8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • WiLDoR
    sajna nem tudok másik oldalt én sem...
  • WiLDoR
    csak azt tudnám, ha te olyan nagyon utálod ut2-őt, akkor mi a francot keresel egy ut2-es topicban?

de mondjuk tökmind1...igazából nem is vagyok kiváncsi rá...
  • Sputn1K_
    Hát, én nem tudok neked segíteni.

Mellesleg én sem tartom jó ötletnek, hogy külföldiek is látják a servert. Nincs rájuk szükség.

Inkább arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy ha valaki mondjuk belép egy ctf szerverre, akkor vegye már a fáradságot, és nyomjon egy F1et. Mert borzasztó idegesítő, hogy 10 perce játszok egy játékot, és akkor én álljak át, mert az illető aki bejön, beáll abba a csapatba amelyik vezet. Törökedjünk már a kiegyenlítettebb játékra, mert az az igazi, az alázásnak semmi értelme sincs.
  • Sputn1K_
    www.pro-gaming.hu

Mellesleg a directXes probélmára, szóval én megpróbálnám azt a directXet telepíteni, amit mellékeltek a játék cd-n.
  • WiLDoR
    próbáld meg sima ctf-et. azután insta lesz uncsi...
  • WiLDoR
    milyen hírt kell csekkelni??
  • The Garrett
    Valaki nem indítana egy instaCTF szervert???????
    Mert a DF-é behalt és szerintem nagyonkirály!
  • WiLDoR
    az, hogy nálad nem működik a game, míg párezer másik embernél meg gond nélkül megy, az nem a játék hinája, hanem a gépedé vagy a drivereké, amik telepítve vannak.

próbáld meg másik grafkártya-driverrel vagy másik grafkártyával...
  • ecet
  • Veriel
    És tényleg :)
  • ecet
    Nem tünt fel. És a hülyeséget ne terjeszd , mert ragályos
  • Veriel
    "Sikeresen 1 mondattal elintézetnek érzed a dolgot és ezzel úgy érzed másokat is meggyőzöl, sőt mások nevében beszélsz. Na ez a fanatizmus !"

Nem tűnt fel, hogy viccelek? :)

Hát igen, az AMD fanok nem értik a tréfát. Nem a humorérzékükkel van a baj (hiszen abból elég sok kellett ahhoz, hogy megvegyék), hanem a nem futó programok miatt frusztrációval eltöltött idő veszi el a kedvüket a mókától :))
  • Pano
    egyszerűen beadta a kulcsot a directXed... telepítsd újra...
  • Pano
    emlékeznem kéne? :)) AKkor az nagyon régen lehetett :))) Nah, ha visszatérsz fel sem kellsz a talajzatról :))))))))))))))))))))) Nemtudom, hogy emléxel-e még az OBI-ra.. gondolom biztosan, mert mindíg is az ő szerverükön nyomultam. Nah, most indult egy liga, durva lesz nagyon :P
  • s
    Pl hiába irsz le akármannyi cd kulcsot mert ugyan a játékot fel tudod rakni de a serverekről ugyan úgy ki fog dobni.
  • Drakuzo
    hogy ha valaki nemtudná az UT 2003-hoz
  • Drakuzo
    Hi all !
    Valaki megtudja adni a serial numbert ?
    előre kösz na by
  • l3alF1aKe
    Pano ezt tuti nekem cimezted? ...mert én direklt vigyáztam rá még vélletlen se sértsek meg senkit-)
    SoF ot meg kifejezetten szeretem, nem is tudom egyáltalán hogy kerültem én szba annak kapcsán, hogy 'lehordom az illetőt, hanem ....'
    De amugy teljesen egyetértek veled.. Ecet neked meg az a bekezdés hogy "mondom ezt ugy" mond neked valamit?-) Én mondom, bocs mondtam ..-)
  • s
    az ut 2003-at innen le tudod tölteni http://games4u.freeweb.hu/.
  • ecet
    Mond, te gyárilag vagy ilyen hülye vagy csak csinálod ?
    Amúgy Wildorhoz hasonlóan már csak nevetni tudok rajtad , és már szánni sem tudlak értetlenséged miatt. Végülis nem kell IQ teszt ahhoz hogy ide írogasson vki , főleg név nélkül.
  • Pano
    Szia!

Figyelj... ut2003 az nagyon szép játék és télleg jó a játékmenet stb stb, ez vitathatatlan. De, nekem a hangsebeségel való rohangálás és ungrándozás valahogy elvette tőle a kedvem. Én vérbeli SoF I-II fun vagyok és éri azt a játékot is elég kritika, mégsem hordom le az ítélkezőt hanem megpróbálom felvilágosítani, hogy én miért szeretem. Szóval, én inkább maradok az FPS-t illetően a realitás talaján. SAjnálom, h abeletiportam a lelki világodba, nem volt szándékom. Minden jót!
  • Csarli
    Szerintem a Strike-Force UT kiegeszito a legvacakabb realmod az eddig megjelentek kozul. Igazabol a realmod jelzo sem illik ra. Ha CShez
    kepest tovabblepes kell, akkor a Tactical Ops cimu jatekot nezd meg. Kezdetben UT modnak indult, de vegul kiadtak kulon jateknak is. Szerintem ez a legjobb, es egyben az egyetlen, ami kidolgozottsagban, grafikaban tovabblep a CShez kepest. Barcsak ebbol csinalnanak UT2003 enginnel valamit. :)
  • Veriel
    "A hasonlitgatásnak szerintem kb annyi értelme van mint bármely , hogy csak példát hozzak AMD vs Intel flémnek. Egyik tábor fanatikusai sem tudja meggyőzni a másikat , és nem is lehet , hiszen fanatikusakról van szó."

