8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • WiLDoR
    még nincs. de minek? realmod helyett ott a bf1942 vagy a sof2. amúgy lesz sokféle ql realmod a game-hez, ha tudni akarod mik, akkor látogass el ide, és olvasd végig a híreket: unreal.hcgamer.hu
  • WiLDoR
    .hu - sorry
  • WiLDoR
    gunreal.fw.uh - itt keresgélj!
  • I.C.ram
    Van már valami jó kis realmod a játékhoz?
  • ecet
    Hi!
    Pedig ott volt 1 hónapja kb mikor utoljára néztem , 16990 Ft-ért.
    Ha tényleg meg akarod venni akkor menj vmelyik Tesco-ba és ott 13990-ért megkaphatod.
    Amikor én vettem úgy kellett kikérni a raktárból , tegnap előtt meg ott figyelt 2db is a polcon
  • rusland
    Hello
    palyaszerkesztohoz keresek tutorialt nemtud esetleg valaki segiteni?
  • Gabo
    Egyenlőre nem frissítették a hp-jüket. Még mindig csak az előrendelhető progik között szerepel.
    Hívd fel valamelyik boltot és beszéld le velük.
  • Gladiator
    gabo: ott nincs fent, már néztem
  • Sputn1K_
    Nem teljesen értem amit kérdezel, de hátha mégis...

Szóval demo készítés: demorec [demoneve], felvétel megállítás: stopdemo, lejátszás: demoplay [demoneve]

Spectator mód pedig mindig is volt, és lesz is. Berakod a favorites-be a szervereket, ráálsz az egérrel, és alul ott a spectator gomb. Ennyi. De biztos van rá parancs is, de még sosem használtam.
  • Gabo
    http://www.cdgalaxis.hu/index.html

Tőlük meg tudod rendelni, de készülj fel a húzos árra.
  • Sputn1K_
    szívesen.
  • Gladiator
    mennyibe kerül eredetiben? netről honnan lehet megrendelni? köszépen
  • WiLDoR
    te kis naív :DD

kijött Unreal 2!!!!! unreal.hcgamer.hu-n kinnt a hír!
  • Sputn1K_
    atibacsi: nem arról volt szó, hogy tanulsz ?? slap... ... inkább most mint este
  • WiLDoR
    majd fogtok :DDDD
  • WiLDoR
    hát vkk ellen asszem volt egy meccsünk valamikor a kezdetek kezdetén, ahol asszem 1 vagy 2 ponttal kikaptunk (de lehet, hogy az is csak 1 mapon volt, és összesítettbe jobbak voltunk, már nem emléxem, de utánanézhetsz, ha akarsz)

amúgy meg __még__ nagy vereségünk nem volt, hálaazégnek, remélem nem is lesz :) bár 1x majd úgyis jönni fog valaki, aki úy elken minket, hogy csak nézünk... :)) bd különben is, szerintem a játék és annak élvezete a lényeg. én nem pénzért csinálom, meg nem is a hírnévért, hogy hűdemekkora ász vagyok, hanem azért mert szórakoztat és ez jó...szerintem :)
  • Sputn1K_
    Nah, lehet már kiírtam, de sosem lehet elégszer. Szóval hw upgrade után, elindult az új szerverünk. Jelenleg a következő portok futnak:

unreal://152.66.212.158:7010 - 2on2 TDM
    unreal://152.66.212.158:7030 - F2F
    unreal://152.66.212.158:9010 - HC CTF

A szerverek cpl (ezek várhatóak a pro-gaming.hu ligán is) beállításokkal futnak.

Jó játékot mindenkinek!
    .Sputn1K.
  • Sputn1K_
    Mellesleg mi sem kaptunk még ki egyszer sem. Igaz, nem is volt még meccsünk... :]]
  • Sputn1K_
    Ami késik, nem múlik...
  • Bandy
    Ja akkor én is epekedve várok.

Wildor néztem a web-lapodon a meccsek statisztikáját ti még egyszer sem kaptatok ki? :)
  • Sputn1K_
  • WiLDoR
    na erre kiváncsi leszek...
  • WiLDoR
    már 2 nap eltelt, de még mindig nem látom itt azokat a hűdesúlyos hibákat...

ja TTM-ből jelent meg új verzió, szerintem szedjétek le, mert sok helyen kellhet:

http://www.planetunreal.com/ttm/
  • WiLDoR
    jah, azokra a hűdesúlyos hibákra én is nagyon kiváncsi lennék. és bocs, hogy nem emléxem rá, hogy bármikor is ideírtál régebben, lehet akkor még nem látogattam ezt a topic-ot, bár az is igaz, hogy 2-3 mondatért nem fogok visszaolvasni 7000 kommentet.

