8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Gabo
    Az id nem is fog Q4-et készíteni, mivel külső csapat készíti. Bár a lényegen, hogy az UT2003-hoz képest már elkéstek, semmi nem változtat.
    Remélem nem akarod, hogy szép hosszan, apránként részletezzem, hogy már az UT is mi mindenben jobb volt, mint a Q3:A. Erre volt egy-két topik, ha nagyon akarod, majd elásom a csatabárdommal együtt.
    Az UT2003 pedig fényévékkel maga mögé utasította már a Q3:A-t. Ezt csak az id hívő fanatkusok nem képesek észrevenni.
  • Edward2
    Lehet hogy eltévedtem de szarok rád kis csávo hogy te kérdeztél-e!!
    Gabo:Én csak véleményt irtam az UT2k3-rol.Ha jol tudom ez az UT2k3 topicja,nem???
  • Gabo
    Ezt most k rossz topikba írtad be!
  • ecet
    És téged ki kérdezett ?

Szerintem te eltévedtél...
  • Edward2
    Az Id software azért nem adott ki Quake 4-et mert tudja hogy a 3 veri a mezönyt még az ut2k3-at is!És igazuk is van!
  • Gabo
    Nekem is "teccik", csak 1024x768-ban valahogy jobban néz ki.
  • ecet
    de nekem teccik a pajzs
  • Gabo
    Eredetileg a pajzsot nem akartam rárakni, mivel ilyen méretben nem látszik belőle semmi. De gyártok majd valami pofásat 10x akkora felbontásban és azt lekicsinyitem amennyire kell. Vannak ötleteim, csak még nem konkretizálódtak.
  • ecet
    ez egy helyes döntés...aki nem dolgozik , az nem hibázik
  • ecet
  • ecet
    sztem jó lenne ez csak nem nekem lámának kellene lekicsinyiteni a painttal a pajzsot és akkor szebb lenne sztem...nem mondom hogy nem lehet szebbet alkotni , de én elégedett vagyok vele

szal ha a pajzsot bekicsinyited nekem profi módon 20*akármennyibe , akkor nekem az elég lesz
  • Gabo
    Erről nekem csak a következő vicc jut az eszembe:
    - Mit mond a rasta, amikor elfogy a füve?
    - ?
    - Mi ez a sz*r zene?

Persze azért még jó az insta, meg jó zene, meg jó a fű is... Legalább is ezt mondják.
  • ecet
    pont 28*
    hogy számoltad ki ?
  • Gabo
    Ami a logot illeti. Kár, hogy az aranyozott RtE nem látszik annyira rajta...
    Elméletben már dolgozok rajta. Szóval fejben alakítgatom az elképzeléseimet aztán majd alkotok valamit.
  • Gabo
    Na inkább nem dolgozok akkor. Bár este hétig muszáj lesz úgy csinálnom. Remélem senki nem fog majd gyanut.
  • ecet
    ja és látod milyen szép logót csináltam a painttal ?

na megyek és lenyomok egy jégert , mert nem tudom levezetni az agész napos megfeszitett munka okozta felgyülemlett stresszt...

Gabo : flémelünk tovább ?
  • ecet
    Azért micsoda forgamlmat vittem a topicba egy kis flémmel
  • ecet
    Nem fogja megtudni

...és ne dolgozz mert ártalmas az egészségre
  • Gabo
    Csak asszony meg ne tudja... Bár lehet, hogy ez nem is annyira vicces. Lehet, hogy jobban tenném, ha hallgatnék és inkább dolgoznék...
  • ecet
    faxa, még ezt is el tudtam gépelni
  • ecet
    kielégitettem a igényeit
  • ecet
    Én is szeretném hogy a vsync-el kelljen határt szabnom az fps-nek
  • Sputn1K_
    Ugyan nem tudom, milyen vidkártyád, ill monitorod van, de ha lehet, akkor tedd felljebb az UT alatti felbontáshoz tartozó képfrissítési frekit. Nálam 100on fut, és azt szeretem, ha a játék is stabilan 100 fpst produkál.

Vsync kikapcs elég zavaró volt nekem, mikor még anno próbáltam UT alatt. Azóta nem is csinálom :)
    .Sp.
  • Gabo
    WiLDoR:
    Kapcsold ki a V-syncet!
    Ezt mind a video kártyád progijánál, mind a játéknál meg kell tenned. Persze így hirtelen mozgásoknál előfordulhat, hogy kicsit szétcsuszik a kép. Tetsztelni viszont csak így érdemes, hogy ne a monitor frissítési ferki limitálja a megjeleníthető képek számát.
  • WiLDoR
    amúgy tippeket kérnék, hogy lehetne a legtöbb fps-t kicsiholni az engine-ből, mert tök fura, de hiába veszek mindent minimum beállításra, akkor sem megy az fps 80 főlé, s volt olyan aki mondta, hogy nála akár 120 is van (gf2mx400-on), ha egyhelyben van és nem mozog. én meg hiába csinálok bármit, nem tudok 80 fölé tornászni, pedig már majdnem mindent kipróbáltam, kikapcsolam az összes lassító effektet, buzeráltam ut2003.ini-t, de nem jövök rá, mit kéne állítani, hogy több legyen. jó mondjuk nálam az 50 fps stabilan megvan még akkor is, ha 10en ugálran körülöttem, és minden max-on van, de akkor sem értem, hogy miért nem megy 80 főle akkor sem, ha mindent min-re veszek...