Mondjuk ez azért más, mert a lelke mélyén mindenki tudja a választ. És az nem A betűvel kezdődik. :)
  • l3alF1aKe
    Hát ha nem is tökéletes a gamez (mert valljuk be hagy némi kivánnivalót maga UTán ) azért ezt télleg nem érdemli meg amit itt oszt néhány emberke. Ezt hosszú UT s pályafutásom alatt persze már többször tapasztaltam, és szólok most a többiekhez, ha estleg ilyen hozzászólással találkoztok egyszerűen nem kell figyelembe venni. Amugy nem indult ez a dolog olyan durván mint amivé fajult, csak pl első flameszővegében az UTolsó szót kellett volna kihagyni, máris más a dolog állása. Kérem tisztelettel kicsit télleg q3 as lett tagadhatatlan. UT hez vajmi sdok köze sincs ez is tagadhatatlan (mondom ezt ugy hogy UT zek kb amióta az ut demo megjelent 99 november?...) kevés a teleőport? van máér mutator ...le kell szedni . fizika?.. ja itt a q3 meg a raksi ...de ezek üdítőek. Összességében viszont jó game, és nem részletek meg kritikák alapján kell mérlegelni. Kérek mindenkit hogy pliz legyen pisz
  • Pano
    -Most kapcsolok, Strike Force, bocs, rosszul írtam :D
  • Pano
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, mégpedig egy ut2003 kiegészítésről, a Counter Force-ról Próbálta már valaki? S az mondana róla véleményt? :). Ebben is nagy sebességel megy a futkározás?
  • s
    Saz!Van honlapunk de még gyerekcipőben jár de azé nézd meg ott le van irva hogy hogyan gyere irc-re amúgy 5-en vagyunk. stg.fw.hu (a mirc-et ne innen töltsd le)
  • WiLDoR
    én már csak röhögni tudok rajtad
  • ecet
    Primán megy a CTF port
  • SaZ
    Van honlapotok? Hol szoktatok beszélgetni? hányan vagytok? :))
  • s
    SaZ gyere az stg-be.Annak nincs is még nagy multja de legalább szervezett.
  • SaZ
    Ja! Lenne még egy kérdésem is...A Landor nincs felpeccselve , vagy itt nállam van a probléma? Ugyanis amikor be akarok lépni akkor egy "Corrupt Connection Detected" hibaüzenettel visszatér a főmenübe...Miért?:)
  • SaZ
    Kifelejtettél egy klánt...nem tudom hogy hány tagú de SMK a rövidítésük smoke a lot asszem... :)
  • SaZ
    Na bejelentem,hogy kiléptem a Lamer Intelligence klánbol...Oka az volt,hogy a tagok annyira sz*rnak az egészbe,hogy az valami felfoghatatlan...
  • WiLDoR
    "nem vagy alkalmas az értelmes párbeszédre"

hehe. ez jó duma, tetszik
  • ecet
    Hagyd Wildor , nincs értelme.

PI:
    Látod mi van a nevem előtt ??
    _RtE_ = Runtime Error
    Jé ez mi is ? Egy klán...
    Milyen klán ? UT (nem UT2)!!! És akkor ki az elvakult ??

Sajnos nem láttad meg a mondanivalómban a lényeget és azt sem amit mások is irogattak itt neked...nem vagy alkalmas az értelmes párbeszédre.
  • WiLDoR
    bocs, ha kifelejtettem valakit
  • WiLDoR
    Én nem leszek ilyen finom, mint ecet volt: Húzz innen a picsába, faszt sem érdekel az anonim véleményed, világos?

Amúgy meg még mindig nem fejtetted ki, hogy neked mi az, ami nem tetszik. Az meg, hogy mások ítélete alapján döntesz valami felől, azt tükrözi, hogy még saját egyéniséggel sem bírsz, mert még normális véleményed sincs. Szánalmas vagy. És képzeld egyikünk sem elvakult, millió+1 másik game/dolog is van, amivel éppen szórakozom többek közt én is, jelenleg (Köztük van UT1 is, na nem is hitted volna, mi? Ja és Q3 szintén). Mégsem járok Q3-as meg UT1-es klánok site-jára és topicokba, hogy ott ócsároljam a game-t, meg szítsam tök feleslegesen a feszültséget...

Más: Jelenleg már 3 UT2003 klán létezik, ami hivatalosan is bejelentette létezését (nemhivatalosan 5), ezek: sF* (9 fő), FLT (7 fő), STG (? fő), FCY (4? fő), [LI]* (? fő) és láttam pár emberkét már 4rm3d-ből is (ami asszem' CS klán)
    Szóval alakúlgat a magyar UT2 scene is
  • WiLDoR
    nah, akinek instázni van kedve, annak üzenem, hogy a Relic UT2003 szerver (IP: 195.70.36.116:7100) jelenleg ZoomInstagi-bel, transloc-kal, mapvote-val fut (F7-re van mapvote) és 2166-os patch-csel. jó mókázást
  • WiLDoR
    www.ut2003hq.hu - ja bocs, nem .hu, hanem .com.

sorry, a helyes cím: www.ut2003hq.com