8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • WiLDoR
    Ja és azok figyelmébe, akik még mindig azt hiszik, hogy ez egy hűdemilyen suxx game, akkor itt egy kis részlet a ___www.ut2003hq.hu___ file-látogatottsági indexéből (ezek az adatok itt konkrétan arra vonatkoznak, hogy a legújabb mappack-okat - öszesen kb. 6-700 mb-nyi mapot - hányan is töltötték le - mivel megnézni ugyebár megnézni nem lehet anélkül, hogy le ne töltenéd):

1- Dead Cat Map Pack (Updated) - File Views: 40.175
    2- High Quality DM Map Pack - File Views: 204.685
    3- High Quality DM Map Pack 1.1 Patch - File Views: 140.601
    4- Marsfyre`s UT2003 4Pack - File Views: 105.899
    5- Quality 3rd Party Pack 1 - File Views: 411.774
    6- UT2003HQ Map Pack 1 (71 Maps)- File Views: 675.754
    7- UT2003HQ Map Pack 2 (77 Maps) - File Views: 628.417
    8- UT2003HQ Map Pack 3 (87 Maps) - File Views: 496.635
    9- UT2003HQ Map Pack 4 (184 Maps) - File Views: 251.135

no comment. azt hiszem a számok magukért beszélnek...
  • s
    Megalakult az STG klán ha valaki szeretne jelentkezni és komolyan is gondolja akkor irjon az [email protected] ra és ellenfeleket is várunk.
  • ecet
    Dejó...végre megint lehet flémelni...és sajnos csak emiatt van forgalom itt. :-(

PI vagy akárki is vagy :

1. Nagyivben leszarom hogy kinek milyen véleménye van a játékról , ki mihez hasonlitgatja , mert nekem igy tetszik ahogy van.
    2. Ha nem tetszik ne játsz vele.
    3. Ha lefikázod akkor ne csodálkozz hogy neked esnek.
    4. Nyiss egy új topicot "Az UT2003 a 2002 év legszarabb játéka" cimen és ott akkor lehet flémelni. Bár ennek annyi értelme van mint az AMD vs Intel , UT vs Q3 stb flémnek.
    5. Általában minden hozzászólást elolvasok , és nagyjából emlékszem is mindenki hozáállására, és ennek tükrében irtam neked amit irtam...mivel előző hozzászólásaidban "kifejtetted" véleményed már , ezért nem kaptál tőlem olyan durván.

Megkérdezném , bár választ nem várok , hogy ezexerint pl filmet is csak úgy nézel hogy előtte megnézed mit irnak róla a kritikusok és ha lehúzza pár magát " szakértőnek " nevező egyén , akkor az már szerinted is szar ?
    Mi lenne ha mindenki ezen " szakértők" véleményére adna ?
    Nem lehet az embernek saját ízlése és ítélőképessége ?
    Tartsd tiszteletben , hogy másoknak eltérő lehet és jelen esetben mi is tiszteletben tartjuk hogy te másként látod a dolgokat.
    De te belemagyarázni akarod a fórumlátogatókba , hogy szar a játék , mert pár embernek nem tetszik.
    Így is kicsi a Magyar játékosok tábora és megosztott , nem szétzülleszteni kellene hanem összefogni. És nem a " na látjátok én már ezt megmondtam, és nézzétek inglisül írogató területen is van pár ember aki ezt vallja " stilusban lehúzni. Ezen írások mőgé akarsz bújni bújni ? Azt várod hogy ez majd megerősíti a mondanivalódat ?
    Tényleg , most hogy így mondod tényleg szar ez a játék , minek is vettem meg ? Már adom is fel apro-ban: UT2003 , a 2002 év legszarabb játéka sürgősen eladó , sőt fizetek érte csak vigyétek már el tőlem , mivel az SG fórumán névtelenül irogaró PI vagy joco_ felnyitotta a szemem és én vakon hiszek neki...

Nekem erről most perpill ez a véleményem .
    Ha nem tetszik sajnálom...nem akarlak megygyőzni , nem ez a célom...ha viszont kicsit elgondolkodtál és nem elvakultan nekem esel ezután, akkor viszont elértem a célom.

A minősítésedre pedig nem reagálok..magadat minősítetted vele.
  • WiLDoR
    bocs: "ezek" akart lenni
  • WiLDoR
    ezen szerint nincs neki...
  • WiLDoR
    akkor igazán iderakhattad volna a kommented számát, amiben kifejtetted a véleményed, mert senki sem fog visszaolvasni #6876 hozzászólást...

szóval, ha megtennéd, hogy ideírod a számát, azt megköszönném.
  • WiLDoR
    Én ugyanígy vagyok vele. UT2 elött UT1 volt az egyetlen FPS game, ami le tudott kötni 10 percnél tovább...

