Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ecet
kielégitettem a igényeit

ecet
Én is szeretném hogy a vsync-el kelljen határt szabnom az fps-nek

Ugyan nem tudom, milyen vidkártyád, ill monitorod van, de ha lehet, akkor tedd felljebb az UT alatti felbontáshoz tartozó képfrissítési frekit. Nálam 100on fut, és azt szeretem, ha a játék is stabilan 100 fpst produkál.

Vsync kikapcs elég zavaró volt nekem, mikor még anno próbáltam UT alatt. Azóta nem is csinálom 😊
.Sp.
WiLDoR:
Kapcsold ki a V-syncet!
Ezt mind a video kártyád progijánál, mind a játéknál meg kell tenned. Persze így hirtelen mozgásoknál elõfordulhat, hogy kicsit szétcsuszik a kép. Tetsztelni viszont csak így érdemes, hogy ne a monitor frissítési ferki limitálja a megjeleníthetõ képek számát.

amúgy tippeket kérnék, hogy lehetne a legtöbb fps-t kicsiholni az engine-bõl, mert tök fura, de hiába veszek mindent minimum beállításra, akkor sem megy az fps 80 fõlé, s volt olyan aki mondta, hogy nála akár 120 is van (gf2mx400-on), ha egyhelyben van és nem mozog. én meg hiába csinálok bármit, nem tudok 80 fölé tornászni, pedig már majdnem mindent kipróbáltam, kikapcsolam az összes lassító effektet, buzeráltam ut2003.ini-t, de nem jövök rá, mit kéne állítani, hogy több legyen. jó mondjuk nálam az 50 fps stabilan megvan még akkor is, ha 10en ugálran körülöttem, és minden max-on van, de akkor sem értem, hogy miért nem megy 80 fõle akkor sem, ha mindent min-re veszek...

lehet, hogy valamit nem kéne kikapcsolni? 40.72-es Detonator drivert használok, 1024x768-ban, s a driver legjobb tudomásom szerint D3D-re van optimalizálva (esik is vagy 20 fps-t kapásból, ha OpenGL-re átlövöm a game engine-jét...)

na valakinek valami ötlete, hogy ez a rejtélyes dolog mitõl lehet???

jön ma ki új peccs? hmm...hmm... és crack vajon mire lesz hozzá????

milyen peccsrõl van itt szó, amúgy???

baz' már én sem tudok normálisan gépelni...

ez az ecet...kapd elõ a hatlövetût és okozz egy kis örömet a titkárnõdnek
utána, ha már nagyon örül, akár alág is írhtsz neki

Hát, azért még nem olyan súlyos a helyzet Gabo. Ha jobban megnézed, aboszlut elfogadható stílusban megy a vitázás. Én indulatoknak nyomát sem látom.

Az instával semmi baj nincsen, én remélem is, hogy megmarad a landor mindig. Csak legyen mellette más is, legyen mibõl válogatni (és persze ember is legyen rajta)

Pl, most, hogy tegnap nem volt landor, tele volt a ctf szerverünk. Egy szépséghibája van a dolognak csak, a szerver nem bírta 😊)
Pedig UTben vitte a 10 embert simán, max egy picit nagyobb pinggel, de most ... a proc terheltség a plafont verte. Node sebaj, az új géppel reméljük semmi gáz nem lesz.

Peccset akarok!!!
.Sputn1K.
ecet:
Menj dolgozni! Okozz egy kis örömet a titkárnõdnek azokkal az aláírásokkal!

Ezt a sok felgyülemlett indulatot. Ennyire nem bírtok magatokkal? Vagy ennyire tombol bennetek a harci kedv, hogy itt élitek ki a topikon?
Tessék rendesen viselkedni, vagy szét UTok!
Játékosok, UT-sek vagyunk. Ne züllesszük le a dolgokat arra a szintre, ahogy a quakereknél megy!
Menjetek inkább játszani!

ecetsuxx_work: lassan nem merek belédkötni, mert úgy látom komolyan veszed ... pedig hát 😄

Na még 1 utolsó próbálkozás erejéig azért megteszem, aztán vagy veszed a lapot vagy nem 😊))

