Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és atomtámadás ellen véd ?
Örm
Hogy lehet feltört játékkal neten játszani amikor telepítésnél nem kér CD-Keyt

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Cutter
Majd valamelyik diák megcsinálja hobbiból. 😊 Akár egy plussz opcióval, mod-al ahol majd be lehet állítani a hosszát-méretét. A Quake3-ban tényleg klassz volt az, hogy 2 megában már hosszú percekig elemezhetted a kiváló játékosok taktikáját.

Moderátor

No igen, én csak azt nem értem, hogy mi a f*szt lehet ezzel ennyire tökölni. Némi programozási tapasztalattal nem látom olyan bonyolultnak a kérdést. Bár egy biztos, q3ban sokkal kisebbek voltak a demo file-ok mint UTben. Ott max 1, 2 mega, UTben meg nem volt ritka a 6megás demo sem.
Lehet ezzel szüttyögnek, vagy mittomén.
És semmi többet nem tudok elmondani.
Sajnos még nem, de az elkövetkezendõ peccsek egyikében benne lesz Ígéretek szerint a következõben, bár ezt a 2136-osra is mondták anno, sõt ... a demo után a full verzióra is ígérték, szóval csak reménykedni lehet egyelõre.

Cutter
Van az UT2003-ban a meccsek visszanézésére (felvételére) lehetõség, mint a Quake3-ban?

Moderátor

ezt a melonak:
háááát majd 1ccer kipróbálom.....de nem most .....
azééé kössz

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

netuddki:
Az IRC semmivel sem komplikáltabb, mint ennek a fórumnak, vagy az ICQ-nak a használata.
Letöltöd, felteszed a mirc-et. Megadod a szükséges adatokat magadról. Megadod az irc-szerver(ek) címét. Egyiket kiválasztod (pl. irc.elte.hu) majd csatlakozol rá. Ez után megadod a csati nevét (pl. #RtE ) és már bent is vagy a csatin.
Ennyi az egész.

Hm, az enyém 0+, de eddig úgy tudtam, hogy ezzel mindenkinek adhatok... ezek szerint nem.
a shot
<chris79> Elnezest kerek mindenkitol, hogy a napi munkaban megzavarom
abszolut maganjellegu keresemmel, de a helyzetunk sajnos azt
diktalja,hogy minden vonalon probaljak segitseget
kerni.
Sajnos az ot es fel eves kislanyomnal a husveti unnepet megelozo
heten diagnosztizaltak egy igen komoly betegseget (a leukemia
egy formajat amely miatt a kezelese soran tobbszor szuksege lesz
kulonbozo verkeszitmenyek adasara.
A kislanyom vercsoportja AB Rh pozitiv, es a haematologusok
szerint csak csoportazonos ver alkalmazhato. Mint megtudtam
raadasul ez eleg ritka vercsoportot jelol...
Arra szeretnek mindenkit kerni,amennyiben lehetosege van
segiteni, adna vert, vagy az ismerettsegi koreben valaki, kerem
jelentkezzen
a 20/475-3958 telefonszamon. Koszonom

huhhh ...öregem ez mûxik .......
nos.... very thanx

ok ...
próba cseresznye 😊

vagy másold be ezt az ut2003.ini-d végére:

Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=7010,QueryPort=7011,ServerName="Smoking gun - $milin' Face *** F2F")
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=9010,QueryPort=9011,ServerName="Smoking Gun - $milin' Face *** BR")
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.93.27",Port=8888,QueryPort=8889,ServerName="Landor UT2003 (instactf) Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7200,QueryPort=7201,ServerName="VKK UT2003 F2F Server ")
Favorites=(ServerID=0,IP="213.222.180.58",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="Another UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="193.6.5.55",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="<<[ UT2003.SYSCONFIG.HU ]>>")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7100,QueryPort=7101,ServerName="VKK UT2003 Server ")

ezután a favoritok között megtalálod a szerverek nagy részét.

