8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
WiLDoR #6516 valami listát tudnátok készíteni a custom map-okról, és hogy honnan lehet őket lehúzni??? mert jó lenne, ha lennének linkek vagy nevek, mert www.ut2003hq.com-on rengeteg map van... -
WiLDoR #6515 nem is szólta le senki sem ut, nekem speciel fennt van anyáméknél az ő gépükön (2k nem menne egy sima riva tnt-n), amikor épp náluk vagyok, akkor vagy azzal szórakozom, ha épp olyanom van vagy mahjong-ozok :) de nekem inkább a hangulata és a látványvilága tetszik az ut2-nek. jó mondjuk nekem van hozzá gépem is (p4-1600@2320, 512 ddr333 és abit gf4ti4600 - félreértés ne essék én vettem magamnak, nem apucitól kaptam ), szóval nekem úgy is van simán 60-70 fps, hogy 12-en ugrálnak körülöttem és max-ra van húzva minden grafikai beállítás. s csak ámulok-bámulok, azon, hogy milyen eszméletlen szép látványa van mindennek...nem egyszer megesett már, hogy azért kaptak le, mert megálttam gyönyörködni a látványban...mert ha tetszik, ha nem jelenleg ma ez a legszebb 3d-s game, ami létezik pc-re.
de tényleg kell még legalább 3-6 hónap mire ez a game kis hazánkban is befut, s azok akik csak most kezdtek instával és FPS game-val ismerkedni, azok megkedveljék ezt és eljussanak olyan szintre, ahol azért már egy-egy skill-esebb playert is meg tudnak sebezni...
speciel én is most kezdtem - alig 2,5 hónapja - de szerintem klasszisokkal jobb vagyok már most is, mint 2 hónapja - s ha lelkesedésem nem lankad és a klánnal sikerül kellő mennyiségben war-t összehozni, akkor mi lesz mondjuk 6 hónap múlva? de jó is ábrándozni -
atee #6514 aaa elkurtam a 3. sorban ugy ertem hogy soha nem volt itthon sokkal nagyobb tabora mint mostansag!
Aki tolja az szereti es nem is fogja egyik naprol a masikra abbahagyni :) -
atee #6513 Bal nem ertek 1 et!
Az UT messze hangulatosabb jobb jatek mint az UT2k
Sajnos itthon soha nem volt sokkal nagyobb tabora mint kulfoldon!Viszont ha arra gondolunk mennyien tolnak meg az UT nal is regebbi jatekokat akkor szerintem meg nem kell temetni a jo oereget!
Termeszetesen nekem bejon a 2k is! Jatszogatok vele idonkent szokogatom:) Parhuzamosan tolom oket!
Nalunk mo.-on azert eleg nagy visszatarto ero,hogy sokaknak nem adatott meg olyan konfig amin hasznalhatoan tolhato!
Na es az ,hogy eredeti cd kellene!
Ja igen es nemtudom visszafogni magam.. nagyon ellenszenves ,hogy mennyire hig az ut2k tarsadalom most meg! Allandoan beszolnak pofaznak es kozben ugy jatszanak,hogy az mar kritikan aluli...Persze nem is vahtaja el senki,hogy q3 vagy UT mult nelkul jol toljak egybol csak nem ertem miert kell folyton beugatn....
-
#6512 Nem mondta senki hogy nem jáccik vele senki, csak azt hogy az UT szar.-) (vicc).
