Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WiLDoR_work
meg lehet unni...
Hét közben dolgozás, meg hajnalban ébredés van, így csak hétvégén lehet játszani. (Valamibõl meg kellett vennem az erõmûvet a játék alá. )

Srácok. Mi van ?? Mindenki állandóan arról panaszkodik, hogy csak insta megy. Most van vagy 4 server, ahol nem insta megy. Lehet ctfezni, tdmezni, dmezni.

Mégsincs sehol senki. Benézek ejfélkor, és 2en kolbászolnak DMben, (amit amúgy nem szeretek annyira), minden más üres.

Ne tessék ezt csinálni. Játszatok, TDMezzetek, CTFezzetek, c s a p a t j á t é k !

.Sputn1K.
ecet
OK! Jöhet a menet

Jah és még valami: UT2003 RULEZ!

Shep:
Olvass vissza egy kicsit! Lényegében az összes magyar szerveren használhatod a backup (az enyémet egy gömbvillák szenesítette el...) CD-s UT2003-mat. A címeiket pedig kicsit lejjebb megtalálod.

ecet:
Ha már unod az állandó instázást, hétvégén lehet szó egy kis laza játékról. Most, hogy végre nálam is megy a 2k3, ennek azt hiszem már semmi akadálya. Csak annyi lenne a kérésem, hogy legyél majd kíméletes, mert még egy kicsit láma vagyok. 😉 (Azt hiszem, az új egér miatt még a sima UT-ban is bénább leszek az átlagnál.)
Szóval majd mi hozunk egy kis életet a többi szerverre. 😊 A klánból a többieket is szerintem rá lehet majd venni a dologra...

radeer
Hát, elég hamar megoldottátok a talányt. Ügyesek vagytok, bár külföldön nem hiszem akárki is fog ezzel az egszerû pár sorral bajlódni. Tehát CB-s és egyébb kihívásos ligákat, melyek nemzetközi szerveren is mennek el lehet felejteni.Nem baj, azért majd megoldjuk mi a meccseket itt az öreg hazában

Más: Ha meglátok egy BOT-ot magyar szerveren, akkor arra a szerverre többet nem teszem be a lábam ( Hú de nagyot mondtam, lényeg LE A BUTA BOTOKKAL!!! )

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Shep
Valaki tud még olyan szervert írni ahova nem kell eredeti game a játékhoz, vagyis fel van törve?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a mûködõképseggére az természetesen mûködõképességre akart lenni, mielött vki belekötne 😛

ManooWar: belenéztem már a sound packokba de nem láttam benne csak egy announcer hangot és az nem nõi volt. Ennek ellenére nem tartom kizártnak, hogy mûködõképseggére lehet bírni a demoban (vagy korábbi leaked warez-okban) található announcer-rel, értsd: bele kell rakni a full-ba, a régibõl kiszedve azt a soundpackot. Nem nagy ördöngõsség megcsinálni. Mindenesetre én nem tudom kipróbálni, mert se demom, se leaked verzióm nincs, amibõl kiszedhetném.

ecet_suxxxxxxxx: igen a VKK-ra mindig lehet számítani 😉
Támogatjuk azokat az embereket akiknek a kutyája szétrágta az eredeti CD key-t tartalmazó cetlijüket 😊
Természetesen mi sem warezolunk, nekünk is kizárólag eredeti UT 2003 van a gépünkön 😄

Amúgy VKK szerveren van más meglepetés is, aki bemegy játszani az úgyis rájön, hogy miaz 😛

Kis segítség:
http://www.mportal.hu/?action=komment&base=nunreal&id=3849

csak korábban már volt ebbõl vita, hogy az új embereknek nem válaszolnak a "régiek", csak akiket már ismernek

Sajnos egyelõre nem tudok neked segíteni. Ha nem válaszolunk, az nem azért van, mert köcs*gök vagyunk, hanem mert sajna mi sem tudunk mindent.

üdv,
.Sputn1K.
pl ha 2-3 v 5 ember van ctf -ben, akkor jól jöhet egy primitív bot is a csapatban a létszám miatt sztem, ha meg érkezik valaki játszani a bot úgy is kiszáll

Botokat ?? Nanemáááá ... elõbb halok meg minthogy neten botokkal játszak. Amúgy is útálom õket, mert primitívek, nem is lesznek jobbak igazán az elkövetkezendõ 10 évben. Az emberi agy felülmúlhatatlan.

Szal botokat nem szeretnék netes szerveren látni. Ha az kell ott az instant action, vagy a single player.

.Sputn1K.
akkor már állítsatok botokat is, hogy délkörüli pangásban is lehessen játszani csapatjátékot. thx

Wow! Valami ilyesmire gondoltam én is, ott a ma reggeli kommentben. Este feltétlen megcsináljuk, és akkor mehet a teamezés sgsf módra! (gyertek ti is, nézzük az új mapokat!)

