8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
[LI]*.SaZ #6617 Hát mi nem rég alakultunk max 1 hónapja egyenlőre 4en vagyunk.
LI = Lamer-Intelligence
Honlapunk most 2 ünnep között lesz,illetve most is van egy csak elég kezdetleges és még semmi sincs rajta :)
Lassan mi is beindulunk és akkor nekiállhatunk WAR-ozni az ősklánokkal... :) -
Sputn1K_ #6616 [LI] = ?
Hányan vagytok, kik vagytok, hol vagytok ? -
[LI]*.SaZ #6615 Hello All!
Teljesen igazat adok Sputnik-nak. Nekem sem igazán tetszett a Deck16. Kicsit visszaadta a régi hangulatot,de nem igazán az UT2-es mozgásra lett kitalálva... De azért a készítők megtettek mindent...
-
Sputn1K_ #6614 Jó reggelt mindenkinek.
SySERR: figy, nem akarok beleszólni, csak javaslom gondold végig, hogy érdemes-e a jelenlegi hardware-rel futtatni a CTF portot is, mert ennek eredménye az lett, hogy egy jó szerverből lett 2 sz*r. Tegnap mind2 porton volt 4, 5 ember, és ezt már nem bírta a vas. Legalábbis nálam laggzott rendesen. Amúgy kb ugyanennyit bír a mi masinánk is, hisz igen hasonló teljesítmény. No mind1. Szerintem gondold végig.
Első körben ott a VKK ctf, annak elvileg bírnia kéne a terhelést, mert egy bika gép, bika sávszéllel. (mondjuk ha az UTs portok tele vannak, akkor azért ez sem fenékig tejfel)
Régi UTseket kérdem, hogy mi a véleményük a Deck16-]|[ról.
Szerintem nem lett igazán jó átirat, ill úgy fogalmaznék, hogy nem igazán jó map UT2re. Aki csinálta kicsit jobban végiggondolhatta volna, hogy hogyan kell mozogni ut2ben, és milyenek a fegyverek stb. Valahogy az arányok nem lettek jók, vagy mittomén, tetszik érteni ?
Télleg ne kezdjünk már megint UT vs UT2k3, és UT2k3=q3 flémbe, mert komolyan lerúgok valakit. Azért nem kell ide írni, hogy ezt elmondja aki igy gondolja.
najó
.Sp. -
WiLDoR #6612 -
WiLDoR #6610 te hülye vagy... imho olyanról mondasz véleményt szerintem, amit nem is ismersz eléggé...
te tipikus esete vagy az ős-begyöpösödött ut-seknek, akik mindenben a régihez hasonlítják az új ut-t, s nem fogják fel, hogy ez a progi nem más, mint egy új, dinamikusabb irányvonala az ut-nek... -
WiLDoR #6609 örömmel jelentem meg, hogy akárcsak ecet, cca. fél órája én is legális ut2003 tulajdonos vagyok :) -
#6608 jajj..kezdődik megint a hasonlitgatásflém...thx ebből a flémből már nem kérek , belefáradtam mára
jo8 mindenkibe -
#6607 OK. -
Edward2 #6604 NANA!Azért ilyet ne mondjál mert erre mind az UT-sok ill. a qukerek is betépnek!! -
Edward2 #6602 Ok ecet,Gabo!Minden ok!Legalább találtam 2 értelmes embert a forumon! -
#6601 na már csekkolom is ;-P
akkor hiába állitattam át VKK szervert ????? -
#6600 Nincs mit megbocsátani. Sztem normálisan le lehetett dumálni a dolgot. Ennyi belefér , ha utána rendeződnek a dolgok...
Közben kicsit bmelegitettünk Sputnikkal :-P -
Gabo #6598 Azt hiszem mondhatom azt, hogy megbocsátó típusok vagyunk. Csak azt vesszük rossznéven, ha valaki csak úgy beesik és úgy indít mint Te. Ha valakinek valami nem tetszik, mondja el mi az, normális stílusban, normális érvekkel alátámasztva és legfeljebb jól elbeszélgetünk a dologról. Lásd a UT vs. UT2003, insta vs. pure témájú hozzászólásokat kicsit lejjebb!
Szóval quakereket csak reggelire eszünk! -
Edward2 #6597 Ecetnek igaza van mindegyiknek meg van a feelingje!Bocsássatok meg vétkes fejemnek de nekem a Q a nyerö! -
Gabo #6596 Q3:A-ból nyomtam a demot. Majd végig vittem a full-t, de valahogy nekem nem jött be. UT-nál kicsit szabadabban lélegzem játék közben. Valahogy jobban élvezem azt, ha a pályák környezete tényleg mutat valami változatosságot. 2k3-nál aztán erre végkép nem lehet semmi panaszom. -
Al-Ashrad #6595 Hát SF próba tag VOLTAM,mert egy időre számomra megszünt a net de mostmár jó... csati: irc.extra.hu #sforce ha jól emléxem :) -
Gabo #6594 Akkor nem csodálkozom semmin... -
#6593 Na látod , ez izlés kérdése.
Neked a Pap
Másnak a Papné
Nekem inkább a Pap lánya ha jól néz ki ;-P
Csak csöndben elárulom hogy fanatikus UT-s ként 1 hónapja feltettem Q3-ata gépemre a demo megjelenése óta először , és néha magamban azzal játszogatom.