Szóval felsoroltál 4 okot amiért váltottál, ezekbõl egyik megragadta a figyelmemet, mégpedig az elsõ pont. Na most a következõ hozzászólásodban vmi anomália következtében olybá tûnik, mintha azt írtad volna, hogy nem érdekel a teljesítmány, hogy hogyan játszol, mert a játék élvezete a fontos 😉
Khm, szóval akkor most ha nem fontos a teljesítmény akkor miért nem UT-zol, hiszen nem számít, hogy hogyan játszol? 😄DD

ÁÁÁÁ, de csak nem bírom ki, hogy megint ne szóljak be 😛

Azt mondjátok, hogy insta az mák, ellenben a full skill normal ctf-el 😉
Na most ahhoz képest mind UT-ban mind UT2-ben voltak/vannak/lesznek kifejezetten insta bajnokságok, ahol a "nagy" nevû klánok is részt vesznek (nézzetek csak el CB-re ezügyben).
Kérdem én akkor: ezeket most nevezzük láma, null skill, mák ligáknak? 😄DD
Másik dolog, MPortalra kitettem pont a napokban egy instagib muvit ... ha még nem láttátok nézzétek meg, aztán mégegyszer gondoljátok végig, hogy mit jelent az a szó hogy "mák" 😉
Harmadik dolog, hogy UT2 szabadabb és többfunkciós mozgásbeli lehetõsége révén (hoppá, lebuktam, nekem tetszik az UT2 😄) sokkal nagyobb esélyed van úgy mozogni, hogy ne találjanak el instában. Jah kérem, hogy ti azért nevezitek máknak ha lelõnek instában, mert nem tanultatok meg rendesen mozogni? (én se tudok, de én legalább nem csinálok úgy mintha tudnék) 😊))
Negyedik dolog pedig, hogy ha mákról van szó akkor inkább arról kéne beszélni, hogy pl raksi, jedi kombó területre ható fegyverek (persze túlzással) de nem kell hozzá célozni (no skill 😄) mégis sebez, flak, mg, assault rifle, mindegyik szór, (persze túlzással) nem kell célozni (mák 😄). Ezzel szemben instában nincs menekvés, vagy pontos vagy, vagy halott vagy 😊 És ez qrvára nem tetszik sokaknak 😄DD
Na peace 😉

Komolyan mondom hihhhhetetlenek vagytok 😊
Ha nem ismernénk egymást (l3alF1aKe, ecet, Sputn1K_) már azt hinném, hogy komolyan veszitek ha csipkelõdök 😄
De hát vazzeg, én is játszom UT2-õt (is) 😊))))

köszi a linket, tényleg emléxem rá - most már -, hogy láttam itt fórumon 😊 volt rajta 2 map, ami még nem volt meg 😊

Sputnik: CliffyB site-ját én is figyelem, s lehúzom az új cuccokat folyamatosan 😊 szerintem tök jó mapok vannak rajta...

ecetsuxx_work: nekem teljesen mindegy hol megy a játék, csak menjen.

Amúgy ha minden igaz, legkésõbb január elején meglesz az új vas, amivel már nem lehetnek ilyen gondok. De próbáljuk intézni, hogy még elõbb meglegyen, de elég necces. Reméljük.

.Sputn1K.
ity: ha nem haragszol, te próbálod itt folyton bizonyítani nekünk, hogy korán váltottunk, meg mittomén. Senki nem temeti az UTt, max MAGAMBAN temetem el. Mert nekem elég volt, és nem azért mert 3 év alatt lett 2400 server (azért ity, volt az 3500+ is), hanem azért mert egyrészt kicsit belefásultam (már nem kötött le), másrészt jött egy prog ami "frissebb, lágyabb, jobb".

Ezvan. Nincs ezen mit rágódni, én ezzel szeretnék foglalkozni teljesen, mert szerintem ha kicsit is fejlõdni akarsz ut2ben, akkor az UTt le kell tenni (nem teljesen, de jóval lejjebb).

Pl ha neadj isten elindítom az UTt (eq óta egyszer történt meg), akkor folyamatosan nyomnám a jumpokat ide-oda, és anyázok, amikor másodpercenként 3at lõ a faszi sniperrel, hogy fele olyan lassú az egész. (valamelyik UTs írta, hogy a 2k3 lassabb mint az UT...😊)) nah, ez tetszett e legjobban)

No mind1. Lezárva a témát (amit nem tudom miért melegítesz fel folyton), nem hiszem, hogy a szerverek száma bármit bizonyítana, de az az igazság, hogy abszolut nem érdekelnek a számok. Az érdekel, hogy egy olyan játékkal játszom, ami kegyetlenül tetszik, és még várhatok tõle valamit.