És nekem is bejött...S tényleg nem kötelező darab, ha nem tetszik, ne játssz vele. S PI, ha már itt fikázol, legalább arra vehetnéd a fáradtságot, hogy nem anonimként teszed ezt...

Az meg, hogy ki mennyire intellektuális személyiség és ki mennyire nem az, az nem a te hatásköröd, hogy ezt eldöntsd! Ebből kifolyólag jogod sincs rá, hogy itt bárkinek bárminemű szellemi és fizikális képességét minősítsd!
  • WiLDoR
    ""ne merd bantani a kedvenc jatekomat mert irgumburgum..." tipusu elefant onerzet kombinalva hangya aggyal valaszokat irogatni"

...ehh, valami csúnyát akartam írni, de már csak röhögni tudok ezen is
  • WiLDoR
    sokan azt mondják, hogy mert Q3 feeling...hát én láttam Q3-mat, meg játszottam is vele, mégsem jutott ez eszembe róla...

most akkor hogy is van ez?...

csak mert tényleg nem értem, hogy az ut-seknek mi nem tetszik benne? kevés a transloc, lassú a géped hozzá, visszafogták a sniper, vagy úgy egyáltalán miafaszbajotokvan?

mert lehet, hogy én vagyok szűkagyú, de eddig csak pozitívumokat láttam ut1-hez képest...

na most akkor lehet flamelni...
  • WiLDoR
    hát mondjuk nem árt alá egy izmos config, ez tény...bár nekem ha minden max-on van, akkor is van 60 fps-em, bármilyen körülmény között...
  • WiLDoR
    elolvastam képzeld. na és? ki nem szarja le? 5 ember a 6 milliárdból... nekik nem tetszik és akkor mi van???

a maradák pár(tíz)ezer júzernek meg igen, aki most is aktív...

amúgy ha meg tényleg olyan suxx game, mint amilyennek beállítod/beállítják, akkor miért készül annyi map, mod, mutator, skin, hang meg még mittudoménmi naponta a game-hoz?

te is csak 1 begyöpösödött agyú user vagy...
    ráadásul azt még mindig nem fejtetted ki, hogy voltaképp mi az, ami nem tetszik a game-ban, csak helyből lefikáztad...
  • Cobra11
    ja. gagyi a grafkártyám. :((( only matrox g400 (16 mb vram) and i don't have money to buy a new graphics card :(((( talán 3 hónap múlva.
  • WiLDoR
    sok embernek ugyanez a gondja, hogy nem fut jól a gépén a configtz....

ühh...kicsit be vagyok baszva...

BÚÉK belétek!
  • Cobra11
    BUÉK minden hentelőnek :)
  • Cobra11
    Szerintem király játék, de várom nagyon a magyarosítást. de sima ut-vel még mindig többet játszok, mert elfut a gépemen (p3 667, 384 mb sdram, matrox g400 (16 mb vram)
  • WiLDoR
    szerintem meg te vagy [email protected]éghozzá elég rendesen...

olyanról nyílvánítasz véleményt, amit fogadok bármibe, hogy nem is ismersz eléggé...

amúgy B.Ú.É.K. menjetek bulizni :)
  • ecet
    Magyarázd már el légyszives , hogy miért jó az neked , hogy belénk akarod magyarázni azt , hogy szar a játék ?
    Ha nem tetszik , ne játsz vele.
    Nem egyformák az izlések , igy megértelek.
    Viszont azt Te értsd meg , hogy vannak nagyon-nagyon sokan akiknek tetszik és játszák is...nézz körül a külföldi szervereken...ja hogy nincs eredeti játékod ? Akkor milyen jogon fikázod ? Van érteleme ? Szerinted ettől jobb lesz szánodra a játék ?
    Menj már inkább bulizni...Szilveszter van !

Na BUÉK !

csak egy adalék...a héten töltöttem le 350 db pályát...és nyilván van még több is...ha ennyire szar lenne akkor miért gyártanak hozzá ennyi pályát...
    Azért mert MO-n a szokásos pangás van azért amiért , erről volt már flém , és neked nem jön be , bele kell törődnöd hogy mások viszont igen.
    Na én megyek és bulizok inkább tövább...tedd ezt Te is..érezd jól magad !
    Píísz ;-P
  • Krac
    te farokrágó már 2166 is van amugy sf.hq.hu (sharkforce klán hp-ja).
  • Krac
    Megalakult az FLT--->Fucked Lammer Team. Egyenlőre nicsnen hp-nk csak cseti(ircneten #flt-clan.hu)7-en vagyunk. Ezzel csak aztakarom mondani jólenne ha más is csinálna ut2 klán-t hogy lehessen jókat war-ozni:)))))))
  • WiLDoR
    ha jól sejtem neked a problémád a következő, de azért összefoglalom, mert nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem-e.

