8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • dikki*yysw
    Megy már 667en? Vagy csak így érzékeli?
  • WiLDoR
    http://sf.hq.hu

Itt fennt van az ___ATI___ kártyához való logo. A nyitó oldalon megtalálod az Érdekességek között. (Matroxosat még nem találtam.)
  • ecet
    hülye kérdés , de eredetire tetted fel ?
  • ubi
    ki lehetett cserélni az nvidia szöveget ati-ra, matrox-ra stb...
  • ubi
    hogy lehet kicserélni a kezdő képet, hogy ne nvidia legyen????? egyszer már sikerült. csak azóta nem tudom a linket!!! help!!!
  • ubi
    frame rate-t(fps) ki lehet valahogy iratni????
  • ecet
    Csak gyere
    Nem ittam többet...és nem kell úgy alábecsülnöd magad...engem pedig fel...vagy mégis ?
  • ecet
    faxa..akkor most nemtom feltegyem-é...ehh
  • Factor_007
    valami miatt nem indul az ut miután fölraktam a 2166-ot. Ezt irja ki:
    UT2003 Build UT2003_Build_[2002-12-17_23.50]

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 671 MHz with 255MB RAM
    Video: No Video

General protection fault!

History: MainLoop
  • WiLDoR
    jóvanna', nem kell a kisebbet leszólni hééé'

nekem ez az első fps gamam, amibe kissé jobban is belemerültem

de ez az "isten" megszólítás tetszik, határozottan tetszik
  • Sputn1K_
    wildor: ne lámázzál már:) indíts egy gamet, ird be konzolba: demorec wildorazisten1

Majd amikor gondolod: stopdemo

UTana szinten kozolba: demoplay wildorazisten1

ENnyi, és már gyönyörködhetsz is magadban!
  • Gabo
    FPH = Frag / Hour
  • WiLDoR
    demo felvétel/lejátszás: még nem találkoztam vele menükben...
  • Gabo
    Lehet, hogy ma este kellene játszanunk. Még néhány pezsgő és még esélyem is lenne ellened.
    Aztán csak óvatosan azokkal a pezsgökkel!
  • WiLDoR
    ja és valamiért nem tudok bemenni UT2003SYSConfigra és Landorra sem, mert kiirja, hogy "Incompatible Game Files". -> Gondolom az eltérő patch miatt lehet, bár akkor meg azt nem értem, hogy Nightwolf szerverére miért enged be?

-továbbá megváltozott a fegyverek kiírása, ha jól vettem észre, minden fegyvernévhez már szín párosul.
    -meccs végén a player neve mellett a statisztikánál megjelent valami FPH, amire még nem jöttem rá, mit jelöl :DD
  • WiLDoR
    hmm..felraktam új official patch-et, észrevételeim így elsőre:

- ki van írva, hogy UT2003 ver 2166
    - multiplayer résznél, ahogy becsatlakozott a master szerverre, kiirja az ÖSSZES LÉTEZŐ játékmódot és a szervereket is kilistázza (Deathball v1.3b, Happy Fun Ball, Professional BR, Tournament DUEL, Professional Arenas, Greed, Team Greed, Professional CTF, Last Mand Standing, King of the Hill, stb, stb, stb...)
    - nem kell mentened az ut2003.ini-t, mert megmaradnak a beállításaid, és a kedvencekben a szerverek is
    - player setup-ban most már nem csak a skint és a nevet lehet variálni, hanem be lehet állítani, hogy látható legyen-e a fegyver vagy ne, preferált csapatod (piros, kék, stb.), és hogy mekkora legyen a látószög (FOV)
    - a details menüben lett valami Use Blob Shadows, ami nemtom mire jó, valami árnyékképzési dolog lehet, de alacsony teljesítményű gépekhez ajánlják bekapcsolni...

1enlőre ennyi, első nekifutásra
  • ity
    Ha vki felleli a Fairlight féle 2166-os peccs törését ne habozzon értesíteni a szegényebbeket egy link-el megtámogatva ;)
  • Sputn1K_
    Az oké, de azért előtte valahol szokni kell a dolgokat, nem ? Nem lehet csak tétmeccset játszani...
  • Gabo
    Véleményem szerint a lényeg az, hogy megkülönböztessünk FUN és HC meccseket.
    FUN-ban minden megengedett, a lényeg csak annyi, hogy legyen élvezetes a játék.
    A Hard Core-t pedig első sorban tétmeccsekre, hivatalos ligákra értem.
  • Sputn1K_
    Én sem akarok flame, csak beszélgetünk.

Imho a teleport nem arra való, hogy körberepkedd vele a pályát (ezért jó hogy csak 5 van), de viszont a DM sem arról (kéne), hogy szóljon, hogy egyszercsak eltűnik előled a faszi, és lepukkogtat máshonnan.