A magyar scene nagyrésze tényleg elég gyengén játszik, de szerintem a nagy részük nulla fps múlttal rendelkezik. Kicsit gondoljatok vissza, hogy milyen játék ment amikor kijött az UT. Bazz, egyesek még azt sem tudták, hogy strafelni lehet :], meg hogy double jump azmi.

Nah, mind1. A dolog halad, és hiába ellenkeznek páran, ez a játék méltó folytatása az UTnek, nem lemásolva azt (amit mindenki szeretne). Nem foglalkozom olyanokkal, akikrõl tudom, hogy elvakult UTsek, és képtelenek azt nézni, hogy mi a jó, inkább csak arra koncentrálnak, hogy " mi NEM úgy van mint UTben = Mi van SZARUL megcsinálva itt"

Dehát már mondtam ezerszer, nem kell játszani vele, de fikázni sem kell. Hadd tetszen már nekem, és még pár fanatikusnak.

najó, legyen már elég ebbõl.

BalF_: majd ha 10e alatt lesz a game, akkor megveszem. Addig itthon toljuk.

Widor: mi szervereinken, csak CliffyB ownage mapok vannak.

Mindet megtalálod a www.planetunreal.com/cliffyb oldalon. (márha le tudod õket tölteni, ha nem, akkor szóljatok, és feltessszük valahova. Külön figyelmedbe ajánlom a ctf-arrakis mapot. Szerintem nagyon el van találva, fõleg a Dune rajongóknak😊

Epic: nektek meg van még kb 16 órátok, hogy kiadjátok a peccset, szal gyerünk vazeg.
.Sputn1K.
je, bakker bennt vagyunk a top15-ben 😊

ja és köszi

valami listát tudnátok készíteni a custom map-okról, és hogy honnan lehet õket lehúzni??? mert jó lenne, ha lennének linkek vagy nevek, mert www.ut2003hq.com-on rengeteg map van...

nem is szólta le senki sem ut, nekem speciel fennt van anyáméknél az õ gépükön (2k nem menne egy sima riva tnt-n), amikor épp náluk vagyok, akkor vagy azzal szórakozom, ha épp olyanom van vagy mahjong-ozok 😊 de nekem inkább a hangulata és a látványvilága tetszik az ut2-nek. jó mondjuk nekem van hozzá gépem is (p4-1600@2320, 512 ddr333 és abit gf4ti4600 - félreértés ne essék én vettem magamnak, nem apucitól kaptam ), szóval nekem úgy is van simán 60-70 fps, hogy 12-en ugrálnak körülöttem és max-ra van húzva minden grafikai beállítás. s csak ámulok-bámulok, azon, hogy milyen eszméletlen szép látványa van mindennek...nem egyszer megesett már, hogy azért kaptak le, mert megálttam gyönyörködni a látványban...mert ha tetszik, ha nem jelenleg ma ez a legszebb 3d-s game, ami létezik pc-re.

de tényleg kell még legalább 3-6 hónap mire ez a game kis hazánkban is befut, s azok akik csak most kezdtek instával és FPS game-val ismerkedni, azok megkedveljék ezt és eljussanak olyan szintre, ahol azért már egy-egy skill-esebb playert is meg tudnak sebezni...

speciel én is most kezdtem - alig 2,5 hónapja - de szerintem klasszisokkal jobb vagyok már most is, mint 2 hónapja - s ha lelkesedésem nem lankad és a klánnal sikerül kellõ mennyiségben war-t összehozni, akkor mi lesz mondjuk 6 hónap múlva? de jó is ábrándozni

aaa elkurtam a 3. sorban ugy ertem hogy soha nem volt itthon sokkal nagyobb tabora mint mostansag!
Aki tolja az szereti es nem is fogja egyik naprol a masikra abbahagyni 😊