http://www.freeweb.hu/sharkforce/servers.html

itt találsz pár magyar szerver címet, ahol tudsz játszani.

nem tudom ugyan, hogy ezek közül még melyik él, mert már elég régen frissítettem az oldalt, de szerintem az ip címek nem változtak.

eeeeehhhhhh... túl komplikált ez nekem

de azért köszönöm a segítséget

http://www.mirc.com/

Meg persze ez is...

http://www.irc.hu/

most ezen mit nem értesz?
irc az 1 chatprogram.lécci mondj nekem 1 cimet!!!
köszönöm .....de igazán ....

mi a fene az a irc???

lécci mondjon vki nekem 1 cimet ahonnan le lehet szedni a játékot!!!nagyon kéne!köszi:Gomez
ok 😞(
de hol vannak ezek a "módosított" szerverek???
én még nagyon kopasz vagyok ilyen téren 😞

netuddki:
Pont errõl volt szó, 1-2 hete. Sajnos eredeti cd-key hiányában csak "módosított" szervereken tudsz játszani. A magyar szerverek ilyenek, a külföldiek nem.

srácok ....
hogy lehetne neten is yáccnom???

(..már persze azon kívül ,hogy vegyem meg a gémet
.mert amíg nem teszteltem le normálisan ,addig ugyi nem veszem meg :-) )
még a gémszpájjal semtok nyomulni 😞(
állandóan kidob azzal ,hogy nem érvényes a key vagy már valaki használja......

Musztafa:
Ahány embernek bejön az insta, kb. ugyan annyinak (vagy még többnek) nem. Ha valakinek az jelenti az elsõ online tapasztalatait, hogy két lépésenként lelövik, akkor egy életre elmegy a kedve a játéktól.
Ha a landor a legnépszerûbb, akkor érdemes lenne esetleg pure CTF, TDM, BR portot is indítani. Legalább is nekem ez a véleményem.

Bandó:

Saját zenékhez:
http://www.vorbis.com/

Nézz el a fenti címre. Elméletben ezt a formátumot használja az UT2003 is. Bár fejbõl nem tudom, milyen paramétereknek kell megfelelnie még a tömörítést mellett (KHz, bitrate?), de ezt talán a hivatalos UT2003 oldalakon meg fogod találni.
Egyébként én is gondolkodom néhány egyéni zene bepakolásán. (Fõleg a Blade, Blade 2, The Saint, Mortal Combat filmzenékbõl válogatva. )

így vagyon ...leszedtem én is ...és egész jók ..
fõleg az a Q3-ra hajazó pálya teccik 😊

Bandó csak a tiéd rossz én már lehuztam a mapokat 😊
lehet, hogy a piros kocsidra bukik

fijjug...
hányszor kell még kiírtani azt malcolmot a gém végén???már vagy 10x elintéztem de mindíg õ jön vissza 😞(
tele van a tököm már vele...

majd késõbb, akkor nekem is jó lesz már(18után)

hmm látom tényleg nem nagy az érdeklõdés... 😊
Na hát akkor 14.00 egy Pure CTF meccs? VKK szerverén? 😊
pedig vkk-n jó mapok vannak ctf-re, csak kevés a vállalkozó szellemû egyén a játékra...

Wildor én szivesen játszom pure CTF-et is nekem mindegy csak team game legyen,azokat komálom igazán 😊 persze néha jól jön egy kis Totális Vérengzés (Deathmatch) 😊
nem akarok én senkinek sem semmit sem bemagyarázni, csak 1 ötlet volt, ami ahogy elnézem, nem igazán aratott sikert 😊

allah növessze hosszúra a szakálladat

tegnap pure ctf-t nyomtunk páran vkk-n, sztem nagyon jó volt, a szûkös létszámtól eltekintve. Viszont, a normál mód eléggé megviselte a gépem, alig ment (pláne nagyobb mapokon) az fpsem 30 fölé..., annyival jobb az insta (legalábbis nálam), hogy ott legalább 40-50 körül szokott mozogni.
mindenesetre én hõbörögni fogok, ha landor pure lesz