és különben is. most nem egyszerűbb leírni újból? csak pár mondat az egész, nem fog tőle széthullani a keyb-ed.
  • Sputn1K_
    Figy, sorold már fel azokat a "súlyos hibákat" plz. Olyan kíváncsi vagyok rá. (bár, tartok tőle, hogy ezeket, hasonló tébolyult UT fanoktól már úgyis hallottam :]] )
  • l3alF1aKe
    "a tűz keletkezéséért és terjedéséért sosem a szél a felelős, hanem a gyujtogató?" ecet ne légy botor-)
    meggyujtáskor a piromániás teszi az első lépést, vagy szárazsá idején egy elszabadult szikra, felelőtlen táborozóktól. Szítani már csak a szél tud, esetleg a piromán állat, ugy hogy több helyen hagy égő tárgyat. vagy nem?
  • teran
    http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét
  • Sputn1K_
    Én teljesen értem amit írsz. A kommentem valóban, (talán nem is véletlenül), kicsit gúnyosra sikerült. De ezt szerintem te is tudod.

Én csak azt nem értem még mindig, hogy MIT, és KINEK akarsz itt bizonyítani ? Saját véleményt nem olvastam tőled egy sort sem, azzal dicsekszel, hogy találtál egy oldalt, ahol leszavazták a gamet. Húúúú. Ez kemény.

Ezek után javaslom, mindig, és kizárólag olyan filmet nézz meg a moziban, ami jó kritikát kap (sok oscar díj meg nagyobb plusz). Szerintem 1 hónap után sírvafakadnál egy mozi 50 méteres körzetébe érve.

Magad ítéld meg a dolgot. Ha érdekel, szánj rá időt, mert felületes "szakértőkből" már volt itt elég. Eleinte én is azt éreztem, hogy 'bazz, hát ez sosem hal meg, hiszen minden lövésem talál'. Hát egy nagy francot. Játsz kicsit TTM szerveren, Hitsounddal. Na OTT meghallod mikor találsz, és ha elkaptad a ritmust (az ut2k3 ritmusát, nem az UTjét), akkor pillanatok alatt hatalmasat változna a véleményed.

De amíg csak mások véleménye alapján ítélsz, addig erről a kérdésről felesleges beszélgetnem veled. Sem alpári, sem normális stílusban.

nah ennyi.
    .Sputn1K.
  • Gabo
    Akko' most visszaütöttem. Hő!
  • Gabo
    Bandy:
    Az UnF egy UT1 total conversion. Mint ilyen, szerintem önálló indító állománnyal rendelkezik, amit valószínűleg az UT SYSTEM könyvtárában fogod megtalálni. Szerintem valami UnrealFortress.exe esetleg UnF.exe az ami keresendő.
    Ha mégsem így működne, akkor szerintem a játékmódok (DM, TDM és társai) között kellene megjelenni.
    Esetleg nézz szét a hivatalos oldalon a FAQ Manual részében!
  • Gabo
    PI:
    Már egy jó ideje érett bennem a dolog, hogy egy kicsit vitába szálljak veled, de .Sputn1K. pont azt írta le, kicsit gunyorosan fogalmazva amit én is elmondtam volna.
    Sajnos úgy látszik, hogy a "magasabb szintu agyi funkciok" használata nálad, a felfogó képesség rovására ment. OK. Egyszer elmondtad, hogy neked nem jön be, nem tetszik a játék, mind ezt egyetlen szóval "szarnak" jellemezve. Megértettük, hiszen nem vagyunk egyformák. Vannak olyan emberek, akiknek ez nem jön be. De arra már egyáltalán nem kért senki, hogy ezt szajkózd állandóan. Erre már senki sem kíváncsi. Pláne akkor nem, ha csak ugyan azt tudod hajtogatni, anélkül, hogy részletesen leírnád, mi az ami nem tetszik rajta.
    Az összes indokod annyi volt, hogy egy általad jónak tartott oldalon lehúzták. És akkor? Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg az oldal készítői mondjuk Quake (esetleg Sims) fanatikusok lehetnek, így élből nem fognak objektíven értékelni egy másik FPS-t. Az megint nem tűnt fel gondolom, hogy ezzel egy időben tíz másik oldalon, valamint az ide vonatkozó sajtóban viszont a legjobb értékeléseket kapta a játék.
    Az igazi játékosok szerencsére nem ez alapján döntenek. (A saját véleményemet, kritikámat már leírtam a játékról, akit érdekel megtalálja itt a topikban.)
    Az értelmes emberek pedig nem írogatják le állandóan a negatív véleményüket egy olyan topikban, ahol ez a többség véleményével ütközik.