A DM, és főleg az f2f arról szól, hogy le tudd úgy fogni a pályát, hogy az nmy nem férjen a lényeges dolgokhoz. De ha kezében a teleport, akkor simán feldobja oda, ahova esetleg csak egy hosszabb úton érhetne el. Ezért nem hiszem, hogy egy kicsit is komolyabb szinten egyáltalán elgondolkoznak-e azon, hogy legyen teleport dm-ben. Pont a lényeg tűnik el.

Ez az én meglátásom.
    .Sputn1K.
  • Gabo
    Flééém!
  • Sputn1K_
    Pont azzal van a baj, amit írsz. Ahelyett, hogy tovább kínlódtál volna, és esetleg kénytelen lennél megtanulni, hogy hogy kell oda feljutni, berakják a teleportot, és annyi.

Szvsz teleport csak pure ctf-be, dd-be, és br-be való.

De azt sem szabad elfelejteni, hogyha hátadon a zászló, akkor b*szhatod a teleportot, és ha nem tudod a trükköket, akkor otthagyod a pajzsot ? Vagymi ??
  • Sputn1K_
    Nem hiszem. Szerintem így az insta a maradék értelmét is elveszíti, dehát természetesen ízlések és ...
  • Sputn1K_
    A normál instában nincs transloc, se zoom. Ezt csak a landoron megy így. Nézz körül. UTben sem volt soha, csak egy-két idióta szerveren :]

Az úgy jó, legalább megtanulnának mozogni az emberek, nemcsak teleportálgatni.

.Sp.
  • WiLDoR
    strike force lesz hozzá az első
  • WiLDoR
    most készítik...
  • WiLDoR
    persze azért sok kezdő van ott is :)
  • WiLDoR
    jah, én igy hibrid vagyok :) rájöttem ugyanis, hogy kell néha az insta is, mert b@szott jól feljeszti a célzóképességet, s azt késöbb tudod kamatoztatni pure ctf-ben...

amúgy voltam ma déltájban bennt 1-2 német szerveren, többek között instagib szerveren is, s khmm...mit mondjak, nagyon durván nyomják...pl. no translocator, no zoom. mondanom sem kell, hogy ott olyan, hogy camper nem nagyon létezik a zoom hiánya miatt...s pontot szerezni is kemény meló, hát még bevédeni a zászlót, mert ha elviszi az enemy, akkor cseszheted, nem fogod a büdös életben sem utolérni...

DM pedig a másik... hát van 1-2 olyan durva figura, hogy csak lesek...bennt vagyunk 15-en a szerveren, lazán verek mindenkit, vezetek vagy 15 fraggal, erre a meccs vége elött 8-10 perccel beesik egy xtrRalph nevű fazon és cca. tíz perc alatt 55 fraget ver rá az én 49-emre (104 fraggel győzőtt a csávó)... azt hittem rosszúl látok...

szóval emberek, aki kinnt is érvényesülni akar, az kösse fel a gatyát, de nagyon :)))

de azért nagyon jó volt :)
  • ecet
    Nah most nyomtam ismét egy yot sgsf-en.

1-et nem értek...volt ott egy szoda nickkel játszó ürgebőr..van egy olyan érzésem hogy nem ut2-vel kezdte...miért kell álnevezni ???

ha tévedtem sry
  • tbundy
    én meg hibrid :)
  • [LI]*.SaZ
    nem én csak sima majom :)
  • tbundy
    akkor te pure majom vagy?
  • [LI]*.SaZ
    a sok instagib majom meg ott nyomja a landoron egész nap UGYANAZON A MAPON!
  • [LI]*.SaZ
    megyek sysconfigra... :)
  • ecet
    Most jöttem ki onnan...amikor bementem még 2-en voltak aztán szépen lasan elszivárogtak
  • [LI]*.SaZ
    Hűű banyek... SGSF szerveren is megfordulnak barmok. Az imént játszottunk a LostFaith-en...a hülyegyerek nem játszott hanem elbujt a zászlóval... megkérdezem tölle hogy miért nem játszol normálisan? Aszongya: - Szar ez a map...

No Komment...
  • tbundy
    jóvanna, csak má' lefárasztottak ma idebent..
    talán jövő héten én is ráérek már ut2-re.
  • ecet
    Jólvan látom elemedben vagy
    Szal én pl. megengedhetem magamnak, hogy beleférjen a munkaidőmbe egy kis netezés...ettől a munka még megy...azért vannak a beosztottak

A botot pedig javaslom betenni én is...sőt ha jól emléxem akkor volt is bent eleinte.
    Természetesen ne Godlike legyen...bár nekem az sem ellenfél , de gondolni kell a kezdő játékosokra is
  • ecet
    he ?
  • tbundy
    talán akkor legalább Ecet is tud majd érvényesülni mellettük :))