Emléxem amikor még q3 al szemben én magam is kiálltam UT mellett. Aztán jött egy ut2 és valahogy el sem indítom mostanában UT t sőt fenn sincs a gépemen. Meglesz a netem, akkor valszeg egyel nő az ut2 sok hazai és külföldsi tábora.-)
Ugyanis a héten meglesz nekem is a gyári UT2 m ami azéárt nagy szó, mert 2 év aktiv UT zás UTán SEM vettem megy az eredeti UT t. Viszont ez a második rész ez kivánja az eredetiot. Én előrebocsátom, hogy a klán többi tagja is meg fogja venni előre látható időben a gamezt, mert megyünk elvileg külföldre is. Ugye sput...de én nem veszem meg nekled. csak mennünk kell majd kifelé, ha itthopn maradnak a lamer UT sok.-) (vicc). -
ity #6511 Na most biztos kapok majd a fejemre, de egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne szóljak be :P
Akármennyire is próbáljátok meg ÉLVE eltemetni az UT-t, nem fog sikerülni :)))
ecet külföldi szerver szám adatai nem győztek meg ... sőt ... most éjfél után, mikor minden rendes ember alszik már (tehát üresek a szerverek) az UT-t elindítva a szerverbrowserben 2411 (kettőezernégyszáztizenegy) db szervert találtam, 4619 (négyezerhatszáztizenkilenc) játékossal :D
1329 db UT2 szerver az nem sokkal több mint a fele annak amennyi UT-ból van ;)
Kérdés, hogy tényleg nem akartok-e túl korán váltani, vagy ha már váltotok, miért szóljátok le a szám adatokat (nem ismerve?) azokat akik nem váltottak még? :)))
Jaj, még egy idézet Sputn1K_ tollából, jól ide illik:
"Ez csak egy kis ízelítő volt, annak a pár fanatikusnak, aki annak ellenére is ezzel a gémmel tolja, hogy "senki sem játszik vele""
Na most lehet anyázni, várom a pofonokat, stb :P -
Sputn1K_ #6510 Hát, a szervert épp fullra restartoljuk.
Nemsoká megvan az erősebb gép, azzal már nem lesz ilyen gond, bár imho ennek is bírnia kéne. Kicsit állítgatni kell, mert nem sokszor vannak rajta ennyien mint most voltunk :]]]
Azé jo volt az a fél map :) nem ?
.Sp.
mindjárt jöhettek -
#6509 Ezaz fijjug , alakulamolekula
Sputnik remélem sikerül belőni a szervert és akkor mehet a gama 1000L
-
WiLDoR #6508 kiváncsian várjuk :) -
#6507 Csak tájékoztató jelleggel a szerverek száma :
DM 624
TDM 145
DD 65
CTF 373
BR 122
játék élményről majd a hétvégén és az ünnepek alatt beszámolok ;-P
a buddies-t kipróbáltam...valóban arra szolgál hogy megmondja hogy melyik szerveren játszik a haverod...sajna a magyar szervereket nem látja , gondolom a törés miatt -
#6506 nincs mit..sok szerencsét ;-P
amúgy cd másoláshoz ill mit beszélek...biztonsági másolat készitéséhez ajánlom az Alcohol nevezetű iroprogramot , ami egyben kiváltja a Daemon tools-t is ;-P
-
dashed_ #6505 Sima bin , Cue paros...
Megprobalom akkor alcoholal remelem igy mar jo lesz.. koszi szepen -
#6504 Milyen image formátumban van a forrás?
Valszeg az a gond hogy Nero-val irtad ki.
Én éppen most kisérletezem az eredeti CD másolásával...és pl Clonecd nem viszi...Alcohol normál proteksön beállitással szintén nem viszi...csak akkor másolható ha a Data Position Measurement minimum normal üzembe be van kapcsolva , tehát a CD COPS , vagy a SECUROM NEW V4 ( ez a legjobb beállitás ) , vagy a VOB PROTECT CD5 módban készited az imaget...
-
dashed_ #6503 nincs senkinek se otlete??? -
Gabo #6502 Az MTV-n lesz belőle dokumentum film a True life (ha jól emlékszem) című műsor sorozatban. Ha valaki tudja, mikor tűzik műsorra, az jelezze! -
Sputn1K_ #6501 A külföldi élethez kapcsolódva, érdemes lesz böngészni a CPL hp-jét (www.thecpl.com), mert holnapután indul a CPL Winter Event (dallasban), ahol sok kis, és nagy név fogja összemérni erejét CSben, UT2k3ban, és TeamFortressben.
