8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
WiLDoR #6470 Na most mi van? Sehol sem voltatok... Eddig tartott a nagy lelkesedés??? Vagy közbejött valami???
Khmm... izé, más, s ez itt a reklám helye :)
A Shark Force UT2003 Klán tagokat keres! Akinek van kedve csatlakozni, s érez elhivatottságot aziránt, hogy egy jó csapatban war-ozzon, az keressen meg minket az irc csatinkon:
irc.extra.hu #sforce
vagy írjon emailt ide:
[email protected]
vagy a honlapunkon:
sf.hq.hu vagy sharkforce.hq.hu (itt találtok infot is rólunk, meg 1-2 hasznos cuccost ut-2höz)
Megkérnék mindenkit, aki jelentkezni szeretne, hogy jól fontolja meg, mielött meglépi ezt, mert nem szeretjük a ki-be ugráló embereket. Megathanx mindenkinek, akit érdekel a dolog.
Megint más: Ellenfeleket is keresünk war-hoz. Amelyik csapat úgy gondolja, hogy elég bátor hozzá, hogy ki merjen ellenünk állni , szóljon a fenti címek valamelyikén, hogy jól elpáholhassuk
Viccet félretéve, ez most komoly, mi úgy gondoljuk, hogy nem ártana kicsit felpörgetni a magyar ut2-es scene-t vagy egyáltalán beindítani, létrehozni, stb...stb...stb... -
WiLDoR #6469 hát aki csak ezzel a kettővel tud írtani, az khm... na mentem aludni -
Krac #6468 -
#6467 üzenem faterodnak hogy én több mint duplája vagyok és mégis ezzel játszom...nem az életkor szabja ezt meg...volt egy klántársunk...ha jól emléxem 56 éves kutatómérnök és úgy nyomta UT-t hogy még
ja és VKK-ban is van néhány vén kecske -
Krac #6465 És sztem tul flekker-rocketer lett ut2k3:-((( -
Krac #6464 :))) Én 16 vagyok és fater folyton avvla cseszeget hjogy dedós elmebeteg gamekkal jáccom(ut,ut2k3,wc3,stb.:))) -
#6463 Gabo meg majd kap a cinikus megjegyzéséért -
#6462 OK. Igazad van.
Sajnos öregebb vagyok mint szeretném és az itt megforduló nagy átlag...de ezt ne feszegessük , mert nincs értelme valóban...
Amúgy látszik a válaszodból hogy te sem vagy tizenéves ... megmondom öszintén nem erre a válaszra számitottam...
viszont sem UT-ban sem UT2-ben nem találkoztam ilyen nickel...elárulod az igazit is ????
-
#6459 mi a jóbánat bajod van ????
valamit kurvára félreértettél...
itt senki nem hivott ki senkit és senki nem akar bizonyitani semmit...
olvasd át mégegyszer
ha megnézed a linket - ha netalántán nem tetted volna meg - akkor kiderülne hogy Gabo az UT mportal insta ligára hivta fel csak a figyelmet...
ennyi...
basszuskulcs a mai fiatalok már olvasni sem tudnak ??? ( ezt azért irtam ide hogy nyugodtan köss belém ;-p , legalább lesz egy kis élet a fórumon ;-/ ) -
Gabo #6454 Na emberek. Mivel a többségetek felettébb jónak érzi magát instában, itt a lehetőség arra, hogy UT1-ben az m-portal ligájában is bizonyítsatok. A részleteket megtaláljátok itt:
http://www.mportal.hu/?action=komment&base=huncl&id=3873&gsid=0bc41f206240828665a2a35854cd480a
http://www.mportal.hu/?action=hir_huncl -
#6453 Lehet,de eddig nem panaszkodott erre a driverre.Asszem néztem másik drivert,de aztán vissza raktam a régit,de mostmár nemjó neki. -
#6452 Vagyis? -
WiLDoR #6450 Nocsak... csak nem átlövitek a Landor-t sima ctf-re?
Még a végén történik valami???
Amúgy DF-eseknek üzenném, hogy örülünk meg minden, hogy van a Landor, de plz! nézzetek már fel egy kicsit ide:
http://ut2003.sysconfig.hu
meg ide:
http://www.planetunreal.com/cliffyb/
és kicsit bővítsétek a lehetőségeket, mert b@szottúl unalmas már ez a 4 map. Arra, hogy milyennek kéne lennie egy jól működő szervernek a UT2003SYSCONFIG.HU szerver a legjobb példa. Van sok map, lehet közülük válogatni, van TeamSpeak2 a szerveren (lehet onlineban mikrofonon keresztűl is szidni a másikat :DD), stb,stb,stb.
Kérlek titeket, csináljátok ezt meg ti is, hogy mindenkinek jobb legyen. Köcc. -
#6448 skacok!
kene egy kis sima CTF!!
