8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Pilu OBI
    Valaki letöltési lehetőséget pls pls...
  • WiLDoR
    amikor majd én is...soha

amúgy mintha kicsit régen lett volna frissítve a hp-tok, vagy csak én látom rosszúl???
  • Neo123
    koszi :)
  • Neo123
    gyenge a 7500 es radeonbol melyik az idealis?
  • Neo123
    az mit jelent ? 1,7 xp+,512 ddr,radeon7500 128 mb eleg ?
  • tbundy
    minél nagyobb :)
  • Neo123
    Hi! Vki modja + mekkora cuccos kell az Unreal II-hoz.koszi
  • tbundy
    sztem először írtad jól
  • LacX
    Balf imadom enis ezeket az evkozbeni lanokat, de sajnos amig nem volt netem senki nem hivott telefonon hogy na lacko lesz lan nincs kedved jonni?
    azért szarul estett..
  • l3alF1aKe
    igazság szerint azt kell mondjam ezek a barom nagy lanok nem nyujtanak megfelelő feelinget. Számomra nem legalábbis. És még sokmindenki van igy ezzel. Az évközbeni kisebb nagyon 10-30 fős lanok nál nincs is jobb dolog a számítógép-játékiparban mozgóknak. Persze ez nem jelenti azt hogy az eq6 ra nem mennék el. Főleg ha addig meglesz a kábgelem, és egy év UTán megláthatom ki mennyit fejlődött UTolsó meccsem óta-)
  • WiLDoR
    eddig én sem voltam, de talán a következőre elmegyek még sosem voltam ilyen gamer-partyn, bár anno Scenest 97' és Antiq 96' idején már kezdtek megmutatkozni az elfajulás jelei akkor is már leginkább csak gameltek az emberek
  • WiLDoR
  • WiLDoR
    h külföldi szerverekre is vágysz, akkor nincs mese, kell az original... de a magyar szerverek crack-eltek, megnyugtatásként közlöm
  • Shongi
    lehet crackelt is, csak kell hozzá egy pár cucc és akkkor is csak magyar serverekre mehetsz
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Ja ,és apuci köszöni jól van.Már 3 éve nem lakok apucinál,de rinyálj nyugodtan.
  • Sputn1K_
    igen.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Ja fiam,és apukád a f*sz.Pláne ha ,enyire boszant ,hogy nem vesz neked egy jó kis ati kártyát,és ezért mást hülyézel.De én minden esetre ha megtörne a jég Gfx-et vetetnék vele helyedben.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    ejej
  • LacX
    sput a funt szeretem, ha kicsit elmélyedsz a multban :) eszedbejut hanyszor mentem be akar vkk akar sgsf akar stc servere mikor lattam hogy nem klanmecs van..
    kicsit ujitottam a gépemen lassan hely is lesz ut2 nek, ha kicsit gyakorol velem vki talan még a játékba is belejövök..
    Azt meg el kell mondjam hogy a wolves klanbol nem 1 ember kurvajol nyomja, és leont személyesen is ismerem, aki azt hiszi hogy csal annak uzenem:
    Mikor néztem hogy jatszik majdnem sirogorcsot kaptam, mert nekem ugy sosem fog menni, szinte lángot kap a bill, egér a keze alatt..
    Nem mondhatnam hogy marhajo viszonyban vagyunk, (egy egetemen egy karon egy szakon tanulgattunk) de azért beszélő viszonyban vagyunk, és ő már akkor állat volt ut ban miko én még nem is tudtam hogy van olyan hogy magyar ut szerver..
    Szal enyi kb..
  • RelakS
    Ha valaki foglalkozik pályaszerkesztővel, akkor mongyon má ollyan progit, amivel tudom kezelni a .dds fájlokat, miszerint a kép kinyerése belőle (pl tga-ba), illetve olyan formátumba mentés, amit az UnrealEd is képes olvasni. Az sem hátrány, ha az editor által elmentett, valsz hibás állományokkal is tud kezdeni valamit (Az UnrealEd kifagy a saját .dds állományaitól :)
  • Sputn1K_
    Lehet, hogy igazad van:)
  • Mu*][*h4pHu|{4
    muhahaha
    Nesztek Nvidia.
    http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=26139
    http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=2423
  • Alexease
    Extra OFF lesz de mashol nincs senki.
    A Solaris filmhez (az uj Cloony-s) nincs valakinek felirata??? Jo az Angol is.
    Koszi. Bocsi.
  • szazalek
    megnéznélek 7 ujjal billentyűzetről játszani. mókusborda.
  • LSC
    már megoldódott
  • LSC
    Szasztok.Valaki tudja hogyan lehet krekkelt dedikált szervert indítani?
  • Sputn1K_
    Mit vártál ? A "pro" playerek mindig a leghatékonyabb játékot keresik, és annyi. Ez pedig a pontlövés.

De el kell keserítselek, az f2f bármilyen fps-ben arról szól, hogy ki veszi fel a pajzsot+powerupot. Ennyi.

Asszem Fatal1ty mondta egyszer:
    A Quake egy olyan játék, ahol pajzsokat, és powerupokat szedsz fel, és mellesleg ha találkozol valakivel, az lelövöd.

(vagy vmi ilyesmi, szabadfodításban. No ez persze UTre is igaz).

Ez a pro szint. Persze nem kötelező igy játszani, sőt, még erre törekedni sem az.
  • Dantor
    ezek lennének a "skilles" játékosok?

