Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem olvastam vissza
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
elõre is kösz😊
War. War never changes.

3M9HB-38N7X-BCBQ6-APJ62
3M9HB-38N7X-BCBQ6-APJ62
U7UDE-GLXZW-A78YE-MBDD3
az installáláskor kéri a Cd key-t, ami viszont nincs benne a pakkban. Írtam az Apollonak,
a válasz gyakorlatilag a "leszophacc" volt, ami mondjuk az õ helyzetükben érthetõ.
Ha valaki ki tudna segíteni egy lelkiismeretes apukát, aki a fiát szeretné meglepni a
kedvenc játékával, akkor küldje már el a [email protected] címre.
Elõre is köszönöm. Ahoj!
.Sputn1K.

lehet, hogy epic-ék megelégelték a backup cd-k használatát?...
adsl ha lehet választani..
és azért gondoltam a br-re, mert a demo óta nem játszottam
magyarokkal az igazi
V9ykn8_TZL0
én nem találtam
ha nincs, akkor ilyenre lehetne beállítani a df szervert
, mert kezd egy kicsit sok lenni az iCTF
ha rászánsz kis idõd, kb 60 mp alatt meg lehet találni sztem.
Gaboval ertek 1 et majd ugy mint az UT-t 4 rugoert .....

Szvsz ez a játék van olyan jó tdmben, mint ctfben.
Sputn1K
( no persze azért CTF nélkül már élni sem tudnék:> )

Pár napja vettük le a szerverünkrõl a CTFet (normal), mert senki nem játszott rajta. Mindenki csak instazik. Átraktam 4on4 tdmre, a másikat 2on2...
Egyik sem insta! Sõt, még adrenalin, és teleport sincs. Csak a kõkemény SKILL 😊)
Szal nem értem. Mellesleg gyertek a klánunkba ha nem instázni akartok, mert mi sem azt akarunk.
FYI: http://sgsf.gun.hu
.Sputn1K.
(hagyjuk már az instát kicsit lógva)
DF-eseknek: Szedjáték le az instát landor-ról plz!
Sima CTF sokkal változatosabb és sokkal jobban lehet taktikázni is. Insta már uncsi...
Egyébként azért instáztam mert az ASE szerint csak a Landoron volt mérhetõ aktivitás amikor játszani akartam. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
nem mintha annyira érdekelne a dolog, mert 14e HUF-ot adni egy játékért szerintem esztelen nagy baromság, ennyi pénzt egyszerûen nem ér meg. majd ha a felére lemegy az ára akkor esetleg fontolóra veszem a megvásárlását...
170e HUF pedig egyenesen röhejes.
van bõr a pofájukon, az tuti.
Hát elmennek a jó mocskos ******

Komolyan mondom kezd a faxom telelenni a népbutitó reklámokkal , melyeknek valóságalapja nincs. Meghirdetnek valamit , odacsõdítik az embereket , és kiderül hogy a limitált darabszám már az akció hirdetésének napján nyitás elõtt elkelt... most ez nem csak erre az esetre értendõ
Fontólóra veszem , hogy írok a fogyasztóvédelemnek...
Instaban meg van nemi mak hogy eltalad😊
ettol fuggetlenul szerintem is gyakorold a normal modot csak szamits ra ,hogy eleinte talan megkevesebb baber terem...

de melyik igen

elõre is köszi
* Ez itt a reklam helye *
Nezegessetek a szervereinket bartran! Van egy 4on4 TDM (no adrenalin, no translocator), es f2f (no adr, no translocator), ami neha 2on2 :]
cim: unreal://152.66.212.158:7010 & 9010
Ha kell meccsre barmire, akkor gyertek irc.utchat.com #sgsf
es nezzetek a hp-nkat. http://sgsf.gun.hu
na pa'
(a jatekok araiba nem szolok bele, mert asszem hamar kimoderalnanak. :] )
.Sputn1K.
Hagyd az iCTF-et! Játszd elõbb a normál játékmódokat és fejlõdj. Ha már ezek jól mennek, akkor érdemes az extrém irányzatokba elmozdulni. (Bár szerintem akkor sem biztos...)
Az UT-t anno megvettem (tény, hogy nem azonnal...), az UT2003-mat is meg fogom venni.

Majd akkor veszem meg, ha lesz hozzá megfelelõ gépem (80-90 FPS minden maxon), és a játék is szépen 10k alá kerül. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
rohadt, szemét, pénzéhes banda.
Nem is mentem el tegnap a Tesco-ba , mert ha kezembe vehettem volna meg is vettem volna...de inkább várok amig le nem megy az ára legalább felére...ill amig az EPIC kegyesen megengedi hogy fakecdkey-el gameljunk neten...
Egyszerûen undorítónak tartom azt hogy van pofájuk ennyit kérni egy játékért...még a 9990 Ft is sok , de e fölött egyszerûen rablásnak - kizsákmányolásnak tudom csak nevezni.
Arra még ezexerint nem jöttek rá itthon hogy kisebb profittal a darabáron , kisebb árral soxorosát lehetne eladni valaminek és ezért jóval nagyobb lenne a nyereség...ill az a gond hogy mindenki 1 hónap alatt akar milliomos lenni...kapják be bõnyállal

par ezresert en minden jatekot szivesen megvennek eredetiben !
Termeszetesen nem 1-2 ev mulva hanem amig frissek!
Kivetal ez alol a nagy kedvencek amiket jobb hijan csak akkor veszek meg eredetiben ha drasztikusan lemegy az aruk😊
Ilyen az UT pl. sot gyakorlatilag az egyetlen is😊) Most megvennem a 2003 at is ,de kicsit tulzas az ara...