Az UT2k3 összdíjazása 30.000usd, az első helyezett 10.000usd-vel lesz gazdagabb.
Kategóriák: f2f (ezzel kapcsolatban az az érdekes, hogy TDM módban lesz a szerver (mint az sgsf f2f volt), és FFA.
A legjobb 32 playerig FFAznak, utána f2fben folytatják a küzdelmet.
Nagyon bízom, hogy kijön addig a peccs, és nézegethetünk jó kis demókat, pl Fatal1ty-t szívesen megnézném, mit is tud produkálni UTban. (ő azt hiszem 2001 magasságában ütött szét mindenkit Q3ban).
Ez csak egy kis ízelítő volt, annak a pár fanatikusnak, aki annak ellenére is ezzel a gémmel tolja, hogy "senki sem játszik vele"
GL&HF!
.Sputn1K. -
dashed_ #6500 Udv.. segitsetek... Mar regebb ota megvan a game de csak most akartam felirni...
Az a gond hogy az 1es cdt mar 2.szor irom fel de mindig critical error-t ir a telepitesnel az E:/images/web/t.gif filera....
Mitol lehet ez???? Teac irom van idaig meg egy cdt se rontott... Es neroval irtam fel... -
WiLDoR #6499 engem is érdekelne külföldi élet
Sputnik: én örülök, hogy lesznek botok, asszem esete inkább DM-ezni fogok sysconfigon és pure CTF-ezni nálatok, mert egyedül nekem sem lenne kedvem ctf-ezni. És ha botokat raktok be, akkor plz! ne Novice szintűek legyenek, de ne is Godlike, szerintem Adept, Masterful vagy Inhuman legyen, de nézzétek azt is, hogy olyan nehézségi szintű legyen a dolog, hogy egy viszonylagosan kezdő player is tudjon sikereket elérni a botok ellen, különben bele fog unni a dologba nagyon gyorsan... -
Sputn1K_ #6497 Najó. Engedek az erőszaknak. Este intézem.
Végülis azért (is) csináljuk a szervert, hogy a magyar playerek jól szórakozzanak, úgyhogy tessék.
Amúgy hamarosan egy jóval erősebb szervert is üzembe állítunk, aztán majd meglátjuk mire lesz igény.
ecetsuxx_work: mesélj már kicsit a külföldi helyzetről. Én sem vettem meg, egyszerűen nem akarok ennyit kiadni egy játékért. Pofátlanság.
Szóval mesélj, mik a legnépszerűbb pályák, mennyien játszanak, és hogy! Pl tolják-e a linkgunt 2en 3an együtt stb... Tényleg érdekel a dolog.
.Sputn1K. -
WiLDoR #6493 Landor már megint besz@rt. De megmondom őszintén engem már qrvára nem érdekel a dolog...
Van már helyette 1-2 sokkal jobb szerver, ahol lehet pofázni online-ban, változatos, mert mindig vannak új mapok, és nem mindig ugyanazt a 4, unalomig ismert mapot kell végignyomni újra és újra és újra...
Meg különben is, aki profi akar lenni UT2-ben az szerintem ne instázzon, hanem tanulja meg használni az alap fegyvereket és legfőképp tanuljon meg mozogni. Mert ezeket instában nem fogja senki sem elsajátítani az tuti...
Bár ez csak az én véleményem :)
Sputnik: Én speciel örülök neki, hogy újraindítottáktok a szervert, ki is raktam a HP-nkre a címét :)
Aki lusta ip-címeket írkálni látogasson el ide (http://sf.hq.hu), itt megtalálja az összes működő magyar szervernek az IP-jét, leírással együtt, s csak rá kell kattintania és nyomhatja a game-et. -
Sputn1K_ #6492 Kísérleti jelleggel, újra fut a CTF szerverünk.
Pure, No adrenalin. Szal tiszta játék.
