8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Sputn1K_
    és atomtámadás ellen véd ?
  • Örm
    Hogy lehet feltört játékkal neten játszani amikor telepítésnél nem kér CD-Keyt
  • Cutter
    Majd valamelyik diák megcsinálja hobbiból. :) Akár egy plussz opcióval, mod-al ahol majd be lehet állítani a hosszát-méretét. A Quake3-ban tényleg klassz volt az, hogy 2 megában már hosszú percekig elemezhetted a kiváló játékosok taktikáját.
  • Sputn1K_
    No igen, én csak azt nem értem, hogy mi a f*szt lehet ezzel ennyire tökölni. Némi programozási tapasztalattal nem látom olyan bonyolultnak a kérdést. Bár egy biztos, q3ban sokkal kisebbek voltak a demo file-ok mint UTben. Ott max 1, 2 mega, UTben meg nem volt ritka a 6megás demo sem.
    Lehet ezzel szüttyögnek, vagy mittomén.
    És semmi többet nem tudok elmondani.
  • ity
    Sajnos még nem, de az elkövetkezendő peccsek egyikében benne lesz Ígéretek szerint a következőben, bár ezt a 2136-osra is mondták anno, sőt ... a demo után a full verzióra is ígérték, szóval csak reménykedni lehet egyelőre.
  • Cutter
    Van az UT2003-ban a meccsek visszanézésére (felvételére) lehetőség, mint a Quake3-ban?

• Sputn1K_
    ezt a melonak:
  • netuddki
    háááát majd 1ccer kipróbálom.....de nem most .....
    azééé kössz
  • Gabo
    netuddki:
    Az IRC semmivel sem komplikáltabb, mint ennek a fórumnak, vagy az ICQ-nak a használata.
    Letöltöd, felteszed a mirc-et. Megadod a szükséges adatokat magadról. Megadod az irc-szerver(ek) címét. Egyiket kiválasztod (pl. irc.elte.hu) majd csatlakozol rá. Ez után megadod a csati nevét (pl. #RtE ) és már bent is vagy a csatin.
    Ennyi az egész.
  • Sputn1K_
    Hm, az enyém 0+, de eddig úgy tudtam, hogy ezzel mindenkinek adhatok... ezek szerint nem.
  • a shot
    <[HUN]chris79> Elnezest kerek mindenkitol, hogy a napi munkaban megzavarom
    abszolut maganjellegu keresemmel, de a helyzetunk sajnos azt
    diktalja,hogy minden vonalon probaljak segitseget
    kerni.
    Sajnos az ot es fel eves kislanyomnal a husveti unnepet megelozo
    heten diagnosztizaltak egy igen komoly betegseget (a leukemia
    egy formajat amely miatt a kezelese soran tobbszor szuksege lesz
    kulonbozo verkeszitmenyek adasara.
    A kislanyom vercsoportja AB Rh pozitiv, es a haematologusok
    szerint csak csoportazonos ver alkalmazhato. Mint megtudtam
    raadasul ez eleg ritka vercsoportot jelol...
    Arra szeretnek mindenkit kerni,amennyiben lehetosege van
    segiteni, adna vert, vagy az ismerettsegi koreben valaki, kerem
    jelentkezzen
    a 20/475-3958 telefonszamon. Koszonom
  • netuddki
    huhhh ...öregem ez műxik .......
    nos.... very thanx
  • netuddki
    ok ...
    próba cseresznye :)
  • WiLDoR
    vagy másold be ezt az ut2003.ini-d végére:

[XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
    Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=7010,QueryPort=7011,ServerName="Smoking gun - $milin' Face *** F2F")
    Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=9010,QueryPort=9011,ServerName="Smoking Gun - $milin' Face *** BR")
    Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.93.27",Port=8888,QueryPort=8889,ServerName="[DF]Landor UT2003 (instactf) Server")
    Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7200,QueryPort=7201,ServerName="VKK UT2003 F2F Server [TTM]")
    Favorites=(ServerID=0,IP="213.222.180.58",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="Another UT2003 Server")
    Favorites=(ServerID=0,IP="193.6.5.55",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="<<[ UT2003.SYSCONFIG.HU ]>>")
    Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7100,QueryPort=7101,ServerName="VKK UT2003 Server [TTM]")

ezután a favoritok között megtalálod a szerverek nagy részét.
  • WiLDoR
    http://www.freeweb.hu/sharkforce/servers.html

itt találsz pár magyar szerver címet, ahol tudsz játszani.