lehet, hogy valamit nem kéne kikapcsolni? 40.72-es Detonator drivert használok, 1024x768-ban, s a driver legjobb tudomásom szerint D3D-re van optimalizálva (esik is vagy 20 fps-t kapásból, ha OpenGL-re átlövöm a game engine-jét...)

na valakinek valami ötlete, hogy ez a rejtélyes dolog mitől lehet???
  • WiLDoR
    jön ma ki új peccs? hmm...hmm... és crack vajon mire lesz hozzá????
  • WiLDoR
    milyen peccsről van itt szó, amúgy???
  • WiLDoR
    baz' már én sem tudok normálisan gépelni...
  • WiLDoR
    ez az ecet...kapd elő a hatlövetűt és okozz egy kis örömet a titkárnődnek
    utána, ha már nagyon örül, akár alág is írhtsz neki
  • Sputn1K_
    Hát, azért még nem olyan súlyos a helyzet Gabo. Ha jobban megnézed, aboszlut elfogadható stílusban megy a vitázás. Én indulatoknak nyomát sem látom.

Az instával semmi baj nincsen, én remélem is, hogy megmarad a landor mindig. Csak legyen mellette más is, legyen miből válogatni (és persze ember is legyen rajta)

Pl, most, hogy tegnap nem volt landor, tele volt a ctf szerverünk. Egy szépséghibája van a dolognak csak, a szerver nem bírta :))
    Pedig UTben vitte a 10 embert simán, max egy picit nagyobb pinggel, de most ... a proc terheltség a plafont verte. Node sebaj, az új géppel reméljük semmi gáz nem lesz.

Peccset akarok!!!
    .Sputn1K.
  • Gabo
    ecet:
    Menj dolgozni! Okozz egy kis örömet a titkárnődnek azokkal az aláírásokkal!
  • Gabo
    Ezt a sok felgyülemlett indulatot. Ennyire nem bírtok magatokkal? Vagy ennyire tombol bennetek a harci kedv, hogy itt élitek ki a topikon?
    Tessék rendesen viselkedni, vagy szét UTok!
    Játékosok, UT-sek vagyunk. Ne züllesszük le a dolgokat arra a szintre, ahogy a quakereknél megy!
    Menjetek inkább játszani!
  • ity
    ecetsuxx_work: lassan nem merek belédkötni, mert úgy látom komolyan veszed ... pedig hát :D

Na még 1 utolsó próbálkozás erejéig azért megteszem, aztán vagy veszed a lapot vagy nem :)))

Szóval felsoroltál 4 okot amiért váltottál, ezekből egyik megragadta a figyelmemet, mégpedig az első pont. Na most a következő hozzászólásodban vmi anomália következtében olybá tűnik, mintha azt írtad volna, hogy nem érdekel a teljesítmány, hogy hogyan játszol, mert a játék élvezete a fontos ;)
    Khm, szóval akkor most ha nem fontos a teljesítmény akkor miért nem UT-zol, hiszen nem számít, hogy hogyan játszol? :DDD
  • ity
    ÁÁÁÁ, de csak nem bírom ki, hogy megint ne szóljak be :P