Smoking Gun - $milin' Face *** CTF : 152.66.212.158:9010
HF! -
#6491 És igen...most települ a gyári cd-ről a game. Végre nem csak a pár Magyar szerveren gamelhatok csak -
#6490 1. még nincs hivatalos bonuspack , de vannak minőségi letölthető mapok és skinek pl tölem is
2. a full magyarositást ity-ék készitik...viszont a szöveget már leforditották , ezt is megtalálod nálam itt:
www.rteclan.hu/ecet -
Cobra11 #6489 hi all!
2 kérdésem lenne: 1. kijött már az első bonuspack?
2. van már magyarosítás a játékhoz? (szövegek és hangok is érdekelnének)
előre is köszi. -
Sputn1K_ #6488 Nincs az az MG annyira lebutítva, csak még nem kezeled úgy, mint UTban. Gyengébb, ez tény, de azért simán használható, csak próbálgatni kell.
Mellesleg meg ne sajnáljuk már szegény instásokat:) nem olyan szürnyű azért a sorsuk:))
Lehet, hogy korai váltani. De én nagyon élvezem:)
A bright skin engem is zavar, főleg csapatjátékban nem látom értelmét. Sima dm-ben viszont jól jön. De valóban, leszavazható.
.Sputn1K. -
#6487 le...mivel csak akkor van forgalom ha warez vagy flém van -
WiLDoR #6486 ehh, már megint lecsúszott a topic... -
#6485 A TTM annyira azért nem hülye , sőt :
1. a bright skint ki lehet kapcsolni
2. lehet vele szavazni/pályát választani
3. sok egyéb dolgot enged választani pl: adrenalin használat stb...
Alapból F7-tel lehet előhozni a menüjét.
Viszont szó se róla hogy első ránézésre egyszerübb , valamint jóval kisebb is a sysconfig szerverén beüzemelt Ut2vote...ezt meg alapból az X gomb-al lehet aktiválni... -
WiLDoR #6484 MG tényleg szar lett...bár a jobb gonbos robbanólövedékek, azért elég hatásosak tudnak lenni...
annak meg kimondottan örülök, hogy shock-ot meg a jedit lebutították, mert ut1-ben aki profin tudott jedizni az olyan brutális írtást vihetett végbe...szerintem pont most lett jó a shock, ebben a formájában.
Más: VKK-ról nem szednétek le azt a hülye TTM mod-ot? nem értem miért jó, ha világítok, mint a karácsonyfa (én speciel enélkül is simán meglátom már, hogy ki merre mozog), meg elég hülyén is néz ki az egész... Tegyetek fel inkább egy UT2Vote-t helyette, hogy lehessen szavazni.
És való igaz, hogy itthon három oka van, hogy nem indult még be az igazi ut2-es élet:
1. kiba*** drága a game, s külföldi szerverekhez, meccsekhez kéne az eredeti ut2 a cd-key miatt
2. rengeteg embernek nincs meg hozzá a megfelelő gépe és
3. sokan úgy vannak vele, hogy mi már megszoktuk ut-t, jó ez, minek görcsölni egy újjal.
pedig ha megnézitek külföldi ut2-es site-okat, láthatjátok, hogy odakint nagyon felkapott game lett, naponta jönnek ki hozzá tucatjával az új stuffok, meg modok, stb. és már most is ligáznak 1000L, mi lesz akkor késöbb???
na ennyi voltam... -
WiLDoR #6483 asszem az egész SF* nevében mondhatom, már alig várjuk, hogy aktiváljátok magatokat :) -
WiLDoR #6482 az tényleg hülye, aki jóidőben a gép elött ücsörög, ahelyett, hogy kimozdulna, csajozna, pasizna, stb. persze, ha rossz idő van, szakad az eső/hó és hideg szelek fújnak, akkor kicsit más a helyzet...mint most is... a francnak sincs kedve ebben a bazi hidegben kint lófrálni, hiszen még a sz@r is belefagy az emberbe -
ity #6481 Sputn1K_: én a térítést az instásokra goldoltam speciel, hogy állandóan ők vannak zaklatásnak kitéve ezügyben :)
Amúgy meg instára egy dolog miatt nem férni be néha, mégpedig azért mert egyetlen insta szerver van, egyetlen porttal. Ha egyetlen magyar UT szerver lenne egyetlen portal, hidd el az is tele lenne. Ezért nem szabad összehasonlítani a kettőt, mert mikor UT indult abból sem volt több szerver, csak ma van több.