Persze az Sg$F mint klán elutasítja, és mélységesen elítéli a kalózkodást. Mindaddig, amíg nem ESZEMENT árakon kínálják nekünk a szoftvert. Szóval ez esetben azt hiszem kivételt tehetünk.

GL & HF !
.Sputn1K.
(SySERR: király ! Bár nemtom mit mondana a szakadt win2k, amikor kiadnám nekije a route add-ot 😊
thx syserr

azok csak példák, így kell beírni a ipket, és neveiket.
inkább azt kéne megtudn, hogy a landoron mit csináltak a szerverrel, hogy most beenged ismét, ill. nem dob ki

Jól hangzik amit írsz. Gondolom ezt a serveren kéne beállítani, nem ?

Másik kérdés:
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

Ez mi is pontosan ?
Most sajna nemtom megnézni, mert melóból nem érem el a serverünket, de este feltétlen kipróbálom!!
WiLDoR_work
ja, de azt még tegyük hozzá, hogy õk csak fogják be a pofájukat, mert még a munkanélküliek is annyi segélyt kapnak KP-ben, mint ami az én 3 havi fizetésem, arról már nem is beszélve, hogy még a segédmunkás és megkeresi lazán a havi 200-250e HUF-ot.

szóval nem tudom mire verik a nyálukat... de eléggé szánalmas (csak azt nem tudom, hogy most õket szánjam/utáljam, vagy inkább a kormányunkat)

no comment... ezen kicsit felhúztam magam...
WiLDoR_work
"mert az összes többi (hazai, külföldi) szerver továbbra is kidob...."

emiatt egyenlõre nem fogom elsírni magam... hiszen még a hazai szerverek nagyrésze is üresen tátong még este is.

addig ki lehet húzni ezzel a megoldással, amig elérhetõ árú nem lesz az ut2, illetve amig fel nem fejlõdik az ut2 scene vagy amig meg nem jelennek a crack-elt server-ek
na, ennyit a kezdeti lelkesedésrõl😞((
ezexerint a landor is át lett állítva úgy, mint a syserror szervere, mert az összes többi (hazai, külföldi) szerver továbbra is kidob....

WiLDoR_work
kafa, akkor megvan a megoldás 😊)

már csak azt bökje ide valaki, hogy mi a UT2k3 master server neve... 😊
megyek tesztelni külföldre is, egyébként azt csinátam amit wildor írt #6061-ben

elmondanám, hogy kb 30 percet nyomultam most a landoron, igaz jó részt botokkal😊)))))))))))))))))))))))))))))))))999

az ut2003.ini-ben van valami master server-es valami(az alja fele)
ecet
teganp este beleolvastam ut2k3 hivatalos oldalán a fórumokba és azon döbbentem meg hogy a fakecdkey letiltásának hatására azon siránkoznak hogy európában 50 v. 55 euro a gama ugyanakkor usa-ban 35 dollár ( amúgy jogos a felvetésük ) , de majd ha ráérek megsajnálom õket

csak az a kérdés, milyen nevet kellene beírni ide, mint ut2 master server.
mindegy, próbálkozok 😊

WiLDoR_work
WinXP és Win2000 alatt a ___hosts___ file itt található:

_____C:windows\system32\drivers\etc_____
WiLDoR_work
Nah, ez ugyan csak egy ötlet, nem tudom mûködne-e.

Neverwinter nights-ban találkoztam ilyen "master server checkeli, hogy igazi-e a key-ed" típusú dologgal, szóval fingom sincs, hogy itt mûködne-e, de ki kellene próbálni a kövekezõt:

Van a windows-ban egy "hosts" nevû file, pontosan nem tudom, hogy WinXP és Win2000 alatt hol van, Win98-ban a ___C:\Windows\hosts.sam___ állomány az, ami nekünk kell.

Ebbe kéne beleírni ezt, hogy valahogy így nézzen ki a dolog:

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 UT2K2 MASTER SERVER NEVE KELL IDE

Ez voltaképp azt csinálja, hogy amikor az ut2 kommunikálni akar a master serverrel, hogy ellenõrizze a kódot, akkor a saját gépeddel fog kommunikálni, és nem a Master Serverrel.

Ezzel a módszerrel Neverwinter Nights-ban ki lehet cselezni a cd-key ellenõrzést, de fogalmam sincs, hogy UT2 alat mûködne-e a dolog.

Ha valaki ut2 és netközelbe jut most, akkor próbálja már ki, hogy mûködik-e, ok, mert kiváncsi lennék rá...
Na még valami.

CTF-arrakis !!! Isteni ctf map, olyan amilyennek lenni kell!