Az UT NEM csak az instarol szol!!! jatszunk vegre egy jot!
Holnap gyertek! -
#6447 iti , ez yo
bocs ity
érdekes , határozottan jó hatással van rám ha nem a munkahelyen vagyok , lehet holnap be sem megyek -
ity #6446 _RudY_: te meg tanulj meg játszani és akkor téged is lecsitereznek :P -
#6445 iti a csíter -
ity #6443 ecetsuxx_work, Sputn1K_: lehet, hogy azoknak a "vaskalaposoknak" nem nagy élmény 10-15 fps-el játszani és azért nem tolják?
Vagy ez teljesen elképzelhetetlen, hogy vannak ilyen emberek? (hidd el vannak, nem egyet ismerek)
Esetleg ha vkinek tényleg nem tetszik (és nem a vaskalapossága miatt) az ut2k3 akkor azt már rögtön le kell hurrogni, hogy miért nem vált?
Most akkor kérdem, minek váltson szerencsétlen, ha egyszer nincs aki gamél vele, pár fanatikuson kívül. Könyörgöm, ti vagytok az élő példa rá, hogy itt szenvedtek mert senki nem játszik vele!!!
Mielött félreértenétek, nekem (pár apróságot kivéve) semmi bajom ut2-vel, csak ilyenkor tökre úgy érzem mintha SGSF is túl korán váltott volna.
Igaz UT szerverek sincsenek tele mint régen (de balgaság lenne azt gondolni hogy ut2 miatt, ugyanis akkor azok a szerverek lennének tele, de nincsenek). Viszont ut-ból még mindig vannak klánwarok, nem is kevés, ut2-ből viszont olyan ritka mint a fehér holló.
Tetszik nem tetszik Magyar UT2 scene (van ilyen egyáltalán?) még nincs felkészülve rá, hogy teli szervereket produkáljon, szerintem túl nagyok az elvárásaitok (ecetsuxx_work, Sputn1K_).
Másik meg, hogy ne akarjátok megmagyarázni, hogy nem téríteni jártok ide insta ügyben, mert ezt a vak is látja. Olyan mintha egy Quake-es arc bejönne ide és elkezdené magyarázni, hogy Q sokkal jobb, pedig hát ez is tisztán látszik, emberek nem véletlenül mennek landorra, és ha egyszer az insta tetszik nekik akkor nem értem mire ez a térítés, ennyi erővel mehetnétek Q3 topicba is téríteni, meg mario topicba :) -
Sputn1K_ #6440 Olyan, hogy Ut2 scene nem létezik. Legjobb példa erre az #ut2003.hu szoba. Más nem megy ott, csak agyatlan away, off, back, és hasonló scriptek. Azon is jól fel tudom idegesíteni magam.
SySERR: felesleges indítani. Nem szerver hiányában nincs más játék, hanem ember hiányban. Szerver eddig is volt, és lesz is, csak tudnám minek. Najó, télleg mind1. Majd megyek supermariozni. Ott van scene tutira.
A baj az,hogy mivel én elsősorban ctf playernek tartom magam, megyek a landorra, tolok 3 gamet, aztán kész. Ülök és nézek. Néha bemegyek a vkk-ra, fél órán keresztül ugrándozok, de egy büdös lélek sem tolja be az arcát. Erről ennyit. -
Sputn1K_ #6437 Najó, akkor most ütök szét mindenkit.
De legfőképp a landor adminjait. Kib*szottul unalmas már, hogy állandóan ugyanaz a 4 pálya megy. Ha mást nem, legalább egy VOTE-ot tegyetek már fel, (ugy lehet modokra is, így akár az instát is le lehetne szavazni, szvsz ideje lenne).
Baromi jó mapok jönnek ki sorban, de úgy látom, hogy a landorra még a hivatalos bonus pack sem fog felkerülni. Beállították, úgyhagyták, ennyi.
Mi már le is állítottuk a ctf szerverünket, mert baszott rajta játszani bárki. Akkor meg feleslegesen nem foglaljuk a procit.
Kezd az egész nagyon unalmassá válni, ami azért gáz, mert ebben a játékban rohadtul nem az a lényeg, hogy egy lövésből bemákolsz, és te vagy a király. Úristen, az insta agyatoknak fogalma sincs arról miket lehet itt csinálni....