Lényeg a lényeg, szerintem korán van még ut2-höz (legalábbis kishazánkban) ettől függetlenül én is megyek néha játszani vele, mert nekem pl bejön (ha nem is annyira mint az UT).
Jah, és én csak egy dolog miatt sírok ... az MG-t úgy lebutították, hogy az siralmas, szinte hasznavehetetlen lett (UT MG-hez képest!!! mielött még belekötne vki!!!). -
Gabo #6480 Árnyvadász:
Megnyugtatlak, nem csak és kizárólag az UT-val játszom. Több-kevesebb rendszerességgel tartok hosszabb-rövidebb kihagyásokat. Most is valami ilyesmiféle van éppen folyamatban, mivel az utóbbi hetekben nem igazán játszottam vele. Tartok kitérőket más játékok felé is a hangulatomtól függően. Persze valami mindig visszahúz ehhez a játékhoz.
Amikor eljön a jó idő akkor pedig hajlamos vagyok egy-egy jó bringatúra kedvéért még a játékról is teljesen lemondani. Ez idén is így volt, jövőre pedig fokozottan így lesz. Már most a tavaszi hóolvadást és a legalább 15 fokos "melegeket" várom, hogy a bringámat végre ne csak a garázsunkban kelljen nézegetnem. (Ha az UT-ről ilyeket tudok írogatni, akkor szerintem el tudod képzelni, hogy a bringázásról miket alkothatok.) -
Sputn1K_ #6479 ity: bocs, hogy csak most tudok reagálni, de edddig nem volt időm/kedvem.
Nos, egyrészt, amiket ide irok(unk), az azoknak szól, akik látogatják ezt a fórumot, tehát érdekli őket az ut2k3, neadj' isten, még játszanak is vele. Tehát szó nincs arról, hogy azokat próbálnám "megtéríteni", akik nem játszanak vele. Ez mindenkinek a saját döntése, és eszembem sincs befolyásolni őket. Aki meg játszana vele, de nincs hozzá gépe, annak kivánom, hogy jézuska dobjon a postaládájába egy gef4et.
Arról meg ne beszéljünk, hogy az Sg$F korán váltott-e, avagy nem. Egyéb tényezők (amik nem tartoznak a nyilvánosság elé) is közrejátszottak abban, hogy befejeztük az UT-t. Nem biztos, hogy kell ezt feszegetni, de ha érdekel, saját véleményem leírhatom a dologról.
Írtad, hogy UT2t pár fanatikuson kívül senki sem játszik. Hát nem tudom. Ma valóban az insta a menő, én is szeretem (bár nem minden mennyiségben). Sokszor órákat kell várnom, hogy beférjek a szerverre. És ez csak egy sima fungame. Nemtudom UTban hány évvel ezelőtt volt ilyen, hogy akármilyen vegyes szerverre nem fértél be. Arról meg ne is beszéljünk, hogy még hajnal 2kor is tudok kivel játszani.
Itthon valóban nem indult olyan forrón az ut2k3, mint külföldön. Valószínű a vas hiányzik sok embernél. Egy játék sem lesz egyből a legjátszottabb (főleg nem szegény kis hazánkban), ami kemény hardware igényekkel rendelkezik. De hiszem, hogy sokkal többen leszünk, és előbb-utóbb be fog indulni a klánélet, a ligák stb. Ha körülnézel külföldi ligákban láthatod, milyen népszerű a játék. Szinte minden nagyobb UT klánnak van már UT2-es csapata, és előkelő helyeken állnak a ligákban. Tényleg bízom benne, hogy itthon is beindul a dolog. Addig meg, szépen funolgatok, amikor akad egy kis szabadidőm, készítem a konfigomat, stb. Elméletileg nemsoká az Sg$F is összeáll, de erre már inkább nem mondok semmit, köszönhetően az igen “korrekt” internetszolgáltatóknak.
