8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Sputn1K_ #6686 SgSF szerveren Adept botok vannak. -
ity #6685 Ezért tart itt az ország ahol tartunk, mert a melósok ut-s forumokon lógnak munkaidőben :)))
Ezta bot ügyet még érlelem, majd beszélek Sanyival is.
Mondjuk elég érdekes, hogy azért sírnak néhényan, hogy botok hülyék nem kell betenni, aztán beteszi nekik ember az istenszerű botot és 0-ra elverik őket, akkor meg az a baj :P -
Gabo #6683 Dolgozás van... Egészen este hétig...
De már csak alig másfél nap és jön a szabi. Aztán mehet majd a . -
[LI]*.SaZ #6682 hát volt már olyan,hogy már délben ment a game... na mindegy... :) nem tudjátok hogy az SGSF-szerveren milyen nehézségű botok vannak?:) -
tbundy #6681 én momentán dolgozok -
[LI]*.SaZ #6678 miért nem játszik senki sehol?:((( -
WiLDoR #6675 ezt mondom én is...kellenek a botok, mert senki sem szeret bennt lenni egyedül 1 szerveren, s senki sem fog csatlakozni - én sem - egy olyan szerverhez, amin van 1 db ember.
nemtom' miért olyan unszimpatikusak a botok, ha bejönnek a playerek, akkor a botok úgyis elhúzzák a csíkot.
véleményem ez: állítsatok be 6 botot vkk-ra, s mindjárt kedvelt lesz a szerver...én legalábbis bemennék rá így, de egy totál üresre semmiképp.. -
WiLDoR #6674 pedig jó lenne, ha jó lenne a szerver...
a ramot meg vigyétek vissza és cseréltessétek ki egy másik márkájú, hasonló ramra. hidd el, kicserélik, sőt, ha hozzánk behoztak 1 gépet ilyen problémával, hogy nem működik a vásárolt ram-mal rendesen, akkor ott helyben megcsináltuk a bővítést, le is teszteltük, s nem kellett még fizetni sem érte... jobb helyeken így csinálják. -
WiLDoR #6673 1x akartam rá bemenni, de nem tudtam, nem engedett be...lehet mapváltás volt, vagy csak simán lehalt, passz...
memóriaprobléma: dolgoztam számítógépszervízben, hát mit mondjak, memóriákkal akkorákat szívtam, mint állat...volt olyan, hogy 15!-ször kellett lemennem a raktárba és felhozni újfajta memóriát, mert amit addig használtam az b@szott működni, a már gépben lévővel, állandóan hibázott memtest alatt, vagy el sem indult vele a gép...szóval memóriákkal kapcsolatban az a tanácsom, aki teheti, az 1 db memóriamodult vegyen, mert még az sem biztos, hogy 2 db tökugyanolyan ram eltűri a másikat maga mellett... -
WiLDoR #6672 szerintem lesz majd official mapvote is, nem hinném, hogy pont ezt hagynák ki a fejlesztők a játékból :)
csak az majd a következő utáni patch-ban fog érkezni :) -
Sputn1K_ #6670 Srácok, milyen volt az SgSF szerver tegnap ? Metr kicsit finomítgattunk tegnap, ha játszott rajta valaki írja már le plz.
Az új szerverrel meg megy a sz*pás rendesen. Vettünk bele +512 RAMot, és természetesen b*szik együttműködni bármelyik 2 is egymással. Úgyhogy ...
Pedig ha ez most jó lett volna, lehet már vasárnap bekerül. De így sajnos nem valószínű.
Ezvan. Kib*szott memóriagyártók.
.Sputn1K. -
WiLDoR #6663 ezzel én is így vagyok :)
bár én anno még játszottam 1 picit duke nukem 3d-vel is :)) meg belenéztem ut-be (kb. 10 óra erejéig) és q3-ba (kb. 5 perc erejéig)...de ut2 nálam 1értelműen viszi a pálmát...
amúgy, hogy squashtitan-t idézzem (kicsit benéztünk a landorra):
-ez uncsi és túl könnyű, pedig, hogy szerettem, imádtam
-mentem
-by
(eltelt 2 perc se)
szóval...ennyi. -
WiLDoR #6662
hány oldalon keresztűl is téptük emiatt a pofánkat itt???
hát a végén mégiscsak igaz lett annak, aki azt mondta az elején, hogy pure élvezetesebb, mint insta :) -
WiLDoR #6661 jó az a ttm, felőlem maradhat...nekem csak a hülye bright skin nemteccik...
amúgy meg vannak botok beállítva vkk-ra? mert egyedül senki sem szeret ám kommandózgatni, mert uncsi... sgsf is ezért állította át... azóta nagyobb is az élet a szerverükön... -
ity #6660 "Two major European UT2003 leagues, ClanBase and ESL has adopted TTM for their UT2003 events:
ClanBase UT2003 DM Nations Cup;
ESL UT2003 Team DeathMatch Ladder;
ESL UT2003 CTF DeathMatch Ladder."
