Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok ecet,Gabo!Minden ok!Legalább találtam 2 értelmes embert a forumon!
ecet
na már csekkolom is ;-P

akkor hiába állitattam át VKK szervert ?????

ecet
Nincs mit megbocsátani. Sztem normálisan le lehetett dumálni a dolgot. Ennyi belefér , ha utána rendezõdnek a dolgok...

Közben kicsit bmelegitettünk Sputnikkal :-P

Azt hiszem mondhatom azt, hogy megbocsátó típusok vagyunk. Csak azt vesszük rossznéven, ha valaki csak úgy beesik és úgy indít mint Te. Ha valakinek valami nem tetszik, mondja el mi az, normális stílusban, normális érvekkel alátámasztva és legfeljebb jól elbeszélgetünk a dologról. Lásd a UT vs. UT2003, insta vs. pure témájú hozzászólásokat kicsit lejjebb!
Szóval quakereket csak reggelire eszünk!

Ecetnek igaza van mindegyiknek meg van a feelingje!Bocsássatok meg vétkes fejemnek de nekem a Q a nyerö!
Q3:A-ból nyomtam a demot. Majd végig vittem a full-t, de valahogy nekem nem jött be. UT-nál kicsit szabadabban lélegzem játék közben. Valahogy jobban élvezem azt, ha a pályák környezete tényleg mutat valami változatosságot. 2k3-nál aztán erre végkép nem lehet semmi panaszom.

Hát SF próba tag VOLTAM,mert egy idõre számomra megszünt a net de mostmár jó... csati: irc.extra.hu #sforce ha jól emléxem :)
Akkor nem csodálkozom semmin...

ecet
Na látod , ez izlés kérdése.
Neked a Pap
Másnak a Papné
Nekem inkább a Pap lánya ha jól néz ki ;-P

Csak csöndben elárulom hogy fanatikus UT-s ként 1 hónapja feltettem Q3-ata gépemre a demo megjelenése óta elõször , és néha magamban azzal játszogatom.

Mind3 programnak +van a maga filingje...

Akkor elég elvetemülten játszahtok mert csak a Play! gombot szoktam azonnal nyomni!
Ez még csak nem is mélység. Az elsõ alkalommal mikor UT-ban gyakorló gamet indítasz a szabályok beállításánál azonnal megtalálható. A 2003-nál sincs elrejtve...
Ha "ilyen mélységekig" nem másztál bele, akkor milyen alapon hasonlítod össze a játékokat?

ecet
Jelentem esti gamához a VKK szervere PURE ctf módban készen áll !!!!

Sajna ilyen mélységekig nem másztam a programba!Az igaz hogy az ut2k3-nak is vannak jo oldalai de összeségében a Q3 nyert nálam!
UT-ban is ki lehet kapcsolni a Weapon Stay-t. Némelyik F2F szerver ezzel a beállítással is megy.

ecet
"el lehet szedni a fegyvert és bizonyos ideig nem jelenik ujra"
Ez szerver beállitás kérdése.
UT-ban is be lehet állitani , ha jóltom weaponstay a neve ;-P
ha nem akkor tévedtem...nem vagyok admin

Szerintem jo a Q3-ban hogy el lehet szedni a fegyvert és bizonyos ideig nem jelenik ujra igy elönyt lehet belöle csinálni!Én görcsösen szép nyugodtan szoktam lelöni railgunnal az embereket!
"...nem tudták a fegyvereket kiegyensulyozottá tenni..." - A fegyverek és a játékmenet kiegyensúlyozásáról annyit, hogy a Q3:A-t még jelenlegi is foltozgatják.
Az UT fegyverei lényegében a játék megjelenése óta változatlanok. A másodlagos lövésnek köszönhetõen mindegyik fegyvert többféle módon tudod felhasználni. Így akkor sem kerülsz jelentõs hátrányba, ha nem éppen a körülményeknek leginkább megfelelõ van a kezedben. Minden fegyverrel szemben van jól használható taktika az ellensúlyozására. Az elsõdleges és másodlagos tûz kombinálásával pedig még több lehetõség kerül a játékos kezébe. Éppen a másodlagos tûz használatával lehet elérni azt, hogy ki egyensúlyozottan lehessen harcolni. Persze két gomb használatát nehezebb megtanulni, mint azt, hogy valaki görcsösen az egyetlen tûzgombra tapadjon.
A 2k3-nél pedig pont a játékosok visszajelzései alapján változtattak, finomítottak a fegyvereken. A másodlagos tüzelést pedig még inkább tovább fejlesztették. (Pl. link gun teamben.)
Szóval ez nem érv. Következõ?

ecet
Köcsögöm széken ;-P
Részemrõl a megtiszteltetés ;-D

ecet
Közben megtaláltam ;-P THX

Na látom lehet veled normálisan beszélni tehát visszavonom a kis-csávo kifejezést!!
ecet
OK.

Ha jóltom te az sf-ben vagy ugye ?
mi a csatitok cime ill. mire változott a HP-tek cime , mert nekem nem jön be.

ecet
OK. Igazat adok.
1:0 oda

Várom a következõ érvet.

