Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mi van? mindenki game-el, senki sem fórumozik?
hát most hogy mondod, tegnap elég gyorsan leszedtek vele, fõleg a link-kel...
most akkor vagy én voltam béna, vagy tényleg erõsítettek rajta...
most akkor vagy én voltam béna, vagy tényleg erõsítettek rajta...

dchun.hq.hu
itt mindent megtalálsz vele kapcsolatban...
itt mindent megtalálsz vele kapcsolatban...
hát az új paccset nem raktam még fel , de link másodlagos gyenge szar , az elsõdleges erõsebb sztem
mg meg úgy szór hogy csoda ha eltalálod az ellent , másodlagosan robbanó lövedékekkel pontosabb de valahogy nem jön be nekem , gyenge sztem is...
de ha már ennyi szerver lett frissitve akkor felnyomom én is paccset
Ja és tegnap gátszottam Gio-val kis DM-et...khm ;-P
Nézted Sputnik , vagy az elején ráuntál ? :-P
mg meg úgy szór hogy csoda ha eltalálod az ellent , másodlagosan robbanó lövedékekkel pontosabb de valahogy nem jön be nekem , gyenge sztem is...
de ha már ennyi szerver lett frissitve akkor felnyomom én is paccset
Ja és tegnap gátszottam Gio-val kis DM-et...khm ;-P
Nézted Sputnik , vagy az elején ráuntál ? :-P
hát link meg mg nagyon nagyon gyengusz volt eddig...most szedem peccset és meglássuk-)
That\'s All Folk\'s
Szerintetek is erõsebb a link és az mg ? vagy én vagyok nullán már.
persze DC++ pl.
legalább 20 embernek benne van a progi a megosztásában... köztük jópár LAN-osnak is...
legalább 20 embernek benne van a progi a megosztásában... köztük jópár LAN-osnak is...
MINDENKINEK, AKIT ÉRDEKEL:
HTTP://SF.HQ.HU
címrõl leszedhetõ az új 2166-os patch és a CRACK-ELT 2166-os UT2003.EXE is!
Húzzátok le a crack-et, mihamarabb
Akinek nem világos a patch-elés menete:
1. leszedet az official 2166-os patchet és feltelepíted
2. felûlírod a tört exe-vel az eredetit.
3. és élvezkedsz
HTTP://SF.HQ.HU
címrõl leszedhetõ az új 2166-os patch és a CRACK-ELT 2166-os UT2003.EXE is!
Húzzátok le a crack-et, mihamarabb
Akinek nem világos a patch-elés menete:
1. leszedet az official 2166-os patchet és feltelepíted
2. felûlírod a tört exe-vel az eredetit.
3. és élvezkedsz

tud valaki linket egy tört 2166-os ut2003.exe-hez???
Megy már 667en? Vagy csak így érzékeli?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
http://sf.hq.hu
Itt fennt van az ___ATI___ kártyához való logo. A nyitó oldalon megtalálod az Érdekességek között. (Matroxosat még nem találtam.)
Itt fennt van az ___ATI___ kártyához való logo. A nyitó oldalon megtalálod az Érdekességek között. (Matroxosat még nem találtam.)
hogy lehet kicserélni a kezdõ képet, hogy ne nvidia legyen????? egyszer már sikerült. csak azóta nem tudom a linket!!! help!!!
Csak gyere
Nem ittam többet...és nem kell úgy alábecsülnöd magad...engem pedig fel...vagy mégis ?
Nem ittam többet...és nem kell úgy alábecsülnöd magad...engem pedig fel...vagy mégis ?