Szóval egyelőre marad ;) -
ity #6656 ecet: dehogy sértődtem, nem adtál rá okot :)
1xűen csak nem akartam tovább feszíteni a húrokat, és inkább elhallgattam :D
De láttam volt azért téma bőven azután is ;)
VKK szerverre a letölteni való dolog meg még modemmel sincs 10 perc (kábeleseknek meg max 1 perc) ha vki ennyit nem bír ki akkor csak menjen aztán élvezze, hogy lagzik ;P
Másik dolog meg, hogy ahol custom mapok vannak ott JÓVAL többet kell letölteni :))) -
[LI]*.SaZ #6653 hát én megyek akárhova gamelni csak irjátok meg,hogy hova mentek egyenlőre letöltök aztán megyek
-
[LI]*.SaZ #6650 de miért az sgsf-re? az eddigi hozzászólásokbol azt szürtem le , hogy a VKK jobb :) akkor miért nem oda?:) -
WiLDoR #6647 tegnap én is kipróbáltam legális ut2003 előnyeit, s bementem jópár külföldi szerverre (csak sajna hajnali 3-kor már csak a botok voltak bennt :)))), s komolyan mondom, tök jó érzés, hogy nem kellett állandóan azt látom, hogy kivágott a szerver hamis key miatt, hanem szabadon tudtam game-lni azon a szerveren, amelyiken csak kedvem volt...ahogy ecet is megfogalmazta, ezzel megnyilt egy teljesen más világ... s imho ez tök jó...
komolyan mondom, ha több lóvém lenne, minden kedvenc progimat megvenném eredetiben... -
WiLDoR #6646 benne vagyok :))) -
WiLDoR #6645 Ha legális ut2003 tulaj vagy, akkor mit görcsölsz a crack-elt patch-el????
Töltsd le az alábbi linkről az official 21.36-os patch-et, telepítsd fel, aztán szevasz, ennyi volt :)
http://download3.filefront.com/c899fff027d7f2b62c2ec6eaef1cbccb/gamingfiles/Unreal_Tournament_2003/Official_Releases/Patches/ut2003-winpatch2136release.exe -
#6644 ity kollega megsértődtél talán ? tegnap szónékül eltüntél...
Ha ez történt volna , akkor sry , nem ez volt a szándékom . -
ity #6643 Amúgy meg múltkor a VKK szerver UT és UT2003 portjain egyszerre 3x ember játszott, és a proci használat 15% volt, szóval elég nehéz túlterhelni szernecsére :)
Ha időnként mégis lagos lenne, akkor sem a szerver tehet róla, hanem vagy általánosan szar a net pont akkor, vagy a szolgáltatód "fejleszt" éppen ;) -
ity #6642 Ennyi volt a dolgod, nem kell mást csinálnod. -
Edward2 #6639 Jo neked igazat adok,de a leirhatatlan nickü kis fasz huzzon innen! -
#6638 tegnap este direkt átállitattam VKK szerverét PURE ctf-re , gondolván hogy játszunk rajta...de senki sem tolta be az arcát :-(
ezzel szemben mind a sysconfig ill sgsf szerveren gameltak...ami nem baj...de mint irtad lagzik
szal ez itt nem a reklám helye de VKK szerver tényleg elég alkalmas a játékra , de sokakat talán visszatart a TTM letöltése
csak egyszer kell letölteni , akár tőlem is , és utána már mehet a game...bright skint ki lehet kapcsolni ! -
#6637 Gratula hozzá...mehetünk együtt irtani a németeket -
Sputn1K_ #6634 Nyitsz egy DOS ablakot.
beirod: tracert www.frontember.hu (szerintem a .hu-t lehagytad a cimbol), es erre a valszban ki fogja irni az IP cimet ( a "korrekt" cimet) is valahol. -
Gabo #6633 kdr97:
M-portalon és általában a quakerek között az ilyen jellegű kérdések első lépésben a newby, kezdő, láma jelzők és kölünféle rokon értelmű kifejezések felsorolását szokta kiváltani. Azért ha elég kitartó vagy, előbb-utóbb valaki még válaszolni is fog. -
Gabo #6631 Quakerek... Hát tehetünk mi arról, hogy ilyenek? -
Sputn1K_ #6629 És csak egy kicsit fognak leanyázni mielőtt válaszolnak ... de előbb-utóbb... -
Gabo #6627 kdr97:
Szerintem a kérdéseddel nézz el az m-portalra. Ott kicsit aktívabbak a quakerek és akadnak köztük olyanok, akkik QW-t használják.
http://www.mportal.hu/ -
[LI]*.SaZ #6625 eh az a baj,hogy sokat instáztam az utobbi időben,mert egyszerüen Pure-ozni nagyon kevesen szeretnek...De hát istenem ha insta kell a népnek... :)
Visszakell szokni a Pure-hoz... :) -
WiLDoR #6624 hmm...hmm...úgy érzem ebben sok igazság van... -
WiLDoR #6623 ql, na végre jó ilyet olvasni :) -
Gabo #6622 Ha valaki egy kicsit javítani szeretne az fps értékén, nézzen el ide néhány tippért:
http://www.unreality.dk/board/thread.asp?BoardID=11&ThreadID=2680 -
Gabo #6621 Üdv az LI-nek! GG meg hasonlók!
_RtE_Gabo -
Gabo #6620 Pontosítsunk! Az id a quake enginekből él.
Sokkal nagyobb bevételt jelent licenszelni az engine-t mint ami a játékokból befolyik. Az meg kimondottan szégyen rájuk nézve, hogy más csapatok hozták ki a jobb játékokakt az ő motorjaikkal. (Q2 - HL; Q3:A - Mohaa, Wolf, Alice)
Ha durván akarok fogalmazni, akkor a játékaik csak az engine tech demojának tekinthetőek, amiért ráadásul a nagyérdemű fizetni is hajlandó még... -
Edward2 #6619 Végre találkoztam a forum ujabb nagy pofáju balfasz emberével!Talán nem teljesen szo szerint kéne érteni az üzeneteimet!De tényleg az id csak a quakeböl él!!!!Mást még ki se adott életében!!!! -
Sputn1K_ #6618 Király. Sok sikert nektek, meg minden ehhez hasonló nyálazós szöveg.
Biztos találkozunk majd a servereken is.
.Sp.