Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na mi van? mindenki game-el, senki sem fórumozik?

hát most hogy mondod, tegnap elég gyorsan leszedtek vele, fõleg a link-kel...

most akkor vagy én voltam béna, vagy tényleg erõsítettek rajta...

dchun.hq.hu

itt mindent megtalálsz vele kapcsolatban...

ecet
hát az új paccset nem raktam még fel , de link másodlagos gyenge szar , az elsõdleges erõsebb sztem
mg meg úgy szór hogy csoda ha eltalálod az ellent , másodlagosan robbanó lövedékekkel pontosabb de valahogy nem jön be nekem , gyenge sztem is...

de ha már ennyi szerver lett frissitve akkor felnyomom én is paccset

Ja és tegnap gátszottam Gio-val kis DM-et...khm ;-P
Nézted Sputnik , vagy az elején ráuntál ? :-P

l3alF1aKe
hát link meg mg nagyon nagyon gyengusz volt eddig...most szedem peccset és meglássuk-)

That\'s All Folk\'s

Szerintetek is erõsebb a link és az mg ? vagy én vagyok nullán már.
persze DC++ pl.

legalább 20 embernek benne van a progi a megosztásában... köztük jópár LAN-osnak is...

MINDENKINEK, AKIT ÉRDEKEL:

HTTP://SF.HQ.HU

címrõl leszedhetõ az új 2166-os patch és a CRACK-ELT 2166-os UT2003.EXE is!

Húzzátok le a crack-et, mihamarabb

Akinek nem világos a patch-elés menete:

1. leszedet az official 2166-os patchet és feltelepíted
2. felûlírod a tört exe-vel az eredetit.
3. és élvezkedsz

ecet
thx

tud valaki linket egy tört 2166-os ut2003.exe-hez???

dikki*yysw
Megy már 667en? Vagy csak így érzékeli?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

http://sf.hq.hu

Itt fennt van az ___ATI___ kártyához való logo. A nyitó oldalon megtalálod az Érdekességek között. (Matroxosat még nem találtam.)

ecet
hülye kérdés , de eredetire tetted fel ?

ubi
ki lehetett cserélni az nvidia szöveget ati-ra, matrox-ra stb...
ubi
hogy lehet kicserélni a kezdõ képet, hogy ne nvidia legyen????? egyszer már sikerült. csak azóta nem tudom a linket!!! help!!!
ubi
frame rate-t(fps) ki lehet valahogy iratni????
ecet
Csak gyere
Nem ittam többet...és nem kell úgy alábecsülnöd magad...engem pedig fel...vagy mégis ?

ecet
faxa..akkor most nemtom feltegyem-é...ehh

Factor_007
valami miatt nem indul az ut miután fölraktam a 2166-ot. Ezt irja ki:
UT2003 Build UT2003_Build_<2002-12-17_23.50>

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 671 MHz with 255MB RAM
Video: No Video

General protection fault!

History: MainLoop

jóvanna', nem kell a kisebbet leszólni hééé'

nekem ez az elsõ fps gamam, amibe kissé jobban is belemerültem

de ez az "isten" megszólítás tetszik, határozottan tetszik

wildor: ne lámázzál már:) indíts egy gamet, ird be konzolba: demorec wildorazisten1

Majd amikor gondolod: stopdemo

UTana szinten kozolba: demoplay wildorazisten1

ENnyi, és már gyönyörködhetsz is magadban!
FPH = Frag / Hour

demo felvétel/lejátszás: még nem találkoztam vele menükben...

Lehet, hogy ma este kellene játszanunk. Még néhány pezsgõ és még esélyem is lenne ellened.
Aztán csak óvatosan azokkal a pezsgökkel!

ja és valamiért nem tudok bemenni UT2003SYSConfigra és Landorra sem, mert kiirja, hogy "Incompatible Game Files". -> Gondolom az eltérõ patch miatt lehet, bár akkor meg azt nem értem, hogy Nightwolf szerverére miért enged be?

-továbbá megváltozott a fegyverek kiírása, ha jól vettem észre, minden fegyvernévhez már szín párosul.
-meccs végén a player neve mellett a statisztikánál megjelent valami FPH, amire még nem jöttem rá, mit jelöl :DD

hmm..felraktam új official patch-et, észrevételeim így elsõre:

- ki van írva, hogy UT2003 ver 2166
- multiplayer résznél, ahogy becsatlakozott a master szerverre, kiirja az ÖSSZES LÉTEZÕ játékmódot és a szervereket is kilistázza (Deathball v1.3b, Happy Fun Ball, Professional BR, Tournament DUEL, Professional Arenas, Greed, Team Greed, Professional CTF, Last Mand Standing, King of the Hill, stb, stb, stb...)
- nem kell mentened az ut2003.ini-t, mert megmaradnak a beállításaid, és a kedvencekben a szerverek is
- player setup-ban most már nem csak a skint és a nevet lehet variálni, hanem be lehet állítani, hogy látható legyen-e a fegyver vagy ne, preferált csapatod (piros, kék, stb.), és hogy mekkora legyen a látószög (FOV)
- a details menüben lett valami Use Blob Shadows, ami nemtom mire jó, valami árnyékképzési dolog lehet, de alacsony teljesítményû gépekhez ajánlják bekapcsolni...