valami miatt nem indul az ut miután fölraktam a 2166-ot. Ezt irja ki:
UT2003 Build UT2003_Build_<2002-12-17_23.50>2002-12-17_23.50>
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 671 MHz with 255MB RAM
Video: No Video
General protection fault!
History: MainLoop
UT2003 Build UT2003_Build_<2002-12-17_23.50>2002-12-17_23.50>
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 671 MHz with 255MB RAM
Video: No Video
General protection fault!
History: MainLoop
jóvanna', nem kell a kisebbet leszólni hééé' 

nekem ez az elsõ fps gamam, amibe kissé jobban is belemerültem
de ez az "isten" megszólítás tetszik, határozottan tetszik

nekem ez az elsõ fps gamam, amibe kissé jobban is belemerültem
de ez az "isten" megszólítás tetszik, határozottan tetszik

wildor: ne lámázzál már:) indíts egy gamet, ird be konzolba: demorec wildorazisten1
Majd amikor gondolod: stopdemo
UTana szinten kozolba: demoplay wildorazisten1
ENnyi, és már gyönyörködhetsz is magadban!
Majd amikor gondolod: stopdemo
UTana szinten kozolba: demoplay wildorazisten1
ENnyi, és már gyönyörködhetsz is magadban!

FPH = Frag / Hour
demo felvétel/lejátszás: még nem találkoztam vele menükben...
Lehet, hogy ma este kellene játszanunk. Még néhány pezsgõ és még esélyem is lenne ellened.
Aztán csak óvatosan azokkal a pezsgökkel!

Aztán csak óvatosan azokkal a pezsgökkel!

ja és valamiért nem tudok bemenni UT2003SYSConfigra és Landorra sem, mert kiirja, hogy "Incompatible Game Files". -> Gondolom az eltérõ patch miatt lehet, bár akkor meg azt nem értem, hogy Nightwolf szerverére miért enged be?
-továbbá megváltozott a fegyverek kiírása, ha jól vettem észre, minden fegyvernévhez már szín párosul.
-meccs végén a player neve mellett a statisztikánál megjelent valami FPH, amire még nem jöttem rá, mit jelöl :DD
-továbbá megváltozott a fegyverek kiírása, ha jól vettem észre, minden fegyvernévhez már szín párosul.
-meccs végén a player neve mellett a statisztikánál megjelent valami FPH, amire még nem jöttem rá, mit jelöl :DD
hmm..felraktam új official patch-et, észrevételeim így elsõre:
- ki van írva, hogy UT2003 ver 2166
- multiplayer résznél, ahogy becsatlakozott a master szerverre, kiirja az ÖSSZES LÉTEZÕ játékmódot és a szervereket is kilistázza (Deathball v1.3b, Happy Fun Ball, Professional BR, Tournament DUEL, Professional Arenas, Greed, Team Greed, Professional CTF, Last Mand Standing, King of the Hill, stb, stb, stb...)
- nem kell mentened az ut2003.ini-t, mert megmaradnak a beállításaid, és a kedvencekben a szerverek is
- player setup-ban most már nem csak a skint és a nevet lehet variálni, hanem be lehet állítani, hogy látható legyen-e a fegyver vagy ne, preferált csapatod (piros, kék, stb.), és hogy mekkora legyen a látószög (FOV)
- a details menüben lett valami Use Blob Shadows, ami nemtom mire jó, valami árnyékképzési dolog lehet, de alacsony teljesítményû gépekhez ajánlják bekapcsolni...
1enlõre ennyi, elsõ nekifutásra
- ki van írva, hogy UT2003 ver 2166
- multiplayer résznél, ahogy becsatlakozott a master szerverre, kiirja az ÖSSZES LÉTEZÕ játékmódot és a szervereket is kilistázza (Deathball v1.3b, Happy Fun Ball, Professional BR, Tournament DUEL, Professional Arenas, Greed, Team Greed, Professional CTF, Last Mand Standing, King of the Hill, stb, stb, stb...)
- nem kell mentened az ut2003.ini-t, mert megmaradnak a beállításaid, és a kedvencekben a szerverek is
- player setup-ban most már nem csak a skint és a nevet lehet variálni, hanem be lehet állítani, hogy látható legyen-e a fegyver vagy ne, preferált csapatod (piros, kék, stb.), és hogy mekkora legyen a látószög (FOV)
- a details menüben lett valami Use Blob Shadows, ami nemtom mire jó, valami árnyékképzési dolog lehet, de alacsony teljesítményû gépekhez ajánlják bekapcsolni...
1enlõre ennyi, elsõ nekifutásra