Az meg nehogymár probléma legyen, hogy próbálom rábeszélni a full insta arcokat, hogy kicsit próbálgassuk már a pure-t. Nem tudom ezzel mi a gond.
Szóval kedves ity, nem teljesen értem a reakciódat.
Én ikább azokról a fanatikusokról beszélgetnék, akik képtelenek objektíven személni az új dolgokat, és görcsösen ragaszkodnak a megszokotthoz. A kommentek amiket olvastam a régi Utsektől, egyértelműen elárulják, hogy mennyit foglalkoztak a kérdéssel. Elindították, megnézték az offline részt, majd levonták a következtetést. Ez mondjuk mindenkinek szíve-joga. Nem kell vele játszani. De lefikázni sem kell, főleg olyan érvekkel, ami azok szemében nevetségesen hangzik, akik kicsit többet játszottak vele az átlagnál.
(arról meg ne is beszéljünk, hogy emlékszem még igen sok UTs topicra, ahol ment a nagy sírás-rívás, hogy milyen láma már egy két fegyver, stb. Ezek most megváltoztak/eltűntek (szerintem abszolut pozitív irányban), és most ugyanezek az emberek azért sírnak, hogy miért nincs végtelen teleport, miért lassú a shock, stb… erre tényleg nem tudok mit mondani, max mosolygok egy jót.))
najó, már elkopott a klav.
Üdv,
.Sputn1K.
(peace) -
Árnyvadász #6478 Gabo az elhivatott UT-s társadalom méltó tagja. Öröm olvasni a leírásaidat. Bevallom nekem is az alap UT a jól bejáratott kedvencem. Csak az utóbbi idők FPS elharapódzása, kissé monotonná tette bennem ezt az érzést. Váltottam stratégiára és jelenleg is azzal foglalkozom szabad időmbe. Ám ha újra erőt vesz rajtam a fiatalos beidegződésem és újrafelspanolt reflexeim ismét belevetem magam az UT partik végeláthatalan soraiba. Természetesen csak LAN partik keretein belül. Erre van lehetőségem.
Tiszteletre méltó ez a kitartás egy játék mellett. Igazi elhivatottságot jelez a számomra tőled. Én kijátszottam magamat rendesen ezzel a játékkal, így a 2003-as verzió már csak egy DEMO erejéig volt fent, de az is hamar az uninstall szekcióba keveredett. Nagyot fordult a világ. Talán öregszem. Meglehet. -
Gabo #6477 A mai nap nem valószínű, hogy játékra alkalmas állapotban leszek estére. De szombaton mehet a móka. Hagyományos játék, hagyományos UT aztán jól megalázhatsz.
Tudod, az a taktikám, hogy nem gyakorolok. Instában pedig a földre fekszem és várom a halált taktikához szoktam fordulni.
Szombaton meg ha jól mennek a dolgok, akkor végre hozzá kezdek a fórumos logok legyártásához. Kitatlálok valamit, aztán meglátjuk ekkora méretben hogy mutat. -
Gabo #6475 Ha minden igaz, egy hét múlva új patch. Az info a hivatalos fórumról származik.
http://www.ina-community.com/forums/showthread.php?s=&threadid=242306 -
Gabo #6474 Krac:
Ha kell egy jó szöveg a faterod leszereléséhez, nézz el a klánunk oldalára. Az Előszó pont az ilyen megjegyzésekre íródott. (A nyitó oldal elején megtalálod a linket oda.)
http://www.rteclan.hu/
-
Gabo #6473 Hát ezt is meg kellett élnem? A tanitvány mestere ellen fordul? Ezt a szégyent, ezt a szégyent...
Te se félj semmit (vagy tudod mit inkább kezdj félni), előbb-utóbb mindenki elnyeri méltó büntetését. Mindez csak idő kérdése. -
Gabo #6472 Replika:
Tegnap csak azért nem kaptál tőlem egy szép ízes választ, mert este hétkor olvastam a hozzászólásod és akkora már lejárt a munkaidőm. (A túlórákat pedig nem fizetik ki...)