Bal nem ertek 1 et!
Az UT messze hangulatosabb jobb jatek mint az UT2k
Sajnos itthon soha nem volt sokkal nagyobb tabora mint kulfoldon!Viszont ha arra gondolunk mennyien tolnak meg az UT nal is regebbi jatekokat akkor szerintem meg nem kell temetni a jo oereget!
Termeszetesen nekem bejon a 2k is! Jatszogatok vele idonkent szokogatom😊 Parhuzamosan tolom oket!
Nalunk mo.-on azert eleg nagy visszatarto ero,hogy sokaknak nem adatott meg olyan konfig amin hasznalhatoan tolhato!
Na es az ,hogy eredeti cd kellene!
Ja igen es nemtudom visszafogni magam.. nagyon ellenszenves ,hogy mennyire hig az ut2k tarsadalom most meg! Allandoan beszolnak pofaznak es kozben ugy jatszanak,hogy az mar kritikan aluli...Persze nem is vahtaja el senki,hogy q3 vagy UT mult nelkul jol toljak egybol csak nem ertem miert kell folyton beugatn....

l3alF1aKe
Nem mondta senki hogy nem jáccik vele senki, csak azt hogy az UT szar.-) (vicc).
Emléxem amikor még q3 al szemben én magam is kiálltam UT mellett. Aztán jött egy ut2 és valahogy el sem indítom mostanában UT t sõt fenn sincs a gépemen. Meglesz a netem, akkor valszeg egyel nõ az ut2 sok hazai és külföldsi tábora.-)
Ugyanis a héten meglesz nekem is a gyári UT2 m ami azéárt nagy szó, mert 2 év aktiv UT zás UTán SEM vettem megy az eredeti UT t. Viszont ez a második rész ez kivánja az eredetiot. Én elõrebocsátom, hogy a klán többi tagja is meg fogja venni elõre látható idõben a gamezt, mert megyünk elvileg külföldre is. Ugye sput...de én nem veszem meg nekled. csak mennünk kell majd kifelé, ha itthopn maradnak a lamer UT sok.-) (vicc).

That\'s All Folk\'s

Na most biztos kapok majd a fejemre, de egyszerûen nem bírom megállni, hogy ne szóljak be 😛

Akármennyire is próbáljátok meg ÉLVE eltemetni az UT-t, nem fog sikerülni 😊))

ecet külföldi szerver szám adatai nem gyõztek meg ... sõt ... most éjfél után, mikor minden rendes ember alszik már (tehát üresek a szerverek) az UT-t elindítva a szerverbrowserben 2411 (kettõezernégyszáztizenegy) db szervert találtam, 4619 (négyezerhatszáztizenkilenc) játékossal 😄

1329 db UT2 szerver az nem sokkal több mint a fele annak amennyi UT-ból van 😉

Kérdés, hogy tényleg nem akartok-e túl korán váltani, vagy ha már váltotok, miért szóljátok le a szám adatokat (nem ismerve?) azokat akik nem váltottak még? 😊))

Jaj, még egy idézet Sputn1K_ tollából, jól ide illik:
"Ez csak egy kis ízelítõ volt, annak a pár fanatikusnak, aki annak ellenére is ezzel a gémmel tolja, hogy "senki sem játszik vele""

Na most lehet anyázni, várom a pofonokat, stb 😛

Hát, a szervert épp fullra restartoljuk.
Nemsoká megvan az erõsebb gép, azzal már nem lesz ilyen gond, bár imho ennek is bírnia kéne. Kicsit állítgatni kell, mert nem sokszor vannak rajta ennyien mint most voltunk :]]]
Azé jo volt az a fél map 😊 nem ?
.Sp.
mindjárt jöhettek
ecet
Ezaz fijjug , alakulamolekula
Sputnik remélem sikerül belõni a szervert és akkor mehet a gama 1000L

kiváncsian várjuk 😊

ecet
Csak tájékoztató jelleggel a szerverek száma :
DM 624
TDM 145
DD 65
CTF 373
BR 122
játék élményrõl majd a hétvégén és az ünnepek alatt beszámolok ;-P

a buddies-t kipróbáltam...valóban arra szolgál hogy megmondja hogy melyik szerveren játszik a haverod...sajna a magyar szervereket nem látja , gondolom a törés miatt

ecet
nincs mit..sok szerencsét ;-P

amúgy cd másoláshoz ill mit beszélek...biztonsági másolat készitéséhez ajánlom az Alcohol nevezetû iroprogramot , ami egyben kiváltja a Daemon tools-t is ;-P

Sima bin , Cue paros...