Nézzétek meg feltétlen!
http://www.planetunreal.com/cliffyb/

Persze innen minden map javasolt. Profi munka.
Ja, és persze az advertise server pontot false-ra kell tenni. Így nem fog látszani a serverbrowserben (ill ASE sem fogja megtalálni), de ha tudod a címet, akkor beteheted a kedvencekbe, és ott látszik faszán. Szvsz amúgy sincs szükségünk a láma külföldiekre.
Namost akkor...
Szóval én is valahogy úgy gondolom, hogy nem maga a servered ellenõrzi le a cd-keyt, hanem talán a master server. Ezért lehet az, hogy SySERR servere beenged, nem ? Tehát ha feldobunk egy tûzfalat (vagy talán egyszerûen kivesszük a master server címét az inibõl), akkor esetleg hasonló eredményre juthatunk mint a sysconfig, nem?

Egy próbát megérne. Ha lesz idõm este megnézzük.
Vélemény?
Balf:
A CD-s problémádra lenne néhány tippem. Ahány gyártó, annyi féle hibajavítás van a CD-meghajtókban. Ezt saját bõrömön tapasztaltam meg anno. Van egy remek, eredeti audio CD-m, amit az egyik Toshiba meghajtóm mindig akadozva játszott le. Az elõtte lévõ ASUS és a mostani LG CD-rom gond nélkül lejátssza.
Szerintem a te esetedben is errõl lehet szó. Ennek ellenére érdemes lenne megnézni egy teszt progival, hogy nem talál-e hibát magán a lemezen. Mivel mindig ugyan annál a fájlnál akad meg, valószínûleg ez lesz a helyzet. Esetleg karcoltasd meg ismét a lemezt, kicsit lassabb írási sebességgel. (Nagyobb sebességnél a lézer a lemezbe égetett gödröket (piteket) jobban elmaszatolja. Bár a mostani meghajtók ezt kompenzálják, mint a példa is mutatja, lehetnek azért gondok.)

Köszi szépen 😊

Tud valaki olyan progit UT2k3 alá ami a cachebol visszanyeri a letoltott dolgokat? olyasmi mint ami a sima uthez volt.

#6033 hozzászólás

skacok
hogy lehet megváltoztatni a cd kulcsot az ut 2003-ban???

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Na igen, de ebben az a szép, hogy még SySERR sem tudja megmondani mit csinált a szerverével :]
Így nehéz.
De ha rájönnénk télleg, h mitõl tudnak egyesek játszani rajta, akkor talán ...
Jó volna, mert b*szott jó pályákat raktunk fel a servereinkre.
BalF_ akkor hétfõ ? Majd híjjál fel.
.Sputn1K.
arra kéne rájönni, hogy valakiknél miért müxik a syserroros szerver most?

akkor ha úgyse megy, egyet adhatnál
a problémát meg nem tudom megoldani...
l3alF1aKe
másik...már írtam egyszer.
bnem találkozott senki olyan problémával, hogynem ment fel a gépére a ame?
nekem nem megy fel.
máséra errõl viszont igen.
más romjáról sem megy fel.
minden variációt kipróbáltam? ...ja.
naszal abaddonambience.utx et nem rakja fel...illetve ott áll meg.
nem tudja vki okos hogy ez mitõl lehet?
tom már írtam régebbrõl, de hátha olvassa most valaki más is ai akkor nem olvasta amikor elõszõr beírtam ide ezt a mondatot, és választ vártam rá, mert mosmtáraztánigencsakidegesítõadologfõleghogymégszpészemsenincsenmostmáraztán.
huhh.-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
haha
lámák..
sok pénzem van 3 at vettem
de nincs netem
szameg-)
én láma-(
namindegy-)

That\'s All Folk\'s

Ez gaz ...10 rongyot adnek erte max...
Mondjuk ha lenne vegre normalis netem akkor talankicsivel tobbet is😊,de 16 rugot azt akkor sem..
Na mind1 legalabb az UT tovabb birja magat tartani😊
Talan megnezhetnetek addig azt 😊

most nem akarom az epicet dicsérni, de szerintem logikusan csinálták...

így sokkal nagyobb lett a népszerûsége a játéknak, hogy engedélyezve volt a játék másolt cdvel is, és most, szvsz sokan meg fogják venni

egy kicsit kusza lett, de remélem érthetõ
Nem nagy vigasz tudom de Média markt : 15990

radeer
Kapják be, kinn élnék nem lenne gond de 13-14e azért túlzás, annyit nem adok, fõleg úgy , hogy másfél hónapos játszás után még fakecd-s játékkal is épphogy mozgott valami scene ebben a játékban. Így minek ? Kivel játszak, azzal a 15 emberrel aki megveszi ? Megvárjuk szépen a tört magyar szervereket.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

a registyben át lehet írni, de szvsz nem sokat segítene
Dikkma
Majd lesznek krekkelt szerverek. Nagy ügy.