Mint ahogy ecet is mondta, ez nem kihívás, hanem felhívás volt. És igen volt némi cinizmus a szövegben, pont azért, hogy kicsit felpiszkálja a harci kedvet a nagyérdeműben.
Két ok miatt került ide a felhívás és nem kimondottan az UT topikjába:
1.) Sokan csak most az UT2003-mal kezdték a netes játékot. Az itt megfordulok többsége a Landoron futó insta meccsekben látja ennek kiteljesedését, pedig a lényeg messze nem ennyi. Ezen játékosok között akadnak jó páran, akik az UT-hez is kedvet kaptak/kapnak/kaphatnak. Számukra itt a lehetőség, hogy egy szervezett ligán belül mérjék össze a tudásukat egymással és a veterán játékosokkal. A probléma ott van, hogy a veteránokkal szemben ők nem igazán ismerik még azokat a netes oldalakat, ahol aktívan foglalkoznak az UT-val. Így az m-portalra se biztos, hogy eljutnak. Másrészt, az itt megforduló "újoncok" többsége szerintem az Unreal Tournament topikba be sem néz. (Lévén a 2k3-mal játszik, ez eszébe se jutna.) Ezzel viszont egy remek lehetőséget hagyhatnak ki.
2.) Az UT topikba felesleges lett volna beírnom, lévén ott ez már szerepel ity mesternek köszönhetően. Másrészt a veteránok és a klánok erről kaptak külön értesítést is szintén ity mesternek köszönhetően.
Azt hiszem egy ilyen jelegű "rendezvénynek" egy kis extra felhajtás soha nem árt. Minél több a résztvevő, annál kellemesebben fog alakulni a liga menete is.
Amúgy még is csak van némi kihívásféle a dologban, hiszen a klánom is indul a meccseken.
Most pedig jöjjön a személyesnek vett célzásokra a reagálás:
"... miért nem az UT2003 -ban hívod ki őket?" "...még kiderülne hogy egyesek joggal érzik magukat jónak instában?" - UT-ban az átlagnál egy lehelettel jobb játékos vagyok. Legalább is ha felcsesznek idegileg napközben, akkor felettébb kellemetlen ellenfél tudok lenni. UT2003-ban viszont még van mit fejlődnöm. Viszont mivel azon barmok közé tartozom, akik hét közben az igát húzzák, ezért nincs időm se gyakorolni, se a neten játszani. Ezért eszem ágában sincs 2k3-ban bárkit kihívni. Ráadásul 200+ ms pinggel nem lehet instázni, ahogy azt már több helyen elmondtam. Szóval így egész biztos, hogy akadnak nálam jobbak. Ez soha nem volt számomra kétséges.
"... ha nem vetted volna észre ez a topic nem az UT." - Képzeld ezzel is tisztában vagyok. Csak naivan azt feltételeztem, hogy akadnak olyanok, akik esetleg mind a két játékkal játszanak, vagy kipróbálnák az UT is és így némi érdeklődésre tarthat számot a dolog.
Másrészt felettébb rossz néven veszem azt, ha valaki olyan megpróbál kioktatni, akinek a nickjét se itt a fórumon, se az UT esetleg UT2003 szervereken, irc csatikon nem láttam eddig. Ahhoz túl rég óta fórumozgatok, hogy ezt csak úgy lenyeljem. Pláne ha úgy érzem, hogy a felvetései nem jogosak és csak kötekedni akar. Ha valakinek igaza van, akkor azt el tudom fogadni. Sőt általában én szoktam elsőként szóvá tenni az offtopik megnyilvánulásokat.
Ha ezek után még flémelni szeretnél, ám legyen. De készülj fel arra, hogy hosszú és kimerítő vitába fogsz keveredni. Ráadásul felettébb utálatos vitapartner tudok lenni.
Szóval, Grrrrrrrr!
_RtE_Gabo