8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Inquisitor
    Mint Lacc bátyó írta kint van a 2004, magyarul baromira NEM 10.000 az ára! Ha jól emléxem 3.990-en.
  • Adam5
    Csak tudod nem mindenkinek van most kapásból 10000-re...
  • Lacc
    Hát teljesen logikus hogy megveszed mikor most jött ki a 2004 :D
  • Adam5
    eggyáltalán neten gamelnek még vele?
  • Adam5
    készülök rá hogy megveszem eredetibe
    vannak még serverek a neten belőle?
  • Bandew
    Hali!
    Egy haveromnak kéne egy serial number, nem tudna valaki adni egyet. Nem neten játszana vele.
    thx
  • Frail
    megoldódtam :)
  • Frail
    Sikerült akárkinek is 2004demoban az új fegyvereket külön bindelni? próbáltam már getweapon és dupla switchweapon paranccsal is, de semmi. Getweapon után a neveket mondjuk csak tippeltem, de elég sok változatot kipróbáltam már, és nem megy :( A másik, hogy ha vmelyikőtöknek logitech cordless egere van, nem volt-e gondja a scrollal...nekem semmit nem reagál, és ahogy elnéztem a tech fórumot, igen sok más logitechessel is ez a helyzet :(((
  • steweee
    volt egy windows installom.újra akarom tenni.elég ha a legújabb peccst teszem fel hozzá, vagy végig kell peccselni az összessel mint régebben?
  • DooDoo
    Kéne kis help! UT2k3 meg-megáll 10 másodpercre kb... ha texture quality highesten van, akkor percenként többször is, high-on már csak mondjuk 3-4 percenként... minden más maxon van mindig, amikor 2 megállás között éppen megy, akkor 60-70 fps..
    a gép meg 2,8-as P4, Ti4200-al.. tudja vki mi lehet?
  • ollie
    Talán érdekel valakit, hogy most 4 rugóért meg lehet venni az UT2K3-at a Westend MediaMarktban!
  • MerlinW
    ámberek, a 2225-ös peccshez nincs crack, nocd, vagy valami, vagy nem kell hozzá?
  • Khull
    Köszönöm
  • tbundy
    itt keress pl
  • Khull
    Hali!
    Ha tud valaki crackes szervert?
  • Greag
    Sziasztok!
    A Red Orchestra 2.világháborús kiegészítést ismeri, játssza valaki? Érdemes vele foglalkozni?
  • tbundy
    én meg lusta vagyok keresni :P
    http://unreal.hcgamer.hu/
  • RemX
    Szijasztok Skacok!!! Látom régen írtak ide.... lusta vagyok visszaolvasni, ezért ha lehet valaki aki megszán engem dobjon meg egy-két feltört server címmel... ha lehet magyar legyen! :))) Szaszztok%%%
  • Green Ghost #8166
    ha kiveszem az osszes "turbót" (AA,AF), akkor meg lefagy!
    Most mia fa**t tegyek?
  • tbundy
    gyanítom sok neki az...
  • Green Ghost #8164
    Lehet, hogy a 4xS AA és a 8x AF árt neki???
  • tbundy
    próbáld a grafit lejjebb venni, és/v kapcsold ki AA, és AF-t
  • Green Ghost #8162
    A lámpák, ha meszek nem t'om hogy mondjam, szoval cikcakkosak lesznek+ az árnyékok is...
    Nem húzom, 252/513- on (alapon) megy.
    Mintha nme lenne yo a zélsimitás az árnyékokon, pedig máshol minden éles 1280*1024 -en.
  • tbundy
    ezen mit értesz konkrétan?-->lámpák, árnyékok időnként szarok lesznek
    a vga-t húzod?
  • Green Ghost #8160
    Szasztok.
    Feltettem az ut-t mikor uj videokarcsim lett és most a lámpák, árnyékok időnként szarok lesznek.
    Pedig a progi gyors, szép, csak pixelesedik időnként.
    PLZ HLP: ME!
  • tbundy
    talán állítsd át a wined területi beosztását é-amcsira
  • Adam5
    tuggya, valaki hogy a sima unreal tournamentet honnan lehet
    letölteni( ne dc++) inkabb warez-et
  • steweee
    ok, sikerült, na nem is vagyok olyan béna mint hittem. köszi a tanácsot!
  • steweee
    UT2003 Setup Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42]

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1466 MHz with 767MB RAM
    Video: No Video

Setup: Unknown disposition

History: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup
    hát vmiért így sem jó, de azért köszönöm hogy próbáltál segíteni
  • tbundy
    jobb klikk file.ut2umodon, társítás , aztán megkeresed az ut2/system mappában lévő setup.exe-t, és hozzárendeled
  • steweee
    biztosan lámának tartasz, de ehhez egyáltalán nem értek!leírnád hogy mit kell beírni a parancssorba?help plíz!
  • tbundy
    persze, akkor próbáld hozzárendelni a setup.exe-t az ut2umodhoz
  • steweee
    lehet hogy azért nem műxik mert új windows lett installálva?a progi maga fut, de az install modnál nem találja a registry-ben?
  • tbundy
    ez a readmejében van:
    How to install .ut2mod file?

If you have propely installed UT2003, to install file with extension .ut2mod you just have to double click this file in Explorer. It will start installation procedure.

If your UT2003 is installed other way, perform these steps:
    (1) Put file .ut2mod in your ut2003\system

(2) Run following command there:
    setup install <filename>
  • steweee
    ja kérem, ha ilyen egyszerű lenne akkor nem kérdeztem volna. azt írja ki hogy a windows nem tudja megnyitni ezt a filet. mit kíván tenni? 1:a webes szolgáltatással megkeresem a megfelelő programot 2:kiválasztom a listából - de mit rendeljek hozzá? anno a sima UThez telepítettem modokat, arra tényleg csak rá kellett klikkelni és megtalálta magának az ut könyvtárat és feltelepült. de itt ez vmiért nem megy
  • tbundy
    csak indítsd el a file-t, akkor bejön a menü, stb..
  • steweee
    ez nem olyan kicsomagolós mint a másik fálj volt. cpb2003.ut2mod kicsomagolva. mit csináljak vele?hova kell másolni?
  • steweee
    köszi, töltöm
  • tbundy
    próbáld innen
  • steweee
    nem megy innen a letöltés.igazából a másik helyről jó a dolog, de nem szeretem a butított verziókat, meg van is egy pálya benne ami hibás.honnan lehetne leszedni az eredetit?