Ha vki felleli a Fairlight féle 2166-os peccs törését ne habozzon értesíteni a szegényebbeket egy link-el megtámogatva ;)
Az oké, de azért elõtte valahol szokni kell a dolgokat, nem ? Nem lehet csak tétmeccset játszani...
Véleményem szerint a lényeg az, hogy megkülönböztessünk FUN és HC meccseket.
FUN-ban minden megengedett, a lényeg csak annyi, hogy legyen élvezetes a játék.
A Hard Core-t pedig elsõ sorban tétmeccsekre, hivatalos ligákra értem.
FUN-ban minden megengedett, a lényeg csak annyi, hogy legyen élvezetes a játék.
A Hard Core-t pedig elsõ sorban tétmeccsekre, hivatalos ligákra értem.
Én sem akarok flame, csak beszélgetünk.
Imho a teleport nem arra való, hogy körberepkedd vele a pályát (ezért jó hogy csak 5 van), de viszont a DM sem arról (kéne), hogy szóljon, hogy egyszercsak eltûnik elõled a faszi, és lepukkogtat máshonnan.
A DM, és fõleg az f2f arról szól, hogy le tudd úgy fogni a pályát, hogy az nmy nem férjen a lényeges dolgokhoz. De ha kezében a teleport, akkor simán feldobja oda, ahova esetleg csak egy hosszabb úton érhetne el. Ezért nem hiszem, hogy egy kicsit is komolyabb szinten egyáltalán elgondolkoznak-e azon, hogy legyen teleport dm-ben. Pont a lényeg tûnik el.
Ez az én meglátásom.
.Sputn1K.
Imho a teleport nem arra való, hogy körberepkedd vele a pályát (ezért jó hogy csak 5 van), de viszont a DM sem arról (kéne), hogy szóljon, hogy egyszercsak eltûnik elõled a faszi, és lepukkogtat máshonnan.
A DM, és fõleg az f2f arról szól, hogy le tudd úgy fogni a pályát, hogy az nmy nem férjen a lényeges dolgokhoz. De ha kezében a teleport, akkor simán feldobja oda, ahova esetleg csak egy hosszabb úton érhetne el. Ezért nem hiszem, hogy egy kicsit is komolyabb szinten egyáltalán elgondolkoznak-e azon, hogy legyen teleport dm-ben. Pont a lényeg tûnik el.
Ez az én meglátásom.
.Sputn1K.
Flééém! 