Bandó leveszed a zenét és benyomod UT2003 alá a winampot meg azt a zenét amit akarsz , én is igy szoktam 😊
Wildor... ha jól tudom akkor a VKK szerverén sima CTF megy. Arról nem tehet senki,hogy sokaknak az instagib tetszik. Amig nem ment a Landor szivesen nyomultam én a VKK-n sima CTF-ben. De nekem személy szerint egyenlõre jó az instagib,majd ha megunom akkor mérget vehetsz arra,hogy ujra visszatérek a sima fegyveres küzdelemhez. És akkor lesz puff-puff
bazz', már gépelni sem tudok rendesen...

Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem jó, hogy van, mert jó, csak kiváncsi lennék a népek reakciójára, ha egyszer csak belépnének a Landor-ra és instagib helyett, hírtelen normál ctf móban találnák magukat...

Pedig az igazság az, hogy a __DF-nek__ kéne valamit lépni azirányban, hogy az emberek végre mással is foglalkozzanak iCTF-en kívûl, mivel valljuk be õszintén, hogy a Landor most a favorit szerver az ut2-es magyar scene számára (fõleg azért mert 12 játékos mellett sem szokott a ping felmenni 60 fölém, ami nem 1 utolsó szempont).
S sajnos amíg Landor-on iCTF fog futni, addig kis hazánkban is ez lesz a mérvadó.
Még szerencse, hogy azért a klánok mással is foglalkoznak...

Persze semmi bajon iCTF-fel, mert pontlövés/célzás gyakorlásához nagyon ideális, csak én speciel már unom, mert egyhangú, ha eltalálnak, semmi esélyed a visszavágásra, s a találathoz sokszor elég, ha csak mákod van...

Ettõl függetlenül engem is látni ott, mivel ezen a szerveren van leginkább élet...s senki (én legalábbis nem) sem szeret úgy játszani ctf-et, hogy rajta kívûl 2-3 ember lézeng csak a pályákon, mert 2 x 2-3 fõs csapattal ekkora pályák baromi nagyok...

Szóval kiváncsi lennék, hogy DF átállítaná-e a Landort mondjuk 1 hét erejéig sima CTF módra. S arra is kiváncsi lennék, hogy erre hogyan reagálna a magyar ut2-es scene.

Vagy azt mondaná mindenki, hogy ez ql, maradjon a sima ctf (szerintem élvezetesebb, mint az insta), s talán az gamerek is rájönnének, hogy nem csak a Landor létezik a világon, vagy nagy ellenérzést váltana ki mindenkibõl...

Javaslatom a fenti, 1 hét erejéig sima CTF mód fusson a Landor-on, aztán meglátjuk mi lesz...

Vélemény?

és ha nincs landor, akkor nincs ut2-es scene sem, mi?

imho ez inkább elkeserítõ, mint fellelkesítõ dolog...

opsz az a VKK-jé ez a Landor: 152.66.93.27:8888

sorri 😊
195.56.44.121:7100

ez az 😊
Nah engem nem dobott ki a Landor kb 20-30perc game után...sztem megy már...gyertek gamelni 😊
No hat, botok nelkul is faszan el lehet szorakozni egy ures ctf szerveren. Mar ha erdekelnek a dolgok. gyakorolni a mozgast a palyan, nezni a jumpokat, trukkoket stb. Ez nagyon fontos ahhoz h jol jatsz. botok ellen csak lassulni lehet, es elfelejteni, hogy ezt a jatekot esszel kell csinalni, es az ellen is esszel fog tamadni. Nem mind1. A gepi inteligencia nulla szinten van, es asszem ez nem is lesz soha maskepp, ill akkor lesz maskepp, ha feltalaljak az ontanulo kodot, de asszem akkor jon a matrix is nemsokara 😊 na csumi.
.Sputn1K.