt az adrenalint??????
  • Vidam
    skacok mar majnem kesz az UT2003.hu

:)

ott lesz minden! :)

de hogy megmaradjon bennem a lelekesedes, nem er leloni! :)
  • netuddki
    nahh ez ok ....de mivel hozom elő ezeket a specko tulajdonságokat???
  • netuddki
    valaki keresett csítetitt vannak!
  • Al-Ashrad
    sracok amig nincs Landor gyertek VKK-ra sima CTF-ezni :)
  • Sputn1K_
    Sajnos teljesen felesleges itt beszélni arról, hogy milyen szervert akartok.

A mi servereink szinte már mindenre voltak (és vannak) állítva. Volt tdm2on2, 4on4, ctf 5vs5, br 5vs5. Lényegében az f2f szerveren kívül nem játszanak semmin.

Szóval lényegtelen...
    .Sputn1K.
  • ity
    A VKK szerver csak véletlenül maradt TDM-en (a tegnapi kláncsata miatt). Azóta már vissza állítottam normal CTF-re.
    És mint ahogy azt már említették elöttem, nyugodtan lehet jönni #vkk szobába az irc-n és lehet kérni, hogy mi menjen a szerveren, hiszen azért van. Ha megfelelő mennyiségű ember kér vmit, biztosak lehettek benne, hogy átállítjuk a kívánt módon. (nyilván nem arra gondolok, hogy éppen játszanak bent 8-an ctf-et és akkor 2 ember kedvéért gyorsan átállítjuk BR-re)

Másik dolog ez a CD key-es kérdés.
    Működőképes dolog a #6317-es megoldás is, egyetlen szépséghibája, hogy a szerver, portonként napi 10 megás log filet termel, ami azzal lesz tele szemetelve, hogy nem tud a master szerverre csatlakozni :)
    Alternatív megoldás az ut2003.ini-ben a következő sor kiiktatása:
    [Engine.GameEngine]
    ;ServerActors=IpDrv.MasterServerUplink
  • Vidam
    amugy:

MEG MINDIG KERESUNK TOREST A LANDOR SZERVERHEZ!!!!!!

kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vidam
    speckokra:

ha eleri a szazat, akkor tudsz:

gyorsabban moyzogni, vagy lathatatlansag, vagy feltapolni 200 ra, meg meg vmi nagyobb sebbzes...

• netuddki
    srácok
    mi manóra való az adrenalin???????
  • Gabo
    Szóval a VKK-nál CTF megy az egyik porton, a másikon F2F. (Ha az előzőből ez nem derült volna ki...)
  • ecet
    én is ezt mondom...kellene normál ctf is
    vkk szervere erre volt állitva csak mostanság vki átállitja tdm-re ;-P
    viszont nem győzöm hangsúlyozni hogy lehet kérni a szerveradmintól a beállitás változtatását...ha nincs lefoglalva klanwar miatt akkor biztosan meg is teszik...
  • Gabo
    Szerény tudomásom szerint a VKK korlátozva van. CTF-nél normális játékhoz legalább 4-5 ember kell csapatonként, F2F estén pedig 2 ember esetleg egy spect.
  • Vidam
    en szertem a normal fegyveres balhet is am! :)

csak epp a landor lagzik a legkevesbe! ADMINOKNAK! figy, mivel nem birnak el annyi embert a szervwerek, ezert lejjebb kene venni a max player szamot! mert igy jatszhatatlan!

meg kene team match szerver, es kevesebb bombing run!

JA!!!!!!!!!!

ES KENE NORMAL CTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ugye? :)
  • ecet
    Természetesen aki tudja választ admin oldalról nyilván segiteni fog. Ez ügyben ajánlom pl megkeresni VKK csatin Sanyi_66-ot aki valószinü rá tud mozdulni a kérdésre.

A másik ami ehhez kapcsolódik és érinti az előző hozzászólásokat: VAN ÁM SZERVER A LANDORON KIVÜL IS!!!
    Tegnap elbeszélgettem egy newbie-val aki azóta játszik ilyen gamával amióta UT2 van. Leszürve a beszélgetés lényege annyi derült ki hogy köszönhetően annak hogy mindenki kizárólag szinte csak a landoron instázik , ez van elkönyvelve a megfelelő gamának és normál fegyverekkel való játék az esztelen össze-vissza lövöldözés csak :-(

Nem karom leszólni az instát mert én is szeretem , de mértékkel.
    Természetesen akinek ez tetszik jobban az ezt játsza inkább , senkire nem akarjuk ráerölteni azt amit nem szeret.
    DE nem is akarják megszeretni , nem is adnak lehetőséget szinte hiszen a normál fegyverekkel vakó játékhoz több gyakorlásra és nagyobb tapasztalatra van szükség. Aki nem igy érzi cáfoljon meg...

Szóval ezért van az hogy hiába van a többi szerver ha pangás van rajtuk. Még most is amikor a landoron nem megy a gama...
    Bővebben nem akarom kifejteni mert úgy vettem észre hogy nincs értelme koptani a billentyüt itt ez ügyben. Aki veszi a fáradtságot és felveszi a kapcsolatot a klánokkal az úgy is tudja miről van szó...csak rossz nézni hogy hogy megy a sirás a landor miatt , pedig van lehetőség több is.

De mégegyszer leírom hogy tisztázzuk , én kivánom hogy menjen a landoron a gama , de azt is , hogy máshol is....passzzzzz
  • ecet
  • Vidam
    skacok!

urgent help needed!

a landor UT szervrerhez kene vmi crack, ugyanis ellenorzi a cdkeyt!!!!

segitsetek megtalalni, hogy tudjunk jatszani!!!

koszi,

lethal.DF
  • Gabo
    Bandó:
    Csak egy apró tanács. Ha valamelyik klán szerverén szeretnél játszani, de valamilyen oknál fogva nem jön össze (pl.:password kellene), akkor esetleg nézz fel a klán irc csatijára és érdeklődj ott az okokról.
    Tudomásul kell venni, hogy egy klán szerver az adott csapat tulajdona. Az, hogy megosztják a szabad időpontokra a nyilvánossággal is, az csak az ő jó szándékuknak köszönhető.
  • Gabo
    ity:
    Mivel ilyen szépen kérted, ezért megengedjük.
  • ity
    Bandó: bocs, hogy lepassoztuk saját szerverünket egy saját-kláncsata idejére (azóta le van véve, és elötte se volt passos).
    Majd legközelebb engedélyt kérünk Tőled, hogy pass-t tehessünk saját szerverre :)
  • tbundy
    elég bosszantó, hogy kidobál a landor...
  • Al-Ashrad
    Szerintem tuti valami elszaródott ott... :)
  • Al-Ashrad
    hmm van egy emberke Drew...neki is irott a game-ja és megy neki , nem vágja ki...