én csak annyit látok, hogy az győz, aki először felveszi a 100-as pajzsot.
    meg hogy szinte csak pontlövővel mennek... szóval én máshogy képzeltem el azt a playert, aki megnyeri a CPL-t. de ha ez kell a népnek :)
    mostantól én is ezt fogom gyakorolni...
  • Dantor
    thx, megnézem!
  • Sputn1K_
    OK, nem neked szólt, csak olvastam más fórumokon is ilyesmit, ezért írtam le. Meg azért, mert kiba idegesítő szokás.

Rengeteg jó demót találhatsz a cached.net-en.

http://www.cached.net/?go=%2A/demo/archive///0/50/game/UT2003

Ezt meg ki ne hagyd:
    http://www.cached.net/?go=%2A/demo/archive///0/35/textmatch/Fatal1ty//1040546441/1040632841

HF!
  • Dantor
    én azóta játszok ut-val mióta megjelent, szóval ne újoncozzál le :))

de minek kell belepofázni? részemről asszem befejeztem, legalábbis előző hozzászólásomban elismertem, ha csak közvetve is NEM?

nagy playerekről hol vannak demok? mindig meg akartam nézni 1-2-t, de sehol sem találok.
  • Sputn1K_
    static nem csal. A sok újoncnak meg javaslom, előbb gondolkozzon, mielőtt lecsalózik valakit. Ettől még ugyanolyan béna maradsz, hoyg ilyesmivel próbálod könnyíteni súlyos vereséged fájdalmát :)

nomeg, inkább csak nevetségessé teszed magad. Az aimbotnak rengeten SZEMMEL JÓL látható jele van. De az nem az, hogy sokszor fejbelő, és jól kezeli a fegyvereket.

A sima aimbot nagyon feltűnő, mert az állandóan a hozzá legközelebbi ellenre HÚZZA a célkeresztet. Ezért a faszi mindig rád néz, még akkor is, amikor a leghülyébb mozgásokat csinálja.

Azt az aimbotot nehezebb kiszúrni, ami csak akkor aktív, ha az ellen a célkeresztben van, de ha tudod mit keress, rájöhetsz (én nem tudom,mert szvsz(:) még nem találkoztam ilyennel).

De a lényeg, ha valakit csalónak tartasz, indíts egy demorec-et, játsz vele, és ha tényleg úgy gondolod, tedd ki valahova a demót, és kérd ki mások véleményét. De a levegőbe csíterezni baromi nevetséges, és csak magadat égeted vele.

Nézzetek meg pár demót a 'nagy' playerektől, akik biztos, hogy nem csítelnek, és rájöttök, hoyg nem minden csít, amit ti annak gondoltok.

Na uff,
    és ezt télleg hagyjátok abba...
  • Dantor
    Akkor egyezzünk ki, hogy mákod volt ;-)

Mondjuk ha nem ordibáltad volna folyton, hogy "kurva lag", akkor minden OK. De így :)
    Máskor ne sajnáltasd magadat. Na mind1.

Még találkozunk ;-)
  • Dantor
    static static...

figy, amikor minden lightningod fejlövés, amikor minden egyes shockod talál, amikor a link másodlagosa végig eltalál és 1,5 mp alatt kivégez AZ NEM SKILL HANEM CSALÁS!

és az is érdekes, hogy mindezt 400-as pinggel, meg óriási laggal, ahogy mondtad...
  • Sputn1K_
    Ezmi?
  • Highw@yPos.
    Hali!

Kérdésem lenne ,mégpedig Taranis-hoz.
    A landoron szoktam nyomni ZoomInsta-t,és a te mozgásod valami tejjjesen más mint a többié(kb. 2X-er gyorsabb),pedig sztem azok is jól nyomják,de te feltűnően máshogy mozogsz!
    Érdekesmód asszem az ottani neved [//:Taranis],vagy ehhez hasonló.Namost a Leon srác is u.így [//:Leon],ő is kivirít a többi közül ha ott van.Gondolom 1 klán vagytok.
    A kérdés:Hogy a fa**omba van nektek kb. mindig dupla annyi mint a többieknek?Mondom sztem a többi gamer is jó nyomja(Wildor.Sf,meg az .Fcy klán),de nektek a mozgásotok feltűnően más.MITŐL ????Ha jáccunk általában 3-an u.abban a szobába még 2 haverral,és ők is észrevették.Már próbáltunk 1 millió istenverte kombót bill.-el,kreáltunk 1 pályát 1ikőnk nyomta a másik meg nézte "kivűlről",de semmi hozzátok hasonló mozgás.
    Érthetetlen,jó lenne ha felvilágosítanád setét elménket.Kösz
  • Bandy
    Én szivesen nyomnék fanGamet. Mondjuk szerintem ha valaki csinálna egy fan servert és beirná néhány topicba akkor lehet hogy lennének egy páran.Nem?
  • szazalek
    öh, üdvözlet, valszeg már ezerszer felmerült a kérdés, de gamepad-et hol a vérben tudok és hogyan beállítani controllerként? az előző tournamentet úgy nyomtam végig, a 2003-at is úgy szeretném :) kösszencs :)
  • tbundy
    mint én ilyen kérdések után :)
  • Shongi
    csak a sf oldalán vannak serverek vagy máshol is lehet találni???