És akkor térjünk rá azokra a bizonyos "magasabb szintu agyi funkciokra".
    Ha tényleg konyítanál valamit a dologhoz akkor tisztában lennél azzal is, hogy az ember mint faj sokkal közelebb áll az állatvilághoz mint azt az egyes egyedei hinni szeretnék. Lényegében továbbra is a fajfenntartási és szaporodási ösztön (magyarul a sexualítás) vezényli a cselekedetek többségét. A két nem agyi működésének, ebből kifolyólag viselkedésének jellemzői pedig lényegében változatlanok a vadászó, gyűjtögető életmód kialakulása óta.
    Lehet, hogy ösztön szintű dolog az, hogy az emberek csoportokba tömörülnek, de hiszen az ember társas lény. Társak nélkül, magányosan pedig az általad magasztalt "magasabb szintu agyi funkciok" is rohamos hanyatlásnak indulnak. A csupán a "magasabb szintu agyi funkcioknak" élő egyedek pedig általában addig uralkodnak az ösztöneik felett, amíg magányosan, utód nélkül meg nem halnak. (Vagy amíg egyszer csak arra ébred, hogy könyékig egy másik általa lemészárolt ember belső szervei között turkál, mert éppen kíváncsi lett rá, hogy néz ki belülről...)

Ha tehát nincs értelmes mondandód a játékkal kapcsolatban, illetve arra van szükséged, hogy másoknak ecsetelgesd az elméleteidet, akkor azt tedd egy másik topikban (fórumon) és minket kímélj meg!
  • l3alF1aKe
    kezd érdekelni melyik fél szitja a tüzet-)
    a gyujtogató vagy a szél?
  • WiLDoR
    passz, nem is tudom, mi ez UnF, valami linket majd adj plz! thanx...

amúgy meg mr. PI itt abban leli örömét, hogy mi válaszolgatunk a baromságaira, s közben ő erre veri otthon a répát a gépe elött, hogy hű-de-mekkora-nagy-ember-ő-itten-meg-a-neten-mert-milyen-sokan-foglalkoznak-azzal-hogy-mit-irkál-ide-tök-feleslegesen (erre úgyis beszól valamit...)

najóvan', tényleg abbahagytam, ez már baromi uncsi...
  • WiLDoR
    ezek után már csak arra lennék kiváncsi, hogy te minek tanulsz? agy-sebésznek?

"de hat tudod, en magasabb szintu agyi funkciokat is hasznalok!"

amúgy meg az ilyen szintű megjegyzések imho önhittségre és határtalan mértékű beképzeltségre vallanak, nem gondolod? bár lehet, hogy csak "mi, egyszerű földi halandók" nem vagyunk képesek ép ésszel felfogni a te ragyogóan tündöklő fenségességedet...
  • WiLDoR
    én halál nyugodt vagyok, csak 1x-űen nem értem... ennyi.
  • Veriel
    Egyébként elég jó a demokat behindview 1 mellett nézni, csak minden halál után újra be kell írni :(
  • Veriel
    Tessék, pár demo, 2 hónap kihagyás után. Godlike botok ellen. Eredményben tudok jobbat is, de ezekben volt izgalom :)

demo
  • Gabo
    .Sputn1K. szívemből szóltál.
  • Sputn1K_
    Hát, eddig nem szándékoztam belefolyni a vitátokba, éppen elég hasonlón vagyok már túl, hogy tudjam, semmi értelme nincsen.

Teljes mértékben tiszteletben tartom a véleményed, miszerint a játék el van b*szva, és a világ legnagyobb sz*rrakása azért, mert nem kopíozták le az UT1-et, szebb grafikával. Rendben. Elfogadtam.

De légyszi te is tartsd tiszteletben azt, hogy mégis lehet pár ember, aki szeret vele játszani, és mégsem tartja elb*szottnak, annak ellenére, hogy te egy bizonyosan igen hozzáértő, és elfogulatlan oldalon olvastad, hogy 10-ből 8-nak nem tetszik.

Szerintem itt érdemes abbahagyni, sajnálattal vesszük tudomásul, hogy becses személyeddel nem fogunk találkozni ut2k3 szervereken. Fájó, hidd el, de bizz bennünk, túl fogjuk tenni magunkat ezen a csalódáson, és valahogy képesek leszünk folytatni szánalmas életünket.

De azért köszi, hogy felnyitottad a szemünk, és rávilágítottál, hogy mekkora balf*szok vagyunk. Elhelyeztem magam az emberiség rangosában legalulra.

Ez van. Viszont akkor is fogunk még ezzel játszani, akármennyire is szánalmas. Szerintem télleg zárjuk ezt már le, mert borzasztóan idegesítő.

üdv,
    .Sputn1K.
  • WiLDoR
    http://www.pcgamemods.com/index.php?id=c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

nézd meg még ezt. itt van 1 rakás map, szemezgess közülük...