mikor elindítod a game-t csak fekete képernyőt látsz és készenlétí állapotba kerül a moncsid, de az zene szól 1 darabig, ugye?

na szerintem ez a következő: bár nem tudom milyen monitorod van, de nekem egy szutyok 15" belinea 102010, ami nem bír 1024x768-nál többet és azt is csak 60 Hz-zel. nálam ez a gond akkor jelentkezett, amikor valami progi nagyobb frekit állított be automatikusan, mint a windows. (mittudomén 1024x769, 100 Hz, pl.) és ilyenkor én is csak sötét képernyőt láttam, mert készenlétí állapotba kerül a moncsim...

ha ez a gond, akkor a rivatuner nevű progi segít neked, nekem is megoldotta ezt a problémát, mert meg lehet benne adni 1 fix Hz-ez, és akkor minden progi ezt fogja használni. a progit le tudod tölteni a www.hardwired.hu-ról.

ha netán mégsem ez volna az, akkor is tutira valami vga driver problémád van, cseréld át valami másra...kb. ennyi. (esetleg egy directx reinstall segíthet még, bár ez imho vga lesz)
  • l3alF1aKe
    ez általában detonátor hjiba szokott lenni, szal mennyi visszafelé a driverekkel és próbálgasd. Legalábbis mintha lett volna valakinek hasonló problémája és a drivercsere megoldotta volna..
    Ej ej de sok gond van ezekkel az nvidiaratymahakkal-)
  • WiLDoR
    véletlen volt, én próbálgattam a szerver beállításokat és, de a webadmin felület még nem az igazi, mert elég soxor nem lehet elérni. de vissza lesz állítva normal ctf-amint be tudok loginolni, oda.

de mondtam, hogy még tesztidőszakát éli a szerver, szóval ilyeneken nem kell fennakadni :)
  • Sputn1K_
    Kidob a sötét képernyőre ? Húúha, ez elég keményen hangzik...

Mellesleg ha nincs hibaüzenet, messziről nehéz bármit mondani.Talán frissíts videókártya drivert.
  • ecet
    Jah...sztem úgyfelejtették véletlenül
  • Sputn1K_
    Ugye az csak valami vicc, hogy az új serveren insta ctf fut ??
  • WiLDoR
    Roger Wilco-t, bár én nagyon örülnék, ha inkább áttérnénk TeamSpeak 2-re, mivel szerintem is sokkal jobb, mint RW
  • Sputn1K_
    Ez igaz, de szerintem ideje váltani.

A TeamSpeak 2 sokkal jobb, jóval kevesebbet késleltet (az RW még lanon is csúszott vagy 1 másodpercet)
  • ecet
    UT-s körökben a legtöbben a Roger Wilco-t használják.
  • WiLDoR
    jah, szerver még tesztelés alatt, meg még ahogy elnézem configozni is kell, de ha minden jól megy, akkor ez lesz az SF* klán szervere
  • WiLDoR
    nem akad
  • WiLDoR
    195.70.36.116:7100

itt 1 új ut2003 szerver, tesztelni kéne mit bír. 2166-os patch van rajta, 10 player, ctf
  • WiLDoR
    sf.hq.hu
  • s
    Hello van egy klánom és ha valaki szeretne csatlakozni akkor irjon a [email protected] cimre.A klán neve stg.hu-ha.
  • [LI]*.SaZ
    Wildor...Sysconfigom szoktam játszani...a klántársaim meg Landoron találhatók meg. A klánból én peccseltem legelőször ők még nem peccseltek.
  • WiLDoR
    veletek mi van klánszinten? mostanában nemigen látok LI*-s arcokat a szervereken...
  • WiLDoR
    minek neked 1 lövéses szerver? sima ctf már nem is jó? arra meg ott van a vkk, csak éppen senki sem megy be rá, bár fingom nincs, miért, pedig jó a pingje is...
  • Callisto
    Nem az az egyetlen, de a többi szinte mindig üres és az az egyetlen egylövéses CTF-es magyar szerver. Jó lenne DOM és BR is, de a DM-et nem kedvelem. All Seeing-ben néztem a szervereket és azokokn alig vannak. Ha valaki tud ott nem látható szervert please amilezze meg, ha máshogy nem megy. Tnx!
  • WiLDoR
    tegnap beszéltünk DF|Meier-rel, hogy csináljanak már valamit a szerverükkel, de ők sem tudják jelen pillanatban elérni Flex-et, akié a szerver. De megigérték, hogy szólnak neki. Hát reméljük a legjobbakat...amúgy meg nem a Landor az egyetlen szerver imho...
  • Callisto
    A Landoron miért nem patchelnek már végre???
  • WiLDoR
    :)