8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Inquisitor #8187 Mint Lacc bátyó írta kint van a 2004, magyarul baromira NEM 10.000 az ára! Ha jól emléxem 3.990-en. -
#8186 Csak tudod nem mindenkinek van most kapásból 10000-re... -
#8185 Hát teljesen logikus hogy megveszed mikor most jött ki a 2004 :D -
#8184 eggyáltalán neten gamelnek még vele? -
#8183 készülök rá hogy megveszem eredetibe
vannak még serverek a neten belőle? -
#8182 Hali!
Egy haveromnak kéne egy serial number, nem tudna valaki adni egyet. Nem neten játszana vele.
thx -
Frail #8181 megoldódtam :) -
Frail #8180 Sikerült akárkinek is 2004demoban az új fegyvereket külön bindelni? próbáltam már getweapon és dupla switchweapon paranccsal is, de semmi. Getweapon után a neveket mondjuk csak tippeltem, de elég sok változatot kipróbáltam már, és nem megy :( A másik, hogy ha vmelyikőtöknek logitech cordless egere van, nem volt-e gondja a scrollal...nekem semmit nem reagál, és ahogy elnéztem a tech fórumot, igen sok más logitechessel is ez a helyzet :((( -
steweee #8179 volt egy windows installom.újra akarom tenni.elég ha a legújabb peccst teszem fel hozzá, vagy végig kell peccselni az összessel mint régebben? -
DooDoo #8178 Kéne kis help! UT2k3 meg-megáll 10 másodpercre kb... ha texture quality highesten van, akkor percenként többször is, high-on már csak mondjuk 3-4 percenként... minden más maxon van mindig, amikor 2 megállás között éppen megy, akkor 60-70 fps..
a gép meg 2,8-as P4, Ti4200-al.. tudja vki mi lehet? -
#8177 Talán érdekel valakit, hogy most 4 rugóért meg lehet venni az UT2K3-at a Westend MediaMarktban! -
#8175 ámberek, a 2225-ös peccshez nincs crack, nocd, vagy valami, vagy nem kell hozzá? -
Khull #8174 Köszönöm -
tbundy #8173 itt keress pl -
Khull #8172 Hali!
Ha tud valaki crackes szervert? -
Greag #8169 Sziasztok!
A Red Orchestra 2.világháborús kiegészítést ismeri, játssza valaki? Érdemes vele foglalkozni?
-
tbundy #8168 én meg lusta vagyok keresni :P
http://unreal.hcgamer.hu/ -
#8167 Szijasztok Skacok!!! Látom régen írtak ide.... lusta vagyok visszaolvasni, ezért ha lehet valaki aki megszán engem dobjon meg egy-két feltört server címmel... ha lehet magyar legyen! :))) Szaszztok%%% -
#8166 ha kiveszem az osszes "turbót" (AA,AF), akkor meg lefagy!
Most mia fa**t tegyek? -
tbundy #8165 gyanítom sok neki az... -
#8164 Lehet, hogy a 4xS AA és a 8x AF árt neki??? -
tbundy #8163 próbáld a grafit lejjebb venni, és/v kapcsold ki AA, és AF-t -
#8162 A lámpák, ha meszek nem t'om hogy mondjam, szoval cikcakkosak lesznek+ az árnyékok is...
Nem húzom, 252/513- on (alapon) megy.
Mintha nme lenne yo a zélsimitás az árnyékokon, pedig máshol minden éles 1280*1024 -en. -
tbundy #8161 ezen mit értesz konkrétan?-->lámpák, árnyékok időnként szarok lesznek
a vga-t húzod? -
#8160 Szasztok.
Feltettem az ut-t mikor uj videokarcsim lett és most a lámpák, árnyékok időnként szarok lesznek.
Pedig a progi gyors, szép, csak pixelesedik időnként.
PLZ HLP: ME! -
tbundy #8159 talán állítsd át a wined területi beosztását é-amcsira -
#8156 tuggya, valaki hogy a sima unreal tournamentet honnan lehet
letölteni( ne dc++) inkabb warez-et -
steweee #8155 ok, sikerült, na nem is vagyok olyan béna mint hittem. köszi a tanácsot! -
steweee #8154 UT2003 Setup Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1466 MHz with 767MB RAM
Video: No Video
Setup: Unknown disposition
History: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup
hát vmiért így sem jó, de azért köszönöm hogy próbáltál segíteni -
tbundy #8153 jobb klikk file.ut2umodon, társítás , aztán megkeresed az ut2/system mappában lévő setup.exe-t, és hozzárendeled -
steweee #8152 biztosan lámának tartasz, de ehhez egyáltalán nem értek!leírnád hogy mit kell beírni a parancssorba?help plíz! -
tbundy #8151 persze, akkor próbáld hozzárendelni a setup.exe-t az ut2umodhoz -
steweee #8150 lehet hogy azért nem műxik mert új windows lett installálva?a progi maga fut, de az install modnál nem találja a registry-ben? -
tbundy #8149 ez a readmejében van:
How to install .ut2mod file?
If you have propely installed UT2003, to install file with extension .ut2mod you just have to double click this file in Explorer. It will start installation procedure.
If your UT2003 is installed other way, perform these steps:
(1) Put file .ut2mod in your ut2003\system
(2) Run following command there:
setup install <filename>
-
steweee #8148 ja kérem, ha ilyen egyszerű lenne akkor nem kérdeztem volna. azt írja ki hogy a windows nem tudja megnyitni ezt a filet. mit kíván tenni? 1:a webes szolgáltatással megkeresem a megfelelő programot 2:kiválasztom a listából - de mit rendeljek hozzá? anno a sima UThez telepítettem modokat, arra tényleg csak rá kellett klikkelni és megtalálta magának az ut könyvtárat és feltelepült. de itt ez vmiért nem megy -
tbundy #8147 csak indítsd el a file-t, akkor bejön a menü, stb.. -
steweee #8146 ez nem olyan kicsomagolós mint a másik fálj volt. cpb2003.ut2mod kicsomagolva. mit csináljak vele?hova kell másolni? -
steweee #8145 köszi, töltöm -
tbundy #8144 próbáld innen -
steweee #8143 nem megy innen a letöltés.igazából a másik helyről jó a dolog, de nem szeretem a butított verziókat, meg van is egy pálya benne ami hibás.honnan lehetne leszedni az eredetit?