Nekem mindegy mire van állítva csak PURE legyen :))
ecet
Ha a többiek is úgy akarják akkor este találkozunk a VKK-n.
Ha nem ctf-re lenne állitva akkor megkérem sanyi_66 vagy más admint hogy állitsa át nekünk.
Sajnos sgsf szervere lagzik.

Na ez egy kicsit normálisabb volt mint az elöbbi!
De a "ki kérdezett" stilusu kérdés nagyon primitév és elég ovis stilus!
ecet
Piciny bogaram bekap6od.
Csodálkozol ha bejössz ide az UT2 topicba és beszólnak ha elkezded lehúzni a programot értlemetlen érvekkel ?
De ma úgy is flémelõs hangulatban találtál igy állok elébed.
Megnézzük mekkora IQ-val áldott meg a mindenható .
Anyázásra nem vagyok vevõ..süket fülekre fogsz találni ezután...de ha észérvekkel jösz elõ akkor vitatkozhatunk.

Csak ne keménykedjen mert azt nem szeretem!
Az én meglátásom szerint az UT részekben egyszerüen nem tudták a fegyvereket kiegyensulyozottá tenni és ezt még jobban összezagyválják az alternativ lövéssel!
Különben nehogy azt gondoljátok hogy én nem játszom az UT-kkel,csak nem találom olyan jonak!
Helo allz!

Na mikor lesz már egy kis PURE CTF csata??? instázni már nagyon nincs kedvem...... :)
Ecetet le "kis csávózni" pedig egy kicsit erõs. A stílusod pedig hagy némi kívánnivalót maga után.
Ha értelmes mondani valód van ám legyen. Mond el nekünk, miért is annyira jó a Q3:A és miért is jobb még a 2k3-nál is!

Gabo akkor én id fanatikus vagyok!Különben tudom hogy a 4-et már sajna nem ök készitik!
Az id nem is fog Q4-et készíteni, mivel külsõ csapat készíti. Bár a lényegen, hogy az UT2003-hoz képest már elkéstek, semmi nem változtat.
Remélem nem akarod, hogy szép hosszan, apránként részletezzem, hogy már az UT is mi mindenben jobb volt, mint a Q3:A. Erre volt egy-két topik, ha nagyon akarod, majd elásom a csatabárdommal együtt.
Az UT2003 pedig fényévékkel maga mögé utasította már a Q3:A-t. Ezt csak az id hívõ fanatkusok nem képesek észrevenni.

Lehet hogy eltévedtem de szarok rád kis csávo hogy te kérdeztél-e!!
Gabo:Én csak véleményt irtam az UT2k3-rol.Ha jol tudom ez az UT2k3 topicja,nem???
Ezt most k rossz topikba írtad be!

ecet
És téged ki kérdezett ?

Szerintem te eltévedtél...

Az Id software azért nem adott ki Quake 4-et mert tudja hogy a 3 veri a mezönyt még az ut2k3-at is!És igazuk is van!
Nekem is "teccik", csak 1024x768-ban valahogy jobban néz ki.

ecet
de nekem teccik a pajzs

Eredetileg a pajzsot nem akartam rárakni, mivel ilyen méretben nem látszik belõle semmi. De gyártok majd valami pofásat 10x akkora felbontásban és azt lekicsinyitem amennyire kell. Vannak ötleteim, csak még nem konkretizálódtak.

ecet
ez egy helyes döntés...aki nem dolgozik , az nem hibázik

ecet

ecet
sztem jó lenne ez csak nem nekem lámának kellene lekicsinyiteni a painttal a pajzsot és akkor szebb lenne sztem...nem mondom hogy nem lehet szebbet alkotni , de én elégedett vagyok vele

szal ha a pajzsot bekicsinyited nekem profi módon 20*akármennyibe , akkor nekem az elég lesz

Errõl nekem csak a következõ vicc jut az eszembe:
- Mit mond a rasta, amikor elfogy a füve?
- ?
- Mi ez a sz*r zene?

Persze azért még jó az insta, meg jó zene, meg jó a fû is... Legalább is ezt mondják.

ecet
pont 28*
hogy számoltad ki ?

Ami a logot illeti. Kár, hogy az aranyozott RtE nem látszik annyira rajta...
Elméletben már dolgozok rajta. Szóval fejben alakítgatom az elképzeléseimet aztán majd alkotok valamit.

Na inkább nem dolgozok akkor. Bár este hétig muszáj lesz úgy csinálnom. Remélem senki nem fog majd gyanut.

ecet
ja és látod milyen szép logót csináltam a painttal ?

na megyek és lenyomok egy jégert , mert nem tudom levezetni az agész napos megfeszitett munka okozta felgyülemlett stresszt...

Gabo : flémelünk tovább ?

ecet
Azért micsoda forgamlmat vittem a topicba egy kis flémmel

ecet
Nem fogja megtudni

...és ne dolgozz mert ártalmas az egészségre

Csak asszony meg ne tudja... Bár lehet, hogy ez nem is annyira vicces. Lehet, hogy jobban tenném, ha hallgatnék és inkább dolgoznék...

ecet
faxa, még ezt is el tudtam gépelni