Pont azzal van a baj, amit írsz. Ahelyett, hogy tovább kínlódtál volna, és esetleg kénytelen lennél megtanulni, hogy hogy kell oda feljutni, berakják a teleportot, és annyi.
Szvsz teleport csak pure ctf-be, dd-be, és br-be való.
De azt sem szabad elfelejteni, hogyha hátadon a zászló, akkor b*szhatod a teleportot, és ha nem tudod a trükköket, akkor otthagyod a pajzsot ? Vagymi ??
Szvsz teleport csak pure ctf-be, dd-be, és br-be való.
De azt sem szabad elfelejteni, hogyha hátadon a zászló, akkor b*szhatod a teleportot, és ha nem tudod a trükköket, akkor otthagyod a pajzsot ? Vagymi ??
Nem hiszem. Szerintem így az insta a maradék értelmét is elveszíti, dehát természetesen ízlések és ...
A normál instában nincs transloc, se zoom. Ezt csak a landoron megy így. Nézz körül. UTben sem volt soha, csak egy-két idióta szerveren :]
Az úgy jó, legalább megtanulnának mozogni az emberek, nemcsak teleportálgatni.
.Sp.
Az úgy jó, legalább megtanulnának mozogni az emberek, nemcsak teleportálgatni.
.Sp.
strike force lesz hozzá az elsõ
most készítik...
persze azért sok kezdõ van ott is :)
jah, én igy hibrid vagyok :) rájöttem ugyanis, hogy kell néha az insta is, mert b@szott jól feljeszti a célzóképességet, s azt késöbb tudod kamatoztatni pure ctf-ben...
amúgy voltam ma déltájban bennt 1-2 német szerveren, többek között instagib szerveren is, s khmm...mit mondjak, nagyon durván nyomják...pl. no translocator, no zoom. mondanom sem kell, hogy ott olyan, hogy camper nem nagyon létezik a zoom hiánya miatt...s pontot szerezni is kemény meló, hát még bevédeni a zászlót, mert ha elviszi az enemy, akkor cseszheted, nem fogod a büdös életben sem utolérni...
DM pedig a másik... hát van 1-2 olyan durva figura, hogy csak lesek...bennt vagyunk 15-en a szerveren, lazán verek mindenkit, vezetek vagy 15 fraggal, erre a meccs vége elött 8-10 perccel beesik egy xtrRalph nevû fazon és cca. tíz perc alatt 55 fraget ver rá az én 49-emre (104 fraggel gyõzõtt a csávó)... azt hittem rosszúl látok...
szóval emberek, aki kinnt is érvényesülni akar, az kösse fel a gatyát, de nagyon :)))
de azért nagyon jó volt :)
amúgy voltam ma déltájban bennt 1-2 német szerveren, többek között instagib szerveren is, s khmm...mit mondjak, nagyon durván nyomják...pl. no translocator, no zoom. mondanom sem kell, hogy ott olyan, hogy camper nem nagyon létezik a zoom hiánya miatt...s pontot szerezni is kemény meló, hát még bevédeni a zászlót, mert ha elviszi az enemy, akkor cseszheted, nem fogod a büdös életben sem utolérni...
DM pedig a másik... hát van 1-2 olyan durva figura, hogy csak lesek...bennt vagyunk 15-en a szerveren, lazán verek mindenkit, vezetek vagy 15 fraggal, erre a meccs vége elött 8-10 perccel beesik egy xtrRalph nevû fazon és cca. tíz perc alatt 55 fraget ver rá az én 49-emre (104 fraggel gyõzõtt a csávó)... azt hittem rosszúl látok...
szóval emberek, aki kinnt is érvényesülni akar, az kösse fel a gatyát, de nagyon :)))
de azért nagyon jó volt :)
Nah most nyomtam ismét egy yot sgsf-en.
1-et nem értek...volt ott egy szoda nickkel játszó ürgebõr..van egy olyan érzésem hogy nem ut2-vel kezdte...miért kell álnevezni ???
ha tévedtem sry
1-et nem értek...volt ott egy szoda nickkel játszó ürgebõr..van egy olyan érzésem hogy nem ut2-vel kezdte...miért kell álnevezni ???
ha tévedtem sry
én meg hibrid :)
nem én csak sima majom :)
akkor te pure majom vagy?
a sok instagib majom meg ott nyomja a landoron egész nap UGYANAZON A MAPON!
megyek sysconfigra... :)
Hûû banyek... SGSF szerveren is megfordulnak barmok. Az imént játszottunk a LostFaith-en...a hülyegyerek nem játszott hanem elbujt a zászlóval... megkérdezem tölle hogy miért nem játszol normálisan? Aszongya: - Szar ez a map...
No Komment...
No Komment...
jóvanna, csak má' lefárasztottak ma idebent..
talán jövõ héten én is ráérek már ut2-re.
talán jövõ héten én is ráérek már ut2-re.
Jólvan látom elemedben vagy
Szal én pl. megengedhetem magamnak, hogy beleférjen a munkaidõmbe egy kis netezés...ettõl a munka még megy...azért vannak a beosztottak
A botot pedig javaslom betenni én is...sõt ha jól emléxem akkor volt is bent eleinte.
Természetesen ne Godlike legyen...bár nekem az sem ellenfél
, de gondolni kell a kezdõ játékosokra is 
Szal én pl. megengedhetem magamnak, hogy beleférjen a munkaidõmbe egy kis netezés...ettõl a munka még megy...azért vannak a beosztottak
A botot pedig javaslom betenni én is...sõt ha jól emléxem akkor volt is bent eleinte.
Természetesen ne Godlike legyen...bár nekem az sem ellenfél
, de gondolni kell a kezdõ játékosokra is 
talán akkor legalább Ecet is tud majd érvényesülni mellettük :))