nem tudom ugyan, hogy ezek közül még melyik él, mert már elég régen frissítettem az oldalt, de szerintem az ip címek nem változtak.
  • Sputn1K_
  • netuddki
    eeeeehhhhhh... túl komplikált ez nekem

de azért köszönöm a segítséget
  • Gabo
    http://www.mirc.com/

Meg persze ez is...
  • Gabo
    http://www.irc.hu/
  • Gomez
    most ezen mit nem értesz?
  • Gomez
    irc az 1 chatprogram.lécci mondj nekem 1 cimet!!!
  • netuddki
    köszönöm .....de igazán ....

mi a fene az a irc???
  • Gomez
    lécci mondjon vki nekem 1 cimet ahonnan le lehet szedni a játékot!!!nagyon kéne!köszi:Gomez
  • netuddki
    ok :((
    de hol vannak ezek a "módosított" szerverek???
    én még nagyon kopasz vagyok ilyen téren :(
  • Gabo
    netuddki:
    Pont erről volt szó, 1-2 hete. Sajnos eredeti cd-key hiányában csak "módosított" szervereken tudsz játszani. A magyar szerverek ilyenek, a külföldiek nem.
  • netuddki
    srácok ....
    hogy lehetne neten is yáccnom???

(..már persze azon kívül ,hogy vegyem meg a gémet
    .mert amíg nem teszteltem le normálisan ,addig ugyi nem veszem meg :-) )
    még a gémszpájjal semtok nyomulni :((
    állandóan kidob azzal ,hogy nem érvényes a key vagy már valaki használja......
  • Gabo
    Musztafa:
    Ahány embernek bejön az insta, kb. ugyan annyinak (vagy még többnek) nem. Ha valakinek az jelenti az első online tapasztalatait, hogy két lépésenként lelövik, akkor egy életre elmegy a kedve a játéktól.
    Ha a landor a legnépszerűbb, akkor érdemes lenne esetleg pure CTF, TDM, BR portot is indítani. Legalább is nekem ez a véleményem.
  • Gabo
    Bandó:

Saját zenékhez:
    http://www.vorbis.com/

Nézz el a fenti címre. Elméletben ezt a formátumot használja az UT2003 is. Bár fejből nem tudom, milyen paramétereknek kell megfelelnie még a tömörítést mellett (KHz, bitrate?), de ezt talán a hivatalos UT2003 oldalakon meg fogod találni.
    Egyébként én is gondolkodom néhány egyéni zene bepakolásán. (Főleg a Blade, Blade 2, The Saint, Mortal Combat filmzenékből válogatva. )
  • Sputn1K_
  • netuddki
    így vagyon ...leszedtem én is ...és egész jók ..
    főleg az a Q3-ra hajazó pálya teccik :)
  • Al-Ashrad
    Bandó csak a tiéd rossz én már lehuztam a mapokat :)
  • tbundy
    lehet, hogy a piros kocsidra bukik
  • netuddki
    fijjug...
    hányszor kell még kiírtani azt malcolmot a gém végén???már vagy 10x elintéztem de mindíg ő jön vissza :((
    tele van a tököm már vele...
  • tbundy
    majd később, akkor nekem is jó lesz már(18után)
  • Al-Ashrad
    hmm látom tényleg nem nagy az érdeklődés... :)
  • Al-Ashrad
    Na hát akkor 14.00 egy Pure CTF meccs? VKK szerverén? :)
  • tbundy
    pedig vkk-n jó mapok vannak ctf-re, csak kevés a vállalkozó szellemű egyén a játékra...
  • Al-Ashrad
    Wildor én szivesen játszom pure CTF-et is nekem mindegy csak team game legyen,azokat komálom igazán :) persze néha jól jön egy kis Totális Vérengzés (Deathmatch) :)
  • WiLDoR
    nem akarok én senkinek sem semmit sem bemagyarázni, csak 1 ötlet volt, ami ahogy elnézem, nem igazán aratott sikert :)
  • netuddki
    allah növessze hosszúra a szakálladat