1enlõre ennyi, elsõ nekifutásra

Ha vki felleli a Fairlight féle 2166-os peccs törését ne habozzon értesíteni a szegényebbeket egy link-el megtámogatva ;)

Az oké, de azért elõtte valahol szokni kell a dolgokat, nem ? Nem lehet csak tétmeccset játszani...
Véleményem szerint a lényeg az, hogy megkülönböztessünk FUN és HC meccseket.
FUN-ban minden megengedett, a lényeg csak annyi, hogy legyen élvezetes a játék.
A Hard Core-t pedig elsõ sorban tétmeccsekre, hivatalos ligákra értem.

Én sem akarok flame, csak beszélgetünk.

Imho a teleport nem arra való, hogy körberepkedd vele a pályát (ezért jó hogy csak 5 van), de viszont a DM sem arról (kéne), hogy szóljon, hogy egyszercsak eltûnik elõled a faszi, és lepukkogtat máshonnan.

A DM, és fõleg az f2f arról szól, hogy le tudd úgy fogni a pályát, hogy az nmy nem férjen a lényeges dolgokhoz. De ha kezében a teleport, akkor simán feldobja oda, ahova esetleg csak egy hosszabb úton érhetne el. Ezért nem hiszem, hogy egy kicsit is komolyabb szinten egyáltalán elgondolkoznak-e azon, hogy legyen teleport dm-ben. Pont a lényeg tûnik el.

Ez az én meglátásom.
.Sputn1K.
Flééém!

Pont azzal van a baj, amit írsz. Ahelyett, hogy tovább kínlódtál volna, és esetleg kénytelen lennél megtanulni, hogy hogy kell oda feljutni, berakják a teleportot, és annyi.

Szvsz teleport csak pure ctf-be, dd-be, és br-be való.

De azt sem szabad elfelejteni, hogyha hátadon a zászló, akkor b*szhatod a teleportot, és ha nem tudod a trükköket, akkor otthagyod a pajzsot ? Vagymi ??
Nem hiszem. Szerintem így az insta a maradék értelmét is elveszíti, dehát természetesen ízlések és ...
A normál instában nincs transloc, se zoom. Ezt csak a landoron megy így. Nézz körül. UTben sem volt soha, csak egy-két idióta szerveren :]

Az úgy jó, legalább megtanulnának mozogni az emberek, nemcsak teleportálgatni.

.Sp.
strike force lesz hozzá az elsõ

most készítik...

persze azért sok kezdõ van ott is :)

jah, én igy hibrid vagyok :) rájöttem ugyanis, hogy kell néha az insta is, mert b@szott jól feljeszti a célzóképességet, s azt késöbb tudod kamatoztatni pure ctf-ben...

amúgy voltam ma déltájban bennt 1-2 német szerveren, többek között instagib szerveren is, s khmm...mit mondjak, nagyon durván nyomják...pl. no translocator, no zoom. mondanom sem kell, hogy ott olyan, hogy camper nem nagyon létezik a zoom hiánya miatt...s pontot szerezni is kemény meló, hát még bevédeni a zászlót, mert ha elviszi az enemy, akkor cseszheted, nem fogod a büdös életben sem utolérni...

DM pedig a másik... hát van 1-2 olyan durva figura, hogy csak lesek...bennt vagyunk 15-en a szerveren, lazán verek mindenkit, vezetek vagy 15 fraggal, erre a meccs vége elött 8-10 perccel beesik egy xtrRalph nevû fazon és cca. tíz perc alatt 55 fraget ver rá az én 49-emre (104 fraggel gyõzõtt a csávó)... azt hittem rosszúl látok...

szóval emberek, aki kinnt is érvényesülni akar, az kösse fel a gatyát, de nagyon :)))

de azért nagyon jó volt :)

ecet
Nah most nyomtam ismét egy yot sgsf-en.

1-et nem értek...volt ott egy szoda nickkel játszó ürgebõr..van egy olyan érzésem hogy nem ut2-vel kezdte...miért kell álnevezni ???

ha tévedtem sry

én meg hibrid :)

nem én csak sima majom :)
akkor te pure majom vagy?

a sok instagib majom meg ott nyomja a landoron egész nap UGYANAZON A MAPON!
megyek sysconfigra... :)
ecet
Most jöttem ki onnan...amikor bementem még 2-en voltak aztán szépen lasan elszivárogtak

Hûû banyek... SGSF szerveren is megfordulnak barmok. Az imént játszottunk a LostFaith-en...a hülyegyerek nem játszott hanem elbujt a zászlóval... megkérdezem tölle hogy miért nem játszol normálisan? Aszongya: - Szar ez a map...

No Komment...
jóvanna, csak má' lefárasztottak ma idebent..
talán jövõ héten én is ráérek már ut2-re.

ecet
Jólvan látom elemedben vagy
Szal én pl. megengedhetem magamnak, hogy beleférjen a munkaidõmbe egy kis netezés...ettõl a munka még megy...azért vannak a beosztottak

A botot pedig javaslom betenni én is...sõt ha jól emléxem akkor volt is bent eleinte.
Természetesen ne Godlike legyen...bár nekem az sem ellenfél , de gondolni kell a kezdõ játékosokra is

ecet
he ?

talán akkor legalább Ecet is tud majd érvényesülni mellettük :))