Mind3 programnak +van a maga filingje... -
Edward2 #6592 Akkor elég elvetemülten játszahtok mert csak a Play! gombot szoktam azonnal nyomni! -
Gabo #6591 Ez még csak nem is mélység. Az első alkalommal mikor UT-ban gyakorló gamet indítasz a szabályok beállításánál azonnal megtalálható. A 2003-nál sincs elrejtve...
Ha "ilyen mélységekig" nem másztál bele, akkor milyen alapon hasonlítod össze a játékokat? -
#6590 Jelentem esti gamához a VKK szervere PURE ctf módban készen áll !!!!
-
Edward2 #6589 Sajna ilyen mélységekig nem másztam a programba!Az igaz hogy az ut2k3-nak is vannak jo oldalai de összeségében a Q3 nyert nálam! -
Gabo #6588 UT-ban is ki lehet kapcsolni a Weapon Stay-t. Némelyik F2F szerver ezzel a beállítással is megy. -
#6587 "el lehet szedni a fegyvert és bizonyos ideig nem jelenik ujra"
Ez szerver beállitás kérdése.
UT-ban is be lehet állitani , ha jóltom weaponstay a neve ;-P
ha nem akkor tévedtem...nem vagyok admin -
Edward2 #6586 Szerintem jo a Q3-ban hogy el lehet szedni a fegyvert és bizonyos ideig nem jelenik ujra igy elönyt lehet belöle csinálni!Én görcsösen szép nyugodtan szoktam lelöni railgunnal az embereket! -
Gabo #6585 "...nem tudták a fegyvereket kiegyensulyozottá tenni..." - A fegyverek és a játékmenet kiegyensúlyozásáról annyit, hogy a Q3:A-t még jelenlegi is foltozgatják.
Az UT fegyverei lényegében a játék megjelenése óta változatlanok. A másodlagos lövésnek köszönhetően mindegyik fegyvert többféle módon tudod felhasználni. Így akkor sem kerülsz jelentős hátrányba, ha nem éppen a körülményeknek leginkább megfelelő van a kezedben. Minden fegyverrel szemben van jól használható taktika az ellensúlyozására. Az elsődleges és másodlagos tűz kombinálásával pedig még több lehetőség kerül a játékos kezébe. Éppen a másodlagos tűz használatával lehet elérni azt, hogy ki egyensúlyozottan lehessen harcolni. Persze két gomb használatát nehezebb megtanulni, mint azt, hogy valaki görcsösen az egyetlen tűzgombra tapadjon.
A 2k3-nél pedig pont a játékosok visszajelzései alapján változtattak, finomítottak a fegyvereken. A másodlagos tüzelést pedig még inkább tovább fejlesztették. (Pl. link gun teamben.)
Szóval ez nem érv. Következő? -
#6584 Köcsögöm széken ;-P
Részemről a megtiszteltetés ;-D -
#6583 Közben megtaláltam ;-P THX -
Edward2 #6582 Na látom lehet veled normálisan beszélni tehát visszavonom a kis-csávo kifejezést!! -
#6581 OK.
Ha jóltom te az sf-ben vagy ugye ?
mi a csatitok cime ill. mire változott a HP-tek cime , mert nekem nem jön be. -
#6580 OK. Igazat adok.
1:0 oda
Várom a következő érvet. -
Al-Ashrad #6579 Nekem mindegy mire van állítva csak PURE legyen :)) -
#6578 Ha a többiek is úgy akarják akkor este találkozunk a VKK-n.
Ha nem ctf-re lenne állitva akkor megkérem sanyi_66 vagy más admint hogy állitsa át nekünk.
Sajnos sgsf szervere lagzik. -
Edward2 #6577 Na ez egy kicsit normálisabb volt mint az elöbbi!
De a "ki kérdezett" stilusu kérdés nagyon primitév és elég ovis stilus! -
#6576 Piciny bogaram bekap6od.
Csodálkozol ha bejössz ide az UT2 topicba és beszólnak ha elkezded lehúzni a programot értlemetlen érvekkel ?
De ma úgy is flémelős hangulatban találtál igy állok elébed.
Megnézzük mekkora IQ-val áldott meg a mindenható .
Anyázásra nem vagyok vevő..süket fülekre fogsz találni ezután...de ha észérvekkel jösz elő akkor vitatkozhatunk. -
Edward2 #6575 Csak ne keménykedjen mert azt nem szeretem!
Az én meglátásom szerint az UT részekben egyszerüen nem tudták a fegyvereket kiegyensulyozottá tenni és ezt még jobban összezagyválják az alternativ lövéssel!
Különben nehogy azt gondoljátok hogy én nem játszom az UT-kkel,csak nem találom olyan jonak! -
Al-Ashrad #6574 Helo allz!
Na mikor lesz már egy kis PURE CTF csata??? instázni már nagyon nincs kedvem...... :) -
Gabo #6573 Ecetet le "kis csávózni" pedig egy kicsit erős. A stílusod pedig hagy némi kívánnivalót maga után.
Ha értelmes mondani valód van ám legyen. Mond el nekünk, miért is annyira jó a Q3:A és miért is jobb még a 2k3-nál is! -
Edward2 #6572 Gabo akkor én id fanatikus vagyok!Különben tudom hogy a 4-et már sajna nem ök készitik!