Najó mind1. Amúgy kedvenc map, ctf-arrakis (www.planetunreal.com/cliffyb). Ezt is bazmeg, mikor fogom már kipróbálni normálisan???? Ehh...
najó mind1. leszarom. insta: -
WiLDoR #6435 bakker' lecsítereztek mit meg nem kell érnie az embernek...
ja kinek mi a kedvenc ctf mapja? nekem a maul.
nektek? -
#6433 van ez így... -
Krac #6432 HM leeht hogy hülyén hangzik nekem 1 sokkal jobban bejött -
#6431 pure ctf-re ottvan sgsf vagy vkk szervere...max szólni kell az adminnak hogy állitsa arra ha vmiért elállitanák... -
#6426 Akit érdekel itt megtalál néhány általam jónak itélt mapot , skint , kiegészítőt : www.rteclan.hu/ecet -
#6425 ismerős a szitu -
WiLDoR #6424 A kérdésedre a válasz: Igen. Nagyon. Mert uncsi, hogy csak 4 pálya van, aztán szevasz, ezek ismétlődnek állandóan.
Láthatólag a DF is már b@szik egy nagyot a szerverre (Landor-ra), nem foglalkoznak vele, másrészt meg kezdem rohadtul utálni, hogy 1 lövéssel kilőhet bárki, ha mákja van, s esélyem sincs, hogy visszalőhessek.
A másik, amin hatalmasat röhögtem 2 nappal ezelött: EZ NEM SZEREPJÁTÉK, ITT NEM GYŰLIK SEMMILYEN XP!!!! A végén, a neved melletti pontszám nem azt jelzi, hogy ennyi XP-vel lettél gazdagabb, hanem, hogy mennyi a FRAG-ed, az adott mapon (értve ebben, a lelött ellenfelek számától elkezdve, a bevitt zászlókig mindent).
Volt 1-2 emberke ugyanis aki abban a hitben élt, hogy ha instázik, akkor növekszik a skillje, ami alatt azt hitték, hogy valami központi szerver jegyzi, hogy adott map végén ki mennyi pontot szedett össze :))
Aztán el kellett magyarázni, hogy ez a skill, amit itt használnak, az nem az a skill, ami a szerepjátékokban a képességekre vonatkozik. Itt akire azt mondják, hogy skilles, azalatt azt értik, hogy profin tolja a game-et, pl. benne van a meccs végén a top3-ban vagy top5-ben az elért pontjai alapján.
Csak ezek után azt nem értem, hogy valaki(k), akik egész jól tolják az UT2-őt, hogy mondhatnak ekkora baromságokat? Életükben most láttak 1x FPS game-et? Nem játszottak UT-val vagy Doom-mal, Quake-kel?
Hát mindenesetre rendkívül mulattató volt a dolog, személy szerint majdnem lefordultam a székről, annyira kellett röhögnöm
Na mind1... -
Sputn1K_ #6423 -
Gabo #6422 Mi történt itt? A második oldalról kell visszahoznom a topikot?
Ébresztő!!! -
Gabo #6421 Állítólag pár héten belül jön a demo vagy a béta belőle. -
Sputn1K_ #6420 Srácok, még mindig nem unjuk az instát ? Mer én még mindig nem bírok 3nál többet egyhuzmban letolni, mert elmegy a kedvem tőle. A pureban sokkal több a lehetőség. Kicsit nézegessük már azt is vazeg. -
#6418 ASE-ban nyomj F2-t és add meg a játék elérési utvonalát, akkor látni fogja -
#6417 lehetséges, mivel irtad ki? nero?
mikor lesz kész a stoorm trooper mod????:)) -
Al-Ashrad #6415 uj drivert nem raktál fel? nekem akkor lépett ki mindig hibaüzenettel amikor nem volt megfelelő a driver... -
Xboxman #6414 nekem ezt annó akkor cscinálta amikor túl sok kraftot adtam a gépnek... -
#6413 Üdv!
Eddig nem volt semmi baj a játékkal,aztán egyszercsak be akartam hozni,de beadott egy hibaüzenetet.Erre uninstall,gondoltam felrakom újra.Rákattintok a setup.exe-re, majd ismét megkapom az előbb említett hibaüzenetet:
UT2003 Setup Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1000 MHz with 255MB RAM
Video: No Video
Assertion failed: GetClassInfoExA( NULL, TCHAR_TO_ANSI(WinBaseClass), &Cls ) [File:Window.cpp] [Line: 1070]
History: WControl::RegisterWindowClass <- UWindowManager::UWindowManager <- InitWindowing
Mi a baj? Hangsúlyozom,eddig az égadta világon semmi baja nem volt a játéknak,valami történt,csak nem tudom,hogy mi.Aki tud,az légyszi segítsen,mert nagyon szeretem ezt a progit!
-
#6412 Kösz működik! -
#6410 Igen de nem frissül a szerverlista, az ASE meg nemlátja a játékot hogy fel van telepítve -
Gabo #6409 Ha valakit érdekel, hogy mi várható a következő javításban, nézzen el a lenti címre:
http://www.unreality.dk/news/news_small.asp?Number=5309 -
WiLDoR #6408 #6390-et olvasd már el plz! pont erről szólt a dolog!