Megprobalom akkor alcoholal remelem igy mar jo lesz.. koszi szepen
ecet
Milyen image formátumban van a forrás?
Valszeg az a gond hogy Nero-val irtad ki.

Én éppen most kisérletezem az eredeti CD másolásával...és pl Clonecd nem viszi...Alcohol normál proteksön beállitással szintén nem viszi...csak akkor másolható ha a Data Position Measurement minimum normal üzembe be van kapcsolva , tehát a CD COPS , vagy a SECUROM NEW V4 ( ez a legjobb beállitás ) , vagy a VOB PROTECT CD5 módban készited az imaget...

nincs senkinek se otlete???
Az MTV-n lesz belõle dokumentum film a True life (ha jól emlékszem) címû mûsor sorozatban. Ha valaki tudja, mikor tûzik mûsorra, az jelezze!

A külföldi élethez kapcsolódva, érdemes lesz böngészni a CPL hp-jét (www.thecpl.com), mert holnapután indul a CPL Winter Event (dallasban), ahol sok kis, és nagy név fogja összemérni erejét CSben, UT2k3ban, és TeamFortressben.

Az UT2k3 összdíjazása 30.000usd, az elsõ helyezett 10.000usd-vel lesz gazdagabb.

Kategóriák: f2f (ezzel kapcsolatban az az érdekes, hogy TDM módban lesz a szerver (mint az sgsf f2f volt), és FFA.

A legjobb 32 playerig FFAznak, utána f2fben folytatják a küzdelmet.

Nagyon bízom, hogy kijön addig a peccs, és nézegethetünk jó kis demókat, pl Fatal1ty-t szívesen megnézném, mit is tud produkálni UTban. (õ azt hiszem 2001 magasságában ütött szét mindenkit Q3ban).

Ez csak egy kis ízelítõ volt, annak a pár fanatikusnak, aki annak ellenére is ezzel a gémmel tolja, hogy "senki sem játszik vele"

GL&HF!
.Sputn1K.
Udv.. segitsetek... Mar regebb ota megvan a game de csak most akartam felirni...
Az a gond hogy az 1es cdt mar 2.szor irom fel de mindig critical error-t ir a telepitesnel az E:/images/web/t.gif filera....

Mitol lehet ez???? Teac irom van idaig meg egy cdt se rontott... Es neroval irtam fel...
engem is érdekelne külföldi élet

Sputnik: én örülök, hogy lesznek botok, asszem esete inkább DM-ezni fogok sysconfigon és pure CTF-ezni nálatok, mert egyedül nekem sem lenne kedvem ctf-ezni. És ha botokat raktok be, akkor plz! ne Novice szintûek legyenek, de ne is Godlike, szerintem Adept, Masterful vagy Inhuman legyen, de nézzétek azt is, hogy olyan nehézségi szintû legyen a dolog, hogy egy viszonylagosan kezdõ player is tudjon sikereket elérni a botok ellen, különben bele fog unni a dologba nagyon gyorsan...

Najó. Engedek az erõszaknak. Este intézem.
Végülis azért (is) csináljuk a szervert, hogy a magyar playerek jól szórakozzanak, úgyhogy tessék.

Amúgy hamarosan egy jóval erõsebb szervert is üzembe állítunk, aztán majd meglátjuk mire lesz igény.

ecetsuxx_work: mesélj már kicsit a külföldi helyzetrõl. Én sem vettem meg, egyszerûen nem akarok ennyit kiadni egy játékért. Pofátlanság.
Szóval mesélj, mik a legnépszerûbb pályák, mennyien játszanak, és hogy! Pl tolják-e a linkgunt 2en 3an együtt stb... Tényleg érdekel a dolog.

.Sputn1K.
Landor már megint besz@rt. De megmondom õszintén engem már qrvára nem érdekel a dolog...

Van már helyette 1-2 sokkal jobb szerver, ahol lehet pofázni online-ban, változatos, mert mindig vannak új mapok, és nem mindig ugyanazt a 4, unalomig ismert mapot kell végignyomni újra és újra és újra...