Azt mondjátok, hogy insta az mák, ellenben a full skill normal ctf-el ;)
    Na most ahhoz képest mind UT-ban mind UT2-ben voltak/vannak/lesznek kifejezetten insta bajnokságok, ahol a "nagy" nevű klánok is részt vesznek (nézzetek csak el CB-re ezügyben).
    Kérdem én akkor: ezeket most nevezzük láma, null skill, mák ligáknak? :DDD
    Másik dolog, MPortalra kitettem pont a napokban egy instagib muvit ... ha még nem láttátok nézzétek meg, aztán mégegyszer gondoljátok végig, hogy mit jelent az a szó hogy "mák" ;)
    Harmadik dolog, hogy UT2 szabadabb és többfunkciós mozgásbeli lehetősége révén (hoppá, lebuktam, nekem tetszik az UT2 :D) sokkal nagyobb esélyed van úgy mozogni, hogy ne találjanak el instában. Jah kérem, hogy ti azért nevezitek máknak ha lelőnek instában, mert nem tanultatok meg rendesen mozogni? (én se tudok, de én legalább nem csinálok úgy mintha tudnék) :)))
    Negyedik dolog pedig, hogy ha mákról van szó akkor inkább arról kéne beszélni, hogy pl raksi, jedi kombó területre ható fegyverek (persze túlzással) de nem kell hozzá célozni (no skill :D) mégis sebez, flak, mg, assault rifle, mindegyik szór, (persze túlzással) nem kell célozni (mák :D). Ezzel szemben instában nincs menekvés, vagy pontos vagy, vagy halott vagy :) És ez qrvára nem tetszik sokaknak :DDD
    Na peace ;)
  • ity
    Komolyan mondom hihhhhetetlenek vagytok :)
    Ha nem ismernénk egymást (l3alF1aKe, ecet, Sputn1K_) már azt hinném, hogy komolyan veszitek ha csipkelődök :D
    De hát vazzeg, én is játszom UT2-őt (is) :)))))
  • WiLDoR
    köszi a linket, tényleg emléxem rá - most már -, hogy láttam itt fórumon :) volt rajta 2 map, ami még nem volt meg :)

Sputnik: CliffyB site-ját én is figyelem, s lehúzom az új cuccokat folyamatosan :) szerintem tök jó mapok vannak rajta...
  • Sputn1K_
    ecetsuxx_work: nekem teljesen mindegy hol megy a játék, csak menjen.

Amúgy ha minden igaz, legkésőbb január elején meglesz az új vas, amivel már nem lehetnek ilyen gondok. De próbáljuk intézni, hogy még előbb meglegyen, de elég necces. Reméljük.

.Sputn1K.
  • Sputn1K_
    ity: ha nem haragszol, te próbálod itt folyton bizonyítani nekünk, hogy korán váltottunk, meg mittomén. Senki nem temeti az UTt, max MAGAMBAN temetem el. Mert nekem elég volt, és nem azért mert 3 év alatt lett 2400 server (azért ity, volt az 3500+ is), hanem azért mert egyrészt kicsit belefásultam (már nem kötött le), másrészt jött egy prog ami "frissebb, lágyabb, jobb".

Ezvan. Nincs ezen mit rágódni, én ezzel szeretnék foglalkozni teljesen, mert szerintem ha kicsit is fejlődni akarsz ut2ben, akkor az UTt le kell tenni (nem teljesen, de jóval lejjebb).

Pl ha neadj isten elindítom az UTt (eq óta egyszer történt meg), akkor folyamatosan nyomnám a jumpokat ide-oda, és anyázok, amikor másodpercenként 3at lő a faszi sniperrel, hogy fele olyan lassú az egész. (valamelyik UTs írta, hogy a 2k3 lassabb mint az UT...:))) nah, ez tetszett e legjobban)

No mind1. Lezárva a témát (amit nem tudom miért melegítesz fel folyton), nem hiszem, hogy a szerverek száma bármit bizonyítana, de az az igazság, hogy abszolut nem érdekelnek a számok. Az érdekel, hogy egy olyan játékkal játszom, ami kegyetlenül tetszik, és még várhatok tőle valamit.

A magyar scene nagyrésze tényleg elég gyengén játszik, de szerintem a nagy részük nulla fps múlttal rendelkezik. Kicsit gondoljatok vissza, hogy milyen játék ment amikor kijött az UT. Bazz, egyesek még azt sem tudták, hogy strafelni lehet :], meg hogy double jump azmi.

Nah, mind1. A dolog halad, és hiába ellenkeznek páran, ez a játék méltó folytatása az UTnek, nem lemásolva azt (amit mindenki szeretne). Nem foglalkozom olyanokkal, akikről tudom, hogy elvakult UTsek, és képtelenek azt nézni, hogy mi a jó, inkább csak arra koncentrálnak, hogy " mi NEM úgy van mint UTben = Mi van SZARUL megcsinálva itt"

Dehát már mondtam ezerszer, nem kell játszani vele, de fikázni sem kell. Hadd tetszen már nekem, és még pár fanatikusnak.

najó, legyen már elég ebből.

BalF_: majd ha 10e alatt lesz a game, akkor megveszem. Addig itthon toljuk.

Widor: mi szervereinken, csak CliffyB ownage mapok vannak.

Mindet megtalálod a www.planetunreal.com/cliffyb oldalon. (márha le tudod őket tölteni, ha nem, akkor szóljatok, és feltessszük valahova. Külön figyelmedbe ajánlom a ctf-arrakis mapot. Szerintem nagyon el van találva, főleg a Dune rajongóknak:)

Epic: nektek meg van még kb 16 órátok, hogy kiadjátok a peccset, szal gyerünk vazeg.
    .Sputn1K.
  • WiLDoR
    je, bakker bennt vagyunk a top15-ben :)
  • WiLDoR
    ja és köszi