Meg különben is, aki profi akar lenni UT2-ben az szerintem ne instázzon, hanem tanulja meg használni az alap fegyvereket és legfõképp tanuljon meg mozogni. Mert ezeket instában nem fogja senki sem elsajátítani az tuti...

Bár ez csak az én véleményem 😊

Sputnik: Én speciel örülök neki, hogy újraindítottáktok a szervert, ki is raktam a HP-nkre a címét 😊

Aki lusta ip-címeket írkálni látogasson el ide (http://sf.hq.hu), itt megtalálja az összes mûködõ magyar szervernek az IP-jét, leírással együtt, s csak rá kell kattintania és nyomhatja a game-et.

Kísérleti jelleggel, újra fut a CTF szerverünk.
Pure, No adrenalin. Szal tiszta játék.

Smoking Gun - $milin' Face *** CTF : 152.66.212.158:9010

HF!
ecet
És igen...most települ a gyári cd-rõl a game. Végre nem csak a pár Magyar szerveren gamelhatok csak

ecet
1. még nincs hivatalos bonuspack , de vannak minõségi letölthetõ mapok és skinek pl tölem is

2. a full magyarositást ity-ék készitik...viszont a szöveget már leforditották , ezt is megtalálod nálam itt:

www.rteclan.hu/ecet

hi all!
2 kérdésem lenne: 1. kijött már az elsõ bonuspack?
2. van már magyarosítás a játékhoz? (szövegek és hangok is érdekelnének)
elõre is köszi.
Nincs az az MG annyira lebutítva, csak még nem kezeled úgy, mint UTban. Gyengébb, ez tény, de azért simán használható, csak próbálgatni kell.
Mellesleg meg ne sajnáljuk már szegény instásokat😊 nem olyan szürnyû azért a sorsuk😊)
Lehet, hogy korai váltani. De én nagyon élvezem😊

A bright skin engem is zavar, fõleg csapatjátékban nem látom értelmét. Sima dm-ben viszont jól jön. De valóban, leszavazható.

.Sputn1K.
ecet
le...mivel csak akkor van forgalom ha warez vagy flém van

ehh, már megint lecsúszott a topic...

ecet
A TTM annyira azért nem hülye , sõt :
1. a bright skint ki lehet kapcsolni
2. lehet vele szavazni/pályát választani
3. sok egyéb dolgot enged választani pl: adrenalin használat stb...

Alapból F7-tel lehet elõhozni a menüjét.

Viszont szó se róla hogy elsõ ránézésre egyszerübb , valamint jóval kisebb is a sysconfig szerverén beüzemelt Ut2vote...ezt meg alapból az X gomb-al lehet aktiválni...

MG tényleg szar lett...bár a jobb gonbos robbanólövedékek, azért elég hatásosak tudnak lenni...

annak meg kimondottan örülök, hogy shock-ot meg a jedit lebutították, mert ut1-ben aki profin tudott jedizni az olyan brutális írtást vihetett végbe...szerintem pont most lett jó a shock, ebben a formájában.

Más: VKK-ról nem szednétek le azt a hülye TTM mod-ot? nem értem miért jó, ha világítok, mint a karácsonyfa (én speciel enélkül is simán meglátom már, hogy ki merre mozog), meg elég hülyén is néz ki az egész... Tegyetek fel inkább egy UT2Vote-t helyette, hogy lehessen szavazni.

És való igaz, hogy itthon három oka van, hogy nem indult még be az igazi ut2-es élet:
1. kiba*** drága a game, s külföldi szerverekhez, meccsekhez kéne az eredeti ut2 a cd-key miatt
2. rengeteg embernek nincs meg hozzá a megfelelõ gépe és
3. sokan úgy vannak vele, hogy mi már megszoktuk ut-t, jó ez, minek görcsölni egy újjal.

pedig ha megnézitek külföldi ut2-es site-okat, láthatjátok, hogy odakint nagyon felkapott game lett, naponta jönnek ki hozzá tucatjával az új stuffok, meg modok, stb. és már most is ligáznak 1000L, mi lesz akkor késöbb???

na ennyi voltam...

asszem az egész SF* nevében mondhatom, már alig várjuk, hogy aktiváljátok magatokat 😊